2012 Şubat Anneleri

selam kızlar bu bebek çantasının içinde neler oluyor??
bebe yagı pişik kremi gibi bakım urunlerımı sadece??

bu babane meseleleri benide çok geriyor artık zaten kendı annem babam rahmetlı kımsem yok sadece oturmaya gelıyorlar temızlıgım yemegım ayrıca calısıyorum kımse yok yardım edecek dun arkadasıma gıttım kaynanası gelmıs hamıle olmadıgı halde sabahtan akşama kadar kızın evını parlatmıs kadın utusune kadar bazen gucume gıdıyor allah bılıyor ınsan sımdı hıssıdıyor anne baba eksıklıgını gercekten cok duygusal olmaya basladım zaten agladım gece esımde benı once anlamadı sonra anlattım senın ben herseyınm falan dıye tesellı etmeye calıstı onada uzuldum...

ayy canımm yaa :70::70::70: Allah gani gani rahmet etsin....ama masallah esine:nazar: bak ne güzel demiş ve cok dogru demis tatlım bak yavrunu da al kucağına hayırlısıyla... Allah sizlere ömür versin mutlu saglikli...:nazar:

evet sampuan, pisik kremi, sabun vb. tarz seyler oluyor hem canta hem ıvır zıvır malzeme aradan cıkmıs oluyor iste...

Arkadaşlar merhaba öncelikle Allah sağ salim bebeklerınızı kucagınıza almayı nasip etsin :) darısı başımıza inşallah :)

Ben 1 yıllık evliyim. 2 aydr korunmuyoruz. 5 aydr spor yapıordum. 2 ay önce bıraktım fakat bu 5 ay zarfında adetlerim 1 hafta önceye geldi ben normalde gün şaşmaz adet olurdum. Geçen ayda korunmadık Geçen ay ki korunmasız ilişkiden 30 gun gecti. 13 agustosta oldu ve ben 11 gun sonra 24 agustosta hasta oldum. 3 gün az koyu kahve leke geldi sonra acık renk kan geldı derken normale döndü ve 8 gun sürdü 3 eylulde bitti. hastalıgım normalde 5 gundur. Ben once yerlesme kanaması fılan sandım ama baktım normale donunce hastalandım dedım. Neyse canlarım tatile gttık geldık. Bu ayda korunmasız yasadık fakat. Bende 5 gundur mide yanması, kasıklarda sırtta ellerde ayaklarda kramp agrı, sık idrara cıkma, halsizlik, uyku hali, iştahsızlık gibi belirtiler var. Birsey yemezsem midem kaznıorr cok agrıyoo. Ben 3 gün önce test yaptım evde negatif cıktı. Deliricem. Psikolojk mi diorum değil. Hissediorum cunku. Tuvaletımı yaparken ıcımde agrı hıssedıorum sanki bişey varda benı uyarıor gibi. Anlayamadım siz sevgili tecrubeli arkadaslarım bana yardımcı olurmusunuz

ne yapmalıyım? kan testi mi idrar testi mi sizce hamilemıyım degılmıyım yorumlarınızı beklıorm

Şimddiden teşekkur ederim.

Tatlım kan testi herzaman daha güvenilirdir ama benim nacizane tavsiyem hicbizaman belirtilere takılma cok yanıltıcı olabiliyor.... adetin 2-3 gün gectikten sonra idrar testi cıkmadıysa kan testi yaptır onun negatif hatalı olma sonucu gercekten cok cok nadir bi durumdur (kan testinin)

Canlarım benim ya, sağolun varolun siz valla...
Ben göremedim ama, bi daha koy nüüüütttttfeeeeennnnnnnnn :5:

olur tabee...:16:

evet canım bende öyle diyorum hep... kefenin cebi yok diye bosuna dememisler... herkesin kendi hesabı artık yanim.. sükür biz elimizden geleni yapmaya calısıyoruz.. olmayan da eksik kalsın önemli degil.. en büyük hazinesi onu deli gibi seven bir anne- babaya sahip olması zaten.. gerisi bos....

Ben şu an için, 5-6 tulum, çıtçıtlı body, patikli alt, zıbın aldım kıyafet olarak. Ben 0-3 ay aldım.
Bakım ürünlerini aldım, pudrası, bebe yağıdır, şampuanıdır, pikepolatcığımın dediği chicco çantasının içinde.
Yine gaz önleyici biberonlar, emzik, burun aspiratörü, tırnak makası, su biberonu, kulak çubuğu, biberon termosu,göğüs pedi gibi,bebek sabun detarjan ve yumuşatıcısı gibi beslenme ve bakım ürünlerini aldım.
Bunun dışında ben bir şey almadım doğrusu.
Annem koca bir çeyiz yapmış sağolsun kardeşimle, alt açma seti, battaniyeler, hastane çıkışları, tulumlar, çıtçıtlı bodyler, patikli altlar, şapkalar, eldivenler, eşofmanlar, pijamalar,bebe küveti-kovaları-filesi,havlu bornoz takımı…
Anneminkiler daha çok 3aydan sonra 1 yaşına kadar giyilecekler.
Görümcem de birkaç bakım ürünü ve kalın bir battaniye almış.
Kayınvalidem de bir tulum,minik bi ayakkabı ve nevresim almış.
Kayınpederim çorap ticareti yapıyor, onlarca çorabımızı da o getirdi.
Annem beşiği de kendi hediye etmek istediğini söyledi.
Ben bunun haricinde sadece bebek arabası/ana kucağı ve park yatak almayı planlıyorum.
Süt sağma pompası-biberon sterilizatör konusunda ise şu an kararsızım herhalde doğum sonrası deneme yanılma usulünü deneyeceğim.
Başka eksiğim var mı bilemiyorum, internetten indirdiğim 2-3 listeyi birleştirdim bunlardan başka bir şey gelmedi aklıma.

Anladım cnım cok tesekkur ederim inşaallah hayırlı sekılde olur :) amin. Rabbım hepımıze nasıp etsın guzelce saglıklı hayırlı sekılde :)

amin cnm rabbim herkesin gönlüne göre versin annesi ve babası olarak koca bir sevgiden çok verebilceğiz şey yok çocuk aileye beraket getirir inşallah hayırlısı ile dünyaya gelsinler hepsi olur kızlar yavaş yavaş bizlerde hallediyoruz:34:

Canım Allah vefat edenlerimize gani gani rahmet eylesin.Ben de babamı kaybettim, az çok anlıyorum seni.Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin, yuvalarımıza huzur, mutluluk, sağlık versin.

Ben bu çantalardan aldım chiccodan. İçinde pişik kremi,pudra, ıslak mendil, losyon, bebe yağı, bebe şampuanı ve bebe sabunu oluyor.

bende koydum resmimi:93:

pikepolat bunları begendi

Ben şu an için, 5-6 tulum, çıtçıtlı body, patikli alt, zıbın aldım kıyafet olarak. Ben 0-3 ay aldım.
Bakım ürünlerini aldım, pudrası, bebe yağıdır, şampuanıdır, pikepolatcığımın dediği chicco çantasının içinde.
Yine gaz önleyici biberonlar, emzik, burun aspiratörü, tırnak makası, su biberonu, kulak çubuğu, biberon termosu,göğüs pedi gibi,bebek sabun detarjan ve yumuşatıcısı gibi beslenme ve bakım ürünlerini aldım.
Annem koca bir çeyiz yapmış sağolsun kardeşimle, alt açma seti, battaniyeler, hastane çıkışları, tulumlar, çıtçıtlı bodyler, patikli altlar, şapkalar, eldivenler, eşofmanlar, pijamalar,bebe küveti-kovaları-filesi,havlu bornoz takımı…
Ben bunun haricinde sadece bebek arabası/ana kucağı ve park yatak almayı planlıyorum.
Süt sağma pompası-biberon sterilizatör konusunda ise şu an kararsızım herhalde doğum sonrası deneme yanılma usulünü deneyeceğim.
Başka eksiğim var mı bilemiyorum, internetten indirdiğim 2-3 listeyi birleştirdim bunlardan başka bir şey gelmedi aklıma.

annenle çok iyi anlaşırız demiştim :27: herşey bitmiş gibi...güzel günlerde kullan canım...
çalışan ne kadar arkadaşım varsa hepsi süt pompasını önerdi. alışveriş listeme aldım ben de. ama lk etapta almayacağım. 2 ay iznim olacak sonra rapor falan yılı kapatırım gibi. ama sonrası için meleğime süt bırakmak isterim diye düşünüyorum...

Amin canım tesekkur ederım ben depremde kaybettım 1999 gölcuk 14 yasındaydım resımler olmasa yuzlerını unutmaktan korkuyorum
ınsallah bızler evlatlarımızla uzun sağlıklı bır omur yasarız..

Ah tatlım Allah yattıkları yerde dinlendirsin...Benim babam da Adapazarlıydı, akrabalarımızdan, arkadaşlarımızdan kaybettiklerimiz oldu bizim de depremde.Allah hepsine rahmet eylesin, yattıkları yer nur olsun.

ayy canımm yaa :70::70::70: Allah gani gani rahmet etsin....ama masallah esine:nazar: bak ne güzel demiş ve cok dogru demis tatlım bak yavrunu da al kucağına hayırlısıyla... Allah sizlere ömür versin mutlu saglikli...:nazar:

evet sampuan, pisik kremi, sabun vb. tarz seyler oluyor hem canta hem ıvır zıvır malzeme aradan cıkmıs oluyor iste...

amin canım artık çok duygusal oldum ama kendıme kızıyorum bazen sen boyle degıldın ne oldu dıye sımdıye kadar hep guclu oldum artık bu guçle normal dogumuda zırt dıye yapmam lazım:1:
az önce demıstım ben o urunlerı sebamed dusunuyorum bakalım daha oglusumun fazla esyaysı yok ayrıntılı usg sonrası almayı dusunuyorum ne olur ne olmaz cınsıyet karmasalarıda buna ıttı benı degısen cok oldu sıtede

Canım Allah vefat edenlerimize gani gani rahmet eylesin.Ben de babamı kaybettim, az çok anlıyorum seni.Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin, yuvalarımıza huzur, mutluluk, sağlık versin.

Ben bu çantalardan aldım chiccodan. İçinde pişik kremi,pudra, ıslak mendil, losyon, bebe yağı, bebe şampuanı ve bebe sabunu oluyor.

hehe yuppi sende bendensin en çok onu beğendim e-bebekte 59 tl chichonun çantası lacivert çok beğendim normal kadın çantası gibi olanlarda var ama biberon vs koymak için uygun olarak dizayn edilmemiş gibi geldi bana kullancağın en fazla 2 yıl saten onun içinde ben bakım çantası almayı yeğeledim niveanın çantası ile chichonunki arasında kaldım ama chicco daha şık geldi bir şampuanı yok içinde onuda ekstra alırız

Ben de resmimi koyayım bari topige :69:

$SDC11009.webp

benım dersım baslıyor 12 de cıkıyorum kızlar hepınıze bol neselı sağlıklı bır gun olsun ben gecmısı unutanlardanım sizde öyle yapın hep önünüze bekın sağlıcaklaaa :92:

iste ben mecburen istanbula gittigimde arabayı da aldım cünkü burada fiyatlar 2-3 katı pahalı, aynı sebepten sterilazatörü de aldım.. ama dedigim gibi istanbul da yada Türkiye de olsaydım daha almazdım onları dogumu bekleyebilirdim.. biraz sartlara göre hareket ediyoruz tabii ki...

Kızlar ben bi yemek molası veriyorum, görüsürüz...

Ben kan testi derim en garantisi kanda gebelik baktırmak. Herhalde üzerine gördüğünden şüpheleniyorsun, çünkü eğer 5 eylülde reglin bittiyse, şu an hamileysen bile bunu ancak Allah bilebilir hayatım.
Bu kadar kısa sürede, hiçbir gebelik belirtisi başlamaz özellikle de bulantılar. Genellikle gebeliğin 7-8.haftalarında başlıyor bulantılar ki, bunda da zaten hali hazırda 3-4 haftalık adet gecikmesi olmuş oluyor.
Gebe olduğunu biliyorsun zaten yani.
Allah gönlüne göre tez zamanda evladına kavuştursun inşallah.

Sabırla beklıcez adet gunumu Rabbim guzelce nasıp etsın ınsallah amiinn canım Allah razı olsun

annenle çok iyi anlaşırız demiştim :27: herşey bitmiş gibi...güzel günlerde kullan canım...
çalışan ne kadar arkadaşım varsa hepsi süt pompasını önerdi. alışveriş listeme aldım ben de. ama lk etapta almayacağım. 2 ay iznim olacak sonra rapor falan yılı kapatırım gibi. ama sonrası için meleğime süt bırakmak isterim diye düşünüyorum...

evet evet konuşmuştuk ya siz annemle aynı kafadansınız :16:

Maşallah Fransız aktrisleri gibisin :nazar::16:
Bir de hayalimde canlandırdığım gibi çıktın desem inanır mısın? Hatta üstündeki kıyafeti bile aynı renk canlandırıyordum hayalimde sanırım yazı renginden dolayı öyle düşündüm :)
Ama saçların topluydu benim hayalimde, tepeden atkuyruğu :16::16:

Son düzenleme:
hehe yuppi sende bendensin en çok onu beğendim e-bebekte 59 tl chichonun çantası lacivert çok beğendim normal kadın çantası gibi olanlarda var ama biberon vs koymak için uygun olarak dizayn edilmemiş gibi geldi bana kullancağın en fazla 2 yıl saten onun içinde ben bakım çantası almayı yeğeledim niveanın çantası ile chichonunki arasında kaldım ama chicco daha şık geldi bir şampuanı yok içinde onuda ekstra alırız

Benimkinde şampuan da var ama …
55 TL’ye aldım ben ama internetten satış yapan bir sitede daha uygun fiyatlı gördüm aldıktan sonra.

Merhaba kızlar...

Az sonra çıkacağım doktora gideceğim...
Sanırım cinsiyetimizde artık belli olmuştur...

Sizler nasılsınız?
Henüz geçmişi okuyamadım
İnanın çocuklardan 1. sınıf ve anaokulu
Fırsatım olmuyor...

Ben gelene kadar bir tahminde bulunun kızlar...
Sizce benim neyim olacak?

:66:

Ben de şu etapta çok fazla ürün yığmaya gerek görmüyorum. Hele de benim gibi ilk bebeği olacak tecrübesiz anne adayları için. Yine bebeği olan anneler bilirler ne daha kullanışlı ne gereksiz veya neyin hangi modeli daha uygun ama biz etraftan duyduklarımız-gördüklerimiz yada araştırdıklarımız biraz da zevkimize hitap eden ürünlere göre alışveriş ediyoruz.
Ama belki de bebeğimiz oldukça, o ürünleri kullanmaya başladıkça göreceğiz ki bazıları kullanışsız, bazıları gereksiz.
O yüzden ben zaruri ve acil şeyler hariç kalanları ihtiyaca göre doğumdan sonra tamamlamak taraftarıyım.
Yeni doğum yapmış arkadaşım var bebeği 3 aylık, ben onun tecrübelerinden çok faydalanıyorum, ondan ve eşinden bilgi alıyoruz.
Örneğin o bir bebek odası yapmış, büyüyen ve sallanan beşik almış. Dolabı şifonyeri vs.si ile. Bir de sepet gibi,hasırdan cibinlikli yataklar var ya onlardan.
Yatak odasında, yanında onun içinde yatırıyormuş ilk etapta ama bebek hiç rahat edememiş onda. Ee odasında da yatıramıyorum ki şu an diyor. Mecbur bir de park yatak almış, yatak odasına koymuş.
İlk etapta oda öyle kalakaldı dedi. Kıyafetler için de birçok tavsiyelerde bulundu, bebek arabası filan için de…Onun söylediklerinden gitmeyi planlıyorum ben de.

canımmm bizede öğrendiğin bilgileri aktarırsan sevinirim. Hangisi gereksiz kalmış aldığı sepetmi yoksa büyüyen beşikmi cnm ??

evet evet konuşmuştuk ya siz annemle aynı kafadansınız :16:

Maşallah Fransız aktrisleri gibisin :nazar::16:
Bir de hayalimde canlandırdığım gibi çıktın desem inanır mısın? Hatta üstündeki kıyafeti bile aynı renk canlandırıyordum hayalimde sanırım yazı renginden dolayı öyle düşündüm :)
Ama saçların topluydu benim hayalimde, tepeden atkuyruğu :16::16:

Rabbim sana güzel gören yürek vermis masallah canım:nazar: yesil-mavi renklerini severim aslında gri, kahverengi, beyaz, siyah, kırmızı ne varsa hepsini cok seviyorum hepsi ayrı bi güzel geliyor, moduna göre ne uygunsa öyle oluyor insan... genelde tepeden at kuyrugu da yaparım saçımı :34:

Merhaba kızlar...

Sizler nasılsınız?
Henüz geçmişi okuyamadım
Fırsatım olmuyor...

Sizce benim neyim olacak? :66:
insallah güzel sonuclarlarla gelirsin aysebaharcım... cinsiyet ise, hayırlısı olsun, gönlünüzden gecen olsun...

Benimkinde şampuan da var ama …
55 TL’ye aldım ben ama internetten satış yapan bir sitede daha uygun fiyatlı gördüm aldıktan sonra.
yaaa çok iyi almışsın nerde bu site ben daha almadım ay başnda alıcağım çok fazlada bi araştırmam yok açıkçası ürün bilgilerinin içinde şampuan yazmıyodu belki vardır açık bakmadım ki ama hoş bir çanta kullanışlımı bide şey var
bübchen die bir markanın
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/c...n/bubchen_bakim_cantasi_lacivert/BUB-BUCAK002

http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/c...i/chicco/chicco_kozmetik_canta_seti/CHI-98200

sizce hangisi
Merhaba kızlar...

Sizler nasılsınız?
Henüz geçmişi okuyamadım
Fırsatım olmuyor...

Sizce benim neyim olacak?

:66:

hayırlısı olsun öncelikle yeni eğitim dönemi iyi çocuklarla karşılaştırsın seni en yakın arkadaşımda anaokulu öğretmeni çok sevimlisiniz enerji dolunusunuz içimden geçeni söliyim kızın olcak gibi hissettim rabbim sağlıklı sıhatli gönlüne göre versin çikolata ye giderken çokça

Back
X