- Konu Sahibi seker_portakali
-
Eki Görüntüle 305707
kizlar aksam bunu aldim yine dayanamadim kipa da bebek gisilerinde 50 indirim var
19 tl den buu tulumu 8 tl ye aldim cok cici ama
7 haftalıgım ben ama annem ve kayınvalıdem bana bısıy aldırmıo ya 6 aylık olana kadar bısıy alınmazmıs :S öldurcek bunnar benı off
Canım gule gule gıysın bebısın cıcılerını cok tatlılar
bızımde kız olursa tum ablasının herseyı ona kalıcak erkek se hersey yenılenıcek
bende zaten 1 hurc erkek bebek gıysısı var
kesinlike katılıyorum. daha çok erken.. ben de bir boş gebelik yaşadım o yüzden henüz hiçbirşey almadım. ilerde herşey yolunda giderse inşallah..benim de doğumum temmuz başı görünüyor. 13. haftaya giriyorum, cinsiyeti %100 kesin olmamakla birlikte erkek diyor doktorum. ancak bi şeyler almak için erken geliyor.. ne olacağı belli olmaz. ilk hamileliğimde çocuk eğitimi kitap seti sipariş etmiştim. düşük yaptığım günün ertesi sabahı getirdiler. çok kötü oldum. ki o boş gebelikti.. o yüzden birkaç ay daha beklemeyi tercih ediyorum. Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. tek duam bu..
Ay çok güzeller ve ne kadar çoklar:) Evlenmeden önce aldıklarını kızına niye giydirmedin ayol o zamanda hep mavimi aldın yoksa:) Benim eşim şimdiden pek bişe aldırtmıyo bi yukardakiler işte içindede benim aldığım 3-5 tanedir yoksa bende neler alcam neler... Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?