2012 Şubat Anneleri

Son trimestıra girdim, şafak çift rakamlara düştü çok şükür...:32::nazar:

:nazar: son trimestera hoşgeldin canım :49:

benim en sevdiğim çizgi film şirinler,winnie the pooh winnieli bişi bulamadım şirinleri görünce atladım hemen

ben şirinler'e bayılıyorummm

$urun_0116.webp

ahahaha o ne deme yaa??? yoğunluğu yapan ne? su mu? yağ mı? bebek mi?

bilemedim babuş kütle hacim yoğunlukdan girdi olaya ama ı ıhhh kafam basmıor benim halime...

fizik mühendisi mi, top doktoru mu belli değil bblau'nun :1:

Günaydın kızlar...

leader güle güle kullan çok güzel bir mobilya seçmişsin :nazar:

adengökce elbiseni sevdim kız :34:

bblau maşallah yavrukuşuna :nazar:

Erken yattım ama çok uykum var ya, havalardan mıdır nedir hep uyumak istiyorum...Son trimestıra girdim, şafak çift rakamlara düştü çok şükür...:32::nazar:

Günaydın azoş...
Hadi bakalım son trimestırın hayırlı uğurlu olsunnnn :nazar:

:) Sana ne denilebilir ki: HARİKASIN tek kelime ile. Bilgiler için teşekkürler. :54:

Hayatım sana da teşekkür ederim tatlım.

Bu arada kızlar, bu hamile karın bandı nedir ola? Bebeği taşımamızı kolaylaştırıp bele bacağa baskıyı azaltan birşey mi ki? :26:

Teşekkürler canım benim, sabah sabah egom tavan yaptı ehehehehehe :23:

Merhaba bayanlar..
Geçmişi okuyamadım yeni geldim hastaneden umarım herkes iyidir..
Ayrıntılıya gitmiştim fakülte hastanesine doktor herşey normal dedi sonra sonucu aldım otobüse bindim rapordaki şu yazı dikkatimi çekti..
'' Fetal yaş tayini amacı ile kullanılan FL: 23 hafta 4 gün BPD : 24 hafta 4 gün olarak ölçülmüş olup değerler arası farklılık anlamlı kabul edilmemiştir.'' Anlamlı kabul edilmemiştir diyor kafama takıldı kendi doktorumu aradım ona okudum oda korkulacak birşey yok dedi normal dedi ama konuşmayı kısa kesti bende pek bişe anlamadım..
İnternettende araştırmadım ne anlama geldiğini..Bu konuda fikri olan var mı acaba?

Hoşgeldin canım, benim bilgim yok ama bir sorun olsaydı doktor söylerdi diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 278378

Hoşbuldum yavrum :70:

Günaydın kızlar...

Erken yattım ama çok uykum var ya, havalardan mıdır nedir hep uyumak istiyorum...Son trimestıra girdim, şafak çift rakamlara düştü çok şükür...:32::nazar:

Günaydın Azelyacım. :) Bugün benim de hep uykum var. Sbah aşı oldum bir de: 2. doz tetanoz aşımı. Sizler oldunuz mu ikinci dozu? Unutmayın emi...

ahahaha o ne deme yaa??? yoğunluğu yapan ne? su mu? yağ mı? bebek mi?

bilemedim babuş kütle hacim yoğunlukdan girdi olaya ama ı ıhhh kafam basmıor benim halime...

Valla babuşum sen ne yiyon da yoğunluğu artırıyon ne bilim ben :)))
Kocan iyi besliyo zaar :)))

Merhaba bayanlar..
Ayrıntılıya gitmiştim fakülte hastanesine doktor herşey normal dedi sonra sonucu aldım otobüse bindim rapordaki şu yazı dikkatimi çekti..
'' Fetal yaş tayini amacı ile kullanılan FL: 23 hafta 4 gün BPD : 24 hafta 4 gün olarak ölçülmüş olup değerler arası farklılık anlamlı kabul edilmemiştir.'' Anlamlı kabul edilmemiştir diyor kafama takıldı kendi doktorumu aradım ona okudum oda korkulacak birşey yok dedi normal dedi ama konuşmayı kısa kesti bende pek bişe anlamadım..
İnternettende araştırmadım ne anlama geldiğini..Bu konuda fikri olan var mı acaba?

Günaydın canım...
FL uyluk kemiği uzunluğu, BPD bebeğin başının çevresinin milimetre cinsinden değerlendirilmesi.
Arada 1 hafta olması gayet normal. 2 haftadan fazla olması anomali olasılığını akla Getirebilir.
Anlamlı kabul edilmemiş demiş zaten.
Bende tam tersi durum vardı FL büyük, BPD küçüktü.
Yani bebeğinin boyu kısa olabilir, minyon olabilir, yada kafası azıcık büyüktür.
Gayet normal.
Şu an tam olarak kaç hafta kaç günsün?

Merhaba bayanlar..

Bence şey demek: hani senin SAT'a göre hesaplanan hafta değerin var ya, işte ondan 2 hafta önce ya da 2 hafta sonrasını normal kabul ediyorlar. Ama bunun dışındaki ölçümleri takip ediyorlar ya, işte bu iki değer o 2 hafta önce-sonra sınırının içinde. O yüzden de sorun yok: bu farklılık bizim için sorun teşkil etmemekte, o yüzden de anlamlı değil demek istiyorlar. Ama tabi bu benim akıl yürütmekle elde ettiğim bir mantık. Mantıksız da olabilir yani :37:

Eki Görüntüle 278378

günaydın hanımlarrrrrrrrr resimdeki bebek odasına bayıldım nerde satılıyormuş çok güzellll kızım için bende istiyorum geçmişi okuyamadım bilgi verebilecek olan var mı

Günaydın kızlar...

günaydın bebişim. ben ne zaman erken yatarsam sabah bi o kadar zor uyanıyorum. sersem oluyorum. bu arada kaçırma bebiş o elbiseyi.. minyonlar için dikilmiş adeta. boyu, gogus kabı, gel kısmı bizlik. tam bayramlık.

Bebişim çünkü meyvelerdeki meyve şekeri mide ve bağırsaktan çok hızlı geçip direkt kana karışıyor ve kan şekerini hızla yükseltiyor. Bu diyabetlilerin/diyabet adaylarının hiç istemediği bişey.
Sonra da hızla kan şekeri düşüyor, kan şekerinin düşmesi demek hızla acıkmak demek. Bu da zaten hiç istemediğimiz bişi.
Yani meyveyi tek yersek kısa süre sonra, yemeden öncekinden daha aç ve daha sarsak oluyoruz.
Bu yüzden yanında geç sindirilen, bağırsaktan emilimi yavaş olan bişiler yememiz lazım gelir.
Proteinler en geç sindirilenler mesela. O yüzden bi bardak yoğurt, yarım bardak süt içersen bi elmanın yanında, bi 15-20 dk. Sonra sanki yarım ekmek döner yemişin gibi tok hissedersin dene bak :)

niye daha önce demiyosun ama. neden hep kendine saklıyosun boyle möhümmm hadiseleri? ben de diyorum meyve yıyorum 15 dakıka sonra dana gibi acıkıyorum niden acaba diye. hiç demiyosun kanka hiç...

tımam artık sütle yoğurtla yıyecem meyvemi... (kız bana bak actıva yoğurt olur mu? )

Günaydın azoş...
Hadi bakalım son trimestırın hayırlı uğurlu olsunnnn :nazar:

Teşekkürler canım benim, sabah sabah egom tavan yaptı ehehehehehe :23:

Eyvallah kuşum sağol senin de hayırlı olsun :16:

Günaydın Azelyacım. :) Bugün benim de hep uykum var. Sbah aşı oldum bir de: 2. doz tetanoz aşımı. Sizler oldunuz mu ikinci dozu? Unutmayın emi...

Günaydın canım :D Bende 2. dozu oldum.

günaydın bebişim. ben ne zaman erken yatarsam sabah bi o kadar zor uyanıyorum. sersem oluyorum. bu arada kaçırma bebiş o elbiseyi.. minyonlar için dikilmiş adeta. boyu, gogus kabı, gel kısmı bizlik. tam bayramlık.

niye daha önce demiyosun ama. neden hep kendine saklıyosun boyle möhümmm hadiseleri? ben de diyorum meyve yıyorum 15 dakıka sonra dana gibi acıkıyorum niden acaba diye. hiç demiyosun kanka hiç...

tımam artık sütle yoğurtla yıyecem meyvemi... (kız bana bak actıva yoğurt olur mu? )

Ben aldım cicişlerimi :17: Bu bayramda hiç el öpmeye gidesim yok ama ya, evde totomu büyütmek istiyorum :31:

Ben aldım cicişlerimi :17: Bu bayramda hiç el öpmeye gidesim yok ama ya, evde totomu büyütmek istiyorum :31:

eee hamileliğini kullan işte. ben geçen bayramda kırılmasınlar diye gittim ama bu bayramda ı ıhhh gidemem hiç bi yere. kaynanama gider bayram kahvaltısı yaparım (geleneksel bu nedense) ordan anama gider akşama kadar yatarım. ohhh mis.

Hoşgeldin canım, benim bilgim yok ama bir sorun olsaydı doktor söylerdi diye düşünüyorum.

Hoşbulduk cnm sende yeni gelmişsin sanırım sende hoş gelmişsin..
Ya bazen kendimi cidden aptal gibi hissediyorum kızım hastaneden çıkmadan okusana raporu ama ben bebeğimi görünce kendimi kaybettim..Sıramı beklerken heycandan kalbim durcaktı resmen çişim felan geldi..:D
Teyzesi bir şeker bir şeker anlatamam.. Ağzını açıp açıp kapadı doktor diyor su yutuyor..
Bütün tuhaf doktorlarda beni buluyor sanırım.. Gittim diyor açmısın bebek uyuyor..:D Yok dedim sonra dedi kolunu kıpırdattı.. baktım doktor geveze bişe bende aklıma takılanları sordum diyor çok konuşuyorsun sen, azcık sus :D Eşim zavallıda çaktırmadan sessiz sessiz kameraya çekti bebişimizi.. Devlet hastanesi sonuçta cd felan hak getire..
Günaydın canım...
FL uyluk kemiği uzunluğu, BPD bebeğin başının çevresinin milimetre cinsinden değerlendirilmesi.
Arada 1 hafta olması gayet normal. 2 haftadan fazla olması anomali olasılığını akla Getirebilir.
Anlamlı kabul edilmemiş demiş zaten.
Bende tam tersi durum vardı FL büyük, BPD küçüktü.
Yani bebeğinin boyu kısa olabilir, minyon olabilir, yada kafası azıcık büyüktür.
Gayet normal.
Şu an tam olarak kaç hafta kaç günsün?

Canım normalda 24 + 4 olmam gerekiyordu en son doktora gittiğim gündeki haftasına göre hesaplarsam..
Anlamlı kabul edilmemiştir diyince ben direk türkçe olarak algılıyorum :)
Neyse doktorumda önemli değil dedi zaten..
Haftaya Pazarteside kendi doktorumda kontrolüm var..
Ama devlet hastanesi olduğu çok belliydi sedyeye zor yattım .. Bu kadar mı pis olur..
Bebeğin ağırlığını sordum dedi 912 gr ölçüyor :D Şimdi baktım 27 haftalıkken öle olması lazım..
Bence şey demek: hani senin SAT'a göre hesaplanan hafta değerin var ya, işte ondan 2 hafta önce ya da 2 hafta sonrasını normal kabul ediyorlar. Ama bunun dışındaki ölçümleri takip ediyorlar ya, işte bu iki değer o 2 hafta önce-sonra sınırının içinde. O yüzden de sorun yok: bu farklılık bizim için sorun teşkil etmemekte, o yüzden de anlamlı değil demek istiyorlar. Ama tabi bu benim akıl yürütmekle elde ettiğim bir mantık. Mantıksız da olabilir yani :37:

Neyse cnm içimi rahatlattınız ..Saolun..

Son düzenleme:
Kızlar bebek arabası konusunda hiçbir fikrim yok ama hafta sonu gittiğimiz bir mağazada bize Jane Rider Travel Sistem bebek arabasını tavsiye ettiler. İnternetten de yaptığım araştırmalara göre kullanıcıları çok memnunmuş. Acaba siz ne dersiniz? Özellikleri şöyleymiş:

STRATA OTO KOLTUĞU ANA KUCAĞI RIDER ARABANIN HEDİYESİDİR..(Satın aldığınız üründe strata seçeneğini notta belirtmeniz yeterli olacaktır..)

Strata Renk Seçenekleri:
-Lacivert (475) Stylon
-Açık gri (P09) Paper Moon

-%100 Alimunyum çok sağlam oval şase ( A1 High Performance Alimunium)
-EN 1888 Avrupa Güvenlik Belgesi Sertifikası
-Yıkanabilir kumaş
-Yanmayı geciktiren,kanserojen madde içermeyen %100 pamuk özelliği sayesinde terletmeyi en aza indirgeyen su geçirmeyen yüksek teknoloji kumaş
-Oturma ünitesi üzerinde istenildiğinde çıkartılabilen yumuşak şilte
-5 kademe ayarlanabilir ayak dayanağı
-Çıkartılabilen fermuarlı tente
-Çok kolay çıkartılabilen oturma ünitesi
-Oturma ünitesi ileriye ve geriye doğru dönük kullanılabilir
-5 Nokta tam emniyet kemeri
-Geniş alışveriş sepeti
-Jane Rider katlantdığında kilitlenir ve katlanmış durumda ayakta durur
-360 derece dönebilen ve kilitlenebilen ön tekerlek
-Elden kontrol edilebilen birleştirilmiş kablolu fren sistemi
-Patentli en son teknoloji ayarlanabilen amartisör sistemi; maksimum konfor minimum sarsıntı
-Her yüzeyde gidebilen geniş tekerlekler
-Sürüşlerin en rahatını sağlamak için arka tekerlekler pönematik rulman yataklıdır
-Pro-fix sistem üzerine Matrix light,Rebel Pro ve Strata Pro oto koltuğu ana kucağı takılabilen şase
-3 kademe sırt yatma özelliği
-Çıkarılabilen ön bar
-Patenti teleskopik katlanıp açılabilme sistemi ile %30 daha az yer kaplar
-İtme kolu yüksekliği ( 85-110 cm ) ayarlanabilir ve tek elle kullanılabilir

Orjinal yağmurluk hediyeli
Orjinal malzeme çantası hediyeli
Yeşil ( P04 Holland Green ) olan rengi orjinal şemsiye hediyeli

Aksesuar Hediyesi olan Strata Pro Taşıma Koltuğu Anakucağı Özelikleri

-Grup 0+
-0-13 kg.arasıkullanılabilme özelliği
-ADAC Kındersitztest 2008(+) gut derecesi almıştır
-ECE R/04 Avrupa araba güvenliği standartlarıonaylı sertifika
-Hareketli taşıma kolu
-Pro-fıx sistemi sayesinde pusetlere kolay monte edilebilme özelliği
-Araca kolay monte edilebilme özelliği
-Omuz kayışlarını bir düğmeye basarak pratik bir şekilde hareket ettirebilme özelliği
-Omuz kayışlarını ettirterek 110 derece ve 125 derece bir açı ile çocuğunuza ekstra konfor sağlarsınız
- Koltuğunuzun arkasında yer alan hava kanalları terlemeyi en aza indirgeyebilmek için tasarlanmıştır
-Bebeğinizi dış etkenlerden koruyabilmeniz için geliştirilmiş orijinal sineklik hediyesi
-Kanserojen madde içermeyen ve %100 pamuk özelliği sayesinde terletmeyi en aza indirgeyen yüksek teknoloji kumaş
-Çıkabilen tente
-Koruma pedli 5 nokta emniyet kemeri daha fazla yüzeyi bağlar ve bu nedenle daha yüksek güvenlik sağlar
-Koltuk geri dönüşümlü yüksek dirençli poliproplenden imal edilmiştir
-Darbe emici mikrofiber köpük
-Boyun koruma yastığı
Bebeği rahatsız etmeden güvenli taşıma imkanı
-Geniş iç hacim
-Direkt olarak pusete bağlanabilme özelliği
-Uyumlu pusetler:Carrera Pro,Carrera Aniversario,Slalom Pro,Nomad,Twin Two,Power Twin
-Ürün ağırlığ:4,5 kg
-Ürünün garanti süresi:24 ay

(ALINTIDIR)

eee hamileliğini kullan işte. ben geçen bayramda kırılmasınlar diye gittim ama bu bayramda ı ıhhh gidemem hiç bi yere. kaynanama gider bayram kahvaltısı yaparım (geleneksel bu nedense) ordan anama gider akşama kadar yatarım. ohhh mis.

Haklısın kuzu, güzel fikir..Perşembe günü de düğüne gidicem, bu havada evlenilir mi ya :19:

La en az 40 defa söyledim, süte banın şu meyvelerinizi diye beeeee :20:

Back
X