2012 Şubat Anneleri

HATA 1 Üye şayet banlanmadı ise siz zannediyorsunuz ki üye uyarılmadı, oysa üye 5 puanlık ilk cezasını alıyor ve bu mesajda deniyorki uslubunuza lütfen dikkat edin.

HATA 2 Kötü içeriklere ancak bu saatte bakmaya başladık, bu sebeple uyarılar sonrasında tekrarı halinde şimdi cezaya dönüşüyor.

Şimdi bu durumda ön yargılı olan ben miyim yoksa sizin bilgi eksikliğiniz mi ?

Bizleri açıktan forumda uyarıyorsunuz,kaç kez yaptınız bunu, ceza almasını kastetmiyorum.
Diğer üyeyi peki neden kimseler duymadan ceza puanıyla uyardınız. Herkes neden duymadı?

Son düzenleme:
bennebileyim kullanıcısından alıntı
Bugünki saçma sapan konular:
Yok hastaneye gelince yapılan ikramlar,yok evde yapılan ikramlar.Yok canım şeker çekti,yok çikolata çekti falan filan ........Tek anlamlı olanlar,alınan bazı şeylerin linkle paylaşılmasıydı ve doğumla ılgılı bır kısım wardı o kadar...Boş yere ewe geldiğimden beri vakit kaybettim ..Bence geçmişi okuyanlar boşa okumayın vakıt kaybı...Zaten kendı arasında geyık yapanlar war hergun aynı ,o zaman msnde bulusun yapın geyıgınızı ..Hem tek cumlelık yazılarla dolduruyorsunuz sayfaları,hem de bırseye ıhtıyacı olup sorana cevap da yok ..Soru da SAYFA DOLUNCA ARADA KAYNIYOR!!hayatım da bugun sorusuna cevap alamamıstı ..Bu böyle olmaz.

anladığım kadarıyla bugünkü sorunların başlangıç noktası 'bennebileyim' arkadaşımızın yazdığı mu mesaj!
ve kabak adengökçe arkadaşımızın başına patladı!
ama niye!
aden gökçe banlanma aşamasına gelecek nasıl bi mesaj yazmış olabilirki?ki bu forumda olduğumdan beri kendisini hiç kimseye karşı kabaca veya ters bi yazısını hiç okumadım!o yüzden çok şaşırdım!

bennebileyim yazdığı mesajlara cevap alamadığını bu şekilde yazmış göztermiş!biraz sert olmuş!
herkesin yazdığı herzaman cevaplanamıyor,yeri geliyor sayfalar hemen ilerleyince gözümüzden kaçabiliyor!
benimde kaç kere sorum cevaplanmadığı oldu ,ama ben hiçbir zaman tepkimi bu şekilde göztermedim!göstermemde!
söylemeden söylemeye fark var!sorum cevaplanmadığı zaman araya tekrar girip'bi soru sormuştum ,ama kimse görmedi,.((( diyinice zaten hemen dönüp
ne oldu ,sorun neydi falan diyen oluyor!kimse kimseye kırılmamış oluyor!
iyi ozaman benim şeker yükleme sonucum bu gün havada kaldı gibi bişey!
neyapıyım şimdi!aynı tepkiyimi göstereyim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bu arada aramıza tekrar hoşgeldin adengökçe!

bennebileyim kullanıcısından alıntı
Bugünki saçma sapan konular:
Yok hastaneye gelince yapılan ikramlar,yok evde yapılan ikramlar.Yok canım şeker çekti,yok çikolata çekti falan filan ........Tek anlamlı olanlar,alınan bazı şeylerin linkle paylaşılmasıydı ve doğumla ılgılı bır kısım wardı o kadar...Boş yere ewe geldiğimden beri vakit kaybettim ..Bence geçmişi okuyanlar boşa okumayın vakıt kaybı...Zaten kendı arasında geyık yapanlar war hergun aynı ,o zaman msnde bulusun yapın geyıgınızı ..Hem tek cumlelık yazılarla dolduruyorsunuz sayfaları,hem de bırseye ıhtıyacı olup sorana cevap da yok ..Soru da SAYFA DOLUNCA ARADA KAYNIYOR!!hayatım da bugun sorusuna cevap alamamıstı ..Bu böyle olmaz.

anladığım kadarıyla bugünkü sorunların başlangıç noktası 'bennebileyim' arkadaşımızın yazdığı mu mesaj!
ve kabak adengökçe arkadaşımızın başına patladı!
ama niye!
aden gökçe banlanma aşamasına gelecek nasıl bi mesaj yazmış olabilirki?ki bu forumda olduğumdan beri kendisini hiç kimseye karşı kabaca veya ters bi yazısını hiç okumadım!o yüzden çok şaşırdım!

bennebileyim yazdığı mesajlara cevap alamadığını bu şekilde yazmış göztermiş!biraz sert olmuş!
herkesin yazdığı herzaman cevaplanamıyor,yeri geliyor sayfalar hemen ilerleyince gözümüzden kaçabiliyor!
benimde kaç kere sorum cevaplanmadığı oldu ,ama ben hiçbir zaman tepkimi bu şekilde göztermedim!göstermemde!
söylemeden söylemeye fark var!sorum cevaplanmadığı zaman araya tekrar girip'bi soru sormuştum ,ama kimse görmedi,.((( diyinice zaten hemen dönüp
ne oldu ,sorun neydi falan diyen oluyor!kimse kimseye kırılmamış oluyor!
iyi ozaman benim şeker yükleme sonucum bu gün havada kaldı gibi bişey!
neyapıyım şimdi!aynı tepkiyimi göstereyim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bu arada aramıza tekrar hoşgeldin adengökçe!

Adı üzerinde özel mesaj artık özel değil siz ayrıca artık bu siteyle işimde olmaz diyordunuz....

o yüzden büyük konuşmamak gerek ....

sakın sinirlenmeyin ama bu yazdıkalrımdan zira bu başlıkta serbestlik istedik

ben hiçbir zaman bu siteyle işim olmaz die bir laf etmedim doğada olmayan bir element üretmeyin...
kurduğum cümleyi aynen hatırlıyorum ve geçmişten bulup çıkartırımda "bu yaptıklarınızla bizi bu siteden soğutuyorsunuz dedim."

Bizleri açıktan forumda uyarıyorsunuz,kaç kez yaptınız bunu, ceza almasını kastetmiyorum.
Diğer üyeyi peki neden kimseler duymadan ceza puanıyla uyardınız. Herkes neden duymadı?

HATA 2 Kötü içeriklere ancak bu saatte bakmaya başladık, bu sebeple uyarılar sonrasında tekrarı halinde şimdi cezaya dönüşüyor.

sanırım parca parca okuyorsunuz.... bakın burada demek istemişim ki kötü içeriklere yeni bakmaya başladık.

Diğer bir konuda sizleri açıktan değil ceza puanı ile uyarıyorum ama 2-3 kişi bunu başlığa yansıtıp ajitasyon yapıyor bu sebeple siz direk başlıkta uyarı sistemi uyguluyoruz sanıyorsunuz. Arkadaşlarınız etrafı ayaga kaldrmasa cezasını çekip gelirler ama nedense her seferinde ortalık karışıyor. hatta geçen sefer kötü içeriği basanıda linç etmişlerdi (gerçi hedef şaşırtmıştım yanlış kişiye düşman oldular)

sanırım parca parca okuyorsunuz.... bakın burada demek istemişim ki kötü içeriklere yeni bakmaya başladık.

Diğer bir konuda sizleri açıktan değil ceza puanı ile uyarıyorum ama 2-3 kişi bunu başlığa yansıtıp ajitasyon yapıyor bu sebeple siz direk başlıkta uyarı sistemi uyguluyoruz sanıyorsunuz. Arkadaşlarınız etrafı ayaga kaldrmasa cezasını çekip gelirler ama nedense her seferinde ortalık karışıyor. hatta geçen sefer kötü içeriği basanıda linç etmişlerdi (gerçi hedef şaşırtmıştım yanlış kişiye düşman oldular)

Hayır yanlış kişi değildi, ben eminim şüphelendiğim kişiydi..Bu sebeptendir ki kendisi gelip "hayırdır bana tavrınız değişmedi" diye hiç sormadı...Çünkü sebebini biliyordu.

ben hiçbir zaman bu siteyle işim olmaz die bir laf etmedim doğada olmayan bir element üretmeyin...
kurduğum cümleyi aynen hatırlıyorum ve geçmişten bulup çıkartırımda "bu yaptıklarınızla bizi bu siteden soğutuyorsunuz dedim."

düzeltiyorum o halde sogumustunuz ! bu sebeple buyuk konusmamak gerek.

Mutlu olmuşsunuzdur umarım...

Hayır yanlış kişi değildi, ben eminim şüphelendiğim kişiydi..Bu sebeptendir ki kendisi gelip "hayırdır bana tavrınız değişmedi" diye hiç sormadı...Çünkü sebebini biliyordu.

Sevdiklerimin üzerine yemin ediyorum ki yanlış kişi !

Zaten yaptığınız davranışıda inkar etmemeniz gayet güzel bir davranış.

Evet sizi şikayet eden her türlü dışlanmaya aşağılanmaya mahkumdur.

siz dedim size seslenmedim mesajım gidiyor doğru yerlere

ne güzel değil mi

hakret yok herkes bir hicv halinde, hicveden hicvedene, seviye yerlerde(en azından benimki) ama tarzım bu yapacak birşey yok. Herkesi olduğu gibi kabul ediyoruz ya ....

Sevdiklerimin üzerine yemin ediyorum ki yanlış kişi !

Zaten yaptığınız davranışıda inkar etmemeniz gayet güzel bir davranış.

Evet sizi şikayet eden her türlü dışlanmaya aşağılanmaya mahkumdur.

siz dedim size seslenmedim mesajım gidiyor doğru yerlere

Şikayet eden bizle canımlı cicimli muhabbet edip, arkamızdan butona basan kişi ise dışlanmaya mahkumdur gerçekten de.

düzeltiyorum o halde sogumustunuz ! bu sebeple buyuk konusmamak gerek.

Mutlu olmuşsunuzdur umarım...

benim başkalarını mutsuz ederken mutlu olma gibi bir egom yok bu durumda hepimiz huzursusuz.
haşa allah değiliz ama gözlerimizi açıp yazılanlara doğru bakıp insan yanıltmamak önemli olan
herzaman herşeyin arkadasındayım 10 kere düşünür 1 kere konuşurum... konuştuğum noktadada kimsenin ahını almadan kimseyi üzmeden cümle seçerim...

ay yeter sıkıldım dün bennebileyim sacma sapan şeyler konuşuluyor diye ortalığı ayağa kaldırmıştı
şu an konuşulanlar ne
hamile hamile de hiç çekilmiyor

kızlarr herkese iyi aksamlarr.ben acil cıkmak zorundayım.gökçe sabah umarım burda olursun..kızlarr yokmus gibi davranmak nedir biliyormusunuz? 8 yasındaki kızıma tembihliyorum ben.canını sıkan olduğunda kulaklarını kapat.oyun oynuyormus gibi davran diyee.hadi hep birlikte oynayalım bu oyunu yokmus gibi davranalım...anladınız siz benii..öpüyorum hepinizi..iyi aksamlarrr tekrar..

peki haketti bu konuda sizde bende hem fikiriz peki bu arkadaşla dalga geçme yetkisini siz kendinizde buldunuz mu ? Bu başlıkta böyle bir misyonunuz varmı ? Eger var ise dedigim gibi herkes istedigini yazacak bundan sonra kötü içerik butonu bu başlıkta yok aüzı iyi laf yapan kazanacak altta kalanın canı kalsın madem biz kendimiz vermek istiyoruz cezasını diyorsunuz....

kötü içerik butonu olmazsa olmaz ki ama :26:

sinem bu mesajı çooooooooook beğendi. insan psikolojisi konusunda kendimi ciddi anlamda yetiştirmiş ve şu anda bu alanda çalışan biri olarak o arkadaş küfrü bile hak etti. ve biz bu hormonlarımızla doğa üstü bir sabır sergiledik. (gökçe de dahil tabi)

sağol canım

arkadaşlar eşim geldi beni almaya, mesaim bitti. hoşçakalın. yarın görüşmek üzere.

iyi akşamlar

daha fazla bu stresi yaşayamayacağım gerçektende çok gerildim hemde saçmasapan bir nedenden dolayı..umarım yarın sabah açtığımda gökçe burda olur ve kaldığımız yerden herşeye devam ederiz.hepinize iyi akşamlar

iyi akşamlar

İyi akşamlar kızlar...
Ben de her an çıkabilirim.Yazamazsam şimdiden iyi akşamlar.

iyi akşamlar

bennebileyim isimli arkadaşınızın da banını kaldırdım zira oda benim tarzım bu derse ne yaparız ! Allah muhafaza.....

Bu arada Hormon dengesi kelimeme bozulmuşsunuz fakat ben bir konuda yorum yaptığımda her seferinde lütfen hormon dengelerimize yorum diyen sizlersiniz. Ayrıca hormon dengelerinizin değişmesi normaldir anormal olan bunun değişmemesi veya ben bunu yazdım diye buna alınmanızdır. Siz söyleyince sorun yok ben yazınca kıyamet kopuyor....

Boşverin kızlar, herkes kendi tarzını belli eder, cevap vermemek en güzeli.

şimdi biraz geçmişi okuyunca anladım ne olduğunu. dün gece o mesaj ilk atıldığında buralardaydım. hormonal dengemin çok sarsılmadığı bir ana gelmiş demekki ki cevap yazma gereği duymamışım:27:
gündüzleri buraya uğrayamıyorum. çoğunuz okulda olduğumu biliyor artık... akşamları da ya vedalar arasında yada sohbet içinde benim de sorularım kaynıyor. kaynar, olabilir, ayrıca burda aramızda uzman da yok bildiğim kadarıyla... kimse cevap vermek zorunda olmadığı gibi o konuda donanımlı olmadığı için cevap verilmemiş de olabilir. evini ziyaret etmediğim, yazışmalar dışında birşey paylaşmadığım insanlara bunun için sitem etmek manasız geliyor bana.
umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

ay kızlar birşey diyim: başka bir platformda yazışıyordum ben... ilk hamilelik heyecanı olan dönemde. biri de sorduğu soruya muhatabı değil de ben cevap verdim diye yazmadığını bırakmamıştı. beni ukalalık etmekle suçlamıştı. bunların sonu gelmez anacım, yaranılmaz millete :27: :27:

bennebileyim isimli arkadaşınızın da banını kaldırdım zira oda benim tarzım bu derse ne yaparız ! Allah muhafaza.....

Bu arada Hormon dengesi kelimeme bozulmuşsunuz fakat ben bir konuda yorum yaptığımda her seferinde lütfen hormon dengelerimize yorum diyen sizlersiniz. Ayrıca hormon dengelerinizin değişmesi normaldir anormal olan bunun değişmemesi veya ben bunu yazdım diye buna alınmanızdır. Siz söyleyince sorun yok ben yazınca kıyamet kopuyor....

bennebileyim hakaret etti "özürlü" dedi..İkisi aynı şeyse buyrun kaldırın.

Son düzenleme:

Kötü içeriklere ancak bu saatte bakmaya başladık ne demek? Ben kötü içerik butonuna bastım, sizde hemen geldiniz,bundan %100 eminim,zira aşağıdaki takipçilerde isminizi gördüm, bir uyarı bekledim,ama bakıp gittiniz.
Ceza puanıyla mı uyardınız ben bilemem, uyardıysanız da yanlış etmişsiniz efendim, yada sizin doğrunuzsa dahi, eşit davranmamışsınız. Bir yanlışın bir müeyyidesi olur, kim yaparsa yapsın uygulama aynı olmalıdır.
Size de sormuşluğum vardır, bize hakaret edene, alay edene sessiz mi kalacağız peki diye, siz de dediniz ki “Kötü içerik bildir butonu neden var?”
Kendi kendime dedim “Kazen haklı muhatap olma, bas butona.” Bastık ama nafile.
Hem beni uyardığınız zamanla benim yaptığım şikayet arasında yüzyıllar yok ki. Ben bugünkü olayı kastetmiyorum.
Önce beni uyardınız, demek uyarı sistemi vardı. Ben uyarılıyorsam O da uyarılsın dedim, ama olmadı.
Her neyse siz illa ve her zaman haklısınız zaten, size “Evet bu konuda da sizin hakkınız var.” dedirtmek mümkün değil.
Bana karşı insanları kışkırtmayın diyorsunuz, zamanında bize karşı kışkırtıldı ama insanlar.

Bu arada kötü içeriğe basan kimse linç edilmedi, lütfen biraz adaletli olun, sadece muhattap olmuyoruz.
Zira ben yüze gülen arkadan sövenlerle muhattap olmam.
Hedef şaşırtmanızın da önemi yok, kişinin bir itiraf etmediği kaldı zaten, sizden de yola çıkarak oluşmadı o kanaat. Sorun nedir diyecek yüzü bile yok.
Hiç alternatifi yok yani o kişinin.

ay yeter sıkıldım dün bennebileyim sacma sapan şeyler konuşuluyor diye ortalığı ayağa kaldırmıştı
şu an konuşulanlar ne
hamile hamile de hiç çekilmiyor

al benden de okaadr!!!!!!
sıkıldım!
asıl şimdi formun hiç tadı tuzu kalmadı!
ne olur herkes eskiye dönsün!
dünkü gibi muhabetlerimize kaldığımız yerden devam edelim!
yemek tariflerimizi verelim!
hastane ,doğum ,çikulata,ikramlar,kıyafetler ,ciciler hakkında yine geyik yapalım yaaa!!!!!gülelim,eğlenelim!zaten stresliyiz,hamileyiz!:33:
:)))))))))))

kendisi buraya gelecek kadar cesaretli değildir herhalde
abuk subuk konuşursa bizde kötü konuşursak
kimse banlanmasın ozaman

Back
X