- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.881
Avrupalıyım diyosun yane
İstersen verdiğim linkten bak bi canım, netten sipariş ediver. Ben çok seviyorum netten alışveriş etmeyi :)))
Ben de hem büyük beşik, hem de küçük bi park yatak almak istiyorum. Park yatakta ilk birkaç ay yatar, sonra da oyun parkı olarak kullanırım ya da bir yerlere gidersem tatile filan yanıma alabilirim katlayı diye düşündüm…
Ama cidden öyle giderken sağda dönerken solda
Ben de bu sepet beşikten düşünüyordum ama arkadaş kullanışlı olmadığını söyleyince caydım canım. Bebeğin rahat etmesi en önemlisi.
Puset değil de sallanan tv koltuğu gibi bişey sanırım :)
Hoş geldin canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)
Ben 5 senedir aynı yoldan işe gelip gidiyorum canım sanırım artık gözü kapalı bulurum oraları. Ama yön duygum çok kuvvetlidir, ayaklı navigasyon :)
Çok güzelmiş canım gerçekten.Ben beyaz istiyorum. Bir de çekmece, dolap kapağı kulpları güzel olmuyor genelde. Arkadaşım o kulpları çıkarıp netten Disney figürlü kulp sipariş etmiş, çok şık durmuş.
merhabalar..
en son önceki gün girmiştim,dün bilgisayarı bile açamadım,ölüyorum gripten,bugün daha iyim çok şükür..
neler yaptınız merak ettim,şöyle bi göz gezdiricem birazdan..iyice yığılmıştır şimdi,oku oku bitmez..
o kadar halsisimki ne pazartesi temizliğimi yapabildim,ne yemek,..kendim bile bişey yiyemiyorum iştahsızlıktan..bu gün salı ,bu günde iyice dinleneyim temizliği yarın yapıcam artık..
sağlıkocağından hemşire aradı bugün,yarın kontrole çağırıyo,aşı yokmuş ama..sadece ,kilo,tansiyon vs..bakacakmış...
benim tansiyon fırlar yine 14 lere..sanki ne oluyosa ,alt tarafı hemşire işte..çok heyecan yapıyorum yaa..ben kesinlikle normal doğuramam gibi geliyo,o heyecanla tansiyon falan çıkarsa,beyin kanaması geçiririm allah korusun..
geçen hafta idrarıma baktırmıştım,üre,protein de çıkmadı ki yüksek tansiyonda genelde çıkarmış ama..
ikinci cocuk düşünen arkadaşlar hem beşik hem oda alabilirler benimde park beşikler hiç hosuma gitmedi
ben alacagım beşik ama şöyle ucuz olanından 150tl ye falanda var. ayyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum karnımda bariz kıpırdanma oldu içim tuhaf oldu:))
olur tabii, annesi yaparda güzel olmaz mı hic... Rabbim saglikla hayırla büyütmeyi nasip etsin cümlemize....
ikinciyi düşünüyorum allah nasip ederse ikisi de kullanır
merhabalar..
en son önceki gün girmiştim,dün bilgisayarı bile açamadım,ölüyorum gripten,bugün daha iyim çok şükür..
neler yaptınız merak ettim,şöyle bi göz gezdiricem birazdan..iyice yığılmıştır şimdi,oku oku bitmez..
o kadar halsisimki ne pazartesi temizliğimi yapabildim,ne yemek,..kendim bile bişey yiyemiyorum iştahsızlıktan..bu gün salı ,bu günde iyice dinleneyim temizliği yarın yapıcam artık..
sağlıkocağından hemşire aradı bugün,yarın kontrole çağırıyo,aşı yokmuş ama..sadece ,kilo,tansiyon vs..bakacakmış...
benim tansiyon fırlar yine 14 lere..sanki ne oluyosa ,alt tarafı hemşire işte..çok heyecan yapıyorum yaa..ben kesinlikle normal doğuramam gibi geliyo,o heyecanla tansiyon falan çıkarsa,beyin kanaması geçiririm allah korusun..
geçen hafta idrarıma baktırmıştım,üre,protein de çıkmadı ki yüksek tansiyonda genelde çıkarmış ama..
bblau
çok teşekkür ederim.hepimize sağlıklı doğumlar inşallah :) ne kadar güzel bi konudasın hatta en önemli.ben hala ne yapıcağım konusunda kararsızım.şu anki evimizde 2 yıl kalıcaz ve kıracıyız.rengarenk duvarlı tam donanımlı bı oda hazırlamak çok istiyorum ama durumuma uygun olurmu bılmıyorumsizlerden fikir alabılırsem çok sevınırım
maşallah gözünaydın :) çok güzel bi duygu gerçekten benım bebeğimde çok hareketli tüm gün hareketlerini hissedebiliyorum hatta artık elimi koymayıp izlemeye başladım.bu işi tüm gün sıkılmadan yapabılırım içim mutluluk doluyor
Canım bu güzel ama ben yakından gördüm bunun o şekilli yerlerinde hep taş var, yani çok aşırı süslü
ayrıntılı ultrason yaptıran varmı? yaptıranlar bilgi verirse sevinirim. ücreti nekadr? sadece özel hastanelerde mi yapılıyor?
Bunu ben istanbulda bebe magazasında gördüm taşlı falan çok şıktı hatta kız olursa alırım demiştik eşimle ama benim baktıgım takımdı 1500tl idi fiyatı gayette iyiydi kardolap şifoniyer alt açma gibi birde dolabı vardı birde kayrolası sallanıyor oldukça genişti bu sadece kayrolanınmı fiyatı
ayrıntılı ultrason yaptıran varmı? yaptıranlar bilgi verirse sevinirim. ücreti nekadr? sadece özel hastanelerde mi yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?