2012 Şubat Anneleri

Avrupalıyım diyosun yane :1:
İstersen verdiğim linkten bak bi canım, netten sipariş ediver. Ben çok seviyorum netten alışveriş etmeyi :)))

Ben de hem büyük beşik, hem de küçük bi park yatak almak istiyorum. Park yatakta ilk birkaç ay yatar, sonra da oyun parkı olarak kullanırım ya da bir yerlere gidersem tatile filan yanıma alabilirim katlayı diye düşündüm…

Ama cidden öyle giderken sağda dönerken solda :1::1:

Ben de bu sepet beşikten düşünüyordum ama arkadaş kullanışlı olmadığını söyleyince caydım canım. Bebeğin rahat etmesi en önemlisi.

Puset değil de sallanan tv koltuğu gibi bişey sanırım :)

Hoş geldin canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)

Ben 5 senedir aynı yoldan işe gelip gidiyorum canım sanırım artık gözü kapalı bulurum oraları. Ama yön duygum çok kuvvetlidir, ayaklı navigasyon :)

Çok güzelmiş canım gerçekten.Ben beyaz istiyorum. Bir de çekmece, dolap kapağı kulpları güzel olmuyor genelde. Arkadaşım o kulpları çıkarıp netten Disney figürlü kulp sipariş etmiş, çok şık durmuş.

aynen güselim ben netten oturduğum yerden beğene beğene siparişe bayılıyorum gezerken çabucak yoruluyorum bide sabırsız olduğum için 2-3 yerde hemen alasım geliyor sonra daha sevimlisini görünce üzülüyorum bak bu sitede
marine tonlarında yapmışlar çok asil olmuş lacivert koyu kırmızı ve beyaz
Bebishroom ® - Bebek / Oda Takımları / Dümenli Bebek Odası

merhabalar..
en son önceki gün girmiştim,dün bilgisayarı bile açamadım,ölüyorum gripten,bugün daha iyim çok şükür..
neler yaptınız merak ettim,şöyle bi göz gezdiricem birazdan..iyice yığılmıştır şimdi,oku oku bitmez..
o kadar halsisimki ne pazartesi temizliğimi yapabildim,ne yemek,..kendim bile bişey yiyemiyorum iştahsızlıktan..bu gün salı ,bu günde iyice dinleneyim temizliği yarın yapıcam artık..
sağlıkocağından hemşire aradı bugün,yarın kontrole çağırıyo,aşı yokmuş ama..sadece ,kilo,tansiyon vs..bakacakmış...
benim tansiyon fırlar yine 14 lere..sanki ne oluyosa ,alt tarafı hemşire işte..çok heyecan yapıyorum yaa..ben kesinlikle normal doğuramam gibi geliyo,o heyecanla tansiyon falan çıkarsa,beyin kanaması geçiririm allah korusun..
geçen hafta idrarıma baktırmıştım,üre,protein de çıkmadı ki yüksek tansiyonda genelde çıkarmış ama..:59:

cok geçmis olsun, acil şifalar olsun...:71:

Benim eşimde grip üç gündür eve gelince maske takıyor banada geçmesin diye komik oluyor ama ne yapalım adam pirpirikli ama şu aralar grip salgını var dikkat edin kendinize:nazar:gunışıgımm ayrıca çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
ben alacagım beşik ama şöyle ucuz olanından 150tl ye falanda var. ayyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum karnımda bariz kıpırdanma oldu içim tuhaf oldu:))

maşallah gözünaydın :) çok güzel bi duygu gerçekten benım bebeğimde çok hareketli tüm gün hareketlerini hissedebiliyorum hatta artık elimi koymayıp izlemeye başladım.bu işi tüm gün sıkılmadan yapabılırım içim mutluluk doluyor:49:

olur tabii, annesi yaparda güzel olmaz mı hic... Rabbim saglikla hayırla büyütmeyi nasip etsin cümlemize....

ayyy cümlemize nasip etsin tatlım ya çok mu özeniyoruz ne eşim bazen kızıyor biraz fazla takip etmiyomuusn die ben anneyim meraklıyım normaldir diyorum ilk çocuğum ve rabbime şükürler olsun oğlum oluyor nie olmasın ki imkanlarımı en iyi şekilde kullanmak isterim bir anda alınmıyoki böyle şeyler önce araştırcan ki sonrada kafan karışmadan hesaplı alışveriş yap aha sıpam oynuyo çok çikolata yedim yine sanırım ondan :52:

merhabalar..
en son önceki gün girmiştim,dün bilgisayarı bile açamadım,ölüyorum gripten,bugün daha iyim çok şükür..
neler yaptınız merak ettim,şöyle bi göz gezdiricem birazdan..iyice yığılmıştır şimdi,oku oku bitmez..
o kadar halsisimki ne pazartesi temizliğimi yapabildim,ne yemek,..kendim bile bişey yiyemiyorum iştahsızlıktan..bu gün salı ,bu günde iyice dinleneyim temizliği yarın yapıcam artık..
sağlıkocağından hemşire aradı bugün,yarın kontrole çağırıyo,aşı yokmuş ama..sadece ,kilo,tansiyon vs..bakacakmış...
benim tansiyon fırlar yine 14 lere..sanki ne oluyosa ,alt tarafı hemşire işte..çok heyecan yapıyorum yaa..ben kesinlikle normal doğuramam gibi geliyo,o heyecanla tansiyon falan çıkarsa,beyin kanaması geçiririm allah korusun..
geçen hafta idrarıma baktırmıştım,üre,protein de çıkmadı ki yüksek tansiyonda genelde çıkarmış ama..:59:

Geçmiş olsun canım.İnşallah tez zamanda atlatırsın.Benim de tansiyonum her kontrolde fırlıyor anlatmıştım hatırlarsın belki.
Hatta son kontrolümde 17-18lere fırlayınca doktorum kardiyologa acil bir mektupla sevketmek zorunda kalmıştı hemen aynı gün koluma holter cihazı taktılar.EKG,EKO çekildim.Hepsi temiz çıktı. Holter sonuçlarında ortalama tansiyonum 109/60 çıktı.
İdrar tahlilimde protein atılımı da yok.
Ama gel gör ki kontrolde tansiyon 170-180 çıkıyor...

bblau

çok teşekkür ederim.hepimize sağlıklı doğumlar inşallah :) ne kadar güzel bi konudasın hatta en önemli.ben hala ne yapıcağım konusunda kararsızım.şu anki evimizde 2 yıl kalıcaz ve kıracıyız.rengarenk duvarlı tam donanımlı bı oda hazırlamak çok istiyorum ama durumuma uygun olurmu bılmıyorum :( sizlerden fikir alabılırsem çok sevınırım

Kiracıyken zor oluyor tatlım duvarlarda vs. değişiklik yapmak ama belki aksesuarlarla yapabilirsin istediğin fonları.
Benim evim kendi evim ve 2+1. Şu an için oturma odasını bebek Odasına hemen dönüştürmek niyetinde değilim. Zaten sadece bir köşe koltuğu ve tv vardı. oraya beşik koyucam. İkinci bebeği hemen düşünüyorum Allah nasip ederse. O bebekle birlikte de oda yaparım inşallah diyorum.

maşallah gözünaydın :) çok güzel bi duygu gerçekten benım bebeğimde çok hareketli tüm gün hareketlerini hissedebiliyorum hatta artık elimi koymayıp izlemeye başladım.bu işi tüm gün sıkılmadan yapabılırım içim mutluluk doluyor:49:

tşkr ederim hepimizin bebegine maşallah:nazar:benim ikinci bebegim ama ilk gibi heyecenlı oluyor insan.İlk gebeligim hastanelerde yatarak geçti o yüzden bilmiyorum ne zaman kıpırdadı ne canım ne çekti migdem bulandımı hiç ondan dolayı bu bebek benim ilk gebeligim gibi birşey:2:

Bunu ben istanbulda bebe magazasında gördüm taşlı falan çok şıktı hatta kız olursa alırım demiştik eşimle ama benim baktıgım takımdı 1500tl idi fiyatı gayette iyiydi kardolap şifoniyer alt açma gibi birde dolabı vardı birde kayrolası sallanıyor oldukça genişti bu sadece kayrolanınmı fiyatı

ayrıntılı ultrason yaptıran varmı? yaptıranlar bilgi verirse sevinirim. ücreti nekadr? sadece özel hastanelerde mi yapılıyor?

ben özel hastanede yaptırdım ama üniversite hastanelerinde filanda yapılıyor diye biliyorum
sgk lıyım ama özele gittiğim için ücreti 180 liraydı sgk da ne olur sormadım

güzelmiş canım böyle sade mobilyalar çok güzel oluyor bebek odaları için

mrb bayanlar ne güzel dönemleriniz şimdi yavaş yavaş kıpırtılar hissedilir 5 ayda tekmeler başlar artık ay çok özlüyorum aslında o günleri ben 2011 şubat annesiyim şimdi kızım 7.5 aylık benimki 1 ay erken doğdu gerçide şuan kızım yürüteçte etrafı karıştırmaya çalışıyo ben bakıncada gülüyo çok güzedl ama çok yorucu zamanlar uykusuzluk uykusuzluk dyorum kısaca:) bu rarad size nacizane bi fikir vermek istedim ben kızıma ahşap beşiklerden alacaktım üst komşum 9. aydan sonra hiç kulanamadığını çocuğunun birkere sarkıp düştüğünü söyleyince bende park beşik aldım ve çok memnunum hem heryere taşıyorum hemde aşagıya indirdim hiç düşme tehlikesi yok çok kullanışlı 3 yaşına kadar yatar sonrada yatk alırım o şimdi 2. çocuğuna park b eşik alacak yani siz bilirsinizde sadece tavsiyede bulunmak istedim hayırlı sağlılı kolay doğumlar nasip etsin rabbim işallah ne olduğunu analayamadan doğurursunuz ben gibi zamanında tabiki allah bebeklerimize saplık sıhhat versin işallah hepimize bol tepikli günler diliyorum....

BBLAU..
canım tansiyonu yüksek çıkan sendin dimi,bende az önce düşünüyordumkimdi diye,,isim özürlü olunca insan.böyle oluyo işte..
ben bu geçtiğimiz kış,eşimle birlikte kardioloğa gidip,bi kontrolden geçmiştik..eşim için gitmiştik aslında ,bende öyle bi görüneyim dedim,ilerisi için,çocuk falan düşünüyoruzya bişey varmı yokmu diye..ilk ozaman ordaki doktor tansiyonumu ölçünce yüksek çıkmıştı,ve araştırdık bizde.eşim için gittik onunki normal,benimki yüksek!!!:))eşim zaten çok rahat biri olduğu için yüksek çıksa şaşardım:))
kalp usg si falan çekildi,1 gün boyunca tansiyonu ölçen cihazdan takıldı,ve kal grafiği çekildi,,çok şükür hiç bişey yok,eşimde bende maşallah turp gibiyiz ,ne ilaç ne bişey vermeden çıktık..
psikolojik olduğunu söyledi doktor.o günden beri tansiyon aletide bulunduruyoruz evde ölçerim diye,hep 10-11 den yukarı çıkmıyo.
yarın bakalım kaç çıkacak..sinir oluyorum yaa..

Bunu ben istanbulda bebe magazasında gördüm taşlı falan çok şıktı hatta kız olursa alırım demiştik eşimle ama benim baktıgım takımdı 1500tl idi fiyatı gayette iyiydi kardolap şifoniyer alt açma gibi birde dolabı vardı birde kayrolası sallanıyor oldukça genişti bu sadece kayrolanınmı fiyatı

Sanırım sadece beşik fiyatı bu...

ayrıntılı ultrason yaptıran varmı? yaptıranlar bilgi verirse sevinirim. ücreti nekadr? sadece özel hastanelerde mi yapılıyor?

Ben randevu aldım 22+4te gireceğim nasipse...Sadece özel hastanede yapılmıyor.
İstanbul anadolu yakasında Zeynep Kamil'de de yapılıyor.
Ama Zeynep Kamil sadece Çocuk ve Kadın hastalıkları hastanesi. Diğer devlet hastanelerinde var mı bilemiyorum.

Back
X