2012 şubat anneliği tadacak olanlar

sağol bocukkk bilgilerinize ve desteğinize gerçekten ihtiyacım ar. evde kalmayada alışmayınca insan durdukça düşündükçe daha bi bunalıyor. rabbim hepimizin yardıcısı olsunnn...

AKGcım burda yapıcağımız paylaşımlarla bebeklerimize aldığımız cicileri anlatarak,paylaşarak,ilersi için olumlu şeyler düşünerek hepimiz sağlıkla hamileliğimizi tamamlıycaz İNŞALLAH...Canınız sıkıldığında yazın bişeyler,hep beraber atlatalım şu günleriiii:))))))))

HANTE aramıza hoşgelmişsin tatlım,oğluşunu büyütmüşsün şimdi de kızın için gün sayıyorsun demek..RABBİM sağlıkla aylarınızı tamamlamanı nasip etsin güzelim:))))Tetanoz aşısı hakkında benim bildiğim kadarıyla bu yaptırdığımız aşılar 10yıllık bi koruma sağlıyo,eğer sende yaptıralı 10yıl dolmadıysa tekrar yaptırmana gerek yok diye biliyorum ben:))))Ama istersen pazartesi günü sağlık ocağındaki hemşireyi arayıp sorarım,daha net bi bilgi ednimiş oluruz:))))))

KAREMELcim çok çok geçmiş olsun..Ateşlenmenin vücuduna daha olumsuz bi etkisi olabilir diye düşünülüp ona göre ilacı değiştirmiş olabilir doktorun..Hem kadın doğumcunada sormuşsun,İNŞALLAH hiç bişeycik olmaz,sen de bi an önce şu iltihabı atlatırsın güzelim

mrb arkadaşlar ben geldiiiiiiiiiiiiiim çok şükür iyi sonuçlarla geldim,annemde prensesimde çok iyi. eeeeee siz neler yaptınız baya çoğalmışız yaw.
bende diyorum ki liste oluşturalım ha . takma adlarımızı ,beklenen doğum tarihlerinizi,cinsiyetleri,kaçıncı bebek olduğunu,kaç kilo aldığımızı ve tabi sizlerin önereceği herangi bişeyde olabilir onları yazıp bi liste oluşturalım ha ha bide koymayaı düşündümz ismi falanda olabilir ne dersiniz:13::13:

Arkadaşlar bende şubat annesi olacağım hayırlısıyla 20 haftalık oldum bende.

SENİZAYcım çok sevindim sonuçlarınızın tertemiz çıkmasınaRABBİM darltmasın,bunaltmasın İNŞALLAH
Liste oluşturma fikrine katılıyorum güzelim ama benim bu konuda hiç bilgim yok..Yapan biri olursa seve seve bilgilerimi söylerim..Hatta ben söyliyim yaparsan yazarsın tatlım..
İsim boncukkk,yaş,29,cinsiyet kız,beklenen tarih 9şubat,13kilo alındıSanırım başka bi bilgi yoktu...

SEDA35 VE NİLAYU aramıza hoşgeldiniz kızlar bebeişlerimizi hayırlısıyla sağlıklı bişekilde kuağımıza alırız inş.ohhhhhhhhh be nihayet gelmeye başladı şubat anneleri uzun zamandır biz boncukla sohbet ediyoduk yeni paylaşımlar iyi olacak hepimizede

BONCUK cum teşekür ederim canım iyi dileklerin için ..çok şükür herşey yolunda sadece gelecek hafta tekrar şeker yüklemesi yapcz biliyosun yüksek çıkmıştı ya bu şeker baya önemliymiş eğer 200 geçerse değer insülin iğnesi falan kullanılıyomuş ve eğer 200 üzerinde ise bebeğin şeker hastası olma riski fazlaymış ama tabi bunda ailesel faktörlerde etkiliymiş.doktora gidince kafama takılanları sordum
he bide eğer karnında acı ve ya kasılma hissedenler varsa sebebi bebeğin hareketleriymiş ve bundan sonra da artarak devam edcekmiş

bu arada kızlar ben biraz alışveriş yaptım neler aldığımı anlatayım size tabi bunlar şimdilik ama ...8 çift çorap,2 tane kilotlu çorap,bir tane 11 parçalı hastane çıkışı birtane 5 parça(5 parça olan atılacak zaten ilk doğduğunda giydirlck),5 tane patikli don,10 tane falan zıbın ama 5 tanesi 0-3 ay 5 tanesi 3-6 ay çünkü ilk aylar genelde uyuyunca çok batmıyomuş,3 tane tulum ,sebamed bebe seti şampuan ,banyo köpüğü,bebe yağ,pişik kremi, yeni doğan için kullanılan sadece pamuk ve su içeren ıslak mendil bu önemliymiş,tırnak makası ,bebekler için kulak çöpü,2 tane önlük ve iki tane şapka almıştım ama zaten takımların içinden çıktı sizin almanıza gerek yok bence,banyo havlusu ,ev içinde kullanılacak battaniye bi tane penye bi tane polar,dışarda kullanılacak battaniye peluş(çok büyük olmasın yoksa bebek arbasında veya pusette kullanılmıyor,bu arda kızlar ben bi tane chicco mağzasına gittim ordan aldım bunları onlar çok güzel bi ihtiyaç listaesi hazırlamışlar hryerde vardır heralde çok faydalı oldu,ayrıca o mağzadaki herşey 100% pamuk ve anti bakteriyel biraz fiyatlar dışarıya göre çok ama bence değer bide unutmayın biz şubat annesiyiz ilk 3 aylık kıyafatleri kalın alına bilirama soraki üçada zıbınları falan kısa kollu alın bence
bebek arabalarına baktık özellikle çift yönlü almaya dikkar edin çünkü küçükken yüzünü görmemiz lazım sonra ise onun etrafı görmesi,işin açığı benim arkadaşlarım 2 tane bebek arabası aldı ilk başta baston aldı sonrada normal bebek arabası çünkü yeni doğduğunda baston iyi oluyomuş ama benim size başka tavsiyem var yoğun araştırmalar sonucu pusetli araba almaya kararverdim puseti hem araba koltuğu olarark hem evde ana kucağı olrak kullanılıyor hemde bebek arabasına monte ediliyor hemde ayrıca bi araba almanıza gerek kalmıyor 6 aydan sonra normal arabaya geçebiliyorsunuz ,tabi araba gene çift yönlü olsun bi inceleyin fiyatlarıda 250-300 gibi ama hem büyünce kullanılacak bebek arabası ,hem bebekken kullancağı araba ,hem puse,hem anakucağı,hemde araba koltuğu almış oluyosunuz buarada pusetiçin bel koruycu alınması gerekiyomuş

oyun parkına daha karar vermedim ama kraft düşünüyorum ,bu arada biraz kendimizi düşünelim çantayıda avvio dan aldım pembiş bişey indirime girmiş tavsiye ederim %50 ydi.165 di biz 80 aldık internet sitesi de varmış bi bakın bence güzel tasarımlar var .Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe
ayyyyyyyyyyy çok yazdım kızlar birazda siz yazın deneyimlerinizi bende yararlanayım

• takma ad- yaş -bebek cinsiyeti-beklenendoğm tarihi-kaç kilo aldı-bebek kaç kilo doğdu-adı
  • senizay - 27 -kız -17 şubat -2 kilo - ? ?
  • boncuk -29 -kız -9 şubat -13 kilo - ? - ?

mrblar bende yeni üye oldum benimde doğum şubat 20 de. ilk aylar 5 kilo verdim şimdi 4 kilo almışım tekrar...eski halime gelmeye başladım inşallah fazla almam zaten kiloluyum..:):) hiç nefes alamam heralde.

Bende bir şubat annesi olacağım Allahın izniyli

NİLAYU hoşgelmişsin aramıza,neler yapıyosun ,nasıl gidiyo hamişlik anlat bakalım

SENİZAY canımdediğin gibi şeker baya önemli bi konu,gelecek haftada hiç bişeycik çıkmaz İNŞALLAH...Bu arada senin minik napıyo hareketleri falan nasıl,ben çok fazla hissetmiyorum ama 2saatte bide olsa kendini hatırlatıyo çok şükürDemek ki ağrılarının sebebi hareketler nedeniyleymiş,için rahatlamıştır artık

mrblar bende yeni üye oldum benimde doğum şubat 20 de. ilk aylar 5 kilo verdim şimdi 4 kilo almışım tekrar...eski halime gelmeye başladım inşallah fazla almam zaten kiloluyum..:):) hiç nefes alamam heralde.

HLY sen de aramıza hoşgelmişsin canım,eee anlatın bakalım nasıl gidiyo hamişlik,bebişin hareketleri nasıl

SENİZAY canım MAŞALLAH sana, alışverişi nerdeyse bitirmişsin O verdiğin adresteki çantalarada baktım çok hoşlar cidden...Bu arada bahsettiğin araba+anakucakları travel sistem olarak geçiyo tatlım,kullanış olarak mantıklı..Ama ben ana kucağını ayrı, arabayı ayrı almayı düşünüyorum,tabi alışverişe gidildiğinde fikir ne olur bilemiyorum:44aha hiç bişey almadım biliyosun İNŞALLAH bi aksilik çıkmazsa bayramda biraz dolaşıp bişeyler almakistiyorum yavaş yavaş,alınca bende yazarım

boncuk cum zaten bebeğin 1.5 saatlik uyuyup uyanma aralıkları olurmuş bu hafta doktor söledi yani noormal herşey sendeki.alışveriş için acele etme thlikeli dönemin bi geçsin herşey alınır inş

karamel78 cim benim antibiyotiğim 500mg dı ismini hatırlamıyorum. kutu bitinceye kadar kullandım. İlk bebeğimdede 8. ayda boğaz iltahabı nedeni ile doktor bana aynı ilaçtan vermişti ve kullanmama rağmen ilk oğlumda bu durumdan dolayı çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. Ama kasık arılarım o antibiyotik ile geçti. Bu ağrılara sanırım iltihaplarımız neden oluyor. kan sulandırıcı iğnem ise hibor 5000 içinde 2 adet var her gün bir tane uyguluyoruz. Bu ararda biraz rahat olmaya çalış bebişlerimiz artık duygularımızdan etkileniyor. Bak ben üç düşükten sonra bile rahat olmak için elimden geleni yapıyorum. Burada inş bir birimize destek olarak yavrularımızı kucaklayacağız. Çoğu gitti azı kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…