- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #19.901
Geçmiş olsun canım.İnşallah tez zamanda atlatırsın.Benim de tansiyonum her kontrolde fırlıyor anlatmıştım hatırlarsın belki.
Hatta son kontrolümde 17-18lere fırlayınca doktorum kardiyologa acil bir mektupla sevketmek zorunda kalmıştı hemen aynı gün koluma holter cihazı taktılar.EKG,EKO çekildim.Hepsi temiz çıktı. Holter sonuçlarında ortalama tansiyonum 109/60 çıktı.
İdrar tahlilimde protein atılımı da yok.
Ama gel gör ki kontrolde tansiyon 170-180 çıkıyor...
Kiracıyken zor oluyor tatlım duvarlarda vs. değişiklik yapmak ama belki aksesuarlarla yapabilirsin istediğin fonları.
Benim evim kendi evim ve 2+1. Şu an için oturma odasını bebek Odasına hemen dönüştürmek niyetinde değilim. Zaten sadece bir köşe koltuğu ve tv vardı. oraya beşik koyucam. İkinci bebeği hemen düşünüyorum Allah nasip ederse. O bebekle birlikte de oda yaparım inşallah diyorum.
çok haklısın bende aynı fikirdeyim çok istiyorum ama ev benım değil.söylediğin gibi tek renge boyayıp aksesuarlarla düzenlemek en ıyısı.oturduğum ev 3+1 ama çok eşya var bende şimdilik yatak odama bi beşik koymayı düşünüyorum.tayinciyiz uzun bi süre kendı evımız olmıycak malesef ama elimden gelenın en ıyısını yapmaya çalışıcam.inşallah ıkıncı bebeğinede istediğin zamanda hamile kalırsın aynı odada bırlıkte buyutursun gerçekten çok hoş bı fıkır.