2012 Şubat Anneleri

Ben de gideceğim Viaporta. Orada Joker de var. İşe gelir giderken otobandan görüyorum,e-bebek,chicco,joker yan yanalar :)))
Benim de aklım bebeconfort marka arabada kaldı, herhalde onu alacağız kısmet olursa.

evet joker var canım, araba fiyatları e-bebekte daha uygun geldi, insanın aklına yatanı, icine sineni alması dogru bir davranıs bencede...

Aa iyi supermis o zaman. Yoksa uzulup kafama takicam benim cocuguma iyi bakilmiyor diye. Sevindim hadi :46:
Hala Turkiye de mi dogursam diye dusunuyorum da, aslinda sevdim hastane cok temiz ve guleryuzlu insanlar.
üzülme tatlım, icin rahat ediyorsa niye üzülücen , sonucta orası da senin yasadıgin, ekmek yedigin yer... annen yada bir yakının yanında olursa da en güzeli olur..

evet joker var canım, araba fiyatları e-bebekte daha uygun geldi, insanın aklına yatanı, icine sineni alması dogru bir davranıs bencede...

Ben e-bebek'in Libadiyedeki şubesine gitmiştim ama araba fiyatlarına bakmamıştım, kıyafet almıştım birkaç parça.
Hayal kırıklığına uğramıştım doğrusu ben daha büyük ve ürün çeşitliliği fazla bir mağaza bekliyordum.
Viaport şubesine de bakayım bakalım.

Aa iyi supermis o zaman. Yoksa uzulup kafama takicam benim cocuguma iyi bakilmiyor diye. Sevindim hadi :46:
Hala Turkiye de mi dogursam diye dusunuyorum da, aslinda sevdim hastane cok temiz ve guleryuzlu insanlar.

Eğer hastane içine siniyorsa bence o zaman daha fazla düşünme canım.

Kızlar aldığım araba bu, insallah becermisizdir...

$xt_crown_blue_3_4_headhugger_11.webp

Ben e-bebek'in Libadiyedeki şubesine gitmiştim ama araba fiyatlarına bakmamıştım, kıyafet almıştım birkaç parça.
Hayal kırıklığına uğramıştım doğrusu ben daha büyük ve ürün çeşitliliği fazla bir mağaza bekliyordum.
Viaport şubesine de bakayım bakalım.

Bak tatlım baya bisey vardı via-porttakinde... birde gercekten fiyatlar cok daha uygun oluyor diger subelere göre... yazık yani para alınteri ile kazanılıyor, aynı seyi daha ucuza almak varken.. di mi ama yani...

Bak tatlım baya bisey vardı via-porttakinde... birde gercekten fiyatlar cok daha uygun oluyor diger subelere göre... yazık yani para alınteri ile kazanılıyor, aynı seyi daha ucuza almak varken.. di mi ama yani...

Kesinikle haklısın canım.Fiyat-performans optimizasyonunu iyi tutturmak lazım.
Neden aynı şeye daha fazla verelim ki....

Kızlar aldığım araba bu, insallah becermisizdir...

Eki Görüntüle 255229

Çok güzelmiş canım güle güle kullansın yavruşun :nazar:

saol tatlım ya.. begenmene sevindim:16:

gule gule kullan canım mclaren arkaadsımda kullanıyor oglu 4.5 aylık oldu cok memnun sıfırdan ıtıbaren kullandı cok hafıf ve baston katlanması guzel sen nerden kaca aldın cnm?

900 Tl ye aldım canım ama 110 TL de hediye ceki verdiler bisürü kücük ihtiyaclarınıda almıs oldum :)
Tesekkürler tatlım:16:

canım sen bebe confortmu dusunuyorsun sankı benım kafama o yattı gıbıde...
hanı traver sıstem olanlar var puset ve araba takım mont edılenler
ama nette gordum canlı gormek nasp olmadı daha..

canım sen bebe confortmu dusunuyorsun sankı benım kafama o yattı gıbıde...
hanı traver sıstem olanlar var puset ve araba takım mont edılenler
ama nette gordum canlı gormek nasp olmadı daha..

evet evet canım,ben de onları beğeniyorum travel sistem olanları.
Biri şu mesela: Bébé Confort

Bir modeli vardı onu daha çok sevdim de adı neydi hatırlayamadım.

İşte benim de öyle canım.Bazı günler çok sık bazı günler çok nadir...Yada hissedemiyorum.
Gerçi ilk gebeliğim hissettiğim de bebek hareketimi bilmem ama...Daha önce hissetmediğim birşey, bebek hareketi harifine de uyuyor.Gerçi henüz tutarlı olmaz mı bebek hareketleri ama yine de evham yapıyorum durup durup...

selam,ben bugün sağlık ocağına gittim,doppler cihazıyla kalbini dinledik,rahatlamak için gidebilirsin b ence

selam,ben bugün sağlık ocağına gittim,doppler cihazıyla kalbini dinledik,rahatlamak için gidebilirsin b ence

Kayıtlı olduğum aile hekimliği evime yakın maalesef.
İş yerim de evime yaklaşık 30-35 km kadar.
İzin almam lazım yani, o durumda doktoruma giderim...
Bugün tekrar hissettim alışkın olduğum hareketleri, ama eğer içime yine şüphe düşerse,acile gidebilirim belki akşam.

110 TL daha ucuza gelmiş olmuş o zaman canım.
Belli bir miktar üzeri alışverişe mi veriyorlar hediye çeki?

evet canım 10 parcaya tamamlıyomussun 50 kurusluk su alarak hallediyolar o isi:34:..

ayrıca puset almayıda dusunuyormusun ben ustune puset takılan modellerı cok begendım ama bunlara takılmıyor sanırım degılmı?

evet ilk basta bende öyle düsünüyordum, hatta kesin kararlıydim ve daha fiyatlı bir ürünü almak üzereydim... sonra böylesinin daha pratik olduguna karar verdik.. chiccodan gene uygun ve güzel bir ana kucagi ve oto koltugu olarak kullanılan bir puset aldık.. onu araba da ve elde tasimada kullanırız diye dusunduk...

evet evet canım,ben de onları beğeniyorum travel sistem olanları.
Biri şu mesela: Bébé Confort

Bir modeli vardı onu daha çok sevdim de adı neydi hatırlayamadım.

evet guzel ayrıca ana kucagı varmı bunun yanına koymamıslar ama bana mantıklı gelende bu modeller nerde ne kadara bulabılırız acaba sen arastırdınmı? sanırım joker magazalarında satılıyormus

Back
X