sağol bocukkk bilgilerinize ve desteğinize gerçekten ihtiyacım ar. evde kalmayada alışmayınca insan durdukça düşündükçe daha bi bunalıyor. rabbim hepimizin yardıcısı olsunnn...
merhaba arkadaslar bende subatta ıkıncı annelıgımı tadacagım allahın ıznıyle.. ılkı erkekdı sımdı bı prensesım olacakmış.ınsallah saglıkla hayırlısıyla gecer gunlerde kucaklarımıza alırıız bebıslerımızı. benım de satım 20 mayıs. tetanoz asısı demıssınız acaba ılk hamılelıkde yaptırmıs olanlarında yaptrması gerekıyormu ?? ve hangı haftada ılk doz vuruluyor ???tesekkurler....
mrb arkadaşlar ben geldiiiiiiiiiiiiiim çok şükür iyi sonuçlarla geldim,annemde prensesimde çok iyi. eeeeee siz neler yaptınız baya çoğalmışız yaw.
bende diyorum ki liste oluşturalım ha . takma adlarımızı ,beklenen doğum tarihlerinizi,cinsiyetleri,kaçıncı bebek olduğunu,kaç kilo aldığımızı ve tabi sizlerin önereceği herangi bişeyde olabilir onları yazıp bi liste oluşturalım ha ha bide koymayaı düşündümz ismi falanda olabilir ne dersiniz:13::13:
Arkadaşlar bende şubat annesi olacağım hayırlısıyla 20 haftalık oldum bende.
Bende bir şubat annesi olacağım Allahın izniyli
BONCUK cum teşekür ederim canım iyi dileklerin için ..çok şükür herşey yolunda sadece gelecek hafta tekrar şeker yüklemesi yapcz biliyosun yüksek çıkmıştı ya bu şeker baya önemliymiş eğer 200 geçerse değer insülin iğnesi falan kullanılıyomuş ve eğer 200 üzerinde ise bebeğin şeker hastası olma riski fazlaymış ama tabi bunda ailesel faktörlerde etkiliymiş.doktora gidince kafama takılanları sordum
he bide eğer karnında acı ve ya kasılma hissedenler varsa sebebi bebeğin hareketleriymiş ve bundan sonra da artarak devam edcekmiş
mrblar bende yeni üye oldum benimde doğum şubat 20 de. ilk aylar 5 kilo verdim şimdi 4 kilo almışım tekrar...eski halime gelmeye başladım inşallah fazla almam zaten kiloluyum..:):) hiç nefes alamam heralde.
Eki Görüntüle 270523
- takma ad- yaş -bebek cinsiyeti-beklenendoğm tarihi-kaç kilo aldı-bebek kaç kilo doğdu-adı
- senizay - 27 -kız -17 şubat -2 kilo - ? ?
- boncuk -29 -kız -9 şubat -13 kilo - ? - ?
- akg -31 -erkek -15 şubat -14 -? -?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?