2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

ayy hepsii çok datluu bu cicilerinnnnnnnn bide miniklerimizin üstündee göreceğimiz günler gelsee

bunlar bizim son cicilerimiz son 2 cicimiz luxxor teyzemizin hediyesii

Merhaba hly7
kıyafetler çok şirin...2.sıradaki ortada pembe olan üzeri yazılı...ben yazan nerden aldın acaba???

Çok ciciler hepinizin aldıkları, sağlıkla güle güle giydirin inşallah. Bende aldım ama farklı şeyler gördükçe oğlum için daha da çok istiyorum :)

Merhaba, hoşgeldin

Hastane çıkışlarını e-bebek.com da indirim vardı ordan almıştım, güzel kaliteli geldiler, tavsiye edebilirim. Bebek Giyim Hastane Çıkışları - e-bebek.com

Diğerlerini de markafonide gördükçe aldım, genelde markaları crazy baby.

tulum hastane çıkışı alt acma yatagı ve pattaniyelerini miniço.com dan aldım internet üzerinden aksam siparisini verdim sabah teslim edildi 100% pamuklu tam bebeklerimize layık ve fiyatları çok uygun bayanlar tavsiye ederim.uygun ve kaliteli

herkez birbirinden güzel ciciler alıyor ne sanslı bebeklerimiz var. allah herkezin bebeğine nasip etsin her anneye nasip etsin darda zorda kalmasın hicbir bebek ve anne bunlar beni çok duygulandırdı..

bakım ürünleri ve çantanın olduğu resim primadan,milupadan ve bübchen den gelen hediyeler ...bübchende bi yarışma vardı öyle kazanmıştım prima ve milupa her anne adyına bu hediyeleri gönderiyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…