2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

7 haftalıgım ben ama annem ve kayınvalıdem bana bısıy aldırmıo ya 6 aylık olana kadar bısıy alınmazmıs :S öldurcek bunnar benı off

7 haftalıgım ben ama annem ve kayınvalıdem bana bısıy aldırmıo ya 6 aylık olana kadar bısıy alınmazmıs :S öldurcek bunnar benı off

canım ya aynı inanıs benım annemde de var ama bebegın cınsıyetı bellı olunca beni zor tutarlar :)

Canım ben kızımda 3 aysan sonra almaya baslamıstım ındırım gordukce sımdıde alıyorum
allah kısmet ederse saglıkla alırız kucagımıza bebeklerı etmezse alamayız allah hepımızle olsun ınsallah

Ben cok geri kalmisim ya 1 ay kaldi cinsiyetinin belli olmasina kendimi tutuyorum ama nasil butun gun internetten bakiyorum ayirttirmis gibiyim.su bir ay gecsin saldiricam herseye..

merhaba tüm anneler ,

Bende kısmetse Temmuz annesi olucam .. Hamile olduğumu yurtdışına tatile gitmeden 2 gun önce öğrendim , daha 3 haftalıkken :)) kendimi kaybetmişim tatilde mağazalarda :)) şimdi hiç bişey aldırmıyor eşim ve ailem neymiş cinsiyet belli değilmiş, 3 ay gecsinmiş falan , bana kalsa ooo :)))

Built marka biberon kılıfı aldım ısı koruyuculu oldukça güzel bişey denk gelirse sizede tavsiye ederim ...

benim de doğumum temmuz başı görünüyor. 13. haftaya giriyorum, cinsiyeti %100 kesin olmamakla birlikte erkek diyor doktorum. ancak bi şeyler almak için erken geliyor.. ne olacağı belli olmaz. ilk hamileliğimde çocuk eğitimi kitap seti sipariş etmiştim. düşük yaptığım günün ertesi sabahı getirdiler. çok kötü oldum. ki o boş gebelikti.. o yüzden birkaç ay daha beklemeyi tercih ediyorum. Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. tek duam bu..

Son düzenleme:
bugün 2012 temmuz annelerinde bi arkadaşımızın başına gelen şey ben çok etkiledi bebeğinin kalbinin durmuş olması... bugün dr randevum var keşke görmeseydim onu bebeğim inşallah sağlıklıysa doktordan çıkar çıkmaz alışverişe gidicem bulantılarım elverirse. şu büyüklerin erken bi şey alınmaz safsataları da beni sinirlendiriyo çok. benim çevremde öle biri yok Allaha şükür de polimiğe girmiyorum kimseyle annem ilk hediyelerini aldı bile benden önce... bunlar bizim en hevesli zamanlarımız içimizden ne geliyosa onu yapıcaz hıh:)

Valla bende zor dayanıyorum:) Arkadaşım 4 aylık hamileyken herşeyi hazırdı düşünün 3,5 aylıkken cinsiyet öğrendi ertesi gün mevlüt takımlarını bile almıştı:) Herşey kısmet bişey alıp almamakla alakası yok bence. Gerçi çok cicimizde yok primadan hediye geldi tulum, emzik kabı ve bez, ben önlük ve alt açma aldım sadece onlarda cinsiyetini bilmediğim için yeşil:) O bahsettiğim arkadaşımda hiç kullanmadığı bi battaniye (mavi ama kızda olsa kullanırım), birkaç kıyafet ve oyuncak verdi. Şimdi telefondan giriyorum bilgisayardan girdiğimde bende eklicem fotoları.

Kızlar bunlarda bizim cicilerimiz... Gülen yüz şeklindeki paketli olan alt açma onu biz aldık eşimle hem kaplumbağa şeklinde diye hemde kız mı erkek mi bilemeyince yeşil aldık Paketli beyaz olanda 3lü zıbın var onu da biz aldık, yeşilli önlük ve sarı pijama takımını da annesi dayanamayıp aldı kuzusuna. Diğerleride yakın bi arkadaşımın oğlunun kullanamadıkları oyuncaklar ayakkabılar daha bi sürü gelcek olanda var kızsa da kuzenimin kullanamadıklarından otlanırım diyorum Benim bile küçüklüğümden bikaç güzel kıyafet ve battaniye duruyo hatta beşik bile var değişik bişey büyüdüğünde kullanabilir kullansın istiyorum annesinin kullandıklarını. Tabiki hep ordan burdan geçincek değiliz ama daha çok küçük bebişim şimdiden 1-2 sene sonra giyceği şeyleri almak istemedim. Bide Primadanda arabalı tulum pembe emzik kabı ve bezler geldi bikaç tanede eşantiyon şampuan deterjan vs falan göndermişleri onlar benim:)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı bu cicileri kullanmayı nasip eder inşallah...

Canım gule gule gıysın bebısın cıcılerını cok tatlılar
bızımde kız olursa tum ablasının herseyı ona kalıcak erkek se hersey yenılenıcek
bende zaten 1 hurc erkek bebek gıysısı var

Canım gule gule gıysın bebısın cıcılerını cok tatlılar
bızımde kız olursa tum ablasının herseyı ona kalıcak erkek se hersey yenılenıcek
bende zaten 1 hurc erkek bebek gıysısı var

Sen baya aldın hemde mavili mavili ama senin oğlun olcak gibi geliyo bana dr.da öyle demiş ya zaten. ya kızda olsa mavileri evde falan giydirirsin illa pembeli giycek diye bişe yok aslında.

bizden biraz cici bazini evlenmeden almistim ingilterede yasarken
ceyzime heveslenip bazinida indirim gordukce aliyodu ama nedense hep mavi

bizden biraz cici bazini evlenmeden almistim ingilterede yasarken
ceyzime heveslenip bazinida indirim gordukce aliyodu ama nedense hep mavi[/QUOTE]

çok şeker canım güle güle giysin bebeğin

Ay çok güzeller ve ne kadar çoklar:) Evlenmeden önce aldıklarını kızına niye giydirmedin ayol o zamanda hep mavimi aldın yoksa:) Benim eşim şimdiden pek bişe aldırtmıyo bi yukardakiler işte içindede benim aldığım 3-5 tanedir yoksa bende neler alcam neler... Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.

kesinlike katılıyorum. daha çok erken.. ben de bir boş gebelik yaşadım o yüzden henüz hiçbirşey almadım. ilerde herşey yolunda giderse inşallah..

kızlar hepinizin aldıkları çok cici....baktıkça dayanamıyorum ama cinsiyetimizi öğrenmeden birşey almak istemiyorum...

sizin bebişler güle güle giyinsin bu cicilerini:))

evet canim evlenmeden disney badyli takimi almistim spor mavi ayakabiyi

mavi takimi kizimin cinsiyeti 20 haftada ogrendigimiz icin cinsiyetini bilmeden hep erkektir diye mavi almistim hepsini cekmedim daha cici var cekilcek baska zaman allah veriyo allah alir
yapicak bisi yok 6 ayda da alicak olsa alir 9 aydada allah saglikla kucagima almayi nasip etsin
19 tl lik giysiyi 8 liraya bulunca niye almiyayim dilmi canim salakmiyim ben indirim varken hep aliyodum 1 tane bady 1 tane tulum penye bataniye alt acma falan beyendim onlarida obur ay alicam insallah allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…