HATA 2 Kötü içeriklere ancak bu saatte bakmaya başladık, bu sebeple uyarılar sonrasında tekrarı halinde şimdi cezaya dönüşüyor.
sanırım parca parca okuyorsunuz.... bakın burada demek istemişim ki kötü içeriklere yeni bakmaya başladık.
Diğer bir konuda sizleri açıktan değil ceza puanı ile uyarıyorum ama 2-3 kişi bunu başlığa yansıtıp ajitasyon yapıyor bu sebeple siz direk başlıkta uyarı sistemi uyguluyoruz sanıyorsunuz. Arkadaşlarınız etrafı ayaga kaldrmasa cezasını çekip gelirler ama nedense her seferinde ortalık karışıyor. hatta geçen sefer kötü içeriği basanıda linç etmişlerdi (gerçi hedef şaşırtmıştım yanlış kişiye düşman oldular)
Kötü içeriklere ancak bu saatte bakmaya başladık ne demek? Ben kötü içerik butonuna bastım, sizde hemen geldiniz,bundan %100 eminim,zira aşağıdaki takipçilerde isminizi gördüm, bir uyarı bekledim,ama bakıp gittiniz.
Ceza puanıyla mı uyardınız ben bilemem, uyardıysanız da yanlış etmişsiniz efendim, yada sizin doğrunuzsa dahi, eşit davranmamışsınız. Bir yanlışın bir müeyyidesi olur, kim yaparsa yapsın uygulama aynı olmalıdır.
Size de sormuşluğum vardır, bize hakaret edene, alay edene sessiz mi kalacağız peki diye, siz de dediniz ki “Kötü içerik bildir butonu neden var?”
Kendi kendime dedim “Kazen haklı muhatap olma, bas butona.” Bastık ama nafile.
Hem beni uyardığınız zamanla benim yaptığım şikayet arasında yüzyıllar yok ki. Ben bugünkü olayı kastetmiyorum.
Önce beni uyardınız, demek uyarı sistemi vardı. Ben uyarılıyorsam O da uyarılsın dedim, ama olmadı.
Her neyse siz illa ve her zaman haklısınız zaten, size “Evet bu konuda da sizin hakkınız var.” dedirtmek mümkün değil.
Bana karşı insanları kışkırtmayın diyorsunuz, zamanında bize karşı kışkırtıldı ama insanlar.
Bu arada kötü içeriğe basan kimse linç edilmedi, lütfen biraz adaletli olun, sadece muhattap olmuyoruz.
Zira ben yüze gülen arkadan sövenlerle muhattap olmam.
Hedef şaşırtmanızın da önemi yok, kişinin bir itiraf etmediği kaldı zaten, sizden de yola çıkarak oluşmadı o kanaat. Sorun nedir diyecek yüzü bile yok.
Hiç alternatifi yok yani o kişinin.