2012 Şubat Anneleri

canımmm bizede öğrendiğin bilgileri aktarırsan sevinirim. Hangisi gereksiz kalmış aldığı sepetmi yoksa büyüyen beşikmi cnm ??

Tabi paylaşırım canım.Şimdi arkadaş bir tane şu aşağıdakinden almış, ilk zamanlarında yatak odamda yakınımda yatırırım diye. İçinde de pamuk yatak varmış.
Ama bebeğin bunun içerisinde rahatsız yattığını farketmişler,iyi uyuyamıyormuş. Bir de doktorlar iskelet gelişimi için sert yatakta yatsın deyince, park yatak alıp koymuş yatak odasına...
Eki Görüntüle 255638

Bir de şu oda takımından var ama henüz burada yatıramıyorum diyor, geceleri yanında yatırması gerekiyormuş, yatak odasında. Sık sık uyanıp emziriyormuş, kontrol ediyormuş.

Linkler bende açılmıyor hayatım.Ben mağazadan aldım 55TL'ye ama, bir sitede sanırım 49TL'ye görmüştüm...
Hangi siteydi dur hatırlayabilirsem,yazayım sana.

Benimkinde şampuan da var ama …
55 TL’ye aldım ben ama internetten satış yapan bir sitede daha uygun fiyatlı gördüm aldıktan sonra.
hangi site olduğunu hatırlıyomusun? ben daha almadımda

öncelikle hayırlısı olsun iyi bir eğitim yılı dilerim sana bence bebeğin kız yoksa şimdiye kadar söylerlerdi cinsiyetini kız çocukları daha geç belli ediyolarmış organlarını

istanbul da oturan arkadaslar....

chicco'nun bu 59 TL ye satilan kırmızı cantalı seti via-port magazasında 48 TL aklınızda olsun...

:)))))) Ben o mağazaya kesin gitmeliyim evet evet :))))
Ben özellikle hastane çıkışı almak istiyorum chiccodan. Bi model var beğendiğim ama,hiçbir yerde bulamadım orda belki vardır.

Linkler bende açılmıyor hayatım.Ben mağazadan aldım 55TL'ye ama, bir sitede sanırım 49TL'ye görmüştüm...
Hangi siteydi dur hatırlayabilirsem,yazayım sana.
ok bekliyorum tatlım
istanbul da oturan arkadaslar....

chicco'nun bu 59 TL ye satilan kırmızı cantalı seti via-port magazasında 48 TL aklınızda olsun...

hımm nerdeymiş o mağaza hangi semptee

:)))))) Ben o mağazaya kesin gitmeliyim evet evet :))))
Ben özellikle hastane çıkışı almak istiyorum chiccodan. Bi model var beğendiğim ama,hiçbir yerde bulamadım orda belki vardır.

Tatlım simdi e-bebek te 0-13 oto koltuklarına baktım benim 100TL ye aldığım koltuk 379TL diyor amanin dedim...

Via-port Kurtköy / Pendik TeM den gidince Kurtköy sapagindan girip gidiliyor...

Anladım cnmm teşekkür ederim. Demek park yataktan memnun. Bende öyle düşündüm bi oda takımı alırım büyüyen beşikli birde park yatak alırım dedim hem her yerde kullanabilirsin salona getirip oyun parkı olarakta kullaniliriz. ama işte bazı ark larımda park yatağı hiç kullanmadık diyorlar kafam karıştı.

ok bekliyorum tatlım

TEM Çamlıca gişelerinden girip İzmit istikametine devam edeceksiniz. Kurtköy gişelerinden çıkacaksınız.
Gişelerden çıkmazdan evvel, sağa bakarsanız bebe mağazaları dahil tüm alışveriş merkezini görebilirsiniz.
Açık hava AVM’si :)
Viaport :)

Giderken sağda dönerken solda

Canım sıkılıyor

Öncelikle herkeze merhabalar ben çok sık giremiyorm nete anca geçmişi okuyabiliyorum bblau bende bu sepet besikten almayı düşünüyodum fakat şimdi kafam karıştı birde o daya bayılmıştım beyaz çok asil duruyor

O sepetler gerçekten sadece 3 ay kullanılabiliyor ama 3 ay için 300tl. çokta fazla para değil..Yani yanında yatırmayı düşünüyorsan alabilirsin bence.
Odasını da yapmak istiyorsan yap canım, ben yaptım vallaha çokta güzel oldu hepsi içime sindi çok şükür Nasılsa yapıcan oda, 1 yaşında da senin yanında yatmıcak ya değilmi?

Arkadaşlar hepinize hamilelik dönemlerinizi sağlıklı ve huzurlu geçirmenizi dilerim.ben bu sitede bebek sahibi olmak isteyenler arasındaydım şimdi çok şükür anneler topiğine terfi ettim :)darısı diğer bebek isteyenlerin başına.bende aranıza katılıp hoş sohbetlerinize dahil olup tecrübelerinizden bilgi sahibi olmak istiyorum.benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum :)

bak ne güzel tarif etmissin... ben varya dogma büyüme istanbulluyum, 1 hafta gezmeye gelen benden 10 kat daha iyi tarif eder, Yön bulma , tarif, adres vb. özelliklerim yok denecek durumda...cok fena yaaa...

Hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun inşallah Ne kadarlık hamilesin?

Hosgeldin.... hayırlı, ugurlu olsun, Allah tamamına erdirsin... kac haftalık hamilesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…