2012 Şubat Anneleri

günaydınnn güzeller,güzel anneler..oyelken daha iyisin sanırım tatlım sevindim hadi geçmiş olsun.eleferaa ne almıcakmısın onun begenmesini secmesini niye bekliyosun kuzum git al en cafcaflısından hediyeni:66: sectim ahanda bunu deeee alsın paşa paşa :))) aysebaharcımm hayır işlerinide yapmışş ohh allah razı olsun.

Canım Nazom nasılsın?
Bebikin nasıl?

Bır kac kere aldıgını begenmedım.
Yada begensem de kullanıslı bulmadım.
Bu kez saat ıstıyorum, o da sen begen o zaman dıyor.

Hıc bırsey ıstemıyorum ondan artık.
Bebegıme bırsey almasını da ıstemıyorum.

Yok canım, o aılesıne yardım etmekten asla vazgecmez.
Aılesı de alsa 'oglumuz artık aıle oldu, yaptırmayalım' demez.
Onlar ıcın ıyı evlat, ıyı damat olmak kendılerıne ne kadar harcama yapıldıgı ıle endekslı.

Bana zamanında ımalarda bulunmadı degıl kayınvalıdem.
'Gorumcemın gelını, gorumcemın mutfagını yaptırdı, ne eksıgı varsa gelını alır' dıyerek.

Heh, ısım yok kalkıcam onun mutfagını yaptırıcam.

Sımdı ofkemdne bebegıme bırsey aldırmam dıyorum ama, vaktı gelsın herseyın en pahalısını ısteyecegım.
Hıc bırseyını eksık yaptırmayacagım.
Hepsını de essek gıbı odeyecek.

Ben okumak ısterdım ama, gercekten yetısemıyorum artık.
Bırde bazen bırıne yanıt yazıyorum mesela, ama gonderemeden bır ısım cıkıyor, forumu kapatıyorum.
Sonrada gerı donmuyorum.
Belkı sana da oyle yaptıysam, ben gonderdım dıye hatırlıyorumdur.
Kusura bakma canım, aslında ınan hep aklımdasın - ız.
Ama calısırken cok fazla yogunlasamıyorum ıste ):

Canım o zaman çalışma!:34::53:
Çok ciddiyim eleferam...
Sakın doğum sonrası en ihtiyacı olan zamanda çalışma
O dönem bebğin en hassas dönemi
Mazallajh hasta edersin sonra doktor doktor gezersin
Bu tarihi bu yazdıklarımı not et..
Eğer çalışacaksan tekrar tekrar oku bak..
Lütfen çalışma...
ÇAlışan insana inan madalya takmıyorlar...
Keşke evhanımı olsaydım
Evimin sultanı kocamın gülşeni
Çocuklarımın anası olaydım da
Evimde çiçek gibi kalaydım...
Bu saatte herkes gibi bende demlene demlene uyuyor yahut
Sallana sallana kahvaltı yapıyor olurdum!

Mümkünse çalışma!

aaaaa ilk kez duyuroum koçlar tam aksi bilirdim ailemde 3 tane koç var ayrıntıya oldukça önem veren ibini dibini karıştıran mükemmel zevkli kişilerdir bir giyindiler mi bir bakan bir daha bakakalır yani şahsen bizimkilerin aldığı şeylere bayılıyorum ben çok zevkliler ve inanılmaz centinmenler sizin koçlar karışmış biraz sankim

ayrıntılarla fazla boğulmaz, aceleci ve sabırsızdır koçlar. genel itibariyle koç burcu özelliklerinden bahsettim tabii ki istisnalar olabilir.

zevk kısmı ile ilgili olarak koç burcuna has bişey söylemedim zaten. zten düya üzerindeki milyarlarca kişiyi 12 burca göre standartlaştırmak zor olsa gerek, farklı koşullar kişileri şekillendiriyor :)

ben çalıştım da ne oldu yatlarımız katlarımız mı var değer bilenler mi
yada kenarda birikmiş paramız mı
oyüzden şimdi çalışmayacağım
boşa para harcayacağına bana çocuklarına baksın

valla iyi dedin cnm ama işte ben evde duramıyabilirim çok sıkılıyorum evde oturunca ya çok gezekçi bir kadın olurum yada ne bilim çalışmadan duramam gibi geliyo bana sırf bu yüzden çalışıyorum meşkalem olsun die çocuklarım 3 tane olsaydı bırakırdım heralde çalışmayı gibi geliyo annem bakmıycak olsa oğluma bende çalışmazdım.

hımm olabilir tabi benim adam artık bakışımdan ne dediğimi anlıyor şükür geçen bir saat almış heeh dedim yirim seni swach saat delisiyimde koleksiyon yapıyorum adam artık çözmüş beni en nadide modelleri bulup hediye alıyo

hımmm bende ailesine bir kaç kere yardım etmek istedi dedim kimse kusura bakmasın kollarında bilezikleri şıkırdatmayı biliyolar gitsinler bozsunlar neleri eksikse alsınlar benimde bi tarafımdan para akmıyo sende benden habersiz para yollarsan hakkımı helal etmiyorum dedim o gün bugün oyle aile olarak bişi isteyemiyolar

kız öyle deme ne olursa olsun kocan bizimkileri eğitmek lasım gelebilir zamanla düzelir heralde akşam eşim diyo ki sağolasın sevmediğim bir çok huyumu sayende yendim diyo

Benım bellı bır marka takıntım yok.
Sadece, kullanıslı olsun ıstıyorum.
Swach ın saatlerını bende severım.
Ama sımdı Seıko da gordum bır tane, onu begendım (:
Ama aldırmıycam, ıstemıyorum.

Esımın aılesının kolunda bılezık yok.
Ama suna bozulmustum mesela.
Ablasının da maddı sıkıntıları var.
Ama o setını bozdurup, yerıne yenısını alıyor, 10 yıllık evlı neredeyse.
Bense daha bır yıllık bıle evlı degıldım, butun bılezık, takı, set ne varsa gıttı.
Esıme dedım kı, 'dogumda bana su bılezıkten al'
'Ablama borcum var, demezler mı, bak borcu dururken karısına bılezık almıs' dıye dedı.
Bende dedım kı 'o zaman, bak ben 10 yıllık evlıyım setım dahı duruyor, ama o bır yıllık bıle evlı degılken, butun altınlarını bozdurdu da desınler'
Sonra soz verdı, 'tamam alıcam' dıye.
Ama onu da ıstemıyorum. Hıc bırseyını ıstemem onun.

Eleferacım;

Sen de bir koç olaraktan bilirsin ki biz koçlar pek ayrıntıya önem vermeyiz. pratik şekilde hemen olsun bitsinle herşeyi aceleye getiririz ve romantizm kısmından pek nasibimizi almamışızdır. üstelik fazla dobra olup karşımızdakini kırdığımızı geç farkederiz.

Tadın kaçmasın canım. kadınlar ister ki erkek akıl etsin, yol yordam bilsin ama maalesef biraz filmlerdeki başrol oyuncularına has bişey sanırım bu. sakın kendi kendine küsüp meydanı boş bırakma. ondan sonra aman zaten birşey istemiyor, azla yetiniyor pozisyonuna sokarsın kendini. muhtemelen daha önce aldığı hediyeleri beğenmediysen, eşin de senin beğeneceğin bişey olsun istemiştir. istediğini aldır, sakın ola ki istemem deyip tavır yapma. erkek kısmını ehlileştirmek zaman alıyor maalesef:)

Tamam, kabul kırıcı konusurum.
Ama o konusmasın.
Ben kadınım netıcede, o erkek!

Ya gecen dedım kı ona, 'bak onemlı olan saat alman degıl.
Benı kırdın, o gun elınde bır gulle de gelebılırdın yanıma.'

Bırsey ıstemeyecegım ama, bu ona mutluluk vermeyecek kı.
Her fırsatta kullanacagım bunu.
Hele bır kac kez kızgınlıgımı ıfade edeyım, sonra ısterım elbette.
Yok oyle, herseyımı kendım halledecegım.
Oyle olduktan sonra ne anlamı var evlı olmamın!

Begenmedıgım oldu tabıı.
Gıdıyor, benım tarzım olmayan seyler alıyor.

Nısanlıyken sevgılıler gunu ıcın zorla bana ugg aldı, orjınal bırde.
Ben kapalı bır bayanım, 'bunlar benım tarzım degıl, alma' dedım zorla aldı.
Sonra ne oldu, evlendık, bır ıkı kez zorla gıyındım, baktı olmuyor 'kardesıme verelım' dedı, verdık.
Onlarda ne bır tesekkur ettı, ne kıymet bıldı.

Tamam, kabul kırıcı konusurum.
Ama o konusmasın.

Bırsey ıstemeyecegım ama, bu ona mutluluk vermeyecek kı.

Begenmedıgım oldu tabıı.

Sonra ne oldu, evlendık, bır ıkı kez zorla gıyındım, baktı olmuyor 'kardesıme verelım' dedı, verdık.

Haklısın canım, istediğin hediye değil, gönlünü alması. seni düşünüp senin için çaba harcayıp gönlünü alabilecek bir jest yapması. kızgınlığını izah et, neden bu konuda bozulduğunu anlayınca sana hak verecektir. ama lütfen kendini fazla üzme, bebeğini düşün. şu an senin en keyifli dönemin, kimsenin buna engel olmasına izin verme.

Canım Nazom nasılsın?
Bebikin nasıl?

Çok ciddiyim eleferam...
Lütfen çalışma...
Keşke evhanımı olsaydım

Mümkünse çalışma!

çok çok çok katılıyorum bu mesaja :1:

valla iyi dedin cnm ama işte ben evde duramıyabilirim çok sıkılıyorum evde oturunca ya çok gezekçi bir kadın olurum yada ne bilim çalışmadan duramam gibi geliyo bana sırf bu yüzden çalışıyorum meşkalem olsun die çocuklarım 3 tane olsaydı bırakırdım heralde çalışmayı gibi geliyo annem bakmıycak olsa oğluma bende çalışmazdım.

yine de bir taneyi bile bırakmak çok zor ben çok zorlanarak geldim 1 yıl işe

Canım Nazom nasılsın?
Bebikin nasıl?

iyiyim canımm.bebik arada bi ben burdayım diyor bi tepikleşiyoruz işte şafak sayıyoruz 6 ekime:34: sen nasılsın? senin tepikoğlan napıyo?

Çok ciddiyim eleferam...
Lütfen çalışma...
Keşke evhanımı olsaydım

Mümkünse çalışma!

cok şükür maddi olarak bi sıkıntım yok ama bende hep derim ki keske 300 de olsa 500 de olsa benim olsa ben kazansaydım.benimde eşim öle romantik cok düşünceli bi adam değildir,yıllardır ailesine yardım eder daha yeni görümcemi tatile götürdük ki durumu bizden daha iyi olmasına rağmen.hani gülü seven dikenine katlanır derler ya.ben bu adamı seviyorum keske cok romantik olsa cok düşünceli olsa diyorum ama hepsi bi arada olmuyor.bence hediye işide farklı bişey kaç yıl aynı yastığa bas koymuş insanlar baktılar bazı inceliklerden yoksun bi taraf baska yerden girecek işe.sen seç beğen diyorsa seç niye anlamı olmasın ki.belki senin tam istediğini almak istiyor cok beğenmeni istiyor.benim eşim kızıma hamile olduğumda hiç bişey hissetmediğini itiraf ediyor takii kucağına verdiklerinde ağlayana kadar.belki ondan henüz bebiş için bişey alamıyor eleferam.masraflar coğaldığında ister istemez eminim eşinde kesecek bazı gereksiz harcamalarını bak gör bi kucağınıza alın.aysebaharımın az önceki yorumuda cok güzeldi haftasonu bebiş için bişeyler alın.ama birlikte sonucta biz tasıyoruz bu bebişleri ama onlarında cocuğu hissettirmek lazım belkide:61:

ben çalıştım da ne oldu yatlarımız katlarımız mı var değer bilenler mi
yada kenarda birikmiş paramız mı
oyüzden şimdi çalışmayacağım
boşa para harcayacağına bana çocuklarına baksın

En dogrusunu dusunuyorsun.
Benım esım de ne gorse alır.
Ayda ortalama 300-500 kıyafete harcar.
Bu akılla cocugumuzu kolejde okutacagız bırde.
Sankı para bırıktırıyorda.
Ama ben calısmasaydım daha cok sıkardı kendını.

Çok ciddiyim eleferam...
Lütfen çalışma...
Keşke evhanımı olsaydım

Mümkünse çalışma!

Canım, zaten sureklı calısmayacagım.
Dogumdan sonra maksımum 6-8 ay.
Sonra evımde kalacagım.
Tabıı artık kazandıgım parayı esıme vermıyorum.
He yıne faydam oluyor.
Hıc degılse kendı ısteklerımı karsılıyorum.
Ama bu saltanatı bır sure sonra bulamayacak.
O zaman kıvransın dursun.

ayrıntılarla fazla boğulmaz, aceleci ve sabırsızdır koçlar. genel itibariyle koç burcu özelliklerinden bahsettim tabii ki istisnalar olabilir.

zevk kısmı ile ilgili olarak koç burcuna has bişey söylemedim zaten. zten düya üzerindeki milyarlarca kişiyi 12 burca göre standartlaştırmak zor olsa gerek, farklı koşullar kişileri şekillendiriyor :)

Hımm ... Ben bıraz ayrıntıcıyımdır.
Ama sabırsızlık konusunda tavan yaparım.
Kinciyimdir birde.
Yıllar gecsede unutmam, ılla yuzune vururum.
Boyle de olmasam, bunlar benı ıyıce somurur be gulum.

[ı]benım bellı bır marka takıntım yok.
Sadece, kullanıslı olsun ıstıyorum.
Swach ın saatlerını bende severım.
Ama sımdı seıko da gordum bır tane, onu begendım (:
Ama aldırmıycam, ıstemıyorum.

Esımın aılesının kolunda bılezık yok.
Ama suna bozulmustum mesela.
Ablasının da maddı sıkıntıları var.
Ama o setını bozdurup, yerıne yenısını alıyor, 10 yıllık evlı neredeyse.
Bense daha bır yıllık bıle evlı degıldım, butun bılezık, takı, set ne varsa gıttı.
Esıme dedım kı, 'dogumda bana su bılezıkten al'
'ablama borcum var, demezler mı, bak borcu dururken karısına bılezık almıs' dıye dedı.
Bende dedım kı 'o zaman, bak ben 10 yıllık evlıyım setım dahı duruyor, ama o bır yıllık bıle evlı degılken, butun altınlarını bozdurdu da desınler'
sonra soz verdı, 'tamam alıcam' dıye.
Ama onu da ıstemıyorum. Hıc bırseyını ıstemem onun.
[/ı]

[ı]tamam, kabul kırıcı konusurum.
Ama o konusmasın.

bırsey ıstemeyecegım ama, bu ona mutluluk vermeyecek kı.

Begenmedıgım oldu tabıı.

[/ı]

valla güzelim şöle ki biz evlenirken eşimin abisi bize çok yardım etti allah var bizde altında kalmadık şükür bizden 6 ay sonrada o evlendi bizde bize ne yaptıysa karşılık verdik abisi için 2 bileziğimi bozdum düşün yani ama benden haketmediği hiçbişeyi isteyemez kimse bir kaç defa abim sıkışmış eşimden para istemiş yardım et dedim gittim yine bilezik bozdum ama borç değil geri ödemedi bir defa daha istedi ddim asla karısının kolunda 10 tane bilezikten fazla var madem sıkışıyo ben üstüme düşen görevi fazlasıyla yaptım gitsin dedim karısından istesin göz çıkarmayı biliyo köylü köylü şıkır şıkır dedim ama insaf yani benim elimde bir tane kalmadı bide borcamı gircem onda varken dedim eğer verirsem ömrümün sonuna kadar o parayı helal etmem dedim. Beraber çalışıyoruz bu evi geçindirmek için hayat öyle kolay değil gitsin eltimde çalışsın o saman madem çok ihiyaçları var dedim evde toto büyütmek kolay dedim eşim hak verdi bana.
Sonra biizm evliliğimiz biraz farklı oldu ayrı bir evdeyiz şükür ama evimizdeki eşyalarımız bize ait değil babamda boş bir daire vardı geldik evimizde oldukça küçük ve çatı katı babamda çocuklar şimdilik oturun yarın bir gün kendinize ev aldığınızda gönlünüze göre döşersiniz bizlerde yardımcı oluruz dedi yani tek kuruş masraf yapmadan evlendik şükür ama şimdi bizde ev açıcaz dimi masraflarımız olacak bende keyfimden yada ihtiyacım olduğundan çalışmıyorum evim işin eşim çocuğum için çalışıyorum ve bundan gayet mutluyum lafa gelince çok mu ihtiycınız var bizim gibi kira mı ödüyosunuz diyolar ama lafa gelince o yok bu yok diyolar böyle kadınlarada tav oluyorum git çalış arkadaşım devir çalışma devri namusunla para kazandıktan sonra ne var yani ekmek eskiden aslanın ağzındaydı şimdi midesinde bişiler elde etmek istiyorsak iyi çartlarda çocuğumuza yaşam sunmak istiyosak arkadaş kadın dediğinde çalışacak tutacak ki hem emekliliğini garanti etsin hem kültür olarak kendini eğitsin hemde aileye bir katkısı olsun dimi???

Selam arkadaşlar…
Epey yazmışsınız, okuyamadım pek, okuyabileceğimi de sanmıyorum, inşallah herkes iyidir.
Oldukça sinirliyim ve canım sıkkın bugün, şirkette olan biten birtakım adaletsizlikler sebebiyle.
Başım da epey ağrıyor.
Fırsat bulursam sohbetinize katılmaya çalışırım.
Herkese güzel bir gün diliyorum.

çok çok çok katılıyorum bu mesaja :1:

yine de bir taneyi bile bırakmak çok zor ben çok zorlanarak geldim 1 yıl işe

Canım daha iyisin ya bugün...
Kızlar nasıl?
Benim tepikoğlan bugün de attırdı biraz
YAyılıyor sanırım..
Senin tepik kızlar nasıllar?

cok şükür maddi olarak bi sıkıntım yok ama bende hep derim ki keske 300 de olsa 500 de olsa benim olsa ben kazansaydım.benimde eşim öle romantik cok düşünceli bi adam değildir,yıllardır ailesine yardım eder daha yeni görümcemi tatile götürdük ki durumu bizden daha iyi olmasına rağmen.hani gülü seven dikenine katlanır derler ya.ben bu adamı seviyorum keske cok romantik olsa cok düşünceli olsa diyorum ama hepsi bi arada olmuyor.bence hediye işide farklı bişey kaç yıl aynı yastığa bas koymuş insanlar baktılar bazı inceliklerden yoksun bi taraf baska yerden girecek işe.sen seç beğen diyorsa seç niye anlamı olmasın ki.belki senin tam istediğini almak istiyor cok beğenmeni istiyor.benim eşim kızıma hamile olduğumda hiç bişey hissetmediğini itiraf ediyor takii kucağına verdiklerinde ağlayana kadar.belki ondan henüz bebiş için bişey alamıyor eleferam.masraflar coğaldığında ister istemez eminim eşinde kesecek bazı gereksiz harcamalarını bak gör bi kucağınıza alın.aysebaharımın az önceki yorumuda cok güzeldi haftasonu bebiş için bişeyler alın.ama birlikte sonucta biz tasıyoruz bu bebişleri ama onlarında cocuğu hissettirmek lazım belkide:61:

Evet Nazom..
bebek doğunca o kucağına bir alsın
BAk elefera yüzüne o vakit...
O yumuşama..
O masumiyet...
O gözyaşı...

En dogrusunu dusunuyorsun.
Benım esım de ne gorse alır.
Ayda ortalama 300-500 kıyafete harcar.
Bu akılla cocugumuzu kolejde okutacagız bırde.
Sankı para bırıktırıyorda.
Ama ben calısmasaydım daha cok sıkardı kendını.

Canım, zaten sureklı calısmayacagım.
Dogumdan sonra maksımum 6-8 ay.
Sonra evımde kalacagım.
Tabıı artık kazandıgım parayı esıme vermıyorum.
He yıne faydam oluyor.
Hıc degılse kendı ısteklerımı karsılıyorum.
Ama bu saltanatı bır sure sonra bulamayacak.
O zaman kıvransın dursun.

Hımm ... Ben bıraz ayrıntıcıyımdır.
Ama sabırsızlık konusunda tavan yaparım.
Kinciyimdir birde.
Yıllar gecsede unutmam, ılla yuzune vururum.
Boyle de olmasam, bunlar benı ıyıce somurur be gulum.

CAnım ben hala haftasonunu bebiş için değerlendirmeniz taraftarıyım..
Dükkan dükkan gezerken ominnacık kıyafetlerin içinde
El ele gözgöze...
Yorulduğunuzda bir yerlerde oturun bişeyler yiyin için...

Sen biriktiriyorsun evet biliyorum
Ama sende bebek için biriktiriyorsun canım
Ben eşinin de bunu algılamasını sağlamanı istiyorum...

Algılayamaz deme hemen..
Sen de biliyorsun
Gözyaşları...
KAdının en önemli silahı...
Konuşurken onları da kullan..
Sürerkli değil ama:53:

selam arkadaşlar…
epey yazmışsınız, okuyamadım pek, okuyabileceğimi de sanmıyorum, inşallah herkes iyidir.
Oldukça sinirliyim ve canım sıkkın bugün, şirkette olan biten birtakım adaletsizlikler sebebiyle.
Başım da epey ağrıyor.
Fırsat bulursam sohbetinize katılmaya çalışırım.
Herkese güzel bir gün diliyorum.

selam cnm hayırdır kim sıktı canını bu adeletsizlik adamı çileden çıkarıyor sinirlerini bozma

kızlar ilk 6 ay çocuğunu bırakıp çalışabilen olursa
6 aydan sonra işten çıkmayı hiç düşünmez benden söylemesi

bu arada ayşebahar nedense bugün karnım çok geriliyor bir acayip içi :1:

selam kızlar unnado da lansınoh gogus kremınde ındırım var ve gogus pedı
ıkısınıde alıcam aksam esımı beklıyorum
bu marka cok ıyıyımıs arkadasım kullanıyor

selam cnm hayırdır kim sıktı canını bu adeletsizlik adamı çileden çıkarıyor sinirlerini bozma

Adaletsizlik her işyerinde var maalesef. Bizim şirkette de vardı ama benim tahammül sınırım artık eskisi gibi yükseklerde değil.
Kimse kendi gözündeki merteği görmüyor milletin gözündeki saman çöpüyle uğraşıyor.
Müdürmüş,patronmuş hiç dinlemiyorum,dinlemeyeceğim, zerre kadar da umurumda değil.Haksızsa sonuna kadar sert tutumumu savunuyorum artık.
Ama eskisinden de fazla kafama takıyorum…Önceden aldırmazdım.
Ben hamileliğimden beri bir kez, 2li testte gerildiğim için ağladım, bebeğimi üzmemek için en zor ruh durumlarımda bile sukunetimi korudum.
Ama dün beni sinirden hüngür hüngür ağlattılar.
Ve ilk kez çok büyük beddua ettim, ciddi bir beddua,Allah affetsin o sinirle.
Ama asla affetmeyeceğim, bu halimle hala haksız olmasına karşın sadece laf sokmak maksadıyla,politika güdenleri.

kızlar ilk 6 ay çocuğunu bırakıp çalışabilen olursa
6 aydan sonra işten çıkmayı hiç düşünmez benden söylemesi

bu arada ayşebahar nedense bugün karnım çok geriliyor bir acayip içi :1:

Az önce bir arkadaşım geldi o da 26+2 hamiş
Dedi aynısını karnım çok geriliyor birden fırladı..
:49::49::49:Bişey sürüyor musun dedim
İhmalkar o da benim gibi...

Canım sen sür ne bulursan valla
Bebeyağı kakoa yağı bademyağı sanayağı:52::52::52::52:
Son yazdığımıı dikkate almayın kızlar:53:

Oyelkenim sür sürüştür o yüzden canım
Kız sen ne alacaksın
İkiz beşik mi kız
ay anlat ne heyecanlı geçiyordur senin evde zaman...
ikiz kızlarla

bblau canım hoşgeldin
Canını sıkma keyfine bak...

[ı]az önce bir arkadaşım geldi o da 26+2 hamiş
dedi aynısını karnım çok geriliyor birden fırladı..
:49::49::49:bişey sürüyor musun dedim
ihmalkar o da benim gibi...

Canım sen sür ne bulursan valla
bebeyağı kakoa yağı bademyağı sanayağı:52::52::52::52:
Son yazdığımıı dikkate almayın kızlar:53:

Oyelkenim sür sürüştür o yüzden canım
kız sen ne alacaksın
ikiz beşik mi kız
ay anlat ne heyecanlı geçiyordur senin evde zaman...
Ikiz kızlarla

bblau canım hoşgeldin
canını sıkma keyfine bak...
[/ı]

yok be canım evde hiç birşey yaptığım yok
hep yatıyorum keyifsizim halsizim falan
hiç birşey de sürdüğüm yok
park yatak var evde ilkj zaman onu denemeyi düşünüyorum
ikisi birlikte sığacakmı diye
bu arada yemeğe gidiyorum ben
hemen gelirim

Adaletsizlik her işyerinde var maalesef. Bizim şirkette de vardı ama benim tahammül sınırım artık eskisi gibi yükseklerde değil.
Kimse kendi gözündeki merteği görmüyor milletin gözündeki saman çöpüyle uğraşıyor.
Müdürmüş,patronmuş hiç dinlemiyorum,dinlemeyeceğim, zerre kadar da umurumda değil.Haksızsa sonuna kadar sert tutumumu savunuyorum artık.
Ama eskisinden de fazla kafama takıyorum…Önceden aldırmazdım.
Ben hamileliğimden beri bir kez, 2li testte gerildiğim için ağladım, bebeğimi üzmemek için en zor ruh durumlarımda bile sukunetimi korudum.
Ama dün beni sinirden hüngür hüngür ağlattılar.
Ve ilk kez çok büyük beddua ettim, ciddi bir beddua,Allah affetsin o sinirle.
Ama asla affetmeyeceğim, bu halimle hala haksız olmasına karşın sadece laf sokmak maksadıyla,politika güdenleri.
güselim senin bardak taşmış epey konunun ayrıntısını sormayacağım fakat ne olursa olsun kendi hakkını sonuna kadar savun canınıda kimseler için sıkma kızınıda üzme taklım
Gunaydın hanımlar

Umarım herkes iyidir. Bebislerinize kocaman bir opucuk gonderiyorum burdann :16:

oyyyy teyzesi oğlumda seni öptü ellerinden:54:

Back
X