- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #79.081
amin inşallah bakalım nasıl geçecek bugünümüz.güzelce bi süsleneyim bari :):):)Teşekkür ederim canım, hoşbulduk. Nice yaşları olsun inşallah, hayatları hep mutluluklarla güzelliklerle dolu geçsin, iyi insanlarla karşılaşsınlar, öpüyorum ikisini de. Kızına da çok geçmiş olsun. Belki hava değişikliği etkilemiştir, en kısa sürede geçer umarım.
Benim ikizlerim 11 ay 25 günlük, ikisi de erkek. Cumartesi 16 Şubat'ta 1 yaşına giriyorlar. Bu ara en büyük telaşım ve heyecanım yaş günü hazırlığıBir de 1 yaş aşıları var 14 Şubat'ta. Biraz ateşli geçecek sanırım o yüzden işten hem aşı hem de hazırlık için 2 gün izin alacağım.
Benimkiler bir yerlere tutunarak yürümeye çalışıyorlar ama kendi başlarına henüz adım atamıyorlar, açıkçası biz de hiç cesaretlendirmiyoruzDoğal akışına bıraktık, çünkü annem tek başına bakıyor, yürümeye başlayınca daha çok yorulacak. (Bakıcı maceralarımız çok kötü sonuçlanınca anneme kaldı iş) Haziran gibi annem gidince kreşe göndermeyi düşünüyorum.
Senin ikizlerin gelişimi de birbirinden farklı mı ? Benimkiler çift yumurta ve hiç birbirlerine benzemez. Biri ufak tefek zayıf, diğeri nerdeyse 2-3 ay büyük görünür ondan. Biri çok çabuk emeklerken diğeri habire diş çıkarır falan.Fiziksel gelişimi, duygusal gelişimi birbirinden o kadar bağımsız ki.
amin güzel duaların için çok teşekür ederim.inşallah bütün evlatlarımıza sağlıklı hayırlı ömürler nasip ets,in allah ım ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
inşallah hava değişikliğidir ama ateşi yok şükür o akşam bi oldu başka olmadı önemsemem gerekiyor mu bilmiyorum.üşütmemeye gayret ediyorum şansıma havalr bu aralar se4rin buralarda güneşli olsa da .
resimdeki yakışıklılar dimi minik oğulların :) benim oğlum fena hareketlndi zaptedemiyorum o kadar hareketli ki daha dün akşam sebilde elini yaktı feci halde revirde pansuman yapıldı derisi yüzülmüş.neyse ki çok önemli değilmiş.
acısı dinmiş olacak ki hala ortalığa saldırıyor.birde tatlı tatlı anneee annnnee demedi yok mu n leri uzatıyor gibi e yi de kısaltıp inceltiyor

en güzeli annenin bakması bende ilk üç buçuk ay annemle baktım .birde memlekete gitmeden önce annemle üç baktım memlektte de iki ay baktık.şimdi maşallah bebeklerimne o kadar çok sosyaller ki.şimdi oğlum bir bir öğrendi rakamları sayıyor sözde birde aralabaları izleye izleye haaaannnnn diyor.annemin katkısı çok fazla.
önceden nasıl mama yediricem diye düşünüyordum şimdi allah razı olsun annem sayesinde sofraya alıştık.şimdi bebeklerim sofra görünce mama deyip sofraya yanaşıyorlar düzgün bi şekilde onları öyle görünce mutluluktan kuduruyorum resmen

iyi ki annelerimiz var allah annelerimize sağlık versin.hakları ödenmez.hiç kimseden hayır yok.ne kaynana ne bakıcı.annen gereken edeb i öğretir bebeklerine.
ben uzakta olmasam isterim ki hep annem olsun ama malesef öyle bir imkanım yok

Kesinlikle birşeyler düşün bence, ilerde elimizde tek kalan şey anılarımız olacak. İlk yaş günü çok önemli benim için. Ben 2-3 ay öncesinden hazırlıkları düşünmeye başladım. Diş buğdayı girdi o ara onun için de 1-2 ay düşünüp hazırlanmıştım![]()
düşüdndüm ve dün eşimle gittik pasta siparişi verdik üzerine de yazı yazdırdık ve bebeklerimizin adını yazdırdık :):)): birde süslenirim :):)): bol da fotoğraf çekiniriz :):):):)
ben diş buğdayını memlekette ypacaktım ama hastalıklardan kafamızı kaldıramadık sonra da vazgegçtim ona da ayrı üzüldüm

Pasta şekeri çok güzel bişey, yenmediği ile ilgili bilgi sanırım kalorisinden. Şekerden imal ediliyor çünkü. Ben,diş buğdayında, internetten şeker hamuru siparişi verip kendim yapmıştım kurabiyelerimi, çok lezzetliydi.
Eğer imkanın varsa sitesine bak hediyelikler için. Çok değişik fikirleri var.
ben hiç denemedim ama hep atıldı demişlerid kim sipariş etiyse bende tatlıyı seviyorum aslında.sırf o duydukarımdan dolayı şeker hamutlu 1 yaş şeklindeki pasta dan vazgeçmiştim.zaten pastanemiz de sivilleşmiş katalogta yoktu

birazdan bakacağım ben yokken nolduysa hep sayfalar yavaş açılıyor :44:
Uzun zamandır girip yazamıyordum, ara ara okudum ama. Melitta gelmiş, hoşgelmiş. Arada hastalıklar atlatmışsın, çok geçmiş olsun. Annen de iyileşmiştir inşallah, ilk gittiğin günlerde epey üzülmüştün yanlış hatırlamıyorsam. Benim_olan, Allah şifa versin kayınpederine, ameliyatı iyi geçer de atlatır biran önce inşallah. Günışığım, yeni bebeğin hayırlı olsun, kalp atışlarını da duymuşsun çok sevindim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Şu anda bana çok uzak geliyor o günler, halbuki çok uzun zaman geçmedi üzerinden, ne günlerdi ama, herşeyi dert ederdik. Şimdi çok daha rahat olursun herhalde deneyim var sonuçta.
Bu aralar doğumgünleri de çoğalmış, takip edemedim kimlerin yeni yaşına girdiğini, herkesin yeni yaşı kutlu olsun. Bizim yaşgünümüz de geçti ama işlerimizden bir parti hazırlayamadık, anne-baba-bebek olarak dışarı çıkıp sembolik olarak bir pasta üfledik sadece. Biraz işlerimiz azalınca bir kutlama düşünüyorum, geçiştirmiş gibi olduk birazcık. Dün gece ateşlendi kızım, ateş düşürücüyü de içmek istemedi, zorlayınca da daha önce yediklerini de çıkardı. Zorladım diye sinirlendi sanırım, hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı, ağladıkça da daha çok kustu, zor sakinleştirdim. Sabah duşa soktum, şimdi daha iyi, umarım sadece diştendir.
cozget sen nerelerdesin nasılsın?hoşbuldum inşallah iyisindir.teşekkür ederim atlattım şimdi iyi gibiyim şükür.annemde toparlandı çok iyi çok şükür.
teşekkürlerrrr :):):)): bugün bizim de doğum günümüz zaman çabuk geçti :):):) dün hastahane çantası ,zıbınlar ,emzirme ,katı gıda uyku düzeni diye konuşurken şimdi yaşlarını kutluyoruz. :):):))
Merhaba millet, biz de artık bir yaşındayız. Pazar günü doğum günü vardı çok güzel geçti. Yaşına basan tüm beyboşları kutluyorum, uzun sağlıklı yıllara...
Blog sayfamda doğum günümüzü paylaştım göz atmak isteyen olursa: Atoşun doğum günü
durasella nasılsın görüşmeyeli ?doğum gününüz kutlu olsun.bakalım bizim akşamımız nasıl geçecek?ylnız olacağız biz başbaşa bakalım bizim akşamımız nasıl geeçcek ? :)