2012 Şubat Anneleri

iyi geceler 17+2 hamileyim...12+3 te dr bebek erkek demişti,fakat bugün gittiğimizde pipi falan görülmedi ve dr kız da olabilir dedi...erkek anneleri siz cinsiyeti gördüğünüüzde pipisi ve testisi çok bellimiydi???

14+1'de ve 16+5'te üstelik 2 ayrı doktor erkek dedi bize canım. birinde pipiyi biz de gördük. 2.sinde doktor gördüğünü iddia etti :1: evet bellimiydi dersen, gayet belliydi pipi olduğu. hatta ultrason resimleri bölümüne bile koymuştum :52:

bizim kontrole daha var. bakalım kendi doktorum ne diyecek cinsiyetine

bugün 19+1 olduk :nazar: yolu yarıladık desek yeridir herhalde..

bu arada günaydınlar kızlaaaaaaaaaaar :71:

günaydın kızlarrr bugun kızımın okul alısverişine cıkıcaz.ve kuzenimin doktoruna gidicez bakalım 3.kişi olarak o ne diyecek bize aynı gün içinde 2 farklı tahminde bulunan doktordan hangisiyle hem fikir olacak :) bizde ona göre bebeğimizin cinsiyeti hakkında daha net bilgiye sahip oluruz belki :))

tşk cnm....12.haftada gittiğimde başka bir dr gerçekten pipiye benzeyen bşey göstermişti...ama dün gittiğimde yoktu pipi:19::19:dr bu hafta testislerini kesin görmemiz gerekirdi dedi.

allah allah o zaman gittiğimde diğer dr çok emin konuşmuştu:37::37:...önemli olan sağlıklı olması ama..

genede insan merak ediyor....:31::31::31::31::31:

bizimde 14.haftada erkek demişti doktor pipisini gördüğünü söylemişti.17.haftada ne söylediğini unuttu sanırsam sana kız demiştik dimi dedi sonra emin olamadı arkadasını cagırdı o da ben bu durumda tahminde bulunmazdım dedi kafamız karısınca aynı gün burda baska bi tıp merkezine gittik biz de ordaki doktor net bi şekilde erkek dedi aynı gün içinde 3 farklı yorum geldi.sonuc itibariyle en bastayız :37:bebeğimiz ya kız ya erkek cok aydınlattılar bizi :37:

günaydın hatun kısmısı...

çok uykum varrr. zor bi hafta olacak benim için belki aranıza katılamayabilirim şimdiden. bu arada beni gören senin kızın olacak diyor neden?

Kızlar bebeğim hareketini ne sıklıkta hissediyordusunuz?
Ben bazı günler daha sık bazı günler daha seyrek yada çok seyrek hissediyorum.
Stres yaptım :((

Kızlar bu soruma cevap vercek birileri yokm mu :((((
Kendi kendime stres ediyorum, doktora mı gitsem ki, kontrolüm de yok ay sonuna kadar...
Gerçi bu sabah alışageldiğim hareketlerden hissettim ama korkuyorum...

günaydın hatun kısmısı...

çok uykum varrr. zor bi hafta olacak benim için belki aranıza katılamayabilirim şimdiden. bu arada beni gören senin kızın olacak diyor neden?

Günaydın ciğerim.Bana da gören oğlun olacak diyo.Beni görenlerle seni görenleri değişebiliriz:37:
Niye katılmıyosun aramıza,niye zor bu hafta?

Kızlar bu soruma cevap vercek birileri yokm mu :((((
Kendi kendime stres ediyorum, doktora mı gitsem ki, kontrolüm de yok ay sonuna kadar...
Gerçi bu sabah alışageldiğim hareketlerden hissettim ama korkuyorum...

canım bazen çok sık hissediyorum,bazı günler hiç hissetmediğim oluyor.yanlış bilmiyorsam geceleri daha çok hareket edermiş bebişler,ama biz uykuda olduğumuz için farketmiyoruz.bir de doktorum erkek bebeklerin daha kızlara göre daha az hareket ettiğini söyledi.dikkat ettim de uzun süre aç kalırsam vurmaya başlıyor,acıktım demek istiyor galiba:49:

canım bazen çok sık hissediyorum,bazı günler hiç hissetmediğim oluyor.yanlış bilmiyorsam geceleri daha çok hareket edermiş bebişler,ama biz uykuda olduğumuz için farketmiyoruz.bir de doktorum erkek bebeklerin daha kızlara göre daha az hareket ettiğini söyledi.dikkat ettim de uzun süre aç kalırsam vurmaya başlıyor,acıktım demek istiyor galiba:49:

İşte benim de öyle canım.Bazı günler çok sık bazı günler çok nadir...Yada hissedemiyorum.
Gerçi ilk gebeliğim hissettiğim de bebek hareketimi bilmem ama...Daha önce hissetmediğim birşey, bebek hareketi harifine de uyuyor.Gerçi henüz tutarlı olmaz mı bebek hareketleri ama yine de evham yapıyorum durup durup...

O zaman senin daha ayırtedememen normal canım,birkaç hafta var ama sen bizden güçlü hissedersin hissetmeye başladığında,iki bebek olduğu için :)

şimdi bazen böyle dalgalanma gibi oluyor ama anlayamıyorum çokta
aslında ikinci hamileliğim olduğu için daha çok farkına varmam lazım
ama öyle olmuyormuş demekki

Günaydın ciğerim.Bana da gören oğlun olacak diyo.Beni görenlerle seni görenleri değişebiliriz:37:
Niye katılmıyosun aramıza,niye zor bu hafta?

sana da hemşire... hatırlarsan cuma günü aksilikle başlamıştı zaten günüm. eve giderken markete uğradım bişeyler alırken eşim aradı; gökçe iyi misin bak şimdi sana bi haber verecem ama gerçekten şuan iyi durumda korkma tamam mı canım" dedi. aklıma direk eltimin çocuğuna bişey olduğu geldi çok şükür değilmiş ama duydugum daha da kötüydü.

82 yaşındaki dedem 10 metrelik incir ağacından apartmanın altına düşmüş. omzu çıkmış, kalçası kırılmış, omuriliği zedelenmiş ve kafası da mosmor olmuş. kendisi yerinde duramayan aksi bi lazdır. hastanede cuma gününden beri sırtüstü yatmak hepten mahvetti adamı. omzunu yerine getirmişler de yarın ya da ertesi gün kalçasına platin takılacak. ve sanırım yürümesi bu saatten sonra biraz zor. kendisi ananemle birlikte annemlerle yaşıyordu. annem yan komşumdu hatırlarsınız. şimdi anneme çok acıyorum. kadının marketi var çalışıyor, annamin döküntülerine zor yetişiyordu bir de bu çıktı şimdi. ben de evimi taşıyacağım ay önce çok beğendiğim bi evin sahibi aradı gelin anlaşalım evi isterseniz dedi. tamam dedik bu hafta içinde bir de taşınma işim var. :(

ne yapacağımı bilemedim. taşınacağım ev anneme 2 dakıka yurume mesafesınde çok yakın ama annemı de boyle bırakmak istemıyorum :( ama ev hazır, kapora verdik şimdi oturduğum evin kirasını ödedim. ne kadar gecikirsem o kadar zarardayım.

ama annem :59: bunalımdayım 3 gündür.

Gunaydın hatunlar ve bebıslerı,

Bblaucugum, cok tesekkur ederım canım benım.

Oyelkencıgım;
Ben cumartesı ıs cıkısı doktora gıttım, hem ıcım rahat etsın hem belkı bebegımın cınsıyetını ogrenırım dıye.
Ve ogrendım; %95 Kız :66:

Esım, hastanede oldugumu bıldıgı ıcın sureklı aradı, bayagı panıklemıs :1:
Bebegımızın cınsıyetını ogrendıgımı ama ona soylemeyecegımı soyledıgımde, epey uzuldu, 'elım ayagım bosaldı, nolur soyle' dedı.
Ben aslında evde soyleyıp, yuz ıfadesını gormek ıstıyordum, bekle dedım, sabredemem dedı.

Eve geldıgınde ıse sankı bız hıc darılmamısız gıbı davranmaya basladı.
Bende bebegımın hatrına daha fazla uzatmadım.

Dun ıse cok guzel gectı, benı ıstedıgım yerlere goturdu, sonra bebegımıze karyola, gardrop almaya gıttık ıkea dan, aldık ama kurmadık...

Kısacası su an hersey yolunda ve ben hamdolsun mutluyum.

Sımdı bıraz gecmısı okuyayım, bakayım tabloya eklenecek var mı?

Daha sonra da ıslerıme yogunlasırım.

adengökçe çok geçmiş olsun canım

elefera kızın olmasına çok sevindim gözünaydın canım
eşinle barışmana ayrıca sevindim ne kadar huzursuz olduğunu tahmin edebiliyorum
bu son olur inşallah sizin içinde
hepimiz mutlu olalım artık :52:

Back
X