benimle aynı heyecanı yaşayan arkadaşlar nerdesiniz.bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınızmı...hadi ama nerdesiniz kızlar
benim son sat 14 mayıs cnm...2 haftadır bebeğimi hissediyorum..2 gündür daha da arttı.
geçmiş olsun nergiscim... inşallah sağlıklı bişekilde kucağını alırsın kızını .....bende eylül 19 da aşımı oldum her şey yolunda çok şükür ama ben bebeğimin hareketlerini çok hissedemiyorum henüz şeker yüklemesi falan yaptırmadık ...ondan şüpeleniyorum sen ne zaman hissettin bebeğinin hareketlerini kaçıncı haftaydı yani ...bizimde doğumumuz 17 şubat gözüküyor inşallah ...keşke açık olsaydın da uzun uzun konuşsaydık senle....
benim son sat 14 mayıs cnm...2 haftadır bebeğimi hissediyorum..2 gündür daha da arttı.
şu anda 20 hafta içindeyiz galiba,mayıs 13 son adet tarihim,ve geçen 4 teslerimi yatırmaya gittiğimizde doktor kesin bir şey söylememekle birlikte kızım olacağını söyledi.şimdi hazırlık yapmak için daha çokmu erken bilemiyorum
kusura bakma Boncuk cum,sonradan fark ettim adını.evet cisiyetimiz kız yani eylül 4 te gitmiştik en son 4 lü testler için ozaman doktorbi çıkıntı yok ama acele etmeyelim genede demişti,ben hemen kıza yordum erkek olunca erken belli oluyomuş çünkü...hayırlısı ...ben kız bebeğini çok istiyorum ama sanki eşler ilk başta erkek istiyolar, her ne kadar eşim hayır kesinlikle öyle bişey yok desede ..neyse şimdilerde çok telaşlıyım sanki yarın bebeğim doğacakta daha ismi ,yatağı,giyeceği hiç bişey hazır değil gibi bi suçluluk,heyecan içindeyim .şimdilik bende alıveriş yapmadım ..ama yapmak için sabırsızlanıyorum sadece bi kaç çorap aldım ..ama çok güzel şeyler var sende internetten fikir edin bence ...inşallah ayağa kalktığında karar vermiş olarak alışverişe çıkarsın....mesela hepsi buradada isme özel patikler falan var ...tabi ismine karar verdiyseniz.....biz hala düşünüyoruzayrıca ayak izi ve elizini saklayabileceğiniz çerçeveler falan en azından böyle ayrıntıları internetten tamamlayabilirsiniz....benimde kafama takılan bir sürü şey varmesela biberon emzik falan almak gerekirmi,yani emermi emmezmi bunlar emmezse hemen lazım olcak ama emerse hiç lazım olmayacak heralde neyse canım bildiğin bişey varsa paylaş benimle
buarada karın bölgençatlamaya başladımı ,ne kullanıyosun benim şu aralar deri döküntülerim başladı sanırım derim yenileniyor göüğüs ve karın bölgemde
BONCUKcum doktor kontrolümüz aslında 8 ekim gibiydi ama doktorumuz yurt dışında olacakmış bi hafta ertelendi. buhafta bulunduğumuz yerdeki hastanede şeker yüklemesi yapılacak .bugun biraz daha ağrım var moralim bozuk evde yatıyorum.çok korkuyorum ...ama bebeğim hareketli ...bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?