- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #69.841
Ben uzun zamandır yazmıyordum galiba yazsam iyi olacak artık :)
Hepinize yeniden selamlar :))
Canım geçmiş olsun dviti kaç damla veriyordun sen fazla kulanımı bıngıldağın erken kapanmasına neden olabiliyormuş bildiğim kadarıyla aman dikkat et.
İşten ayrılmana sevindim ben de iki senelik ücretsiz izin aldım. Evde minnoşun yanında olmak byük keyif
Tekrar geçmiş olsun
Ben daha bizim kız doğmadan Chicco poly magic almıştım 0 aylıkken bile kullanılabiliyordu.
Doğduğundan beri tüm yemeklerde bizimle birlikte masadaydı o kadar alıştık ki mama sandalyesi olmadan mutfakta hayat düşünemiyorum.
Siz de şimdiden güle güle kulanın alacaklarınızı
Çook geç olacak ama günaydın
Ben doğumdan sonra hiç kilo vermedim zaten fazla on kilom var hala da on kilom var
Kırkı çıkmadan kilolarını verenlere hayranım valla.
İkinci çocuğu da düşünüyorum ki bu kiolalar gitmeden o gelirse ben ayvayı yerim : )))
4damla veriyoduk canım ama artık vermiycem sanırım..
aynen canım tek farkımız sen çalışıyorsun,ben evdeyim.))
her ne olursa olsun yoğunluk aynı yoğunluk,telaş aynı telaş..öyle öyle idare edicez..
katılıyorum canım,istesek diyetle çok kısa bir <zamanda kilo veririz ama şimdi emzirenler nasıl diyet yapsın.bende emzisiriyorum ve azcık yemesem,öğün atlasam sütüm azalıyor bwenim..öyle bol sütlü değilim zaten,hiç de olmadım,anca yetiiyor çocuğuma..onunda keilmesini istemem..buaralar sadece dikkat ediyorum,anazından tatlıya ve ekmeğe çok yanaşmıyorum..
canım ben anlayamadım,vitamine kalsiyuma senmi başladın,hani sütten bebeğinede geçer diye,yoksa bebişinmi?
benim bebeğim geçe yarısı 1 kere kalkıp emiyor,ve sabah erken saatte kalkıyor emiyror tekara uyuyor.sonra tekarar uyanıyor..biradaha çok uzun süreli uyumuyor..
akşamlarıda erken uyumaya başladı.
canım öncelikle geçmiş olsun..neyseki bişeyciği yokmuş bebişinin..allh korusun..bizim doktor hiç bıngıldağını kontrol etmiyor.sağlık ocağındaki hemşire ediyor.
anormal bişey olsa söylerdi gibi geliyor.inşallah gerçekten anlıyordur!!!
bize mama sandelyesi hediye geldi.hiç açıp bakmadık henüz,öylece kutuyla duruyor.çok bilindik bir marka değil ama inşallah kullanışlıdır..
bişeyi yoktu merak etme kurcaladıkça insanın morali bozuluyor gereksiz yere.. bu mama sandelyesinden bende mi alsam kafam karıştı gerekli mi acaba:26:
benim kızmdaemmeği reddetti 2 aylıkken,ama ben öyle üzüldüm ki anlatamam.
zorla5 ay daha emzirebildim.
7 ay emdi çoook istememe rağmen
benimkide sabah altıya kadar bi kere uyuyo,demek ki kızınakşamdan doyuyo,ihtiyacı olmuyo.
ayyyy arkadaşım aynı şey başımıza geldi,17 haziran günüydü ömrümde unutmam..
öldüm öldüm dirildim.
şehrimizde 3 hastane gezdik,
atladık başka şehre gittik.
iki gün ne yedik ne içtik.
bıngıldağı erkek kapanıyor,zeka geriliği olur dediler
inanabiliyormusun.
ebemiz 'yapmayın etmeyin 25 yıldır,bıngıldakerken kapandı die bişey olduğuna şahit olmadım' desede inanmadık.
dr.dan iyimi bilcek dedik.
tomografi bile çekildi,benim minicik kuzum.
o radyasyonu aldı(
ne yapalım sonunda bişiy çıkmadı.
gayetnormal,3 aylık periyotlarkla çocuk beyin cerrahisine gidicez
erken kalkmak güzeldir ya
aynı şeyleri yaşamışız gerçekten
ne kadar zormuş allahım bi daha göstermesin
maşallahları var bence gereksiz yönlendirmeler bunlar
arkadaşlar kosgeb diye bişey duyanınız varmı
iş kurmak için faydalanabilirmiyimki
canım bi bankacı olarak bildiğim kadarıyla