2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar midem yanıyo yaaa.. sanki içimde koca bi ateş var, ejderha gibi püskürsem ateş çıkacak ağzımdan walla.. ne iyi gelir acaba bilen var mı?? buz gibi su içesim var sürahiyle hemde..

kızlar midem yanıyo yaaa.. sanki içimde koca bi ateş var, ejderha gibi püskürsem ateş çıkacak ağzımdan walla.. ne iyi gelir acaba bilen var mı?? buz gibi su içesim var sürahiyle hemde..

canım bende de ayni sorun var ya doktor mıde surubu verdı arada kotu oldugumda ıcıyorum ıyı gelıyor. bunun dısında bunu onlemek ıcın az az ve sıksık ye yemek yerkenden uzanma bırde ıkı yastık la yatmaya baslamanı onerırım bunun dısında benım bıldıgım bırsey yok malesef

Günaydın kızlarrr.Topiğimiz renklenmiş biraz çook sevindim. Nasılsınız minik bebişlerimiz nasıllar? Bizim bu aralar ayaklar ödem yapmaya başladı.İlkinde hiç olmamıştı böyle bir sorunum. Çok su içerim, tuza dikkat ederim ama sanırım bütün gün oturarak çalışıyoruz ya ondan bakalım salı günü kontrole gideceğiz bir de dr.umuza soralım. Onun dışında iyiyiz çok şükür.

Butun gun ayaklari sarkitmaktanda olabilir cnm dedigin gibi bol su icmek ve tuzu kesmek onemli. Heleki son aylarimiz yaza gelcek herkes o zmna daha ck sisersin diyor, uzatabildigimiz kdr ayaklari uzatmak onemli galiba. Bizde oglusumla iyiyiz cok sukur:) topigi renklendirme calismalarida hizla devam etsin,bizim elimizde cnku kizlar:))

Aynı durum bende de var cnm. Bebişlerimizin tüyleri oluşuyorr artık çook normal. Ben rennie emiyorum. Çok iyi geliyor cnm. Onun dışında her yolu denedim ama engel olamadım.

Evet cnm. Allah korusun şişmeyelim ya çok zor olur. Bu arada ben günde 4 lt su içiyorum. Su canavarı gibiyim ben ama şimdi okudum çok su da ödem yapıyormuş. Bunun ortası yok galiba :)) Aman hep iyi olun inşallah cnm.Evet cnm haklısın rengarenk olalım hep beraber,bizim elimizde.

Gunaydin kizlar neler yapiyorsunuz benim vucutta odem yapmaya basladi gece uykumdan uyandigimda yere bastigimda ayaklarim patlicak gibi oluyor ben tiroit ilacida kullaniyorum odem oda yaparmis

Canım ılık süt iç iyi geliyor,bir de bi kaç gün yağlı yiyeceklerden uzak dur,bi ara benim de öyle olmuştu sonra geçti hemen...

hamileyken rennie kullanılabildiğini bilmiyordum bak, alayım hemen, eskiden çok kullanırdım onu, hemen keserdi sorunu.. şimdi de kullanabiliyorsam ne güzelmiş bu arada topiği renklendirme çalışmaları başarılı olmuş.. artık daha eğlenceli .. bu arada yarından sonra oğluşumu görcem çok az kaldı her seferinde çok heyecanlanıyorum yaa, geçmiyo saatler bile sanki.. bi an önce gitsem görsem artık..

Sanslisin cnm hasret gidereceksin oglusunla:) bnde oglusumu cok ozledim ama 2 hfta var daha kontrolume. Keske evde kullanablecegmz br teknoloji olsada herangorsek yavrularimizi:)

evet az kalmıs canım benim doktorum turkıyedeydı gelmiş arayıp yarın gıtsem mi diye dusunuyorum yada haftaya eşimle konusucam bakalım sınavları var ne zaman bosu var bılmıyorum ona gore ayarlıycam belkı yarın rahattırda gıderız doktora :)

cevap yazdığın için teşekkürler

o zaman ben yanlış anlamışım demek ki, benm eşim aşağıdaymış. aynı durum değil demek ki.
placenta previa denen durum yani benmki, 28. haftaya kadar yukarı çıkmasını bekliyorz dedi doktor, an son geçen ay 21. haftadayken hala aşağıda idi.
yukarı çıkmazsa eğer benm de senn gibi mecburen sezeryan olacak hapsuu, ama ben normal istiyorum

kızlar işyerniz musait ise eger, ayaklarınzı uzatıp oturmaya çalışın, ben öyle yapıyorum, ayaklarımı sarkıtmıyorum.
boş temiz çöp kovalarından birini aldım üzerne de bi minder koydum, bütün gün ayaklarımı onun üzerne uzatıyorum, çok şükür şişme filan yok ayaklarımda henuz.

iş yerndekiler biraz dalga geçiyolar oo bu ne rahatlık diye ama olsun :)

:))) Yok cnm ya burası kalabalık giren çıkan çok oluyor. Ben uzatamam bacaklarımı falan ne yazık ki. Akşamları evde dinleneceğiz bol bol artık

canım bende bilgisayar kasasının üzerine uzatıyoum ayaklarımı 1 haftadır pek rahat ettim.
daha az belim ağrıyor..

Süper ya topiği böyle görmek. Birkaç gündür giremedim. Evde besin zehirlenmesi geçirdim. Kahvaltıda peynirden olduğunu düşünüyorum çünkü eşim bir tek peynir yememişti ona hiçbirşey olmadı. Tabi kızımla biz biraz yorulduk , aç kaldık, bol bol serum yiyip bu badireyi atlattık :). Tabi onun için epey korktum. ama doktorum besin zehirlenmesinin bebeği etkilemediğini söyledi. Aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…