- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #78.741
Sorma cnm çok sinir oluyorum üstelik bi tanesinin ne anası ne üvey kaynım olur babası oğlumu görmeye bile gelmediler hediye hiçbişey takmadılar sadece 7 günlükken karısı geldi oğluma baktı gitti ötekide ona borcumuz var diye bişey takmadı.anlayacağın enayi yerine koyar gibi buraya yolluyolar çocuklarını..
Bende ş,ylemi dedirteyim eşime..dayım malum kalp krizi geçirdiya tekrar fenalaşmış desin annesi oraya gitti refakatçi olarak eşimde kardeşlerine bakıyo evde yok desin olmazmı?istemiyorum ya zorlamı..daha önce geldi bu kızlar habersiz gene..oğlumun bebek şampuanıyla gizlice ellerini yıkamışlar şekerleri yemişler kahvaltı tabağımı kırdılar durduk yere oynarken.suyu sabaha kadar wc de açık unutmuşlar kızıncada suçu birbirlerine atıyorlar.... Bunların hepsi 1 gün kalmalarıyla oldu..deli oluyorum ben...gerekirse kapıyı açmam valla hiç...
bence hiçç dayını falan karıştırma..sonuçta onlar çocuk onlara bişey denmez ama anneleri sorumsuz anladığım kadarıyla..
sen açıkca esadın rahatsız aolduğunu,gürültüden huzursuz olduğunu anlat.bunu da yanlış anlayabilirler o yüzden bu mızmızlığa dişlerinde etkisi olduğunu onlarla ilgilenemeyeceğini falan anlat bana kalırsa..