- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #19.821
selam kızlar bu bebek çantasının içinde neler oluyor??
bebe yagı pişik kremi gibi bakım urunlerımı sadece??
bu babane meseleleri benide çok geriyor artık zaten kendı annem babam rahmetlı kımsem yok sadece oturmaya gelıyorlar temızlıgım yemegım ayrıca calısıyorum kımse yok yardım edecek dun arkadasıma gıttım kaynanası gelmıs hamıle olmadıgı halde sabahtan akşama kadar kızın evını parlatmıs kadın utusune kadar bazen gucume gıdıyor allah bılıyor ınsan sımdı hıssıdıyor anne baba eksıklıgını gercekten cok duygusal olmaya basladım zaten agladım gece esımde benı once anlamadı sonra anlattım senın ben herseyınm falan dıye tesellı etmeye calıstı onada uzuldum...
ayy canımm yaa

evet sampuan, pisik kremi, sabun vb. tarz seyler oluyor hem canta hem ıvır zıvır malzeme aradan cıkmıs oluyor iste...
Arkadaşlar merhaba öncelikle Allah sağ salim bebeklerınızı kucagınıza almayı nasip etsin :) darısı başımıza inşallah :)
Ben 1 yıllık evliyim. 2 aydr korunmuyoruz. 5 aydr spor yapıordum. 2 ay önce bıraktım fakat bu 5 ay zarfında adetlerim 1 hafta önceye geldi ben normalde gün şaşmaz adet olurdum. Geçen ayda korunmadık Geçen ay ki korunmasız ilişkiden 30 gun gecti. 13 agustosta oldu ve ben 11 gun sonra 24 agustosta hasta oldum. 3 gün az koyu kahve leke geldi sonra acık renk kan geldı derken normale döndü ve 8 gun sürdü 3 eylulde bitti. hastalıgım normalde 5 gundur. Ben once yerlesme kanaması fılan sandım ama baktım normale donunce hastalandım dedım. Neyse canlarım tatile gttık geldık. Bu ayda korunmasız yasadık fakat. Bende 5 gundur mide yanması, kasıklarda sırtta ellerde ayaklarda kramp agrı, sık idrara cıkma, halsizlik, uyku hali, iştahsızlık gibi belirtiler var. Birsey yemezsem midem kaznıorr cok agrıyoo. Ben 3 gün önce test yaptım evde negatif cıktı. Deliricem. Psikolojk mi diorum değil. Hissediorum cunku. Tuvaletımı yaparken ıcımde agrı hıssedıorum sanki bişey varda benı uyarıor gibi. Anlayamadım siz sevgili tecrubeli arkadaslarım bana yardımcı olurmusunuz
ne yapmalıyım? kan testi mi idrar testi mi sizce hamilemıyım degılmıyım yorumlarınızı beklıorm
Şimddiden teşekkur ederim.
Tatlım kan testi herzaman daha güvenilirdir ama benim nacizane tavsiyem hicbizaman belirtilere takılma cok yanıltıcı olabiliyor.... adetin 2-3 gün gectikten sonra idrar testi cıkmadıysa kan testi yaptır onun negatif hatalı olma sonucu gercekten cok cok nadir bi durumdur (kan testinin)
Canlarım benim ya, sağolun varolun siz valla...
Ben göremedim ama, bi daha koy nüüüütttttfeeeeennnnnnnnn![]()
olur tabee...