- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #19.881
Avrupalıyım diyosun yane
İstersen verdiğim linkten bak bi canım, netten sipariş ediver. Ben çok seviyorum netten alışveriş etmeyi :)))
Ben de hem büyük beşik, hem de küçük bi park yatak almak istiyorum. Park yatakta ilk birkaç ay yatar, sonra da oyun parkı olarak kullanırım ya da bir yerlere gidersem tatile filan yanıma alabilirim katlayı diye düşündüm…
Ama cidden öyle giderken sağda dönerken solda
Ben de bu sepet beşikten düşünüyordum ama arkadaş kullanışlı olmadığını söyleyince caydım canım. Bebeğin rahat etmesi en önemlisi.
Puset değil de sallanan tv koltuğu gibi bişey sanırım :)
Hoş geldin canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)
Ben 5 senedir aynı yoldan işe gelip gidiyorum canım sanırım artık gözü kapalı bulurum oraları. Ama yön duygum çok kuvvetlidir, ayaklı navigasyon :)
Çok güzelmiş canım gerçekten.Ben beyaz istiyorum. Bir de çekmece, dolap kapağı kulpları güzel olmuyor genelde. Arkadaşım o kulpları çıkarıp netten Disney figürlü kulp sipariş etmiş, çok şık durmuş.
aynen güselim ben netten oturduğum yerden beğene beğene siparişe bayılıyorum gezerken çabucak yoruluyorum bide sabırsız olduğum için 2-3 yerde hemen alasım geliyor sonra daha sevimlisini görünce üzülüyorum bak bu sitede
marine tonlarında yapmışlar çok asil olmuş lacivert koyu kırmızı ve beyaz
Bebishroom ® - Bebek / Oda Takımları / Dümenli Bebek Odası