2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

kizlar siz primayi doldurduktan hemen sonra size maille ya da baska türlü dönus yaptilar mi?

ben dun gece esimin face.den doldurdum kendi mail adresimi verdim ama bi dönus olmadi.

telefonla arayıp teyit ediyorlar canım

kızlar birde bunlarda cinsiyetin önemi yok zaten allah kısmet ederse bebeklerimizi kucağımıza alabirsek bu çerçevelerden almak istiyorum
özellikle bu el ve ayak izinin olduğu çok güzel bir hatıra olur herhalde

canım el ve ayak ızıne bayıldım bende bebısın el ve ayak izini alıcam ve çerceveletecem inşallah :) buarada kızlar çin takvimine göre bebişinizin olası cinsiyetını öğrenebilirsiniz bu siteden öğrenınde bakalım kacımızınkı tutmus benım oğlusum olacakmıs mavıs mavıs almaya baslasam mı acaba :)

bu ortadakinden hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce bimde görüp eşimle beğenip almıştık. çok güzel bişey. inşallah bebeğimizin resimlerini koymak da kısmet olur.

kızlar hayırlı olsun hepinizin hamileliği insallah sorunsuz devam eder sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza.. bende temmuz 2011 annesiyim..oğlum büyüdü abi oldu artık (6 aylık)
size tavsiyem bol bol askılı ve yarım kollu cıtcıtlı body alın... yaz sıcağında baska hiçbişey giymiyolar pehlivan gibi geziyorlar... ama sonra kışın giydirmek biraz zor oluyo o ayrı...

canımcım ben almadım su torbasını şeker portakalı almış ama çok cici ..yeni gördüm yazını da kusura bakma tatlım ya

yok canım ya asıl sen kusura bakma, ben yanlış yazmışım :26: şeker de cevap vermiş zaten. ama ben korkarım ondan ya sıcak su kaçarsa içinden, illa olması gerekiyor mu ki? ay hiç bişey bilmiyorum gerçekten çocuk bakmakla ilgili ben herhalde bebişimle karşılıklı ağlaşırız biz.

kızlar ben de bu tulumları beğendim çok cinsiyeti belli olsun kapcam hemen bi tane :) üzerinde " 9 aydır içerdeydim" yazıyor, küçük çıkmış resimler de :)

önlük olarak da bunlar çok hoşuma gitti:

Son düzenleme:

wenicede gecen 50 indirim vardi 2 takimi ordan aldim kren organik takimi ilk kesemizi gorunce hediye almistim
hep erkek bebek icin aliyorum icimde erkek bebek sevgisi var kizim oldugu icin ama hayirlisi olsun kiz bebek yine geliyosa
kizimin tum cicileri kardesine kalcak oyle hesapli olucak sanirim

canim bu tuluma özellikle de yazisina bayildik hangi siteden buldun nerde satiliyo biliyor musun?

canim butun bunlar nerde satiliyor yaaa:)ekrana kitlendim resmen..en iyisi internetten arastirayim ben de biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…