2012 Şubat Anneleri

Hhhhhhh... :1: Valla nomalde çok sakin bir doktordur. Tiroidim için gidiyorum yıllardır kendisine. İlk kez bu kadar telaşlı gördüm kendisini, ondan dolayı korktum birazcık :)

Bblau da topic imizin ücretsiz doktoru gibi :1:

ahahahah adam panik yapınca korktun ha. ahahhaha. bişi olmaz dikkate et bak babuş yazmış zaten.

evet babuş hem mühendisimiz, hem doktorumuz, hem gralıçamız, hem avukatımız. her bi şeyimiz.

(ehehehhee kızını alıcam ya yağ çekiyorum)

Canlar, Limangoda ebru maternity nin kıyafetleri var indirimde. Bilginize.

şuraya bak yaa kızlar fena indirimde dün annemle mağazasına gittik bakırköydeki fiyatlara minimum 20tl ekleyim kıyafetler çok güsel günlük giyime hitap ediyo fakat ben bayramda giymek için alacak bişi bulamadım elbiseleri hep penyeden basit görünümlü şeyler ama dediğim gibi çok kullanışlı ve rahattt alacaksanız kaçırmayın fiyatlar bedava :34:

ahahahah adam panik yapınca korktun ha. ahahhaha. bişi olmaz dikkate et bak babuş yazmış zaten.

evet babuş hem mühendisimiz, hem doktorumuz, hem gralıçamız, hem avukatımız. her bi şeyimiz.

Evet dikkat edicem bundan sonra. Yok artık öyle gelsin pizzalar, gitsin kızartmalar. :1:

Bblau can ama bence de. Gerçekten çok samimi ve iyi bir insan. Kızı da pek tatlı olur diye düşünüyorum. Maşallah diyelim de nazar değmesin. :nazar:

iyi akşamlar kızlaarr kmsecikler yok galibaa..2 gündür foruma giremedim yorgunluktan 2 gündür alışweriş yapıouz annemlee..o mağaza senin bu mağaza benimm..kızımaa süper şeyler aldımm..bi sürü cici aldık..beşik modellerine baktımm..babası gelsin o da baksın ona göre sipariş edicemm..gecelik takımımı pijama takımımı aldımm..ve kzııma chicconun çok güsel bir ana kucağını aldmmm..mükemmel bişey uzaktan kumandalı,4 ayrı sallama şiddeti war kalp atım sesi çıkarıyor sakinleşmesi için,gaz çıkarması için titreşimi de war..hazırda indirimdeymiş alalım dedimm..kutusunda duruyor.samsuna götürceğimiz için açmadım..netten fotosunu buldum onu koyuyorumm..hepiniz öpüldünüzzz:3:Eki Görüntüle 278156

güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

Kızlar bugün parmağımı arı ısırdı ya inanın çok acıdı acıması bir yana çok korktum varya aklım çıkıyodu . çünkü bikaç hafta önce eşimin teyzesinin eşini arı ısırmıştı ama boğaz kısmından ısırmıştı adam 15 dk sonra kolu uyuşmaya başlamış ve bayılmış hastanye götürmüşler ama adamın kalbi dürmuş allah a şükür ki şokla çalıştırmışlar sonrada yoğun bakıma aldışar adamı tam 4 gün uyuttular hatta dr herşeye hazırlıklı olun demiş .sonra uyandırdılar ama çok kötüydü ya ne şükürki dün çıkardılar hastaneden 15 gün yattı işten yakından yaşanınca daha korkutucu oluyorki allah a şükür beni parmağımdan ısırdı zonklaması dışında bide yanması iyi şimdi .
ben dicektimki benim bel ağrım oluyor kızlar ya sizde de varmı bide 3 boyutluya girdim allah a şükür bebişim iyi sağlığı allah ım sana şükürler olsun :nazar::emir_bebek:

geçmiş olsun
ben de henüz bel ağrısı yok çok şükür
bebeğine de maşallah :nazar:

kızlar sabah hapşırdım karnıma acayip bir ağrı girdi
kahvaltı falan ettim daha da hareket etmedi
bişey olabilir mi yaa korkmaya başladım

ben nerdeyse her hapşırdığımda karnım yırlıtılıyomuş gibi oluyo
hele ki ilk zamanlar daha kötü oluyodu

evet bencede o kadar model resmi koydum size ama farketmediğm bir mağaza varmış maskoda orayı buldum süper sade renkler ve benim en sevdiğim çizgi filim karakterlerim
Eki Görüntüle 278341

Eki Görüntüle 278343

Eki Görüntüle 278342

o küçük olan oyuncak dolabı yerine 1,70 boyunda tek kapılı altı oyuncak dolabı olan bir gardırop yaptırdık
kapaklar çekmeceler hep fren sistemli ellerini sıkıştırmasın die stiker filan yapıcaklar çok şirin olcak bide ilk zamanlar yanımda yatsın die beşik aldık onun fotosunu çekmeyi unutmuşum

cnm geçmiş olsun geçici bir kasılmadır ama yinede dikkat et iyimi

ben de istiyom mağazanın adını virseneee çok beğendim en sevdiğim çizgi filmmmmm :21:
Güle güle kullanın inşallah :nazar:
fiyatı bence çokkkk uygun

kızlarr su 4 boyutlu makineninn güzelligine bakın vesikalık gibi resimler ayyyy:32::32::32:

Ultrason Resimleri

yaa çok güzeller hele bazen ağlamaklı olanları görünce benim de ağlayasım geliyo

ahahahah farkettim babuş. şanslı kadınım vesselam ;) kızım bizde sana yahuşuklu bir delikanlı yetiştiriyoruz herhalddsss.

yengem dayımla gönderdiği için arabanın arkasına sığmamış fazla bişi.

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

şundan var. sepet midir beşik midir nedir.

ana kucağı var.

bunun laciverti;

biberon sterilize bişiii.. şundan,

bi de böyle o'nu anlatamıyacam sanırım.
adını bilmiyorum;

diğer kalanları biz almaya gidicez..

güle güle kullan hepsini inşallah :nazar:

dün kendime şundan aldım bayramlık :))) ehehehehe kaçırmayın kızlar eşi lcwsavar olarak ilk defa eşim de ses etmedi burdan aldığım bişeye.

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - BLACK PRINTED

çok şık duruyor, burdan o kadar güzel gözükmediğne garanti verebilirim. ve adeta çok kilo alıp kendini kandırmak, "ay ben hala fitim ya" demek isteyenlere üretmişler bu elbiseyi. 36 beden aldım söylemesi ayıp... moralim yerine geldi.. ehehehe

ayakkabı ne giycen
güle güle giy
36 beden mi sen kg mu aldım diyodun :41:

Gününüz aydın olsun kızlar. Gerçi bu aralar ülkemizin üstünde kara bulutlar dolanıyor ya yine de biz bebeklerimizi göz önüne alarak kendimizi çok üzmemeye gayret edelim...

Cuma günü şeker yüklemesi yapılmıştı 75 mg ve yarım saatte bir yapılan ölçümlerim 197,165,191,145 çıktı. Doktorum kızdı ve hemen sıkı diyete başlıyoruz dedi. Hamurişi, kızartma ve tatlı hiç yok. Meyveleri de sütle birlikte alıyoruz. Uymazsam insülin başlayacakmış... Korkmalı mıyım sizce? :((

geçmiş olsun hiç anlamıyorum bu şeker işinden ben

cümleten günaydın
yine kötü günler kara bulutlar dolaşıyor üstümüzde
deprem, dün yine 3 şehit
Allah ölenlere rahmet eylesin
Ailelerine sabır versin
ve hala kurtarılmayı bekleyen insanlara Rabbim yardım etsin inşallah

şuraya bak yaa kızlar fena indirimde dün annemle mağazasına gittik bakırköydeki fiyatlara minimum 20tl ekleyim kıyafetler çok güsel günlük giyime hitap ediyo fakat ben bayramda giymek için alacak bişi bulamadım elbiseleri hep penyeden basit görünümlü şeyler ama dediğim gibi çok kullanışlı ve rahattt alacaksanız kaçırmayın fiyatlar bedava :34:

Tiriko elbiseleri fena değil gibi duruyor aslında. Bir de şu polar içi yünlü tayt-çorap gibi bişey var. Ben onu çok beğenmiştim geçen hafta bakmıştım da. Fiyatı çok gelmişti almamıştım. Şuanda çok indirimde değil o ama, alsam mı diye bakıp duruyorum. Malum, önümüz kış ve ben şimdiden pantolonlardan sıkılmaya başladım. Elbisenin altına hiç üşütmez valla o tayt-çorap. Çok kalın çünkü...

Evet dikkat edicem bundan sonra. Yok artık öyle gelsin pizzalar, gitsin kızartmalar. :1:

Bblau can ama bence de. Gerçekten çok samimi ve iyi bir insan. Kızı da pek tatlı olur diye düşünüyorum. Maşallah diyelim de nazar değmesin. :nazar:

herhalde boşuna mı başından beri göz koydum kızına hatunun. ;)

Hmmm sana da çok geçmiş olsun Bblaucum. Demek ki bundan sonra dikkat edicez. Ben bir ara ipin ucunu çok kaçırdım, sürekli patates kızartması falan yedim. Belki de o yüzden oldu. Gerçi benim anne tarafı da baba tarafı da şeker hastası. Eminim bunun da bir etkisi vardır.

Bu arada şimdilik diyetisyenle uğraştırmayacağım seni dedi. Ama 1 ay sonra tekrar açlık-tokluk kan şekeri baklılacak.

Senin kullandığın ölçüm cihazı parmaktan kullanılan bir cihaz mı? Bir de markasını söyler misin ben de alayım kontrol altında olsun...

Yok canım bir süre patates yemekle filan olmaz o. Genetik ve metabolik faktörlerin etkisi büyük.
Benim de anne tarafında da baba tarafında da şeker var. Gestasyonel diyabetin bir diğer tanımlaşı da gizli şeker zaten.
Yani şeker hastalığına meyli/riski olanların gebelik esnasında başına geliyor bu durum.
Gebelik sırasında plasentadan salgılanan ve insülin hormonunun etkilerini azaltan bazı hormonlar ve gebelik haftası ilerledikçe artan vücut ağırlığı nedeniyle gelişen insulin direnci glikoz metabolizmasının bozulmasına yol açıyor.
Artan kan şekeri direkt olarak plasentadan geçebilirken, insülin hormonları anneden bebeğe geçemiyor.
Bebek kendi insülinini kendi pankreasından kendi salgılıyor. Bu sebeple bizim kan şekerimizi ya düşük tutmamız, yada dışarıdan takviye insülin alarak glukoz fazlasını kendi hücrelerimize taşımamız gerekiyor.
Yoksa iri bebek vs. gibi sorunlar olabiliyor işte...

Benim kullandığım cihaz parmaktan ölçen...Tabi damardan ölçüm aldığında değer daha yüksek olur.
Ama hastalar bu parmaktan ölçen cihazları kullanıyorlar.
Benimkinin markası Roche Accu Check Go.
Araştırmalarıma göre labaratuvar değerlerine en yakın sonuç veren ev tipi cihaz bu.

güle güle kullan hepsini inşallah :nazar:
ayakkabı ne giycen
güle güle giy
36 beden mi sen kg mu aldım diyodun :41:

hoşgeldin yevrucan... amin canım inşallah iyi güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur her birimize...

bi de işin anlamadığım tarafı o yavru. geçen seneki elbiselerimin içine de giriyorum:( (ha tabi göbek kaldırdığı için artık elbise değil de biraz tunik gibiler) ama tartıda aştım gidiyorum :(

anlamadım ben bu işten bişi :31:

Mersi mersi mersiiiiii beni şımartıyorsunuz :17:

bi sn bi sn babuşşşşşşş.....

meyveleri niden yoğurtla sütle tüketiyoruz? ben hep tek başlarına yedim...

Yok canım bir süre patates yemekle filan olmaz o. Genetik ve metabolik faktörlerin etkisi büyük.
Benim de anne tarafında da baba tarafında da şeker var. Gestasyonel diyabetin bir diğer tanımlaşı da gizli şeker zaten.
Yani şeker hastalığına meyli/riski olanların gebelik esnasında başına geliyor bu durum.
Gebelik sırasında plasentadan salgılanan ve insülin hormonunun etkilerini azaltan bazı hormonlar ve gebelik haftası ilerledikçe artan vücut ağırlığı nedeniyle gelişen insulin direnci glikoz metabolizmasının bozulmasına yol açıyor.
Artan kan şekeri direkt olarak plasentadan geçebilirken, insülin hormonları anneden bebeğe geçemiyor.
Bebek kendi insülinini kendi pankreasından kendi salgılıyor. Bu sebeple bizim kan şekerimizi ya düşük tutmamız, yada dışarıdan takviye insülin alarak glukoz fazlasını kendi hücrelerimize taşımamız gerekiyor.
Yoksa iri bebek vs. gibi sorunlar olabiliyor işte...

Benim kullandığım cihaz parmaktan ölçen...Tabi damardan ölçüm aldığında değer daha yüksek olur.
Ama hastalar bu parmaktan ölçen cihazları kullanıyorlar.
Benimkinin markası Roche Accu Check Go.
Araştırmalarıma göre labaratuvar değerlerine en yakın sonuç veren ev tipi cihaz bu.

:) Sana ne denilebilir ki: HARİKASIN tek kelime ile. Bilgiler için teşekkürler. :54:

Hayatım sana da teşekkür ederim tatlım.

Bu arada kızlar, bu hamile karın bandı nedir ola? Bebeği taşımamızı kolaylaştırıp bele bacağa baskıyı azaltan birşey mi ki? :26:

hoşgeldin yevrucan... amin canım inşallah iyi güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur her birimize...

bi de işin anlamadığım tarafı o yavru. geçen seneki elbiselerimin içine de giriyorum:( (ha tabi göbek kaldırdığı için artık elbise değil de biraz tunik gibiler) ama tartıda aştım gidiyorum :(

Bence senin yoğunluğun fazla babuş.
Yani ben demiyorum fizik bunu diyo.
D=m/v
Kütle artarken hacim sabitse, yoğunluk artmış olabilir :34:

hoşbuldukkk :3:

alla alla nası oluyo o vakit :44:

ben de istiyom mağazanın adını virseneee çok beğendim en sevdiğim çizgi filmmmmm :21:
Güle güle kullanın inşallah :nazar:
fiyatı bence çokkkk uygun
Canım mağaza masko mobilyacılar çarşısı ikitelli istanbul şirinler house die bir mağaza 6a blokta taklum
Tiriko elbiseleri fena değil gibi duruyor aslında. Bir de şu polar içi yünlü tayt-çorap gibi bişey var. Ben onu çok beğenmiştim geçen hafta bakmıştım da. Fiyatı çok gelmişti almamıştım. Şuanda çok indirimde değil o ama, alsam mı diye bakıp duruyorum. Malum, önümüz kış ve ben şimdiden pantolonlardan sıkılmaya başladım. Elbisenin altına hiç üşütmez valla o tayt-çorap. Çok kalın çünkü...

yaaa fiyatlar uçuk 69 tl olan elbiseler mağazada 100tl bende baktım geri çekildim yine bakırköyde lord die bir hamile gyimi satan yer var bende bayramlığımı ordan aldım çokta günlük giyime hitap eden şeyler yok ama güseller elbise+badiyi 85tlye aldım

Günaydın kızlar...

leader güle güle kullan çok güzel bir mobilya seçmişsin :nazar:

adengökce elbiseni sevdim kız :34:

bblau maşallah yavrukuşuna :nazar:

Erken yattım ama çok uykum var ya, havalardan mıdır nedir hep uyumak istiyorum...Son trimestıra girdim, şafak çift rakamlara düştü çok şükür...:32::nazar:

bi sn bi sn babuşşşşşşş.....

meyveleri niden yoğurtla sütle tüketiyoruz? ben hep tek başlarına yedim...

Bebişim çünkü meyvelerdeki meyve şekeri mide ve bağırsaktan çok hızlı geçip direkt kana karışıyor ve kan şekerini hızla yükseltiyor. Bu diyabetlilerin/diyabet adaylarının hiç istemediği bişey.
Sonra da hızla kan şekeri düşüyor, kan şekerinin düşmesi demek hızla acıkmak demek. Bu da zaten hiç istemediğimiz bişi.
Yani meyveyi tek yersek kısa süre sonra, yemeden öncekinden daha aç ve daha sarsak oluyoruz.
Bu yüzden yanında geç sindirilen, bağırsaktan emilimi yavaş olan bişiler yememiz lazım gelir.
Proteinler en geç sindirilenler mesela. O yüzden bi bardak yoğurt, yarım bardak süt içersen bi elmanın yanında, bi 15-20 dk. Sonra sanki yarım ekmek döner yemişin gibi tok hissedersin dene bak :)

Merhaba bayanlar..
Geçmişi okuyamadım yeni geldim hastaneden umarım herkes iyidir..
Ayrıntılıya gitmiştim fakülte hastanesine doktor herşey normal dedi sonra sonucu aldım otobüse bindim rapordaki şu yazı dikkatimi çekti..
'' Fetal yaş tayini amacı ile kullanılan FL: 23 hafta 4 gün BPD : 24 hafta 4 gün olarak ölçülmüş olup değerler arası farklılık anlamlı kabul edilmemiştir.'' Anlamlı kabul edilmemiştir diyor kafama takıldı kendi doktorumu aradım ona okudum oda korkulacak birşey yok dedi normal dedi ama konuşmayı kısa kesti bende pek bişe anlamadım..
İnternettende araştırmadım ne anlama geldiğini..Bu konuda fikri olan var mı acaba?

Bence senin yoğunluğun fazla babuş.
Yani ben demiyorum fizik bunu diyo.
D=m/v
Kütle artarken hacim sabitse, yoğunluk artmış olabilir :34:

ahahaha o ne deme yaa??? yoğunluğu yapan ne? su mu? yağ mı? bebek mi?

hoşbuldukkk :3:

alla alla nası oluyo o vakit :44:

bilemedim babuş kütle hacim yoğunlukdan girdi olaya ama ı ıhhh kafam basmıor benim halime...

Back
X