2012 Şubat Anneleri

Bende o kremi kullaniyorum gercekten cok etkili, arkadaslar sun sizin haftalariniza bakiyorumda saskinlik icine dusuyorum cogu zaman sun kucagimda olan bebegim hala karnimda olucakti Allahin bir muclzesi bu ben oyle yorumluyorum, gece nobetlerimiz basladi uykusuz geceler bizi bekliyor uyur gezer gibi geziyorum ortada:)

canım ne kadar heyecanlandım şimdi sen öyle diyince nasılsın peki alışabildin az biraz? bebeğin artık evinde seninle :nazar::nazar:

Ay o new his değil mi eleferam...
O korku nasıl bişey...
İki kez kaydık biz..
Biri bayır aşağı...
Dar bir sokakta sağlı sollu park etmiş arabaların arasında
Allahtan Rabbim korudu...
Eşim de muhteşem bir şöformüş onu anladım...:nazar:

Merhaba canım nasılsın

sEN İYİSİN CANIM ,BEN DE GEÇEN HASTANEYE GİDERKEN EŞİMİN GERÇEK BİR TRAFİK CANAVARI OLDUGUNU ANLADIM:1::1::1::1::1:DOĞUMA GITCEK OLSAK KAC KEZ KAZA YAPARDIK BILEMIYORUM ...KORKUYORUM TAKSIYLE GIDECEGIM ONA HABER WERMEK ISTEMIYORUM ..

ayyy kızlar doğum yapanlar mı oldu aramızda....gözünüz aydın diyeyim...birde bizim bi doğum yapanlar listesi vardı o neredeydi acaba????:26:

Anladım canım hoşmuş seninki..
İnş. istediğin gibi olur...

Canım normalde sata göre yapıyoruz..
Ama bebeğin gelişimi anne karnında iyi oluyor
ve iri bir bebek olmasına karşı..
Yani usg de büyük çıkıyor bebek sata göre..
O zaman doktor sezeryan yapıyor ve ebebği erkenden alıyor..
O vakit usg ye göre olmuş oluyorsun

nasılsın canım?
senin bebek iri mi?

YOK CANIM BEBEK İRİ DEGIL SADECE 2 HAFTA ÖNCE GITTIGIMIZDE 33HAFTA 4 GUNLUKTU DOKTOR DA 35E GIRDIN BUGUN ITIBARIYLA DEDI ACIKLAMADI AMA SANIRIM 1,5 HAFTA ÖNDE OLDU USGYE GÖRE KILOSU DA 2300DU O GUN ..YARIN TEKRAR GIDECEGIZ YANI İRİ DEGIL SANKI NORMAL AMA ANLAMADIM YANI ONUN HESABA GÖRE BEN BU HAFTA 37 OLUYORUM VE TAHMINEN 39DA DA ALIR DEGIL MI??:emir_bebek::emir_bebek:

ben normal doğum düşündüğüm için herhangi bi gün vermedi ama 27şubatta gelmezse bebek hala o zaman başka yollara bakarız demişti.. sana verdi mi canım?

benim de 22 şubat son tarih ama şuanlık bişi demedi...
yani normal olurs o tarih.
cuma günü kontrolüm var soracağım net olarak öğreneceğim.

YOK CANIM BEBEK İRİ DEGIL SADECE 2 HAFTA ÖNCE GITTIGIMIZDE 33HAFTA 4 GUNLUKTU DOKTOR DA 35E GIRDIN BUGUN ITIBARIYLA DEDI ACIKLAMADI AMA SANIRIM 1,5 HAFTA ÖNDE OLDU USGYE GÖRE KILOSU DA 2300DU O GUN ..YARIN TEKRAR GIDECEGIZ YANI İRİ DEGIL SANKI NORMAL AMA ANLAMADIM YANI ONUN HESABA GÖRE BEN BU HAFTA 37 OLUYORUM VE TAHMINEN 39DA DA ALIR DEGIL MI??:emir_bebek::emir_bebek:

Canım bence yanlış söyledi...
Çünkü 32+3 de ben 2 kgydum..
sen 33+4 de 2300 ...
Gayet normal bebeğin..
Kilolu da değil..
Normalde gününde alınması lazım..
Sat kaç senin canım
Sezeryan ise 38 den sonra alıyorlar..
Benim doktorum 39 bitmeden almam dedi..

sEN İYİSİN CANIM ,BEN DE GEÇEN HASTANEYE GİDERKEN EŞİMİN GERÇEK BİR TRAFİK CANAVARI OLDUGUNU ANLADIM:1::1::1::1::1:DOĞUMA GITCEK OLSAK KAC KEZ KAZA YAPARDIK BILEMIYORUM ...KORKUYORUM TAKSIYLE GIDECEGIM ONA HABER WERMEK ISTEMIYORUM ..

Canımsın ya kız sen beni güldürüyorsun var ya:1::1::1:
Haber ver sen yine kocana:9::9:

selam kızlar kasım 2011 anasıyım bende :)) aynı heyecanları 2 y önce yaşadım normal dogum istiyordum hep ama sona yaklasınca gözüm yemedi sez oldum 39+3 te.belki işinize yarar naçizane tecrübelerimi yazayım. eğer sez olacaksa tarıh saat bellıdır makyajınızı yapın hafıften fotograflarda çok iyi çıkıyor. ilk gün sütüm gelmedi diye üzülmeyin ikinci günün akşamında geldi benim.yer elması iyi süt yapıyor ama hem bana hem bebege inanılmaz gaz yaptı.lansınoh gögüs kremi acıyı tamamen dindirmiyor sadece hafıfletıyor.ben sonrakı zamanlarda zeytınyagı sürdüm gögüs uçlarına. soda,ayva kompostosu,malt içeceklerı süt yapıyor dıye duydum ama bende soda dısındakılerın cok faydası olmadı.dolup tassın ıstıyorum ama ancak yetıyor bunada şükür.kız bebeklerde akıntı oluyo krem renklı ılk gunlerde ara ara.ve çişlerinde kan gıbı pembemsı turuncumsu bişe vardı bezınde gördüm.elim ayagıma dolastı telaslla doktorunu aradım normalmiş.ilk adet de denıyormus adına.bebeklerı cok sıcaga alıstırmayın nasıl alısırlarsa öyle gıdermıs ben ıkıser kat gıydırıyorum.ellerinin yada ayakalrının soğuk olması üşüdükleri demek degılmıs.enseyeden yada sırttan anlasılırmıs üşüdükleri.buziki orhan kolik diye bebeklerı için müzik var kırkımız cıkmadan bızı cok sakınlestırıyordu.ve ney dinletin karnınızdayken doğduktan sonra agladıgında yıne dınletırsenız sakınlasıyor ılk baslarda.kucaga alıstırmayın dıyorlar ama ıllakı alısıyorlar benım kı alıstı oturdugumu anlıyor.yanınızda yatırmayın kokunuza alısıp hep sızle uyumak ısterlermıs.ben 40 ım cıkana kadar annemde kaldım orda beraber yattık kızımla hosuma gıdıyordu.kendı evımıze gelınce odamızda ama kendı yatagında yatırdım.
çok klasık olcak ama bol bol uyuyn

bide çok çok fotograf cektırın şimdilerde.ben keske daha cok cekınseydım dıyorum.hepiniz hayırlı doğumlar yaparsınız inşallah.sormak ıstedıklerınız olursa yazın bana tecrubelerımden ücretsız faydalanın :)) Allah a emanet olun

canım benim bebeişim de 32. haftada 2350 grdı. o hafat 1 hafta önde çıktı ama 2 hafta önce gittiğimde 10 gün ilerde gözüküyordu haftadan haftaya değişiyor usg bence

benim de 22 şubat son tarih ama şuanlık bişi demedi...
yani normal olurs o tarih.
cuma günü kontrolüm var soracağım net olarak öğreneceğim.

benimde cumartesi randevum var bende net tarih öğrenmek istiyorum ama dr diyo ki yapacak bişey yok normal doğum düşünüyosan sana net tarih veremem dedi. ama 27şubatı geçirmem demişti napcaksa artık gelmezse suni sancımı vercek ne:26::26:

selam kızlar ben geldim nasılsınız?
geçmişi okumıcam çünkü ben okuyana kadar gidiyorsunuz önemli bişey varmı doguran falan:1:

Kızlar ya biraz önce komşumdaydım eve çıktım wc ye gideyim dedim çamaşırım su içindde baya bi ıslanmış nedir bu napayım????

bide çok çok fotograf cektırın şimdilerde.ben keske daha cok cekınseydım dıyorum.hepiniz hayırlı doğumlar yaparsınız inşallah.sormak ıstedıklerınız olursa yazın bana tecrubelerımden ücretsız faydalanın :)) Allah a emanet olun

selam canım çok teşekkür ederiz bilgilerin için.
hastahaneye gittiğinde bebiş için ilk giyeceği eşyaları nasıl hazırladın?
birkaç kişiye sormuştum ben iki ayaklı tulumu içe içe geçir katla koy,üst için ince iç zıbınını iç içe geçir dediler.
sonrada en üst hastane çıkışını koy dediler yani en üstü için...bende öyle yaptım...
hastane çıkışının içindeki battaniyeye tek alt tulumu ve has.çıkış setindeki tulumunu iç içe geçirdim üstünüde yanına koydum.
bir adet çorap,eldivenini şapkasını ve bir adet de bezini koydum.başka birşeye gerek varmı?
bebiş üsür mü?annem kundak yeleği örmüş minnacık yandan bağlamalı sence onuda koyayım mı?

Canım bence yanlış söyledi...
Çünkü 32+3 de ben 2 kgydum..
sen 33+4 de 2300 ...
Gayet normal bebeğin..
Kilolu da değil..
Normalde gününde alınması lazım..
Sat kaç senin canım
Sezeryan ise 38 den sonra alıyorlar..
Benim doktorum 39 bitmeden almam dedi..

Canımsın ya kız sen beni güldürüyorsun var ya:1::1::1:
Haber ver sen yine kocana:9::9:

eWET BENCE DE HICBİR İRİLİĞİ YOK AMA OYLE SÖYLEDI BEN DE SEWINDIM SUBAT BAŞINDA GELIYOR BEBEGIM DIYE BAKAYIM YARIN NE DIYECEK ..:1:

selam kızlar kasım 2011 anasıyım bende :)) aynı heyecanları 2 y önce yaşadım normal dogum istiyordum hep ama sona yaklasınca gözüm yemedi sez oldum 39+3 te.belki işinize yarar naçizane tecrübelerimi yazayım. eğer sez olacaksa tarıh saat bellıdır makyajınızı yapın hafıften fotograflarda çok iyi çıkıyor. ilk gün sütüm gelmedi diye üzülmeyin ikinci günün akşamında geldi benim.yer elması iyi süt yapıyor ama hem bana hem bebege inanılmaz gaz yaptı.lansınoh gögüs kremi acıyı tamamen dindirmiyor sadece hafıfletıyor.ben sonrakı zamanlarda zeytınyagı sürdüm gögüs uçlarına. soda,ayva kompostosu,malt içeceklerı süt yapıyor dıye duydum ama bende soda dısındakılerın cok faydası olmadı.dolup tassın ıstıyorum ama ancak yetıyor bunada şükür.kız bebeklerde akıntı oluyo krem renklı ılk gunlerde ara ara.ve çişlerinde kan gıbı pembemsı turuncumsu bişe vardı bezınde gördüm.elim ayagıma dolastı telaslla doktorunu aradım normalmiş.ilk adet de denıyormus adına.bebeklerı cok sıcaga alıstırmayın nasıl alısırlarsa öyle gıdermıs ben ıkıser kat gıydırıyorum.ellerinin yada ayakalrının soğuk olması üşüdükleri demek degılmıs.enseyeden yada sırttan anlasılırmıs üşüdükleri.buziki orhan kolik diye bebeklerı için müzik var kırkımız cıkmadan bızı cok sakınlestırıyordu.ve ney dinletin karnınızdayken doğduktan sonra agladıgında yıne dınletırsenız sakınlasıyor ılk baslarda.kucaga alıstırmayın dıyorlar ama ıllakı alısıyorlar benım kı alıstı oturdugumu anlıyor.yanınızda yatırmayın kokunuza alısıp hep sızle uyumak ısterlermıs.ben 40 ım cıkana kadar annemde kaldım orda beraber yattık kızımla hosuma gıdıyordu.kendı evımıze gelınce odamızda ama kendı yatagında yatırdım.

TECRUBELERIN ICIN TESEKKURLER AMA KENID YATAGINDA YATMASI SAKINCALI DEGIL MI?

canım benim bebeişim de 32. haftada 2350 grdı. o hafat 1 hafta önde çıktı ama 2 hafta önce gittiğimde 10 gün ilerde gözüküyordu haftadan haftaya değişiyor usg bence

teşekkürler....

selam kızlar ben geldim nasılsınız?
geçmişi okumıcam çünkü ben okuyana kadar gidiyorsunuz önemli bişey varmı doguran falan:1:

yok cnm... as...

Kızlar ya biraz önce komşumdaydım eve çıktım wc ye gideyim dedim çamaşırım su içindde baya bi ıslanmış nedir bu napayım????

canım bu doğum suyu değil.....

eWET BENCE DE HICBİR İRİLİĞİ YOK AMA OYLE SÖYLEDI BEN DE SEWINDIM SUBAT BAŞINDA GELIYOR BEBEGIM DIYE BAKAYIM YARIN NE DIYECEK ..:1:

TECRUBELERIN ICIN TESEKKURLER AMA KENID YATAGINDA YATMASI SAKINCALI DEGIL MI?

haber ver kuzu

doğurmıycan kız boşuna debelenme :1::1: acaba suıyun mu geldi devam ediyo mu peki?

:1::1::1::1::9::9:

Back
X