- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #77.381
Gece uykusundan önce 7.30 gibi uyursa en fazla 40 dakika sonra uyandırıyorum ben yoksa gece oturuyor. Uykusunu alamadığı için başta mızmız oluyor acayip sonra açılıyor. Bi de uykusunu alamadığı için daha kısa süre de uykusu geliyor. Babası uyandırmaya kıyamıyor valla ben alıyorum kucağıma öpe öpe uyandırıyorum gece oturmaya gelince de önce babası yapışıyor yere![]()
canım benimki daha 1 hafta olmamıştır böyle geç saatlerede uyuduğu.9.5-10 arası yuyr gece uykusunu normalde.gün içindede ikik kere 45 dk lık uyur biri sabah,diğeri öğleden sonra.
dün akşam dedimya 2.uykusunu akşam uyudu diye gece 1 di zor uyuttum.ışıkları falan kapattım,belki uykusu gelir diye,birsürü şey denedim.tam 1 di yatağına bıraktığımda.
bugünkü konu uykuya geçiş şekli sanırım.
malesef benimkide kucakta,yatar şekilde uyuyanlardan.3-4 ay ayakta sallıyordum hep,artık ayakta sallanmayı istemiyor,atıyor kendini daha doğrusu yatıramıyorum.hep kucakta uyuyor,iyice dalınca beşiğine bırakıyorum.eeğerki dalmamış sa oan,bir ağlaması var ki sormayın,illa kucakta uyuyacak