- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #19.321
bazı doktorlar bebeğin kordon uyla pipisini karıştırıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler 17+2 hamileyim...12+3 te dr bebek erkek demişti,fakat bugün gittiğimizde pipi falan görülmedi ve dr kız da olabilir dedi...erkek anneleri siz cinsiyeti gördüğünüüzde pipisi ve testisi çok bellimiydi???
tşk cnm....12.haftada gittiğimde başka bir dr gerçekten pipiye benzeyen bşey göstermişti...ama dün gittiğimde yoktu pipidr bu hafta testislerini kesin görmemiz gerekirdi dedi.
allah allah o zaman gittiğimde diğer dr çok emin konuşmuştu...önemli olan sağlıklı olması ama..
genede insan merak ediyor....![]()
ben bayadir varim.. ama daha yeni haber veriyorumtopik dedigin heralde bu 2011 subat anneleri konusu oluyo demi
![]()
Kızlar bebeğim hareketini ne sıklıkta hissediyordusunuz?
Ben bazı günler daha sık bazı günler daha seyrek yada çok seyrek hissediyorum.
Stres yaptım(
günaydın hatun kısmısı...
çok uykum varrr. zor bi hafta olacak benim için belki aranıza katılamayabilirim şimdiden. bu arada beni gören senin kızın olacak diyor neden?
Kızlar bu soruma cevap vercek birileri yokm mu(((
Kendi kendime stres ediyorum, doktora mı gitsem ki, kontrolüm de yok ay sonuna kadar...
Gerçi bu sabah alışageldiğim hareketlerden hissettim ama korkuyorum...
ben daha hareket mi değilmi ayırt edemiyorum valla
Kızlar bu soruma cevap vercek birileri yokm mu(((
Kendi kendime stres ediyorum, doktora mı gitsem ki, kontrolüm de yok ay sonuna kadar...
Gerçi bu sabah alışageldiğim hareketlerden hissettim ama korkuyorum...
Senin ticker doğrumu peki tatlım 14+6mısın?
canım bazen çok sık hissediyorum,bazı günler hiç hissetmediğim oluyor.yanlış bilmiyorsam geceleri daha çok hareket edermiş bebişler,ama biz uykuda olduğumuz için farketmiyoruz.bir de doktorum erkek bebeklerin daha kızlara göre daha az hareket ettiğini söyledi.dikkat ettim de uzun süre aç kalırsam vurmaya başlıyor,acıktım demek istiyor galiba![]()
evet canım doğru
O zaman senin daha ayırtedememen normal canım,birkaç hafta var ama sen bizden güçlü hissedersin hissetmeye başladığında,iki bebek olduğu için :)
Günaydın ciğerim.Bana da gören oğlun olacak diyo.Beni görenlerle seni görenleri değişebiliriz
Niye katılmıyosun aramıza,niye zor bu hafta?