2012 Şubat Anneleri

oyelken sen adile naşitsen ben kesin akrep nalanımdır
kız sen ikiz doğurcan ben bi beyeye şiştim :)

msj atıyorum aysebaharcım bekle az sonra :1:

yoo yasak ama cuma günleri çoğu kişi giyiyor :))
kime çektircem kız resmimi kendini beğenmiş gibi :))

Anladım canım....
Cuma yasakları delme günü diyorsun yani..
Bir daha hamiş kalmazsın belki
çektir kız adamına...:))))
herkes çektiriyor valla
olmadı geç aynanın karşısına :))

napıyosunuz bakim .... ayşe bahar şiiir çok güzel yaaa çok anlamlı...bol bol karnımızdayken fotoları olsun..bi daha bu günler geri gelmez çünkü..bende oğluma günlük tutuyorum...beni şimdi telim çaldı halam aradı....bebe mağazasındaymış bi şeyin eksikmi diyo hastane çıkışı falan aldınmı diyo :53: sağol hala düşündüğün için dedim..şaşırdım hiç beklemezdim..acaba annemlermi sor bakalım alalım bişeyler dediler ki..istemem onların aldığı hiç bişeyi ben..:50:....zaten ben kabul etsem eşim giydirmez valla çok kırgın bu kez neyse..kafam karıştı şuan bu telefonla...çünkü halam annem hamileyken falan hiç böyle bişey için onu aramamıştı..hastaneye bile gelmemişti kardeşimi görmeye.:50:...beni araması tuhaf....bebek şeylerini almayı çok sever ama o nerde ben nerdeyim karşıda oturuyo kendisi..mevlüde onuda çağırmam farz oldu darılır yoksa ...gittikçe mevlüd kalabalık olmaya başlıcak bu gidişle yahuuuu:9:.....

evet ya benimde dün aklıma geldi
hiç resmim yok kız
nerdeyse doğurcam :))

aynanın karşısına geç
giyin çıkar giyin çıkar
her kıyafetle ayrı ayrı çek kız...
Belli mi olur ikiz taşıyorsun canım
içinde ukte kalmasın sonra

napıyosunuz bakim .... ayşe bahar şiiir çok güzel yaaa çok anlamlı...bol bol karnımızdayken fotoları olsun..bi daha bu günler geri gelmez çünkü..bende oğluma günlük tutuyorum...beni şimdi telim çaldı halam aradı....bebe mağazasındaymış bi şeyin eksikmi diyo hastane çıkışı falan aldınmı diyo :53: sağol hala düşündüğün için dedim..şaşırdım hiç beklemezdim..acaba annemlermi sor bakalım alalım bişeyler dediler ki..istemem onların aldığı hiç bişeyi ben..:50:....zaten ben kabul etsem eşim giydirmez valla çok kırgın bu kez neyse..kafam karıştı şuan bu telefonla...çünkü halam annem hamileyken falan hiç böyle bişey için onu aramamıştı..hastaneye bile gelmemişti kardeşimi görmeye.:50:...beni araması tuhaf....bebek şeylerini almayı çok sever ama o nerde ben nerdeyim karşıda oturuyo kendisi..mevlüde onuda çağırmam farz oldu darılır yoksa ...gittikçe mevlüd kalabalık olmaya başlıcak bu gidişle yahuuuu:9:.....

canım sizinkilerle sorununu anlatmışmıydın hatırlamıyorum ama
belki halan annenlerle aran iyi değil diye arıyordur mutlu oluyordur olamaz mı yani
mevlüte annenleri çağıracakmısın ?

Sağol canım bende sürekli yazarım sen gibi...
Günlükler tutarım..
Şiirler yazarım..
Derecelerim ödüllerim vardır hatta..
Ama insanlar övünüyor diye anlamasın diye pek sevmiyorum söylemeyi

Halanın aramasına bende sen kadr şaşırdım biliyor musun
Bence seni aradıysa çağır mevlüde..
Annenler dedi mi bilmem
Araları ne kadar iyi bilmek lazım

Benim annem hayatta elini cebine sokmaz
Hatunun cebinde akrep var :)))

Mevlütte pilav hoşaf başka ne düşünüyorsun dağıtmayı
Pide de dağıtabilirsin bu arada
beze hangi markaya karar verdin demedin bir daha:26:

canım sizinkilerle sorununu anlatmışmıydın hatırlamıyorum ama
belki halan annenlerle aran iyi değil diye arıyordur mutlu oluyordur olamaz mı yani
mevlüte annenleri çağıracakmısın ?

yok cnm öyle bişey yapmaz zaten babamlarla görüşüyo ama böyle ince düşüncesi beni şaşırtı sadece....varsa eksiğin söyle kızım dedi yok hala sağ ol olsa söylerim dedim tabi bilirim ben seni diyo..söyleyemem ben cnm nasıl diyeyim şu şu eksik diye dimi...geçiştirdim ama şaşırdım yani...hayır çağırmicam tabiki..bu zamana kadar yanımda olmamışlar..torunlarını görmeyi hak etmiyo onlar...halamı çağırmam lazım ama onun kızı gelinide var onları çağırmasam ayıp olur evim odalarımda küçük benim..napcam bilemedim şimdi,karşıda evleri banada uzaklar.....inş mevlüdden önce gelirlerse yırtarım belki çağırmam o zaman ....yoksa işim zor...:26:

kızlar selam ancak yazabiliyorum...öğretmenler gününe özel bi kutlama oldu da hocalara pasta almıştık:125:kocaman bi dilim vermişler bana torpilli:1:

beyazıttaki bebek mağazalarını da gezdim havuzluhan dan çok uygun geldi bana kocamla maaşı alır almaz buraya gelmemiz lazım alışverişe.........

kızlar selam ancak yazabiliyorum...öğretmenler gününe özel bi kutlama oldu da hocalara pasta almıştık:125:kocaman bi dilim vermişler bana torpilli:1:

ah canım işte şimdi vurdun beni...
pasta demeyecektin..
bunu nasıl yaptın
nasıl yedin tek başına:)))

şaka bir yana:)
Afiyet olsun canım sana
bebişine yarasın diyeceğim ama karbonhidrat
Ay ne çok seviyorum bir bilsen ben bu karbonhidratları:)))

yok cnm öyle bişey yapmaz zaten babamlarla görüşüyo ama böyle ince düşüncesi beni şaşırtı sadece....varsa eksiğin söyle kızım dedi yok hala sağ ol olsa söylerim dedim tabi bilirim ben seni diyo..söyleyemem ben cnm nasıl diyeyim şu şu eksik diye dimi...geçiştirdim ama şaşırdım yani...hayır çağırmicam tabiki..bu zamana kadar yanımda olmamışlar..torunlarını görmeyi hak etmiyo onlar...halamı çağırmam lazım ama onun kızı gelinide var onları çağırmasam ayıp olur evim odalarımda küçük benim..napcam bilemedim şimdi,karşıda evleri banada uzaklar.....inş mevlüdden önce gelirlerse yırtarım belki çağırmam o zaman ....yoksa işim zor...:26:

kayınvaliden varmı onlarla görüşüyormusun
yani kendi anneni çağırmayıp onları çağırırsan da kötü olmaz mı ki

tamam canım unutma ama bak
pazartesi sorarım:))

hahah inş.

o şanslısın

beyazıttaki bebek mağazalarını da gezdim havuzluhan dan çok uygun geldi bana kocamla maaşı alır almaz buraya gelmemiz lazım alışverişe.........

beyazıtta mağaza mı var :1:

Sağol canım bende sürekli yazarım sen gibi...
Günlükler tutarım..
Şiirler yazarım..
Derecelerim ödüllerim vardır hatta..
Ama insanlar övünüyor diye anlamasın diye pek sevmiyorum söylemeyi

Halanın aramasına bende sen kadr şaşırdım biliyor musun
Bence seni aradıysa çağır mevlüde..
Annenler dedi mi bilmem
Araları ne kadar iyi bilmek lazım

Benim annem hayatta elini cebine sokmaz
Hatunun cebinde akrep var :)))

Mevlütte pilav hoşaf başka ne düşünüyorsun dağıtmayı
Pide de dağıtabilirsin bu arada
beze hangi markaya karar verdin demedin bir daha:26:

kesin annemler demiştir varmı eksiği sor diye..alıp halam almış gibi yollayabililer ama asla kabul etmem bunları annen gönderdi derse...eksik kalsın çok çok kırgınım..belki günah işliyorum anne baba atılmaz ama bana yaptıklarını bin kat yabancılar yapmadı..eşimle işitmediğimiz laf kalmadı ama artık dolduk ve taştık..çok kötü kırgınım...ben bide annemlerle aynı binada oturuyorum düşün yani..gelip gitme yok yabancı gibiyiz....taşınamadım bu sene kiracıyım bu binada ama nasip olmadı..ama seneye inş kesin gidiyorum allahım güzel bir ev bulmak nasip ederse....onların kendi evi..ben alt kattayım onlar en üst katta ...kapımın önünden geçecekler mevlüd yaptığımda utanmicklarmı acaba...mevlüdde eşim iş yerinde pilav ve tavuk yaptırcak ....ayran alcam hazır kutu yanına tatlı belki baklava belki başka bişey olur,aslında sarma sarmak istiyorum ama üzüm yaprağım bitti kaynanam yollarsa belki sarmada olabilir..beze primaya karar verdim cnm...molfixten çok memnun olan yok prima kadar.....sonra büyüdükçe canbebe alırım belki pişik olmazsa eğer..

ah canım işte şimdi vurdun beni...
pasta demeyecektin..
bunu nasıl yaptın
nasıl yedin tek başına:)))

şaka bir yana:)
Afiyet olsun canım sana
bebişine yarasın diyeceğim ama karbonhidrat
Ay ne çok seviyorum bir bilsen ben bu karbonhidratları:)))

teşekkürler canım ben de uzun süredir yemiyordum ii geldi...:56:

kesin annemler demiştir varmı eksiği sor diye..alıp halam almış gibi yollayabililer ama asla kabul etmem bunları annen gönderdi derse...eksik kalsın çok çok kırgınım..belki günah işliyorum anne baba atılmaz ama bana yaptıklarını bin kat yabancılar yapmadı..eşimle işitmediğimiz laf kalmadı ama artık dolduk ve taştık..çok kötü kırgınım...ben bide annemlerle aynı binada oturuyorum düşün yani..gelip gitme yok yabancı gibiyiz....taşınamadım bu sene kiracıyım bu binada ama nasip olmadı..ama seneye inş kesin gidiyorum allahım güzel bir ev bulmak nasip ederse....onların kendi evi..ben alt kattayım onlar en üst katta ...kapımın önünden geçecekler mevlüd yaptığımda utanmicklarmı acaba...mevlüdde eşim iş yerinde pilav ve tavuk yaptırcak ....ayran alcam hazır kutu yanına tatlı belki baklava belki başka bişey olur,aslında sarma sarmak istiyorum ama üzüm yaprağım bitti kaynanam yollarsa belki sarmada olabilir..beze primaya karar verdim cnm...molfixten çok memnun olan yok prima kadar.....sonra büyüdükçe canbebe alırım belki pişik olmazsa eğer..

ayy çok zor canım
keşke doğum olmadan taşınsaydın ordan

oyelken kayınvalidemler samsunda canım..yaşlı kadın zaten..gelirmi sanmıyorum ama gelsede napim..başımın tacı..torunu olsun çok istedi kadın...ama gelmez kış güü sanmıyorum..hiç ayıp olmaz ailem bu durumu kendi yarattı çünkü..bizden olan bişey yok..

Back
X