- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.981
Hangi modeli cnm bebeconfortun loola elea fln die gciyrdu isimleri snki.bende bktim onlara begenmistim.Bebeconfort canim travel sistem diye geciyor kapatincada yer kaplamiyor ole ince bisey
kızlarrrrrrrrrr renkliden geldik :106:
çok şükür teyzesi çok güzeldi rabbim herkese nasip etsin inşallah
23+2 olmuşuz :106:
mrb kızlar ben de ara ara girip yazanlardanım:)benim şekerim çıktı ya doktor diyetisyene gitmemi söledi kontrol altına alalım diye canım sıkıldı bugünde gitmm diyet verdim hiç bir tatlı yok hiç bişi yok(Rabbim herkese hayırlı doğumlar ve bebişlerle birlikte sağlık versin..
Masallah:) bizde 23+6 yiz:)
mrb kızlar ben de ara ara girip yazanlardanım:)benim şekerim çıktı ya doktor diyetisyene gitmemi söledi kontrol altına alalım diye canım sıkıldı bugünde gitmm diyet verdim hiç bir tatlı yok hiç bişi yok(Rabbim herkese hayırlı doğumlar ve bebişlerle birlikte sağlık versin..
maaşallah :))) amin canım kaç kilosunki şeker çıktı
sormaa 94,8 gramım yaaa
zaten kilolu hamile kalmıstım off offf neyse bebeğim sağlıklı olsunda sorun değil kilo di mi
Hangi modeli cnm bebeconfortun loola elea fln die gciyrdu isimleri snki.bende bktim onlara begenmistim.
loola canım pembe renk olanı aldım aynısını arkadaşım kullanıyor 1.5 seneden beri hala yenı almısın gıbı sağlam
sormaa 94,8 gramım yaaa
zaten kilolu hamile kalmıstım off offf neyse bebeğim sağlıklı olsunda sorun değil kilo di mi
loola canım pembe renk olanı aldım aynısını arkadaşım kullanıyor 1.5 seneden beri hala yenı almısın gıbı sağlam
dikkat etmeye çalışıyrz baklalım 100 hedefim:)))ya bişi sorucam istanbulda avrupa yakasında hangi hastanelere gidiyrsunz???:18:
[selam güzel anneler sevgili bebeişleri nasılsınız bakalım
biz kızımla iyiyiz çalışıyoruz
hoşgeldin.bilgiye ve ilgiye açız canım.4d usg çektirdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?