2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeconfort canim travel sistem diye geciyor kapatincada yer kaplamiyor ole ince bisey
Hangi modeli cnm bebeconfortun loola elea fln die gciyrdu isimleri snki.bende bktim onlara begenmistim.

kızlarrrrrrrrrr renkliden geldik :106:

Ohh ne guzel bebisini gordun,gozunaydin cnm. Nasildi bebegin,hersey yolundadir insallah

mrb kızlar ben de ara ara girip yazanlardanım:)benim şekerim çıktı ya doktor diyetisyene gitmemi söledi kontrol altına alalım diye canım sıkıldı bugünde gitmm diyet verdim hiç bir tatlı yok hiç bişi yok(Rabbim herkese hayırlı doğumlar ve bebişlerle birlikte sağlık versin..

maaşallah :))) amin canım kaç kilosunki şeker çıktı

Masallah:) bizde 23+6 yiz:)

maaşallah

tunambabym

ben 24 de gördüm işte yani 23+2 de

AMİNNNN..... Bence hic caNini skma tatlim,hamilelikte cikabiliyor bu durumlar. Simdi daha guzel kontrollu kilo alirsin diyetisyen kontrolunde,tatlinin ztn ne bize nede bebegimize faydasi yokki cnm meyvelerle tatli ihtiyacimizi karsilamaliyiz bnce. Tbi hamilesin canin ceker arada ufak kacamaklar yparsn belki:)

slm hanımlarrrr:) bizde yeni katıldık size 25+4 üz kısmetse inş temmuz ilk haftası bekliyoruz.alışverişe başlayan varmı ben hala hiç bişi almadım ilk neler almam gerek önerilerinizi bekliyorum.:)

dikkat etmeye çalışıyrz baklalım 100 hedefim:)))ya bişi sorucam istanbulda avrupa yakasında hangi hastanelere gidiyrsunz???:18:

Merhabalar biz komşu topikten bir grup hamiş 4boyutlu USG ye girmek istiyoruz.Nedir ne değildir kızlar?girenler bir yardımcı olursa seviniriz.Fiyatlar 100-300 arası değişiyor.Cd veriyorlar mı?amaç şov mu yoksa hem şov hem organlarının durumunu detaylı incelemek mi?bir de radyolojideki uzman dr yapıyor gideceğim özelde.devlette yapıyorlar mı?cd vermezler diye düşünüyorum.tel.in kamerasına da izin vermezler.kaçıncı haftada oluyor?bazı arkadaşlar 22 de yaptırmış.internette en iyi 22 . haftada görünür diye okumuştum.ama bazı sitelerde 24-28. haftalarda yapılıyor.siz neler düşünüyorsunuz önerilerinize açığız.bizim topiğe 1 dk uğrarsanız seviniriz.inanın kızlar fikirlerinize ihtiyacımız var.dr lardan tam bişey öğrenemeyen o kadar çok hamile var ki.kafamız karışıyor haliyle.sağlıklı bebişler dileğimle. rumuz:bir ağustos annesi

dikkat etmeye çalışıyrz baklalım 100 hedefim:)))ya bişi sorucam istanbulda avrupa yakasında hangi hastanelere gidiyrsunz???:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…