2012 Şubat Anneleri

[/COLOR]

sağol canııım tşk ederim
yok daha belli değil dündendir çook rahatsızım
bugün randevu aldım hastaneye gidecem
sorarım ama belli olurmu ki şimdi cinsiyeti çook merak ediyorum yaa
ona göre yavaş yavaş eşya almak istiyorum

Henüz erken, bu haftalarında cinsiyet söylese bile yanılma payı çok yüksek.16. haftalarında daha garanti sonuç alırsın.

sadece komşu olsa iyi hal hatır sormayan kayınvalidem bi defa sormadı kızın eksik bişeyi varmı diye hatta annem battaniye örüyor onu görünce burnunu dike dike şöyle dedi

*ayyy daha çok erken bunlar için

bende dedimki ne zaman başlasaydık acaba doğuncamı dedim.kimseden fayda yok annem sağolsun dedim.sanırım bir çöp alıp gelmeyecekler karşıma..iyi değilmiş doğmamış bebeğe bişeyler almak ..kendi işlerine öyle geliyor çünkü..daha bana faydası olmadığı gibi.cumartesi akşamıda beni aramış bağda pekmez kaynatacaklardı bende gelecekmişim annemlerle birlikte..neyse dedim ben bişey demeyim oğlu der nasılsa.akşam eşime dedim aradı annesini sen kimi çağırıyorsun anne bağa karnı burnunda kadın napar sana orda üşütse napacaz vebali kime dedi bişey diyemedi ona ohh iyi oldu içimi soğuttu kocam:16::16:ya varya zorla kendilerine diş biletiyorlar bacım o sebeple onlardan fayda yokken elin bana faydası hiç dokunmaz ama değilmi
yaa güselim benimde kendi annem öle diyoki sizde gördüm böle doğuma yakın alışveriş edilir dedim anne güsel söylüyonda karnım tepeleme nereye gidecem nasıl gezicem o halimle üstüne üstlük bir anda hepsini almam mümkün değil dedim sustu bendeydi yaa şimdi evin herşeyini temizledi filan arada dokunduruyo lafını biz sizin gibiyken cam tepesinden inmezdim sana hamileyim 3günüm kalmış tüm evi temizledim doğumumu öle bekledim diyor.deli oldum senin halin varmış benim yok dedim.kayınvalidem daha çok düşünüyor beni kanımca...
aferin eşine valla iyi demiş sana laf bırakmamış senin kendine hayrın yok fazladan bide onlar mı yardım bekliyo hey gidin hey
valla çalışıyoruz die dediğin gibi kapımızı açamıyrlar haftasonuda evimizde temzilikle geçiyo hayat bitiyo işte insana ailesinden yardım gelmedikçe kimseden gelmezz...
çok sağol canım allah herkesin kucağına almayı nasip etsin inşalaaa
edancım hoşgeldin sefa getirdin aneaam sen benim an yakın arkadaşımla aynı ay hamişsin onunda sat 14temmuzdu
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti belli olmuştur şimdi doktorlar 11.haftadan itibaren sölüyolar
Hoşgeldin EDAN, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Daha cinsiyet belli olmamıştır dimi?

azoşş günaydın

yaa güselim benimde kendi annem öle diyoki sizde gördüm böle doğuma yakın alışveriş edilir dedim anne güsel söylüyonda karnım tepeleme nereye gidecem nasıl gezicem o halimle üstüne üstlük bir anda hepsini almam mümkün değil dedim sustu bendeydi yaa şimdi evin herşeyini temizledi filan arada dokunduruyo lafını biz sizin gibiyken cam tepesinden inmezdim sana hamileyim 3günüm kalmış tüm evi temizledim doğumumu öle bekledim diyor.deli oldum senin halin varmış benim yok dedim.kayınvalidem daha çok düşünüyor beni kanımca...
aferin eşine valla iyi demiş sana laf bırakmamış senin kendine hayrın yok fazladan bide onlar mı yardım bekliyo hey gidin hey
valla çalışıyoruz die dediğin gibi kapımızı açamıyrlar haftasonuda evimizde temzilikle geçiyo hayat bitiyo işte insana ailesinden yardım gelmedikçe kimseden gelmezz...

edancım hoşgeldin sefa getirdin aneaam sen benim an yakın arkadaşımla aynı ay hamişsin onunda sat 14temmuzdu
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti belli olmuştur şimdi doktorlar 11.haftadan itibaren sölüyolar

azoşş günaydın

çook sağol canım çok tşk ederim
inşalaa dediğin gibidir :54::54:

canım bende öyle yapmayı düşünüyorum ama süt izinlerimi kullanmam için çalışmam lazım
toplu kullandırmıyorlar galiba
bende izinlerim bitince çıkacağım diyeceğim
ama ozamanda tazminatımı kesin verirlermi bilmiyorum
bblau sen bu konuda bilgilisin kanuni hakkım var mı tazminat almak için
şeyi biliyorum şirket seni çıkarırsa doğum yapmadan 8 maaş ödemek zorunda tazminatın hariç

toplam sigortan kaç yıl onu desene

günaydınlar herkese bende
aranıza katılmak istiyorum ilk gebeliğim çok heyacanlıyım
allah istiyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler versin
benim son adet tarihim:30temmuz
13 haftalık gebeyim
ve doğumum doktorun dediği gibi tahmince
6 mayıss ilk gebeliğimde bebeğim karnımda gelişmemişti ölmüştü kürtaj olmuştum
aradan 7 ay sonra çook şükür tekrar gebe kaldım :38::38::38::38::38::38:

hoşgeldin aramıza :16:
Allah tamamına erdirsin inşallah :nazar:

Ben artık kayınvalide tarafından bir şeyler beklemeyi keseli çok oldu aslıcım.
3-5 bişey almadılar mı, aldılar inkar edemem.
Ama bir o kadar da moral bozdular.
Bebek arabasını aldığımızda avaz avaz bağıran bir kayınpeder. Hamileliğimi öğrendiğinde felaket tellallığı yapan da kendisi.
Bebeğimin kıyafetlerine bakıp “önemli olan kıyafeti göstermek değil, içinde bebeği görmek” diyen bir kayın…
Daha önce bir kayıp yaşamış bir anne adayına denir mi bu.
En son pazartesi günü, kayınvalidem ultrason resmini göstermek istedi eşimin abisine.
O da bir şeye sinirliymiş bağırarak bir şeyler anlatıyordu eşime.
Annesi ultrason resmini götürünce “Ya bi git ya şimdi bunun sırası mı” dedi. Annesi de baksana oğlum bebeğin resmi bu deyince de “ya git ya ne bakıcam” diye iteledi kadının elini.
Önceden olsa üzülürdüm. Şimdi zavallı olarak görüyorum kendisini. Doğmamış çocuğu kıskanan 30unu aşmış bir zavallı.

yuhhhooo :47:

çook sağol canım çok tşk ederim valla çook merak ettiğim sorular oluyo bazen ama
soracak kimse yok bu arada canım doktorum bana
6 mayısta doğum tahmini demişti nisandamı olur acaba :26::26::26:

Aslında burası bir yandan da iyi canım senin için. Biz senin haftalarını bitirdiğimiz için daha kolay da cevaplayabiliriz sorularını.
Ben yaklaşık nisan dedim, mayısın başı tabi nisanda da olabilir. mayısta da :)

Dimi...Daha alışveriş yapmıcam diye kartımı da evde bırakmıştım ya, bak lazım oldu..Yarın sipariş vericem artık ben :1:

Ya ben de kartı kullanmak istemiyorum ama :) Napsak :)
İnternetten de havale işlemim sınırlı her yere havale çıkaramıyorum :26:
Kullandığım ileri güvenlik aracı bozuldu, ayarları da değiştiremiyorum :1:

Ay benim havale yapmak için bankaya gitmem lazım :27: Yaw bi de sadece onu eklemedim, göğüs kremini de ekledim şu sizin dediğinizi.52tl. duttu sepetim :17: Bi benimkisini arıyım, kart numaram onda varsa alayım ya mecbur alıcaz bunları eninde sonunda.

Son düzenleme:
kızlar merak ettiğim bişi var size sormak istiyorum
arada bi böyle adet olacakmışım gibi sancılar gelip gidiyo
normalmi sizce bide ilk ayım çok zor geçmişti mide bulantısından
şimdi bitti derken korkuyorum tekralanmasndan
bu sabah uyanır uyanmaz aç karına bile gidip kustum
arada bi böyle oluyo bide sanki böyle boğazıma kadar birşey gelmiş bişi yiyemiyorum
bu bi haftadırda sabahları saat 5te midem cız cızz sesler geliyo acıkmışım gibi oluyorum
çook tuhaff yaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ah tatlım ah, sende bendensin demek. annem(kendi annem) geçenlerde eşimin yanında diyorki "ay ben sezeryanla doğum yaptım(kız kardeşime), hastaneden çıktım ertesi gün eşime güveç pilav yaptım" bende döndüm dedim ki "evet hatırlıyorum, ama aynı gece dikişlerin patlamıştı,ağrı şokuna girip acillik olmuştun" düşünsene eşimin yanında ettiği lafa bak. adam diycek nazlanma bak annen doğumdan sonra hemen ev işleri yapmaya başlamış, ya damadın yanında bu laf denir mi? ben kendi annemden yana çok dertliyim çoooooooooookkk

Aslında burası bir yandan da iyi canım senin için. Biz senin haftalarını bitirdiğimiz için daha kolay da cevaplayabiliriz sorularını.
Ben yaklaşık nisan dedim, mayısın başı tabi nisanda da olabilir. mayısta da :)

haaa bu arada canım jeton yeni düştüüü :1::1::1::1::1::1::1::1:
ben burayı mayıs anneleri sandım valla gebelik başıma vurdu galiba :1::1::1::1::1:
ama benim için burası çook iyi oldu valla sorunlarımı en azından sizlerle paylaşırım :54::54::54:

Günaydın datlum :34:
günaydın hoşbeşci napıyo kuzey oğlan
çook sağol canım çok tşk ederim
inşalaa dediğin gibidir :54::54:

bişey değil güselim dediğim gibi çünkü o en yakın arkadaşımda 11+4 iken öğrendi 4 boyutta cinsiyetini kız dediler
bende 12+3te öğrendim erkek dediler sorma doktora cinsiyet görüyosa söyler zaten bazı bebek bacaklarını kapalı tutuyor ya belli olmuyor biz bile anlamıştık bebeğin erkek olduğunu gösterdi cünkü :9: inşallah öğrenirsin devlet hastaneleri biraz geç söylüyo
3 aylıkken %75 erkek dedi bana 15+6da gittim %99 erkek %1de tıpta ki yanılma payı ama işte burda dedi gösterdi bebeğin pipisini
erkek çocukları daha çabuk belli edermiş ve işinin ehli bir doktorsa kemik yapısından bile anlayabiliyor bebeğin cinsiyetini

kızlar merak ettiğim bişi var size sormak istiyorum
arada bi böyle adet olacakmışım gibi sancılar gelip gidiyo
normalmi sizce bide ilk ayım çok zor geçmişti mide bulantısından
şimdi bitti derken korkuyorum tekralanmasndan
bu sabah uyanır uyanmaz aç karına bile gidip kustum
arada bi böyle oluyo bide sanki böyle boğazıma kadar birşey gelmiş bişi yiyemiyorum
bu bi haftadırda sabahları saat 5te midem cız cızz sesler geliyo acıkmışım gibi oluyorum
çook tuhaff yaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bence senin kızın olacak ilk kez birine yorum yapıyorum bu arada bakalım tutacak mı

ah tatlım ah, sende bendensin demek. annem(kendi annem) geçenlerde eşimin yanında diyorki "ay ben sezeryanla doğum yaptım(kız kardeşime), hastaneden çıktım ertesi gün eşime güveç pilav yaptım" bende döndüm dedim ki "evet hatırlıyorum, ama aynı gece dikişlerin patlamıştı,ağrı şokuna girip acillik olmuştun" düşünsene eşimin yanında ettiği lafa bak. adam diycek nazlanma bak annen doğumdan sonra hemen ev işleri yapmaya başlamış, ya damadın yanında bu laf denir mi? ben kendi annemden yana çok dertliyim çoooooooooookkk

bazen kendi annende olsa çok düşüncesiz oluyorlar

Ay benim havale yapmak için bankaya gitmem lazım :27: Yaw bi de sadece onu eklemedim, göğüs kremini de ekledim şu sizin dediğinizi.52tl. duttu sepetim :17: Bi benimkisini arıyım, kart numaram onda varsa alayım ya mecbur alıcaz bunları eninde sonunda.

aynen aynen ben de kremi ekledim :))))

haaa bu arada canım jeton yeni düştüüü :1::1::1::1::1::1::1::1:
ben burayı mayıs anneleri sandım valla gebelik başıma vurdu galiba :1::1::1::1::1:
ama benim için burası çook iyi oldu valla sorunlarımı en azından sizlerle paylaşırım :54::54::54:

Şubat tatlım burası :)
Kal burda sen de sevdiysen :16:

tatlım lansinoh 56 gr göğüs pedi hediyeli olanı aldın değil mi?

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla :nazar:
Ama sanırım sen Nisan annelerinden olmalısın :1:
Burada takılmak istersen de hoşgeldin sefalar getirdin ama bizlerin en küçüğü dahi 20. haftayı geride bıraktığı için bilgi bakımından istediğini bulamayabilirsin tatlım :16:

Ben artık kayınvalide tarafından bir şeyler beklemeyi keseli çok oldu aslıcım.
3-5 bişey almadılar mı, aldılar inkar edemem.
Ama bir o kadar da moral bozdular.
Bebek arabasını aldığımızda avaz avaz bağıran bir kayınpeder. Hamileliğimi öğrendiğinde felaket tellallığı yapan da kendisi.
Bebeğimin kıyafetlerine bakıp “önemli olan kıyafeti göstermek değil, içinde bebeği görmek” diyen bir kayın…
Daha önce bir kayıp yaşamış bir anne adayına denir mi bu.
En son pazartesi günü, kayınvalidem ultrason resmini göstermek istedi eşimin abisine.
O da bir şeye sinirliymiş bağırarak bir şeyler anlatıyordu eşime.
Annesi ultrason resmini götürünce “Ya bi git ya şimdi bunun sırası mı” dedi. Annesi de baksana oğlum bebeğin resmi bu deyince de “ya git ya ne bakıcam” diye iteledi kadının elini.
Önceden olsa üzülürdüm. Şimdi zavallı olarak görüyorum kendisini. Doğmamış çocuğu kıskanan 30unu aşmış bir zavallı.

yazıklar olsun inan hepsine aslında üzülmemekle kafana takmamakla en doğru kararı almışsın gerçektende birde ben becerebilsem fena olmayacak..

günaydın hoşbeşci napıyo kuzey oğlan

bişey değil güselim dediğim gibi çünkü o en yakın arkadaşımda 11+4 iken öğrendi 4 boyutta cinsiyetini kız dediler
bende 12+3te öğrendim erkek dediler sorma doktora cinsiyet görüyosa söyler zaten bazı bebek bacaklarını kapalı tutuyor ya belli olmuyor biz bile anlamıştık bebeğin erkek olduğunu gösterdi cünkü :9: inşallah öğrenirsin devlet hastaneleri biraz geç söylüyo
3 aylıkken %75 erkek dedi bana 15+6da gittim %99 erkek %1de tıpta ki yanılma payı ama işte burda dedi gösterdi bebeğin pipisini
erkek çocukları daha çabuk belli edermiş ve işinin ehli bir doktorsa kemik yapısından bile anlayabiliyor bebeğin cinsiyetini

hıı doktorum tavsiye üzerine gittim iyi şuan bi sorun yok özel hastaneye gidiyorum
dediğin gibi doktor görse söyler
peki canım ben onu ne zaman içimde hissederim acaba:26::26::26:

Back
X