bblau doktora falan mı yaptın...herşeyide biliyosun
ooo bizim oğlana gelin geliyo demek....kartal pendikte yakın istemeye geliriz artık..
gelinimiz 1 buçuk hafta falan büyük ama olsuunn olsun bblau sen çok fena kaynana olursun ama hee..
Heee doktorum ben aslında :) Kadın doğum alanında ihtisas ettim :)
Yok kız genellikle yaşadığım yada atlattığım tehlikelerden bahsediliyo, hazır araştırılmışı var yane :)
Bi de meraklıyım sağlık filan konularına Allah var daha hamile değilkenden okurdum internette filan böyle şeyleri.
Ben preeklampsi riski atlattım, tansiyonum yüksek seyrediyordu, kalp doktoruna sevk ettiler beni ileri tetkiklerim yapıldı.
Ordan biliyorum birazzzz :)
Ataşehir Pendik yakın,uzağa vermemiş olurum kızı
Büyüklük sorun değil, sünnettir.

Ben de eşimden büyüğüm hem ekiekieki

Kaynanalık konusunda garanti veremicem gerçekten kendime güvenemiyorum Allah bilip de kız vermiş olabiler
Kızlar ya, mesela 1 saat ütü yapayım ayak bileklerim özellikle birtanesi hemen şişiyor... böyle bisey yasayan var mı? doktora sordum böcek ısırmıştı onunla bağlantılı dedi ilk gördügünde ama sonra tekrar edince ütü ile yani sabit ayakta kalma hareketi ile baglantılı oldugu cıktı... garip geldi bana... simdi korkuyorum ütü yapmaya...
birde benim ayrıntılı usg cekimi 15 Eylülde .. biraz erken gibi mi? bakıyorum sizinkiler genelde biraz daha sonraya verilmis tarihler...:26::26::26:
Erken değil canım normal…Tansiyonuna bakıyor musun peki nasıl seyrediyor?
Bi ara benim de ayaklarım şişmişti ama yolculuk akabinde olmuştu.
Bazen de elimde tek parmağım şişiyor, doktor romatizmaya bağladı.
Alyans takıyorum sürekli ben ellerde şişme yok, alyans hala aynı. Ama ayaklarım büyüdü gibi sanki, daha önce olan ayakkabılar şimdi sıkıyor.
Ayrıca tehlikeli bir durum olsa yüzün de şişerdi canım.