2012 Şubat Anneleri

:74: Tamam barışalım gari :9::9::9:
Valla ben de size yazınca azcık sakinledim,pek bi daraldıydım...

Ben de sizlerle konuusunca rahatlıyorum valla =)

Ben 22+4te çektireceğm canım allah nasip ederse.

Kac paraya cektireceksin peki?

Ben hastanede sordum 200 tl dediler ve sigorta normalde de karsılamıyormus..

Esim de sokmayacak ayrıntılı usg ye beni gereksiz diyor, hatta doktora gitmem, hapları icmem bile gereksiz diyor..

Zaten bu yuzden kavga ettik :59:

tünaydın hanımlar ikili test yaptırıp papp-a değeri çok düşük çıkan oldu mu benim gibi bu hafta içi amniyosentez yaptıracam çok korkuyorum 200de 1 de olsa düşük ve erken doğum riski varmış kafam çok karışık

ben 13. haftamda ikili testim için girmiştim doktorum öyle istemişti. 22. haftamda tekrar giricem.
detaylı ultrasona 180 tl verdim diye hatırlıyorum

tatlım,
ikili testi bende 1,5 ay evvel yaptırmıştım.
detaylı içnide randevu alıcam.perş.kontrole gittiğimde yaptırmamı söyleyecek.devlette yaptırmayı düşünüyorum kısmet olursa..

genelde 180-250 tl arası değişiyor.

şimdiden heyecan sardı perşgünü dr.gidicem diye aman ne nicek diye??:40:

Evet canım 5 aylık olucak melek kızın =)

Bu arada hayırlı olsun canım ogrenmissin cinsiyetini yavrunun :49:

Cok tesekkur ederım Dunyacıgım.

Senın durumlar nasıl?
Anlatmak ıster mısın, ne oldu?
Sımdı bıraz daha ıyıymıssın ama, ınsallah gecıcı bır durumdur.
Bak, bende daha gecne hafta sonu yok ayrılırım fılan dıyordum.
Bugun yıne korkutuk asıgım kocama.
Sızın de oyledır ınsallah.

elefera cuma günü okumuştum eşinle sorunlarını o zaman yazamamıştım ama bugün gördüm ki herşey yoluna girmiş, çok sevindim.. bebişin cinsiyetide belli olmuş, kızın hayırlı olsun

bende c.tesi günü gittim doktora, kızımı gördüm büyümüş güzelleşmiş böyle serpilmiş falan :61: doktor herşeyi gayet iyi dedi, 2 hafta sonra 4lü testimiz için tekrar gidicez. 1 ayda 1 kilo almışım sanırım iyi gidiyoruz kızımla :)

Cok tesekkur ederım.
Evet ya, barıstık esımle :16:

Oy oyyy kızın serpılmıs demek he.
Aman Allah nazarlardan korusun annesi.

Bu ay üç kere usg ye girdim.Oğlum yüzünü göstermiyor.Sinir oldum annesine çekmiş inatçı o da.usg de hesaplanan hafta ile bebeğimin haftası arasında bir hafta fark var.usg daha büyük diyor normal mi?
Normal annesı normal.
Keske benım bebusum de buyuk cıksa :1:

kızlar doğumdan önce veya doğumdan sonra işten ayrılmayı düşünen var mı aranızda
Been...
Ama dogumdan sonra bır kac ay calısacagım, sonra ayrılacagım.

Bu son tablo biraz saçmalamış gibi hı ne dersin 10 aylık gebelik diyor :27:
Dur o zaman mutlu ol bebişim 2 hafta sonra 5 aylık olacaksın soranlara "5 aylık gibeeyımm" diceksin :1::nazar:

Hıımm. Evet haklısın canım, sonuna hıc bakmamıstım.
Ohhh bız sımdı 4,5 aylıgız yanı.
Yasasııınnn.
Tesekkur ederım ayrıca yanıtın ıcın.

sen benden öndesin cnm hafta olarak.
ben özelde gittiğim hastanede çektirmicem fiyat araştırması yapıyorum da kimse bişey yazmamış birde cinsiyet yorumlarını okuyorum da kafam allak bullak oldu.
kıyafet alıyorum pembe mavi değillde hepsi bej rengi...hakkımızda hayırlısı.

Benim doktorum devlet hastanesi doktorlarından canım.Normalde muayenehanesine gidiyorum.Testler,ayrıntılı usg filan için devlet hastanesine yolluyor beni.
O yüzden ücret vermiyorum...Ama özel hastanede mi çektirsem diye düşünmüyor değilim.
1-2 yere fiyat sordum ben de.
Sen İstanbuldamısın?

kızlar herkese selam,

ben bugün 18 haftalık oldum,per günü kontrolüm var.
detaylı ultrason çektireniniz var mı kimse bunla ilgili bişey yazmamış yoksa ben mi kaçırdım:40:
özelde fiyatına 250 tl diorlar siz rendavu aldınız mı
20-24üncü haftada çekiyorlarlarmıs zaten...

ben geçen hafta gittim ayın 30 randevu verdiler 20. haftayı doldurmak gerekiyomuş 3 tarama ayrıntılı ultrason ve muayeneye 95 tl verdimbenim gittigim hastane 50 tl ye yapıyormuş sosyal güvencen varsa bu kadar:31:

sorma cnm bütün erkekler aynı demekki seninki kay haftalık?
1,5 ayda bir dr.a gdiyorum sık sık gidiyorsun derler..
detaylı önemli diye düşünüyorum ondan sonrada sırada ilerde tabi şeker yüklemesi kalıyormuş.ablamla aramda 2 ay var bende ondan öğreniyorum..
bence detaylıyı çektirmek gerek..
sen istanbuldamısın cnm fiyat almadan çektirme 80 tl bile duydum ben...

Esim de sokmayacak ayrıntılı usg ye beni gereksiz diyor, hatta doktora gitmem, hapları icmem bile gereksiz diyor..

detaylı önemli diye düşünüyorum ondan sonrada sırada ilerde tabi şeker yüklemesi kalıyormuş.ablamla aramda 2 ay var bende ondan öğreniyorum..

günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım
geçmişi biraz okudum sıkıntısı olan arkadaşlar inşallah
hemencecik kurtulursunuz sıkıntılarınızdan
elefera gözün aydın tatlı bir prenses geliyomuş
adengökçe dedene çok geçmiş olsun canım

bu arada bende cumartesi günü ayrıntılı ultrasona girdim
doktor bebişimin her yerini inceledi güzelce baktı
bir sıkıntı yokmuş çok şükür :nazar:
ama bebişim çok tatlıydı ne numaralar yapıyordu
kıpır kıpırdı valla :nazar:

Canım ben devlet hastanesinde giricem.Yelize de yazdığım gibi doktorum beni ayrıntılı usg'ye Zeynep Kamile gönderdi.
Eğer uzak demez gelirsen birlikte gidelim,Zeynep Kamilde yapıyorlar???

Benim doktorum devlet hastanesi doktorlarından canım.Normalde muayenehanesine gidiyorum.Testler,ayrıntılı usg filan için devlet hastanesine yolluyor beni.
O yüzden ücret vermiyorum...Ama özel hastanede mi çektirsem diye düşünmüyor değilim.
1-2 yere fiyat sordum ben de.
Sen İstanbuldamısın?

evet cnm ist-beylikdüzünde...

tatlım,
ikili testi bende 1,5 ay evvel yaptırmıştım.
detaylı içnide randevu alıcam.perş.kontrole gittiğimde yaptırmamı söyleyecek.devlette yaptırmayı düşünüyorum kısmet olursa..

genelde 180-250 tl arası değişiyor.

şimdiden heyecan sardı perşgünü dr.gidicem diye aman ne nicek diye??:40:

canım 13 haftalıkken girdim detaylı ultrasona onu anlatmaya çalışmıştım ama anlatamadım :(

Bu arada herkeze selam hafta sonu yoktum geçmişi okumak baya zaman alıyor iyi bir hafta geçiririz umarım sorunsuz saglıklı ve mutluuuuuu:66:

[/TABLE]0859194]Canım ben devlet hastanesinde giricem.Yelize de yazdığım gibi doktorum beni ayrıntılı usg'ye Zeynep Kamile gönderdi.

cnm bende çapadan randevu aldırıcam ücretini bilimorum ama pahalı değildir her.
sen zeynep kamil dediğin ssk mı hiç mi ücret ödemiyorsun??

günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım
geçmişi biraz okudum sıkıntısı olan arkadaşlar inşallah
hemencecik kurtulursunuz sıkıntılarınızdan
elefera gözün aydın tatlı bir prenses geliyomuş
adengökçe dedene çok geçmiş olsun canım

bu arada bende cumartesi günü ayrıntılı ultrasona girdim
doktor bebişimin her yerini inceledi güzelce baktı
bir sıkıntı yokmuş çok şükür :nazar:
ama bebişim çok tatlıydı ne numaralar yapıyordu
kıpır kıpırdı valla :nazar:

Selam canım hoşgeldin, gözünaydın bebişini görmüşsün :nazar:
Benim kontrol teee 29 eylülde.

Benim suan 19+2 SAT'a gore.

Gel de esime anlat onemini. Hepsi para tuzagıymıs.. Yaptırmayacakmıs..

Evet bana doktor 1 ay sonra seker yuklemesi yapılması gerektigini soyledi.

Ama esime soyleyemiyorum gizli gittim cunku.

insallahh cnm bugünn daha iyi gibiyim. en azından gözüm akmıyorr simdilikk..:26: ögleden sonra doktoruma gidicem randevu yok maalesef ama randevu operatörü ilac sorucam ve sonucc göstericem deyince aradann girinn sorun olmaz dedi aradann kaynıycam bende:2::2: simdi daha iyiyimm diye gitmessem bi dahakinde yine aynı stres olcak. 3 tane içmişş bulundum ya halihazırda panik oldum. cünkü bi sitede zararı yok diyo bi sitede fetal ölüme nedenn olabilir diyo:18:

hayatımm bana kendi doktorum 13. haftada kesin konusmayayım ama erkege benziyor dedi.. aynı senin gibi 17. haftada 4 boyutlu ultrasonu yapan radyoloji uzmanı popodan baktı arası boss demek ki kız dedi. genital bölgeye bakamadı ama. 3 gün sonra baska bi doktorr genital bölgeyi tamamenn gördü ve kız dedi.. kesin dimi dedimm 3 gün sonra biri cıkıp bana erkek demez.. kadın o zaman söyle bi düsündü ekranı cevirdi bacak arasını gösterdi. bebegin cıkıntısı var su anda ama sanki pipi olmak için kücükk altında tek cizgi görüyorum ben kız olarak yorumladım ama sen bi 15_20 gün daha bekle dedi:53::53: bizde kız kabul ettik kontrol tarihimizi bekliyoruz kendi doktorumuzda ama düsün yani 18. haftaya girmişş bebegin cıkıntısınınn kız mı erkek mi oldugunu yorumlayamadı kendine güvenipp sen yinede bekle dedi. mutlaka benzerlik var gördük baktık netten ama 18. haftada da cok benzemiyor artık doktorr olarak o bilmicekse kız mı erkek mii bacaklarını acıpp yatmıs bi bebek ben mi bilcem.. o yüzden en iyisii beklemek. genitall bölgeye tamamen bakıpp kuku gördüsenizz bilememm tabi

cnm tşk ederim cvbın için....bebeğin pozisyonu çok güzeldi...kız dedi ama önceden erkek denilmiş dedi kafası karıştı...ben en iyisi bekleyeyim cnm 1 hafta daha:16::16::16:

Herkese selam şubat annişleri keyifler nasıl bakalım herşey yolundadır işallah :nazar::nazar:

Selam...Yuvarlanıp gidiyoruz işte :nazar:

tünaydın hanımlar ikili test yaptırıp papp-a değeri çok düşük çıkan oldu mu benim gibi bu hafta içi amniyosentez yaptıracam çok korkuyorum 200de 1 de olsa düşük ve erken doğum riski varmış kafam çok karışık

Ehil ellerde yapılınca sorun olmuyor canım.
Benim 2 arkadaşım yaptırdı İkisininki de temiz çıktı hamdolsun ve sorunları olmadı.
%98 temiz çıkıyormuş zaten.
Gönlünü ferah tut arkadaşım.

Canım ben devlet hastanesinde giricem.Yelize de yazdığım gibi doktorum beni ayrıntılı usg'ye Zeynep Kamile gönderdi.

Zeynep Kamil cok uzak bana. Hem devlet hast ama benim sigortam yok o yuzden gene para alınıyor. Devlette kontrole gittim sigortam yoktu 15 tl muayene 10 tl usg ucreti aldılar hem de dandik bir usg yani doktor hicbisey de soylemedi bana ne boyu ne kilosu ne cinsiyeti..

edezas benim pappa sınırda düşüktü.ve 3lü taramam yüksek riskli çıktı.çok zor günler geçiriyorum gerçekten.anneme bile söyleyemedim.çok zor sınavlar bunlar..
haftasonu amniyosentez yaptırdım.zor bir işlem değil.doktorum da çok rahatlattı zaten. işin ehli birine yaptırırsan 200 de 1 olan düşük ihtimali 400-500 de bir e iniyor.herhangi bir kanama,ateş enfeksiyon bulgusu ya da amnion kaçağı olmadı bende çok şükür.
şimdi sonuç beliyorum. hızlı sonuç istersen fark ödeyerek 4-5 günde çıkan seni büyük oranda rahatlatacak ön sonuç veriyorlar.

Benim suan 19+2 SAT'a gore.

Gel de esime anlat onemini. Hepsi para tuzagıymıs.. Yaptırmayacakmıs..

Evet bana doktor 1 ay sonra seker yuklemesi yapılması gerektigini soyledi.

Ama esime soyleyemiyorum gizli gittim cunku.

sorma sorma aynı dertten muzdaribiz...

dün annesinin yanında eşimde atıp tutuyor sinir etti beni,dedğin gibi önceden bunlar m varmış herkes doğuma kadar gitmiyormuş dr.a
de bunları söylüyor ciniyeti kesinleşecek diyede haftalardır dr.kontrolümü sorup duruyor bu ne perhz bu ne lahaha turşusu:52:

Back
X