2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

canim bu tuluma özellikle de yazisina bayildik hangi siteden buldun nerde satiliyo biliyor musun?

canım bunlar Deniz Akkaya'nın butiğinde satılıyor. internetten ayrıntılı bakabilirsin, birçokları daha var böyle hepsi çok şeker :) mağazası şaşkınbakkalda ama netten de alınabiliyor.

http://chicfrog.com/index.php?route=product/special

kızlar bunlarda bir harika ya mutlaka bu komik tişörtlerden de almak lazım
Eki Görüntüle 303634
Eki Görüntüle 303637
Eki Görüntüle 303638

ben bunlara bayıldım resmen portakal bunları nereden buldun canım

Son düzenleme:

canım buldum bunları ama sipariş verecekken öğrendim ki türkiye distribütör firması faaliyetine son vermiş artık

Çok güzellermiş ama yaaaa... başka firmalarda varmıdır ki bunlardan

canım herhalde tişört baskısı yapan heryer yapar sanırım biz sonucta örnek verdikten sonra

Temmuz annesiyim bende bırazcık erken degıl mı bebiş alışverişi için .

canım bebek alışverişinin hepsini yapmıyoruz zaten küçükçe aldıklarımızı paylaşıyoruz bır ay sonra cinsiyetler beli oldugunda gerçek alısverıslere baslarız

offf çok heyecanlı benım bugun 7 haftlık oldu haftaya kalp atısları ıcın gıdecegım cok heyecanlı dı mı? senın kı ne kadarlık ılk bebegın mı?

ilk aldığım 11 parça hastane çıkışımız ve önlüğümüz

Eklentiler

• $Fotoðraf0319.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $Fotoðraf0320.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 67
Selam hanımlar..Bende temmuz annesi olucam kısmetse...2.ci hamileliğim.33 aylık bir kızım var. Süpriz yapıp gelen bir bebek. Dün ilk kalp atışını gördüm ve duydum. Ama hazırlık için çok erken olduğunu düşünüyorum. hem cinsiyeti belli olmadan almak zorlayabilir renk ve model açısından. bence iyice bir araştırmak lazım yaz çocuğu olacaklar öncelikle neler lazım onları öğrenmeli. dönem olarak bu seneki temmuz annelerinden yardım alabiliriz. ama genel olarak dersek bende yardımcı olmaya çalışırım. biraz olsun tecrübeli sayılırım mart annesiydim ama olsun bebekler genelde aynı şekilde büyütülüyor.bunu yaşadıkça burda yazılanlardan daha iyi anlıycaksınız.biz 2009 mart anneleri hala durumlarımızı çocuklarımızın gelişmelerini takip ederiyoruz.Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum.

canim bende 2 bebek annesi olucam insallah kizim subat bebegi idi benimde ona hersey mevsimlik almistik
indirimli gorunce aliyorum insallah yakinda cinsiyetini bilince iyice renk renk alicaz her bebegi gordugumuzde ona bisi aliyoruz
kizimda da hep oyle yapardik esimle haziran sonu temuz basi olcagi icin benim bebegim ince giysiler bakiyorum pence yumusak seyler
bataniyelerini bile sadece penye alicam yaz bebegi diye kislik gerekene kadar toparlanir bebisler

kizlar aksam bunu aldim yine dayanamadim kipa da bebek gisilerinde 50 indirim var
19 tl den buu tulumu 8 tl ye aldim cok cici ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…