2012 Şubat Anneleri

ayy eşinle ne çok yakışıyosunuz birbirinize bendim fotoyu beğenen ..allah bozmasn valla:nazar:..siz daha doğuramicaksınız bu gidişle....şubata çıkarız biz inşş:16::16:

saol canım, biliyorum artık face de ekli olanların kimler oldugunu, sizi tanımak çok güzel oldu
yok canım ben psikolojik olarakta hazırım ama tık yok bakalım
buklee yede okadar dedim sakın sırayı bozma diye ama dinlemicek sanırım:50::50:

Gebelikte 37. Hafta Gebeliğin 37. Haftası itibariyle muhtemel doğum haftalarına girmiş bulunuyuyorsunuz. Bu hafta bebeğinizin anne karnındaki gelişliminin hemen hemen tamamlandığı erken doğumla riskinin bittiği haftadır. Bebeğiniz için hazırlıklarınızı hızlandırabilirsiniz bu hafta bebeğiniz için giysiler gerekli malze...meleri satın alabilirsiniz. Bebeğinizin odasını hazırlayabilirsiniz. Gebeiliğin 37. Haftasında Anne Belinizde ağrılar var Leğen kemiği bölgeniz sızlar. İdrar kesaniz çok az miktarda idrar tutabilir. Vajina akıntınız artacak. Bazen ani ağrılar hissdebilirsiniz bebeğinizin yeri çok dar olduğundan yer değiştirme hareketlerini ani ağrılar olarak hissedebibilirsiniz. Doğumla iligili endişeleriniz olabilir çoğu kadın doğumda felaket senaryoları yazar doğum biyolojik bir süreçtir. Kafanıza en kötüyü getirmeyin. Nasıl bir anne olacağınızı merak ediyorsunuzdur muhtemelen, size annelik hakkında kitaplar okumanızı bebeğinizin sorunlarını ve beslenmesine dair bilgiler edinmenizi öneriyoruz. Tüm dünyada normal doğum tercih edilirken, Türkiye’de durum aksine her 10 kadından 5 i sezeryan doğum yapmayı tercih ediyor gebelikte bebek ve anne açısından riskli bir durum yoksa sezeryan doğum yapılmamalı. Normal doğumda bebek ve anne hem daha sağlıklı hemde annenin iyileşme süresi daha kısadır. 37. Gebelik Haftasında Bebeğiniz Gebeliğinizn 37. haftasında bebeğiniz yaklaşık 46 cm boyunda 3 100 gr ağırlığındadır. Sık sık açıkıyorsanız kendinize iyi bakın yedikleriniz bebeğiniz minik bir kısmı bebeğiniz tarafında depolanır. Bebeğiniz sıkıştoğı veya yerinden memnun olmadığı zaman leğen kemiğinize darbler vurarak sizi hareketlendirecektir. Bebeğinizin cildini saran beyaz yağlı madde bu hafta vücut tarafından geri alınacaktır. 37. Gebelik Haftası Tavsiyeleri Vajinal akıntınız için ped kullanabilirsiniz. Bu akıntı koyu renkli ve kötü kokuluysa ve kaşıntı hissediyorsanız doktorunuza başvurunuz. Gebeliğiniin son haftalarında hamileliğinizi daha belirgin olduğundan gebeliğinizi kayıt altına almak için fotoğraflar ve videolar çekin Gebelikle ilgili ve doğumla ilgili yazılar okuyun. Bebebğinize hazırlayacağınız oda ve gerekli eşyalar hakkında bilgile edinin. Doğuma giderken yanınıza alacağınız 2 doğum çantası hazırlayın birinde bebeğiniz için doğumda gerekli olan hemşirelere vereceğiniz çanta diğeri odanızda bırakacağınız siz ve bebeğin elbiselerinin bulunduğu hastane odasında kullanacağınz çanta.

kızlar bukleyle gorustum. tansıyonu cok yuksekmıs 18 10 :50: surprız bı dogum olmazsa ıyıdır..
beklıyoruz daha dıyo bakalım haber verecek tekrardan

Wayy cok fazlaaa,grçmiş olsun ama doguma alırlar bence bu kadar tansıyonla ,Allah korusun gebelık zehırlenmesı olmasıınn..:5:

iyiyim canım..sagol tatlım.. bende geçmişi okuyordum neler oldu bitti diye.. senin tarihte belli olmuş galiba en gec 8 subatmış :)
Ewet canım hatta 4 Şubat dusunuyoruz sankı esımle ..4 gun nıye bekleyek diyoruz,heyecanlandık..:9:

Wayy cok fazlaaa,grçmiş olsun ama doguma alırlar bence bu kadar tansıyonla ,Allah korusun gebelık zehırlenmesı olmasıınn..:5:

Ewet canım hatta 4 Şubat dusunuyoruz sankı esımle ..4 gun nıye bekleyek diyoruz,heyecanlandık..:9:

02 02 de güzel bi tarih aslında ama 04 02 de mi senin sezeryan şimdi:44:

Canım 8i en gec ..Biz de ok dedık,ama bu ssk anlaşma 6sında bıtıyor ..Biz de bunlarla ugrasacagımıza hemen 4ünde olsun ,hem pazar da herkes gelıp altın taksın dıyoruz nasıl fikir..:9::9::9:

pazar günü sizin orda altın günümü anlamadım ki.... pazar günü kuyumcular kapalı değilmi yahuuuu:27::27:kafam karıştı kusura bakmaa

pazar günü sizin orda altın günümü anlamadım ki.... pazar günü kuyumcular kapalı değilmi yahuuuu:27::27:kafam karıştı kusura bakmaa

Yok kız ,çalısanlar felan da hastaneye gelır dıye dedım işin şakası o bee..Hanı işlerım yogun gelemedım felan dıye kacmasınlar dıye dedım ..Yok ya saka maka 4Şubat olsa mı acaba?4 gun gec olmasındansa ...Hem o yasa da muallakta..Basımız agrımasın sonra dıyoruz..

Yok kız ,çalısanlar felan da hastaneye gelır dıye dedım işin şakası o bee..Hanı işlerım yogun gelemedım felan dıye kacmasınlar dıye dedım ..Yok ya saka maka 4Şubat olsa mı acaba?4 gun gec olmasındansa ...Hem o yasa da muallakta..Basımız agrımasın sonra dıyoruz..

haa bende diyorum bu ne diyo acaba....:1: olur tabi sen bilirisn dr una sor ama yinede....:34:

ayyyy çok teşekkür ederim yaaaa çok kötü duygusala bağladım bu aralar kendimi ağlıycam valla ilgi manyağı oldum herhalde :)nasılsın bugün son gününmüş hadi gözün aydın inş.bu arada az önce gördüm bebeşini karabiberle sütten kesmişsin kıyamam nasıl şimdi durumu isyanlardamı

:)

Kızlaar çook mutluyum bugun doktora gittim ve ''artık günümü werın ,ben normalden korkuyorum'' dedim..O da ''4 Şubat veya 8 Şubat seç dedi,ama biraz daha gelişsin derim ben,39dan gün al '' dedi..Kilosu da maaşallah 3140 gram olmus oh be ..Bu hafta sütü,yogurdu cok cok arttırmıstım,bir 3,5 kg olur ınsallah doguma kadar.. :nazar:..Boyunu sölemedı yıne unuttum sormayı..Biz de doktora uyduk ok dedik 8ŞUBAT ÇARŞAMBAA SPİNAL SEZERYAN dogumum olacak innnşalllahhh ...:24::24::24::nazar::nazar:Yalnızz hastaneye sorduk ,ama fikrimiz yok dedı muhasebe şu özel hastane ssk anlasması konusunda ..Bilen war mı???6Şubat'ta anlasma bıtıyordu ya,sonra 2 gun farkla serwet ödemek zorunda kalmayalım kızlarrr..Fikri olan war mı???Çok heyecanlıyım ...Yuppiii...:9::9:

hayırlı olsun canım...

Bişey soracagım ,çocuga yazık degıl mı kızlar??Dogum gununde sewgılıler gunu de oldugundan tek hedıye werecek sewgılılerı 2 masraftan yırtacaklar..Yazıık ben kıyamam kızıma walla olmazz..14 Şubatta neden sogurmak ıstıyorsunuz yazık yaw..:2::ssz:Bu arada,benım-olan sen ısmını felan sakın degıstırme ,eşinle sen begendıysenız kıme ne gerısı muhım degıl ki..

ben takılmıyorum ona
önemli olan onun sağlıkla doğması

MERHABALAR,

ya doğurun da artık bebek muhabbetlerine başlayalım...benim kızım sarılık oldu 2 gün hastanede yattık.şimdi daha iyi çok şükür....

durmadan emziriyorum ama sarılık olunca da uykuya eğilimli oluyorlar baya bi zorlandım.uyandırmaya çalışıp emzirmek falan biraz zor oldu ama bugün daha iyi çok şükür.dün yıkadık rengi yerine geldi sanki.bi de gelen giden çok oluyor çok yorucu oluyor.sen yat diyorlar bu seferde herkes benim yattığım odaya doluyor.kızımın yanı çok kalabalık olmasın diye mecburen salonda oturuyorum.kayınvalidem görümcem eltim herks bizde.allah razı olsun nankörlük etmek istemem ama evde sürekli bi uğultu koşuşturma var.düğün yemeği gibi sürekli yemek yapılıyor sofra kuruluyor.ben yapmıyorum ama yapmış kadar yoruluyorum.mutfaktan devamlı bişeyler soruluyo,pirinç nerde,pril bitmiş bulaşık makinası nasıl çalışıyor ,ocağı nasıl yakacaz ,salçan bitmiş mi........allahım yeter diye bağırasım var.halbuki kayınvaliddem falan çok yakın da oturuyor evde yapıp getirseler.ya da gitseler:)

11 gün oldu ama daha yorgunluğumu atamadım ..zor iş.....

Ay gözümün önünde canlandılar..
Saç baş yolasım var:)

çalışan arkadaşlar geçen gün tv de izlemiştim. hamilelere 2 gun idari izin mi ne diyorlardı. ben izne ayrıldım çok şükür ancak çalışmaya devam edenler bir araştırsın bakalım.

ankara için dediler
engelli dediler

kızlar siz bebek bezi kaç paket aldınız 2 5 g olandn yenidoğan..ben bi paket aldım bi paket dahamı alsam yoksa bi boy büyüğünümü alsam bilemedimm...:26:
al bi taneddaha
belli olmuyorlar
bazen 10 dakika içinde 2 defa bile yapıyorlar

selam kızlar dün kontrolüm vardı tansiyonum yine yüksek oyüzden ayın 4 ünde doktor doğum tarihini kesinleştirdi yani haftaya cumartesi doğurucam kısmetse:18:

hayırlı olsun duygu

Canım 8i en gec ..Biz de ok dedık,ama bu ssk anlaşma 6sında bıtıyor ..Biz de bunlarla ugrasacagımıza hemen 4ünde olsun ,hem pazar da herkes gelıp altın taksın dıyoruz nasıl fikir..:9::9::9:

ay kız sen ne fenasın:)))

Evet canım 39 haftalık olduk :)
Dogum 4 Subat gorunuyor 40. haftada olursa eger. Bakalım bugun yarın bekliyorum dogumu :)

agrılar bende de cok oluyor gelip gidiyor surekli ama duzenli degiller iste.. :31:

cnm senin doğumda yakınmış görüşemez isek allahım sağ sağlim doğurmanı nasip etsin inşşş:34:

Kızlar izne ayrıldıgımdan beri görüşemedik nasılsınız. Ben daha dogum yapmadım. Şuan 39+3 oldum. Herşey normal sancımı bekliyorum. Doktor ısrarla sen normal doğum yapamazsın diyor :((
bebek iri çatım dar oldugu için. Eşimde sancını bekleyelim olmazsa zaten başka şansımız yok ama normali deneyelim diyor. Ama doktorda sırf para kazanmak için böyle yapıyor gibi geliyor bana.
Hakkımda hayırlısı bakalım. Sizler nasılsınız.

ayşem sen nasılsın..kız faceye doğru düzgün bi fotonu koyda görek yahu..merak ediyorum 4 çocuk annesi genç anneyii:34:.....isme karar verdinmi?:27:

Kızlar izne ayrıldıgımdan beri görüşemedik nasılsınız. Ben daha dogum yapmadım. Şuan 39+3 oldum. Herşey normal sancımı bekliyorum. Doktor ısrarla sen normal doğum yapamazsın diyor :((
bebek iri çatım dar oldugu için. Eşimde sancını bekleyelim olmazsa zaten başka şansımız yok ama normali deneyelim diyor. Ama doktorda sırf para kazanmak için böyle yapıyor gibi geliyor bana.
Hakkımda hayırlısı bakalım. Sizler nasılsınız.

iyiyiz balım.... kaç kilo bebek..4 kiloyu geçikmiki....de bakimm

Back
X