2012 Şubat Anneleri

Ben de bu hücre yenilenmesini hesaplattırmıştım, kız çıkmıştı :69: Cinsiyet en erken kaçıncı haftada öğreniliyordu? Çok merak ediyorum neyim olacak :55:

Ben de bu hafta sonuna doğru ağrılarımın artabileceğini düşünüyorum ya (çünkü bebek olmasaydı, bu hafta sonuna doğru adet görmem gerekiyordu...) , hayırlısı bakalım. İnşallah olmaz da, rahatça geçiririm bu haftayı ve hafta sonunu...

valla canım öyle bir durumdayız ki inşallah ağrın olurmu olmasın mı denirmi bilmiyorum
ağrıların olması güzel diolar bebek yerleşiyo diolar ya ondan
olmazsa ağrılar sorun mu var diye tırsıyoz şaşmış durumdayız yaniii
:50::50::50::50:

Bazen bana da oluyor oyle canım bebegime ya bisey olursa diyorum. Bazen kasık agrım olmuyor neden agrım yok yoksa bisey mi var diye suphe duymaya basladım. Agrısa suc agrımasa suc :1: . Surekli aglamak isteme sebebin de bu donemde cok duygusal olmamız. Bazen en ufak bisey dusundugumde hemen gozlerim doluyor benim de..

Anlaşılan bu korkular hepimizde var kızlar.
tevekkel olmak en doğrusu. Allahımızdan hep herşeyin hayırlısını istedik,
o da hayırlısını nasip etmiş olsun inşallah.
bu korkulardan, etrafımızdakiler kadar sevincimizi yaşayamıyorUz vallahi.

Ayrıca cinsellik konusunda dr a bişi soramadım bile. utanıyorum :)
zaten bişi olcak diye aklımız çıkıyo, ikiz gebeliklerde ilk 3 ve son 3 de yapmayınız yazıodu netten.
Yapıcak bişey yok ama fena hallerdeyiz.
Ayrı bir boyut geldi cinsel hayatımıza :))

hesapliyim canim hangi aylarda dogdunuz?

benim 13 mayis 75
esim ise 08 mart 76
Ben de bu hücre yenilenmesini hesaplattırmıştım, kız çıkmıştı :69: Cinsiyet en erken kaçıncı haftada öğreniliyordu? Çok merak ediyorum neyim olacak :55:
Genellikle 14-16. haftalardan itibaren tecrübeli gözler bebek cinsiyetini saptayabilir.

kesin 4. ay canim

Son düzenleme:
Ayrıca cinsellik konusunda dr a bişi soramadım bile. utanıyorum :)

Ehehehehhe ben eşime sordurdum valla. Doktora gitmeden önce kafa beyin ütüledim adamın, sen sor ben soramam diye :))

Bu arada senin bu cinsiyet hesabın çok karışık Duygucum. Ben baktım sana şöyle bi, en son Mayıs 2011 de sen yenilemişsin hücreleri. Eşin 2010 yılı Ağustosta yenilemiş. Eğer sen hücre yenilemeden bebek tuttuysa, en son eşin yenilemiş oluyor. Yani erkek. Yok sen hücrelerini yeniledikten sonra bebek tuttuysa kız. :66:

Amaaaaaaaaan bizim de uğraştığımız şeylere bakın :60: Merak işte....

Sağlıklı olsun da, kız erkek farketmez valla...

merve merve merveee bende istiyorumm yütfennn :))

müsait olduğunda bizede bakarmısın,
eşim ağustos 1982
ben mayıs 1984 doğumluyum.
canim seninki dogum gununden once hamile kaldiysan erkek sonra hamile kaldiysan kiz cikiyo :1:
83+81

daha detaylı yazyımı cabım ay.gün:44:

gun degilde dogdugunuz ay lazim canim

Ehehehehhe ben eşime sordurdum valla. Doktora gitmeden önce kafa beyin ütüledim adamın, sen sor ben soramam diye :))

Bu arada senin bu cinsiyet hesabın çok karışık Duygucum. Ben baktım sana şöyle bi, en son Mayıs 2011 de sen yenilemişsin hücreleri. Eşin 2010 yılı Ağustosta yenilemiş. Eğer sen hücre yenilemeden bebek tuttuysa, en son eşin yenilemiş oluyor. Yani erkek. Yok sen hücrelerini yeniledikten sonra bebek tuttuysa kız. :66:

slm cinsiyetini bende çok merak ediyorum ama ondan once siz ne zama nilk dr kontrolüne gittiniz ben henüz gitmedim temmuz 1 randevu aldım acaba o zama nkese oluşmuş olurmu erkenmi yoksa henüz ?

benim 13 mayis 75
esim ise 08 mart 76

Gurbet Güzeli, seninde Duyguya benzer bir durumun var. Normal şartlarda en son ikiniz de 2008'de hücre yenilemesi yapmışsınız. Ama sen birde 2011 de yani bu yıl Mayıs ayında yapmışsın. Ama gerçi her halikarda en son sen yenilemişsin hücrelerini yahu, bende ne kafa karıştırıyorsam. :52: Bu hesaba göre kız çıkıyor seninde.

:)) Sağol hayatım baktığın için, hayırlısı bakalım. Dediğin gibi yeterki sağlıklı olsunlar.
Bu dr. lar da direk kendileri söyleseler ya, ilişkiyle alakalı şeyleri.
benim kuzenim bu yüzden düşük tehlikesi atlattı, ilişkiden sonra kanama gelmişti
dr progestan vs vermişti, o der bana hep, sıkın dişinizi ablacım yapmayın diye.
bende tedirginim o yüzden, bırak eşi de eşime söylemiş.
ikimizde yusuf yusuf, kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz birbirimize.

slm cinsiyetini bende çok merak ediyorum ama ondan once siz ne zama nilk dr kontrolüne gittiniz ben henüz gitmedim temmuz 1 randevu aldım acaba o zama nkese oluşmuş olurmu erkenmi yoksa henüz ?

Pomakcım, benim SAT'ım 4 Mayıstı. Gebeliği 30 Mayısta idrar testinden öğrendik. İlk doktor randevumuz ise (bizim aceleciliğimizden) 8 Haziranda yani gebelik 5+0 ken oldu. Ama o zaman bebeği göremedik, sadece keseyi görebildik. Bebeğimizi ve kalp atışlarını da çok şükür ki 7+0 da yani 22 Haziran günü görebildik... Allahım inşallah size de ilk doktor randevunuzda sağlıkla güzel haberler almayı nasip etsin. :)

benim 13 mayis 75
esim ise 08 mart 76

Gurbet Güzeli, seninde Duyguya benzer bir durumun var. Normal şartlarda en son ikiniz de 2008'de hücre yenilemesi yapmışsınız. Ama sen birde 2011 de yani bu yıl Mayıs ayında yapmışsın. Ama gerçi her halikarda en son sen yenilemişsin hücrelerini yahu, bende ne kafa karıştırıyorsam. :52: Bu hesaba göre kız çıkıyor seninde.
canim benim 1999 kizim oldu, 2002 de oglum oldu, 2006 oglum oldu bide bunlara bak bakalim

Back
X