2012 Şubat Anneleri

ben de nerdeyse 1 haftadır giremedim.umarım bebişler iyidir.benim minik te hasta:(( 2 gündür ateşi düşmedi sonunda bu sabah 36 dereceyi gördük rahatladık.üşütmüş burnu akıyor,hapşuruyor.2 gecedir uyku yok ikimizdede:(( keşke hiç hasta olmasalar .bu arada 5.dişimizde yoldaymış doktor söyledi.heralde hepsi birleşince ateş tavan yaptı.ayrıca oğlum kanepelerden tutarak sıralıyor:)) acep ne zaman yürür .yürüse de şu emeklemeden kurtulsak ellerini yıkamaktan yoruldum .bi de tutup kalkıyo en olmadık yerlerden sonra elini bırakıyo düşüyo:(( iştahımızda azaldı inşallah toparlar en kısa zamanda.sizin bebişler ne alemde inşallah hasta olan yoktur geçmişi okuyamadım.

slm kızlar
dün akşam et le ilgili bişey sormuştum sağolun cevaplamışsınız..şimdi okudum da geçmişi alıntı yapamadan teşekkür edşyorum kusura bakmayın aceleden ,hazır umut uyuyorken yazayım hızlıca.
fikirleriniz için sağolun kızlar..
çinko kase demiş bi arkadaş iyi fikirmiş ,evde yok ama 2-3 tane alıyım,sırf buzluk için.plastik bardaklarda içim hiç rahat değil.

hugo senin yaptığın yöntemde hoşuma gitti.etler öyle hemencik kaynıyor dimi?düdüklüdemi pişiriyorsun?
dönüşümlü olarak verilen yöntemde güzel.

hepsini teker teker denicem galiba!:))

6.hastalık olan bebeğimiz , çoook ama çok geçmiş olsun canım.allahım kötüsünü göstermesin ,hiçkimseye...((
çabucak iyileşsin.

kızlar ben geçmişi okuyorum,sonra isimleri unutuyorum kim ne yazmış diye!!e cevap yazarkende zor oluyor!:((
umutun çorbası vardı dünden,o beyenmediği sebze çorbasını akşam verdim yedi!

evet canım hemen kaynıyo çok pratik oluyo tavuklarıda böyle yapıyorum dönüşümlü veriyorum

buklecim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

benim oğlumun burnuda sürekli bir hırıltı halinde temizlemek istiyoruz serum fizyolojik sıkıyoruz hiç birşey çıkmıyor,
yarın kontrolümüz var kulak burun boğaz dr.nada götürmeyi düşünüyorum
inşallah burnunda et-kemik yoktur yada geniz eti değildir
geceleri uyuyamıyo yavrum sırf bu burun tıkanıklığından

Son düzenleme:
ben de nerdeyse 1 haftadır giremedim.umarım bebişler iyidir.benim minik te hasta:(( 2 gündür ateşi düşmedi sonunda bu sabah 36 dereceyi gördük rahatladık.üşütmüş burnu akıyor,hapşuruyor.2 gecedir uyku yok ikimizdede:(( keşke hiç hasta olmasalar .bu arada 5.dişimizde yoldaymış doktor söyledi.heralde hepsi birleşince ateş tavan yaptı.ayrıca oğlum kanepelerden tutarak sıralıyor:)) acep ne zaman yürür .yürüse de şu emeklemeden kurtulsak ellerini yıkamaktan yoruldum .bi de tutup kalkıyo en olmadık yerlerden sonra elini bırakıyo düşüyo:(( iştahımızda azaldı inşallah toparlar en kısa zamanda.sizin bebişler ne alemde inşallah hasta olan yoktur geçmişi okuyamadım.

geçmiş olsun canım bukle demiştiki kaynar suya viks atıp odaya koyun dedi
bende kendim için yaptımm :1: çok işe yarıyo nefes açıyo istersen dene
bizidme diş sıkıntımız tavan yapmış durumda
dün iyiydi bugün çok sıkıntılı ağzının suyu çok akıyo tüm üstünü ıslatıyo
keyifsiz sinirli
ateş düşürücü ağrı kesici verdim şimdi yoksa ağlayıp duruyodu
sıcak bizimkide ateş yok ama sıcak biraz

Teyzoşları izlesin, Ata'nın klibi :)

Bebek Ata'ya ninni
çok güzel olmuş maşallah ataya :)

kızlar günaydın..
1 haftadır hastanelerdeyiz deniz 6.hastalık geçiriyormuş çoğunuz biliyosunuzdur zaten bilmeyenler için hemen açıklayım kızamık,kızıl,suçiçeği gibi hastalıklarım bi değişiği yani isim konulmadığı için 6.sıymış.. 1hafta önce sabah uykusuna yatırdım bi öksürme sesi geldi yanına bi gittim ki gözlerini kocaman açmış korkmuş yavrum tüm beşik duvrlar falan fışkıran kusmadan mahvolmuştu kucağıma aldım ki çocuğum kafasını tutamıyo resmen baygınlık geçiriyo.. acile götürdüm ama anlamadılar dişten dediler çocuk druda anlamadı ateşide 39dan bi türl inmedi kaç gün boyunca .. dün sabahta tüm vücudu kırmızı kırmızı beneklerle kaplanmıştı.. kendi druna götürdük kantahlili idrar tahlili derken 6.hastalık olduğu anlaşıldı.. çok şükür ateşimiz yok bugün bide döküntüler geçsede bende rahatlasam mahvoldum 1 haftadır psikolojim bozuldu
:43:

geçmişolsun bukle allah birdaha göstermesin kızım öksürse dünya başıma yıkılıyor sanki benimde bu hassasiyetim 1 aylıkken hastahaneye yattığımız dönemden kalma o perişanlık gerçekten kötü etkiliyor insanı allah çağresiz dert vermesin tekrarından korusun

hugocuk bu gün doktora gittik vitamini sordum gelişimi çok güzel gerek yok dedi dedim meyve de yemiyor vermicekmisiniz hayır gerek yok dedi yedirmeye çalışacaksın başka meyveler deniceksin dedi.. eşimde sordu adam dövmeden susalım dedik :) tahmin ettiğim gibi gerek görmedi yine bu arada o kızarıklıklar cilt hassasiyetindenmiş bizim küçük hanımın cildi pek havalı çıktı o pamucuk ten başımıza iş açacak daha belli..:) mustelanın atopik ciltler için bir kremini verdi şampuanınıda değiştirdik halbuki hep organik şampuan kullanıyorum şimdi aldığımız sadece bal ve arı sütünden yapılıyormuş eczacı onu önerdi şimdi yıkadım nili tam ballı lokma oldu :)

buklecim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

benim oğlumun burnuda sürekli bir hırıltı halinde temizlemek istiyoruz serum fizyolojik sıkıyoruz hiç birşey çıkmıyor,
yarın kontrolümüz var kulak burun boğaz dr.nada götürmeyi düşünüyorum
inşallah burnunda et-kemik yoktur yada geniz eti değildir
geceleri uyuyamıyo yavrum sırf bu burun tıkanıklığından

geçmişolsun bukle allah birdaha göstermesin kızım öksürse dünya başıma yıkılıyor sanki benimde bu hassasiyetim 1 aylıkken hastahaneye yattığımız dönemden kalma o perişanlık gerçekten kötü etkiliyor insanı allah çağresiz dert vermesin tekrarından korusun

hugocuk bu gün doktora gittik vitamini sordum gelişimi çok güzel gerek yok dedi dedim meyve de yemiyor vermicekmisiniz hayır gerek yok dedi yedirmeye çalışacaksın başka meyveler deniceksin dedi.. eşimde sordu adam dövmeden susalım dedik :) tahmin ettiğim gibi gerek görmedi yine bu arada o kızarıklıklar cilt hassasiyetindenmiş bizim küçük hanımın cildi pek havalı çıktı o pamucuk ten başımıza iş açacak daha belli..:) mustelanın atopik ciltler için bir kremini verdi şampuanınıda değiştirdik halbuki hep organik şampuan kullanıyorum şimdi aldığımız sadece bal ve arı sütünden yapılıyormuş eczacı onu önerdi şimdi yıkadım nili tam ballı lokma oldu :)
saolun kızlar..
zaten erken doğupta 10gün kuvezde kaldığı için ufak bi öksürüğü bile tepetaklak ediyo beni.. bu psikolojiden bian önce kurtulmam lazım ama bi türlü kurtulamıyorum.. sürekli başında bekliyorum uyurken bile

canım sen bilirsin tabikidee

Teyzoşları izlesin, Ata'nın klibi :)

Bebek Ata'ya ninni

Harika olmuş, kendisi için de çok güzel bir anı, puding kasesine dalışına ayrıca bayıldım, çok eğlenmiş olmalı, maşallah Ata'ya...

Dun bize izgara kofte yaptim az baharatli ayirdim bugun vericem dun karni toktu,
disi varda yese, elma havuc veriyorum tirtikliyor biraz sikilip atiyor kucuklugunden beri herseyden cabuk sikilir yemekte dahil:)bazen biskuvi veriyorum iki isiriyor tamam, ben yemek yesin istiyorum, siz makarna filan veriyormussunuz eline ben korkuyorum bogazina kacar diye

Bizde diş yok ama ben uzun zamandır veriyorum. Mesela burgu veya kelebek olanları ikiye bölüp veriyorum, iki çevirip lööp diye yutuyor zaten, dişe gerek bile yok.

kızlar günaydın..
1 haftadır hastanelerdeyiz deniz 6.hastalık geçiriyormuş çoğunuz biliyosunuzdur zaten bilmeyenler için hemen açıklayım kızamık,kızıl,suçiçeği gibi hastalıklarım bi değişiği yani isim konulmadığı için 6.sıymış.. 1hafta önce sabah uykusuna yatırdım bi öksürme sesi geldi yanına bi gittim ki gözlerini kocaman açmış korkmuş yavrum tüm beşik duvrlar falan fışkıran kusmadan mahvolmuştu kucağıma aldım ki çocuğum kafasını tutamıyo resmen baygınlık geçiriyo.. acile götürdüm ama anlamadılar dişten dediler çocuk druda anlamadı ateşide 39dan bi türl inmedi kaç gün boyunca .. dün sabahta tüm vücudu kırmızı kırmızı beneklerle kaplanmıştı.. kendi druna götürdük kantahlili idrar tahlili derken 6.hastalık olduğu anlaşıldı.. çok şükür ateşimiz yok bugün bide döküntüler geçsede bende rahatlasam mahvoldum 1 haftadır psikolojim bozuldu

Çok geçmiş olsun canım, döküntüler olduğuna göre artık geçiyor olmalı, sen de rahatla biraz...

mehmet yarım saate uyandı devamlı mızzlandı iki saat boyunca şimdi uyuttum ancak
uykusunu alamayınca çok huysuz oluyo

Herkese teşekkürler :)

ay canım ata bebek ne kadar tatlı maşallah bayıldım hareketlerine bu arada tosunmuş ya benim gözümde çırpı gibi geldi kaç kilo ne ile besledin

Zayıf doğdu yavrum ama sonradan toparladı. Anne sütü içiyor hala günlük 900 cc kadar

Harika olmuş, kendisi için de çok güzel bir anı, puding kasesine dalışına ayrıca bayıldım, çok eğlenmiş olmalı, maşallah Ata'ya...

Eğlensin diye vermiştim eline, bazen de su dolu tas koyuyorum kuduruyor kendi kendine.

iyi geceler kızlar...

başta melittacım Allah annene acil şifalar versin canım. inşallah bir an evvel sağlığına kavuşur anneciğin. dualarımız onunla.

kkayaist ben foto koydum ama 5 dk sonra kaldırdım canım. eşim izin vermiyor çünkü :31:

ben de yemeklerine , çorbalarına çoğu zaman eklemeye çalışıyorum et, tavuk ama birkaç arkadaşın da bebeği gibi ömer de bizim yemekleri çok seviyor. ben de az tuzla yaptığım için artık akşamları bizim yemeklerden yediriyorum.çorbalarına tuz koymayıp, dengelemeye çalışıyorum.

günışığım plastik bardaklar yerine minik çinko kaseler var ya, ben onlarda saklıyorum. ama cam kasede de attım et suyu, çatlamadan kullanayım bari :1:

daha birkaç şey yazacaktım ama unuttum :26:

Ata oğlan oyuncak ayısı olmadan uyumamaya başladı. Kucağımda sallıyorum ille ayı da gelecek. Alıyor, sarılıyor, yüzünü kapatıyor. Düşürünce ağlıyor, geceleri mızmızlayınca hemen yan çevirip ayısına sarılmasını sağlıyorum, hoşuna gidiyor.

Bu arada Melitta geçmiş olsun, umarım annen hemen toparlanır.

Çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir.

kızlar merhaba ben izmirdeyim.sağolsun kuzenim laptop unu bana bıraktı.

sormayın neler oldu.izmir e geldikten bigün sonra annem evde iki kere bayıldı komşumuz hastaneye götürdü.pazartesi gelmelerini çok kansız kaldığını söylemişler.annem 5-6 yıldır sürekli kadın hastalıklardan rhatsızdı.sürekli hastanelere gidiyordu.tahlil yapıyolardı parça alıyolardı bişeyin yok diye yolluyolrdı.güzel annem pazartesiyi bekleyene kadar şırılşırıl kan kaybetti güzel annem :14:pazartesi günü bi ahbabımızla hastaneye gitti orada bayılmış.acilden girip ahbabımız yardım istemiş.

annemi hemen yoğun bakıma almışlar.4 gündür hastane de sürekli kan veriyorlar fakat yine de kan kaybını durduramıyorlar.şu anda ameliyata aldılr.sağolsun dayımlar kan buldular ameliyat için.

annem ,için dua istiyorum inşallah sağsalim kurtulur.

morallerim sıfır bugün sabah konuştum sesi iyi gibiydi yada üzülmeyim diye yaptı :( eşim de kıbrısta hastane de ne yapcağımı şaşırdım ikiye bölündüm.

kendi sağlık sorunlarımı unuttum.iyi ki de gelmişim izmir e.ben olmasaydım annem bayılsaydı ve kan kaybından ölseydi diye düşünmekten kafayı yicem.düşüncesi bile çıldırtıyor.

geçmişi okuyamadım kusura bakmayın laptop tanda çok anlamıyorum.

kendinize iyi bakın fırsat bulursam girerim yine.görüşürüz[/QUOTE

geçmiş olsun canım cok üzüldüm...allah acil şifalar versin....allah annelerimizi korusun onlarlardan baska kimimiz var bize her durumda sahip cıkacak sevecek...inşallah annende en kısa zamanda düzelir

canım çoook geçmiş olsun, acil şifalar dilerim anneciğine. iyi ki gelmişsin izmire, iyi ki annenin yakınındasın. dualarım seninle, güzel şeyler düşün aklına kötü şeyler getirme ki güzel enerjin ulaşsın annene. burada doktorlar gayet bilinçli için rahat olsun

merhaba melittacım çok geçmişolsun anneciğine acil şifalar.. kızlar benim kızımda malesef öyle önüne geleni yiyen bir çocuk değil hatta öyle sevdiği birşeyde yok bu gün severek yer 3 gün sonra yap kafasını çevirir yemez yani güven olmuyor bu kıza şunu seviyorda yapayım yesin diyemiyorum şansıma o gün günündeyse yer yoksa birşey yemiyor bu gün bebek keşkeği yaptım gurme bebekten bulmuştum tarifini sevmişti ilk yaptığımda bayaa yemişti bu gün yine yaptım güç bela yedi işte.. devam sütünüde uyanıksa asla içmez keşke gündüzde içse bari yemedi ama süt içti dicem ama nerde bende uyuyorken içiriyorum allahtan öyle içiyor gecede 1 2 biberon süt içiyor napim bende böyle telafi etmeye çalışıyorum

canım çok geçmiş olsun ...

annenin yerini hiç kimseler tutamaz şu hayatta..

çok geçmiş olsun canım
seni online görnce sevinmiştim
şimdi üzüldüm
inşallah düzelir annen

melittacım çook geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah biran önce sağlığına kavuşur anneciğin
sende aklına kötü şeyler getirme, yanındaydın ve hastaneye yetişti, inşallah düzelecek annen

melitta

canım çok geçmiş olsun..allah şifa versin..
yardımcınız olsun..
iyi haberlerini bekliyoruz..

melittacım, çok geçmiş olsun. Annen için dua edeceğim. İyi ki oradaymışsın, yanında olmasan aklın kalır, merak ederdin. Kötü şeyler düşünme sakın, inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur. Anne olduktan sonra daha çok anladık değerlerini di mi, en azından ben daha farklı hissetmeye, daha iyi anlamaya başladım kendi annemi. Allahım bizi onlarsız, yavrularımızı annesiz bırakma.

Allah razı olsun kızlar hamdolsun annem sağsalim kurtuldu.üç saat sürmüş ameliyat toplamda yoğun bakımla 6 saat.şimdi iyi.sabah konuştum.doktor un sesi geliyordu savaşçı kadın diyordu.içim rahat etti.hastahaneye gittiği gün dayımlara doktor "ölümlerden dödüğünün farkında mısınız "demiş.zaten çok kötüydü yüzübembeyazdı.

hamdolsun kurtuldu.biraz toparlansın annemi götüreceğim.bakacağım anneme ynımda kalınca hem torunlarıyla ilgilenmektee iyi gelecektir.

bu arada mozp izmir e geldiğim gün aile hekimine götürdüm bebeklerimi.doktor a bahsettiğin burun damlasını söyledim yazdım zaten dedi.gerçekten de açtı bebeklerimin burnunu şimdi daha iyiler çok şükür.hava değişimi de olmadı şükür.

birde doktor multivitamin yazdı.onu kullanıyoruz artık dvit kullanmıyoruz.

ayrıca kızlar ben düzenimiz bozulacak alt üst olacak diye korkuyordum ama aksine sanki bir sihirli değnek değdi bize.bebeklerim hamdolsun çok güzel yemek yiyorlar bizimle beraber.birde kendi kendilerine uyuyorlar gündüz uykumuz iki saatten üç saate çıktı.akşam 10 30 gibi uyuyorlar sabah 7-8 gibi uyanıyorlar herşey harika birde annem eve döndü mü daha bi huzurlu olacağım.

sabah 7-8 gibi mama - 9 10 arası hrika bir kahvaltı , öğlen çorbamız ve balık yiyoruz :) ara öğün 16:00 sade yoğurt yada meyveli yoğurt akşam 6-7 gibi arı mama 9 gibi son mamamız kapanış ve uyku :):)):) tabi akşam benimle de yiyorlar obez olmasalar bari özellikle kızım doymak bilmiyor.birileri geldiğinde misafirlerin tabaklarına gidiyorlar kedi gibi bekliyorlar verir diye :1::emir_bebek:

eşim de ise safra relüsü ve birkaç birşey çıkmış ama doktor a göstermemiş.

güzel rabbim eşimi evlatlarımı ve annemi bana bağıişlasın.acılarını göstermesin inşallah.

benim annem 27 yaşında dul kaldı iki küçük çocukla hayat mücadelesi verdi.çok içli bir hayat hikayemiz var aslında.artık annemin sağlıklı ve huzurlu yaşamasını istiyorum.bize hayatını feda etti :(

güzel rabbim hepimize ailemizle sağlık mutluluk ve huzur versin inşallah.

geçmişi okuyamadım güzel sohbetler olmuş ama laptoptan pek anlamıyorum mouse yi de kullanmayı beceremedim.sohbetinize ortak olmak isterdim.inşallah evime döndüğümde kaldığımız yerden devam ederiz paylaşımlara.

melittacım, inan çok mutlu oldum canım annenin iyi olmasına, çok şükür bak kendini üzdüğüne değmedi
inşallah daha da iyi olacak
bebişlerinede maşallah diyelim

kendine iyi bak oralarda öpüyorum seni ve kuzucuklarını

melittacım, inan çok mutlu oldum canım annenin iyi olmasına, çok şükür bak kendini üzdüğüne değmedi
inşallah daha da iyi olacak
bebişlerinede maşallah diyelim

kendine iyi bak oralarda öpüyorum seni ve kuzucuklarını

çok teşekkür ederim arkadaşım bende mutluyum hamdolsun iyi olması mutlu etti 6 senelik sıkıntısı sona erdi şükür.keşke daha önceden özen gösterilip ihmal edilmeseydi hep birşeyin yok diye yollamışlardı kan kesici ve kan yapıcı hap verilmiş onu kullanıyorlardı geçmezse onkolojiye gidersin demişlerdi.

meğer iş ciddiye binince sağlık açısından hemen sıkı muayene tahlil tekik kontrol sonucunda myom denmiş vücudundaki kan ciddi orana azalmış hayati tehlikeye sokmuş gün boyu yoğun bakımda kalmış kan yetmedi sağolsun dayım ve kuzenim meslektaşlarından götürmüş kan vermesi için.ameliyat içinde almışlar şimdi iyi.sabah kanamam yok diyordu.

maşallah teyzesi herşey yolunda birde koca evi buldular sürekli emekleyip tutunup ayağa kalkıyorlar geziyor popolarını sallaya sallaya.

birde kızı taklit ediyor herkesi biri öksürsün hemen o da öksürüyor dün akşam misafir vardı gülmekten yerlere serildik :):):) oğluşuma da anneannesi çirkin olmayı öğretmiş birde kızınca işaret parmağıyla hmmmm yapıyordu benim oğlumda onu yapıyor şimdi :):):):)

çok sevimliler maşallah

kızlar günaydın..

buklecim çok geçmiş olsun. neyseki atlatmışsınız. inşallah daha da iyi olur, tam sağlığına kavuşur yavrun.:nazar:

canım size de geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin :nazar:

Son düzenleme:
melitta çok sevindim canım annenin iyi olmasına. Allah daha da iyi etsin, başınızdan eksik etmesin. o minnoşları da yerim. ben de ömer'e çirkin olmayı öğretmeye çalışıyorum ama daha tık yok :1::1:

Back
X