- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.841
canımmm bizede öğrendiğin bilgileri aktarırsan sevinirim. Hangisi gereksiz kalmış aldığı sepetmi yoksa büyüyen beşikmi cnm ??
yaaa çok iyi almışsın nerde bu site ben daha almadım ay başnda alıcağım çok fazlada bi araştırmam yok açıkçası ürün bilgilerinin içinde şampuan yazmıyodu belki vardır açık bakmadım ki ama hoş bir çanta kullanışlımı bide şey var
bübchen die bir markanın
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/c...n/bubchen_bakim_cantasi_lacivert/BUB-BUCAK002
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/c...i/chicco/chicco_kozmetik_canta_seti/CHI-98200
sizce hangisi
hangi site olduğunu hatırlıyomusun? ben daha almadımdaBenimkinde şampuan da var ama …
55 TL’ye aldım ben ama internetten satış yapan bir sitede daha uygun fiyatlı gördüm aldıktan sonra.
Merhaba kızlar...
Az sonra çıkacağım doktora gideceğim...
Sanırım cinsiyetimizde artık belli olmuştur...
Sizler nasılsınız?
Henüz geçmişi okuyamadım
İnanın çocuklardan 1. sınıf ve anaokulu
Fırsatım olmuyor...
Ben gelene kadar bir tahminde bulunun kızlar...
Sizce benim neyim olacak?
istanbul da oturan arkadaslar....
chicco'nun bu 59 TL ye satilan kırmızı cantalı seti via-port magazasında 48 TL aklınızda olsun...
ok bekliyorum tatlımLinkler bende açılmıyor hayatım.Ben mağazadan aldım 55TL'ye ama, bir sitede sanırım 49TL'ye görmüştüm...
Hangi siteydi dur hatırlayabilirsem,yazayım sana.
istanbul da oturan arkadaslar....
chicco'nun bu 59 TL ye satilan kırmızı cantalı seti via-port magazasında 48 TL aklınızda olsun...
:)))))) Ben o mağazaya kesin gitmeliyim evet evet :))))
Ben özellikle hastane çıkışı almak istiyorum chiccodan. Bi model var beğendiğim ama,hiçbir yerde bulamadım orda belki vardır.
hımm nerdeymiş o mağaza hangi semptee
Tabi paylaşırım canım.Şimdi arkadaş bir tane şu aşağıdakinden almış, ilk zamanlarında yatak odamda yakınımda yatırırım diye. İçinde de pamuk yatak varmış.
Ama bebeğin bunun içerisinde rahatsız yattığını farketmişler,iyi uyuyamıyormuş. Bir de doktorlar iskelet gelişimi için sert yatakta yatsın deyince, park yatak alıp koymuş yatak odasına...
Eki Görüntüle 255638
Bir de şu oda takımından var ama henüz burada yatıramıyorum diyor, geceleri yanında yatırması gerekiyormuş, yatak odasında. Sık sık uyanıp emziriyormuş, kontrol ediyormuş.
Eki Görüntüle 255641
ok bekliyorum tatlım
hımm nerdeymiş o mağaza hangi semptee
TEM Çamlıca gişelerinden girip İzmit istikametine devam edeceksiniz. Kurtköy gişelerinden çıkacaksınız.
Gişelerden çıkmazdan evvel, sağa bakarsanız bebe mağazaları dahil tüm alışveriş merkezini görebilirsiniz.
Açık hava AVM’si :)
Viaport :)
Tabi paylaşırım canım.Şimdi arkadaş bir tane şu aşağıdakinden almış, ilk zamanlarında yatak odamda yakınımda yatırırım diye. İçinde de pamuk yatak varmış.
Ama bebeğin bunun içerisinde rahatsız yattığını farketmişler,iyi uyuyamıyormuş. Bir de doktorlar iskelet gelişimi için sert yatakta yatsın deyince, park yatak alıp koymuş yatak odasına...
Eki Görüntüle 255638
Bir de şu oda takımından var ama henüz burada yatıramıyorum diyor, geceleri yanında yatırması gerekiyormuş, yatak odasında. Sık sık uyanıp emziriyormuş, kontrol ediyormuş.
Eki Görüntüle 255641
Öncelikle herkeze merhabalar ben çok sık giremiyorm nete anca geçmişi okuyabiliyorum bblau bende bu sepet besikten almayı düşünüyodum fakat şimdi kafam karıştı birde o daya bayılmıştım beyaz çok asil duruyor
TEM Çamlıca gişelerinden girip İzmit istikametine devam edeceksiniz. Kurtköy gişelerinden çıkacaksınız.
Gişelerden çıkmazdan evvel, sağa bakarsanız bebe mağazaları dahil tüm alışveriş merkezini görebilirsiniz.
Açık hava AVMsi :)
Viaport :)
Arkadaşlar hepinize hamilelik dönemlerinizi sağlıklı ve huzurlu geçirmenizi dilerim.ben bu sitede bebek sahibi olmak isteyenler arasındaydım şimdi çok şükür anneler topiğine terfi ettim :)darısı diğer bebek isteyenlerin başına.bende aranıza katılıp hoş sohbetlerinize dahil olup tecrübelerinizden bilgi sahibi olmak istiyorum.benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum :)
Arkadaşlar hepinize hamilelik dönemlerinizi sağlıklı ve huzurlu geçirmenizi dilerim.ben bu sitede bebek sahibi olmak isteyenler arasındaydım şimdi çok şükür anneler topiğine terfi ettim :)darısı diğer bebek isteyenlerin başına.bende aranıza katılıp hoş sohbetlerinize dahil olup tecrübelerinizden bilgi sahibi olmak istiyorum.benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?