Arkadaşlar ne güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz. Benimde sat tarihim 4 mayıs ama yok yok 5. haftda 1 hafta lekelenme 12.haftada 1 gün kanama çok şükür 22hafta 2 günlük olduk. son kontrolde doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama bana sorun şu 23 haftayı... kan pıhtılaşması, miyom, iltahap aama şükür bu ay biraz rahatım yeni yeni oğluşumu hissediyorum. ALLAH bu 4. yü nasipse bize bağışlayacak(3 düşük) ama içim açıldı inanın. ALLAH bebeişlerimizi bize baışlasın. bu arada bu şeker yüklemesi önemli mi? aile hekimi haftaya yapalım dedi ama gitmek istemiyorum. bu arada 6 kg aldım. sizlere baktımda ben galiba yat yat şiştim.
Arkadaşlar ne güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz. Benimde sat tarihim 4 mayıs ama yok yok 5. haftda 1 hafta lekelenme 12.haftada 1 gün kanama çok şükür 22hafta 2 günlük olduk. son kontrolde doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama bana sorun şu 23 haftayı... kan pıhtılaşması, miyom, iltahap aama şükür bu ay biraz rahatım yeni yeni oğluşumu hissediyorum. ALLAH bu 4. yü nasipse bize bağışlayacak(3 düşük) ama içim açıldı inanın. ALLAH bebeişlerimizi bize baışlasın. bu arada bu şeker yüklemesi önemli mi? aile hekimi haftaya yapalım dedi ama gitmek istemiyorum. bu arada 6 kg aldım. sizlere baktımda ben galiba yat yat şiştim.
mrb BONCUKcum bende sabah şeker yüklemesi yaptırdım, bahsettikleri kadar kötü değilmiş. 50 gr başladık, ilk başta açlık kanı alıyrlr sonrada glikoz içip 1 saat bekletiyrlr ,tekrar kan alıyrlr,162çıkmış değerim sanırm biraz yüksek öğleden sonra doktora göstercek eşim ,eğer gerek görürse başka gün 100gr yükleyecekler ya onu içmesi değil de sorun kan aldırmakta, ben her gün kan ilacı içiyrm ama bunlr 1-2 derken bütün yararını alıp götryolar ilacın.neyse inşallah gerek görmez ...
neyse canım dua et ,annem hasta yarın hem onun sonuçlarını alacaz hemde bizde kadın doğımcuya kontrole gidecz inşallah ikimizde iyi sonuçlar alırız ..görşrz...
merhaba arkadaşım..
yazılanları okurken senin sorunlarınla benimkinin aynı olduğunu gördü.
benimde kanda pıhtılaşma var ve üstelik hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
benimde sat tarihim 6 mayıs.şu an diş etlerimde iltihaplanma olduğu için çok rahatsızlık çekiyorum.Dolayısıyla antibiyotik rovamycine kullanıyorum.kullandığım antibiyotiğin bana ve kızıma zararı olur diye çok korkuyorum.sen hiç bu tarz ilaçlar kullandın mı?
Ayrıca kan pıhtısı için ilaç kullanıyormusun?
Rabbim bu cuma günü dualarımızı kabul etsin ve bizim gibi bütün anne adaylarına bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inş.AMİN.
cevabını bekliyorum.teşekkür ederim.
merhaba arkadaşım..
yazılanları okurken senin sorunlarınla benimkinin aynı olduğunu gördü.
benimde kanda pıhtılaşma var ve üstelik hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
benimde sat tarihim 6 mayıs.şu an diş etlerimde iltihaplanma olduğu için çok rahatsızlık çekiyorum.Dolayısıyla antibiyotik rovamycine kullanıyorum.kullandığım antibiyotiğin bana ve kızıma zararı olur diye çok korkuyorum.sen hiç bu tarz ilaçlar kullandın mı?
Ayrıca kan pıhtısı için ilaç kullanıyormusun?
Rabbim bu cuma günü dualarımızı kabul etsin ve bizim gibi bütün anne adaylarına bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inş.AMİN.
cevabını bekliyorum.teşekkür ederim.
AKG aramıza hoşgelmişsin tatlım...Bizde SENİZAYla birlikte ikimizden başka şubat doğum yapıcak yok mu diye düşüncelere dalmıştık...Çoğalmaya başladık yavaş yavaş:))))Günlerimiz seninleaynı sayılır 22+1deyiz bizde:)))Benim de 8.haftada başlayıp 11.haftaya kadar süren yoğun kanamalarım olmuştu zaten bide tedaviyle olduğu için yatmam gerekiyodu 5aydır doktor harici dışarı çıkmadım desem yeridir..Bu hadta gittiğimiz doktor bize de herşey yolunda diyince rahat bi nefes aldık:))))
Şeker yüklemesi evet önemli tatlım bebekte veya eşinde şişmeye fazla kiloya neden oluyomuş,tabi ekstra başka sorunlarada..İhmal edilmemesi gereken bi test yani....24.haftadan 28.haftaya kadara yaptırabilirsin dedi bana doktorum:)Ben de kısmetse 1-2kasım gibi yaptırcam İNŞALLAH:)))Aile hekimlerinin yapmadığını sanıyodum ben ama demek ki aile hekimleride yapıyomuş..Sen de ihmal etmem ve haftaya git yaptır güzelim...RABBİM bu sefer sağlıkla hayırla miniğin oğluşuna kavuşmanı nasip etsin canım[/QUOTE
sağol bocukkk bilgilerinize ve desteğinize gerçekten ihtiyacım ar. evde kalmayada alışmayınca insan durdukça düşündükçe daha bi bunalıyor. rabbim hepimizin yardıcısı olsunnn...
teşekkür ederim.Allah fazı olsun hepinizden.mrb karamel 78 hoşgeldin.canım inş allah dualarımızı kabul eder.sanada büyük geçmiş olsun .
KAREMEL aramıza hoşgelmişsin canım...Benim de diş etlerimde büyüme meydana geldi hamilelik nedeniyle o yüzden diş doktoru rovamycine vermişti..Maalesef bi yararı olmadı hala diş etlerim büyümüş halde ama 2doktora danışmıştım kullanmadan önce ikisi de kullanabileceğimi söylemişlerdi..Bende ilk başta tedirgin olmuştum antibiyotik kullanmak konusunda ama doktorlar kullanabilirsin diyince bende içtim güzelim..Sonuçta doktor verdiğine göre onlarında bi bildiği vardır elbet..İçin rahat olsun canım
RABBİM hayırla,sağlıkla kızına kavuşmanı nasip etsin
Karamelcim bende her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum. benim iltahabım rahmimde bu da erken doğumu yada düşüğü tetikliyormuş 3. ayda penesilin içerikli ilaçlar kullandım. dr hiç bi yan etkisi yok olsa vermem diye çok yüreklendirdi şu anda tekrar zalin diye 2 adet fitil verdi. mecbur kullanacağı akıntım baya bi yeşil bu bebeğimi artık kucaklamak istiyorum rabbim hepimize hayırlısı sağ salim kavuşmak nasip eder inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?