- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.401
ben de bugün sabah tartıldım.106 ile gitmiştim doğuma 98 çıktım.hamile olmadan önce de 85 dim.yani işim çok zorrrr....
verirsin canım ya, sıkıntı ettikçe gitmiyo bu kilolar bende 60la başladım 79 um şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bugün sabah tartıldım.106 ile gitmiştim doğuma 98 çıktım.hamile olmadan önce de 85 dim.yani işim çok zorrrr....
verirsin canım ya, sıkıntı ettikçe gitmiyo bu kilolar bende 60la başladım 79 um şuan
ayy eşinle ne çok yakışıyosunuz birbirinize bendim fotoyu beğenen ..allah bozmasn valla..siz daha doğuramicaksınız bu gidişle....şubata çıkarız biz inşş
![]()
kızlar bukleyle gorustum. tansıyonu cok yuksekmıs 18 10surprız bı dogum olmazsa ıyıdır..
beklıyoruz daha dıyo bakalım haber verecek tekrardan
Ewet canım hatta 4 Şubat dusunuyoruz sankı esımle ..4 gun nıye bekleyek diyoruz,heyecanlandık..iyiyim canım..sagol tatlım.. bende geçmişi okuyordum neler oldu bitti diye.. senin tarihte belli olmuş galiba en gec 8 subatmış :)
Wayy cok fazlaaa,grçmiş olsun ama doguma alırlar bence bu kadar tansıyonla ,Allah korusun gebelık zehırlenmesı olmasıınn..
Ewet canım hatta 4 Şubat dusunuyoruz sankı esımle ..4 gun nıye bekleyek diyoruz,heyecanlandık..![]()
selam kızlar dün kontrolüm vardı tansiyonum yine yüksek oyüzden ayın 4 ünde doktor doğum tarihini kesinleştirdi yani haftaya cumartesi doğurucam kısmetse:18:
02 02 de güzel bi tarih aslında ama 04 02 de mi senin sezeryan şimdi:44:
Canım 8i en gec ..Biz de ok dedık,ama bu ssk anlaşma 6sında bıtıyor ..Biz de bunlarla ugrasacagımıza hemen 4ünde olsun ,hem pazar da herkes gelıp altın taksın dıyoruz nasıl fikir..![]()
pazar günü sizin orda altın günümü anlamadım ki.... pazar günü kuyumcular kapalı değilmi yahuuuukafam karıştı kusura bakmaa
Yok kız ,çalısanlar felan da hastaneye gelır dıye dedım işin şakası o bee..Hanı işlerım yogun gelemedım felan dıye kacmasınlar dıye dedım ..Yok ya saka maka 4Şubat olsa mı acaba?4 gun gec olmasındansa ...Hem o yasa da muallakta..Basımız agrımasın sonra dıyoruz..
kız galiba biz kaldık haftası çok olup doguramayan
seninde normal dogum görünüyo demi
ayyyy çok teşekkür ederim yaaaa çok kötü duygusala bağladım bu aralar kendimi ağlıycam valla ilgi manyağı oldum herhalde :)nasılsın bugün son gününmüş hadi gözün aydın inş.bu arada az önce gördüm bebeşini karabiberle sütten kesmişsin kıyamam nasıl şimdi durumu isyanlardamı
Kızlaar çook mutluyum bugun doktora gittim ve ''artık günümü werın ,ben normalden korkuyorum'' dedim..O da ''4 Şubat veya 8 Şubat seç dedi,ama biraz daha gelişsin derim ben,39dan gün al '' dedi..Kilosu da maaşallah 3140 gram olmus oh be ..Bu hafta sütü,yogurdu cok cok arttırmıstım,bir 3,5 kg olur ınsallah doguma kadar....Boyunu sölemedı yıne unuttum sormayı..Biz de doktora uyduk ok dedik 8ŞUBAT ÇARŞAMBAA SPİNAL SEZERYAN dogumum olacak innnşalllahhh ...
Yalnızz hastaneye sorduk ,ama fikrimiz yok dedı muhasebe şu özel hastane ssk anlasması konusunda ..Bilen war mı???6Şubat'ta anlasma bıtıyordu ya,sonra 2 gun farkla serwet ödemek zorunda kalmayalım kızlarrr..Fikri olan war mı???Çok heyecanlıyım ...Yuppiii...
![]()
Bişey soracagım ,çocuga yazık degıl mı kızlar??Dogum gununde sewgılıler gunu de oldugundan tek hedıye werecek sewgılılerı 2 masraftan yırtacaklar..Yazıık ben kıyamam kızıma walla olmazz..14 Şubatta neden sogurmak ıstıyorsunuz yazık yaw..:2:Bu arada,benım-olan sen ısmını felan sakın degıstırme ,eşinle sen begendıysenız kıme ne gerısı muhım degıl ki..
MERHABALAR,
ya doğurun da artık bebek muhabbetlerine başlayalım...benim kızım sarılık oldu 2 gün hastanede yattık.şimdi daha iyi çok şükür....
durmadan emziriyorum ama sarılık olunca da uykuya eğilimli oluyorlar baya bi zorlandım.uyandırmaya çalışıp emzirmek falan biraz zor oldu ama bugün daha iyi çok şükür.dün yıkadık rengi yerine geldi sanki.bi de gelen giden çok oluyor çok yorucu oluyor.sen yat diyorlar bu seferde herkes benim yattığım odaya doluyor.kızımın yanı çok kalabalık olmasın diye mecburen salonda oturuyorum.kayınvalidem görümcem eltim herks bizde.allah razı olsun nankörlük etmek istemem ama evde sürekli bi uğultu koşuşturma var.düğün yemeği gibi sürekli yemek yapılıyor sofra kuruluyor.ben yapmıyorum ama yapmış kadar yoruluyorum.mutfaktan devamlı bişeyler soruluyo,pirinç nerde,pril bitmiş bulaşık makinası nasıl çalışıyor ,ocağı nasıl yakacaz ,salçan bitmiş mi........allahım yeter diye bağırasım var.halbuki kayınvaliddem falan çok yakın da oturuyor evde yapıp getirseler.ya da gitseler:)
11 gün oldu ama daha yorgunluğumu atamadım ..zor iş.....
çalışan arkadaşlar geçen gün tv de izlemiştim. hamilelere 2 gun idari izin mi ne diyorlardı. ben izne ayrıldım çok şükür ancak çalışmaya devam edenler bir araştırsın bakalım.
al bi taneddahakızlar siz bebek bezi kaç paket aldınız 2 5 g olandn yenidoğan..ben bi paket aldım bi paket dahamı alsam yoksa bi boy büyüğünümü alsam bilemedimm...:26:
selam kızlar dün kontrolüm vardı tansiyonum yine yüksek oyüzden ayın 4 ünde doktor doğum tarihini kesinleştirdi yani haftaya cumartesi doğurucam kısmetse:18:
Canım 8i en gec ..Biz de ok dedık,ama bu ssk anlaşma 6sında bıtıyor ..Biz de bunlarla ugrasacagımıza hemen 4ünde olsun ,hem pazar da herkes gelıp altın taksın dıyoruz nasıl fikir..![]()
Evet canım 39 haftalık olduk :)
Dogum 4 Subat gorunuyor 40. haftada olursa eger. Bakalım bugun yarın bekliyorum dogumu :)
agrılar bende de cok oluyor gelip gidiyor surekli ama duzenli degiller iste..![]()
Kızlar izne ayrıldıgımdan beri görüşemedik nasılsınız. Ben daha dogum yapmadım. Şuan 39+3 oldum. Herşey normal sancımı bekliyorum. Doktor ısrarla sen normal doğum yapamazsın diyor(
bebek iri çatım dar oldugu için. Eşimde sancını bekleyelim olmazsa zaten başka şansımız yok ama normali deneyelim diyor. Ama doktorda sırf para kazanmak için böyle yapıyor gibi geliyor bana.
Hakkımda hayırlısı bakalım. Sizler nasılsınız.