- Konu Sahibi seker_portakali
-
kizlar siz primayi doldurduktan hemen sonra size maille ya da baska türlü dönus yaptilar mi?
ben dun gece esimin face.den doldurdum kendi mail adresimi verdim ama bi dönus olmadi.
canım bu sıcak su torbası ne işe yarıyor?çok tatlıymış bu arada cicişleriniz iyi günlerde kullanın annesi :)
canım bizim bebekler yaz çocugu olacak ama kış geldiğinde lazım olacak bu üşütmesin bebişlerimiz diye
Bende bugün doldurdum formu bakalım bişi gelicekmi? arıyacaklarmı? cicileriniz çok güzel daha erken kimbilir daha neler alıcaz bebişlere. ama düşüncem gerekli olanı kadar almak çünkü çok çabuk büyüyorlar.Sağlıkla gelsinlerde....
erken tabi ama işte insan hevesleniyor o yüzden elbise değilde böyle kullanılacak şeyler alabiliriz sanırım
cicilerin hepsi birbirnden güzel güle güle kullansı bebişler
teşekkür ederiz
kızlar birde bunlarda cinsiyetin önemi yok zaten allah kısmet ederse bebeklerimizi kucağımıza alabirsek bu çerçevelerden almak istiyorum
özellikle bu el ve ayak izinin olduğu çok güzel bir hatıra olur herhalde
Eki Görüntüle 302683
Eki Görüntüle 302684
Eki Görüntüle 302685
bu ortadakinden hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce bimde görüp eşimle beğenip almıştık. çok güzel bişey. inşallah bebeğimizin resimlerini koymak da kısmet olur.kızlar birde bunlarda cinsiyetin önemi yok zaten allah kısmet ederse bebeklerimizi kucağımıza alabirsek bu çerçevelerden almak istiyorum
Eki Görüntüle 302683
Eki Görüntüle 302684
Eki Görüntüle 302685
bu ortadakinden hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce bimde görüp eşimle beğenip almıştık. çok güzel bişey. inşallah bebeğimizin resimlerini koymak da kısmet olur.
canım yanlış hatırlamıyosam 10 milyon bişeydi.aaaa evet bime gelmişti bunlardan canım fiyatları neydi hatırlıyormusun??
canım mesaj yazdım ama görmedin sanırım canım. bu su torbası ne işe yarıyor?
kızlar birde bunlarda cinsiyetin önemi yok zaten allah kısmet ederse bebeklerimizi kucağımıza alabirsek bu çerçevelerden almak istiyorum
Eki Görüntüle 302683
Eki Görüntüle 302684
Eki Görüntüle 302685
canımcım ben almadım su torbasınışeker portakalı almış ama çok cici ..yeni gördüm yazını da kusura bakma tatlım ya
yok canım ya asıl sen kusura bakma, ben yanlış yazmışım :26: şeker de cevap vermiş zaten. ama ben korkarım ondan ya sıcak su kaçarsa içinden, illa olması gerekiyor mu ki? ay hiç bişey bilmiyorum gerçekten çocuk bakmakla ilgili ben herhalde bebişimle karşılıklı ağlaşırız biz.
kızlar ben de bu tulumları beğendim çok cinsiyeti belli olsun kapcam hemen bi tane :) üzerinde " 9 aydır içerdeydim" yazıyor, küçük çıkmış resimler de :)
Eki Görüntüle 303501 Eki Görüntüle 303502
önlük olarak da bunlar çok hoşuma gitti:
Eki Görüntüle 303503 Eki Görüntüle 303504
canim butun bunlar nerde satiliyor yaaa:)ekrana kitlendim resmen..en iyisi internetten arastirayim ben de biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?