kızlar merhaba ben izmirdeyim.sağolsun kuzenim laptop unu bana bıraktı.
sormayın neler oldu.izmir e geldikten bigün sonra annem evde iki kere bayıldı komşumuz hastaneye götürdü.pazartesi gelmelerini çok kansız kaldığını söylemişler.annem 5-6 yıldır sürekli kadın hastalıklardan rhatsızdı.sürekli hastanelere gidiyordu.tahlil yapıyolardı parça alıyolardı bişeyin yok diye yolluyolrdı.güzel annem pazartesiyi bekleyene kadar şırılşırıl kan kaybetti güzel annem

pazartesi günü bi ahbabımızla hastaneye gitti orada bayılmış.acilden girip ahbabımız yardım istemiş.
annemi hemen yoğun bakıma almışlar.4 gündür hastane de sürekli kan veriyorlar fakat yine de kan kaybını durduramıyorlar.şu anda ameliyata aldılr.sağolsun dayımlar kan buldular ameliyat için.
annem ,için dua istiyorum inşallah sağsalim kurtulur.
morallerim sıfır bugün sabah konuştum sesi iyi gibiydi yada üzülmeyim diye yaptı

eşim de kıbrısta hastane de ne yapcağımı şaşırdım ikiye bölündüm.
kendi sağlık sorunlarımı unuttum.iyi ki de gelmişim izmir e.ben olmasaydım annem bayılsaydı ve kan kaybından ölseydi diye düşünmekten kafayı yicem.düşüncesi bile çıldırtıyor.
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın laptop tanda çok anlamıyorum.
kendinize iyi bakın fırsat bulursam girerim yine.görüşürüz[/QUOTE
geçmiş olsun canım cok üzüldüm...allah acil şifalar versin....allah annelerimizi korusun onlarlardan baska kimimiz var bize her durumda sahip cıkacak sevecek...inşallah annende en kısa zamanda düzelir
canım çoook geçmiş olsun, acil şifalar dilerim anneciğine. iyi ki gelmişsin izmire, iyi ki annenin yakınındasın. dualarım seninle, güzel şeyler düşün aklına kötü şeyler getirme ki güzel enerjin ulaşsın annene. burada doktorlar gayet bilinçli için rahat olsun
merhaba melittacım çok geçmişolsun anneciğine acil şifalar.. kızlar benim kızımda malesef öyle önüne geleni yiyen bir çocuk değil hatta öyle sevdiği birşeyde yok bu gün severek yer 3 gün sonra yap kafasını çevirir yemez yani güven olmuyor bu kıza şunu seviyorda yapayım yesin diyemiyorum şansıma o gün günündeyse yer yoksa birşey yemiyor bu gün bebek keşkeği yaptım gurme bebekten bulmuştum tarifini sevmişti ilk yaptığımda bayaa yemişti bu gün yine yaptım güç bela yedi işte.. devam sütünüde uyanıksa asla içmez keşke gündüzde içse bari yemedi ama süt içti dicem ama nerde bende uyuyorken içiriyorum allahtan öyle içiyor gecede 1 2 biberon süt içiyor napim bende böyle telafi etmeye çalışıyorum
canım çok geçmiş olsun ...
annenin yerini hiç kimseler tutamaz şu hayatta..
çok geçmiş olsun canım
seni online görnce sevinmiştim
şimdi üzüldüm
inşallah düzelir annen
melittacım çook geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah biran önce sağlığına kavuşur anneciğin
sende aklına kötü şeyler getirme, yanındaydın ve hastaneye yetişti, inşallah düzelecek annen
melitta
canım çok geçmiş olsun..allah şifa versin..
yardımcınız olsun..
iyi haberlerini bekliyoruz..
melittacım, çok geçmiş olsun. Annen için dua edeceğim. İyi ki oradaymışsın, yanında olmasan aklın kalır, merak ederdin. Kötü şeyler düşünme sakın, inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur. Anne olduktan sonra daha çok anladık değerlerini di mi, en azından ben daha farklı hissetmeye, daha iyi anlamaya başladım kendi annemi. Allahım bizi onlarsız, yavrularımızı annesiz bırakma.
Allah razı olsun kızlar hamdolsun annem sağsalim kurtuldu.üç saat sürmüş ameliyat toplamda yoğun bakımla 6 saat.şimdi iyi.sabah konuştum.doktor un sesi geliyordu savaşçı kadın diyordu.içim rahat etti.hastahaneye gittiği gün dayımlara doktor "ölümlerden dödüğünün farkında mısınız "demiş.zaten çok kötüydü yüzübembeyazdı.
hamdolsun kurtuldu.biraz toparlansın annemi götüreceğim.bakacağım anneme ynımda kalınca hem torunlarıyla ilgilenmektee iyi gelecektir.
bu arada mozp izmir e geldiğim gün aile hekimine götürdüm bebeklerimi.doktor a bahsettiğin burun damlasını söyledim yazdım zaten dedi.gerçekten de açtı bebeklerimin burnunu şimdi daha iyiler çok şükür.hava değişimi de olmadı şükür.
birde doktor multivitamin yazdı.onu kullanıyoruz artık dvit kullanmıyoruz.
ayrıca kızlar ben düzenimiz bozulacak alt üst olacak diye korkuyordum ama aksine sanki bir sihirli değnek değdi bize.bebeklerim hamdolsun çok güzel yemek yiyorlar bizimle beraber.birde kendi kendilerine uyuyorlar gündüz uykumuz iki saatten üç saate çıktı.akşam 10 30 gibi uyuyorlar sabah 7-8 gibi uyanıyorlar herşey harika birde annem eve döndü mü daha bi huzurlu olacağım.
sabah 7-8 gibi mama - 9 10 arası hrika bir kahvaltı , öğlen çorbamız ve balık yiyoruz :) ara öğün 16:00 sade yoğurt yada meyveli yoğurt akşam 6-7 gibi arı mama 9 gibi son mamamız kapanış ve uyku :):)):) tabi akşam benimle de yiyorlar obez olmasalar bari özellikle kızım doymak bilmiyor.birileri geldiğinde misafirlerin tabaklarına gidiyorlar kedi gibi bekliyorlar verir diye

eşim de ise safra relüsü ve birkaç birşey çıkmış ama doktor a göstermemiş.
güzel rabbim eşimi evlatlarımı ve annemi bana bağıişlasın.acılarını göstermesin inşallah.
benim annem 27 yaşında dul kaldı iki küçük çocukla hayat mücadelesi verdi.çok içli bir hayat hikayemiz var aslında.artık annemin sağlıklı ve huzurlu yaşamasını istiyorum.bize hayatını feda etti
güzel rabbim hepimize ailemizle sağlık mutluluk ve huzur versin inşallah.
geçmişi okuyamadım güzel sohbetler olmuş ama laptoptan pek anlamıyorum mouse yi de kullanmayı beceremedim.sohbetinize ortak olmak isterdim.inşallah evime döndüğümde kaldığımız yerden devam ederiz paylaşımlara.