- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.961
ben çok ucuzcuyumdurBulunca alırım şu niyetle "giydirirsem giydiririm yoksa birine hediye ederim" diye çok aktif ve çok kalabalık bi çevreye sahibim
Daha kızım olacağını öğrenmeden avm ledrde fln gezerken çorapçılardan geçerken bulduğum sepetlerden 25 kuruş bilemedin 50 kuruşa şu çorapları almıştım
Eki Görüntüle 382471 Eki Görüntüle 382472 Eki Görüntüle 382475 Eki Görüntüle 382476 Eki Görüntüle 382478
sağol cnm...
kalp atısı gibi oluyor 2 3 dk sonra geciyor amiyo sıvısını yutuyomuş onon için hıçkırık tutuyomus ama cok güzel bişey bende yicemmm :))
Kızlar öptüm kaçıyorum ben:)
hazırlanayım artık kızımı görmeye gitcem malummm:)
Evet canim ya sukurler olsuninsanın eline alıp, tekrar içine sokası geliyo dimi.... Ne düzel bi duygu allahımmmmm şükürler olsun....
Kizlar 4 boyutluya giren varmi haftaya gircem ben bebis nasil gozukuyorr
Evet cok net belli oluyomus cok merak ediyorum bnde
tamam canım yazmaya devam edırım buarada tanısalım :) ben bahar kıbrıstan 25 aftalık hamıleyım ve kızım olucak kısmetse peki ya sen ?
kızlar bebişlerinize kıyafet neler aldınız ?
evet canım cok masraflı 2 tulum yazlık 60 lira :)) pazartesi bebe arabasınıda aldık biz
Bende istanbuldayim cnm ismim tugba 24. Haftamizdayiz bzde oglusumla:)
WUHUUUUU HAKİKATEN BAŞLANGIÇ FİYATI OYSA ÜST SINIRLARI DÜŞÜNEMİYORUM:s BEN EKLİYECEĞİM ŞİMDİ KUMAŞLARI YUMUŞACIK, ÇOK KALİTELİ BAZISI M&M BAZISI LCW BAZISI WENICE BAZISI ZEYLAND 2 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA MESELA KİPADA %70 İNDİRRİM VARDI CİNSİYET KESİN OLMAMASINA RAĞMEN 5 Lİ PAKET ÇITÇITLI ASKILI ,KOLLU,ATLET KELİNDE OLANLARI PAKETİ 15,17 TLYA ALDIM...ZATEN DOKUNMADAN PEK ALIŞ VERİŞ YAPMAM, O YÜZDEN NETTEN PEK ALIŞVERİŞ YAPAMAM
MOTHERCAREDE ÇOK KALİTELİ GAYETTE FİYATİ MAKULMUŞ...
ben gırdım canım ama 3 boyutlumuydı 4 mu sormadım valla renklı ults. ınanılmaz bısı yaa ay bebısın kıme benzedıgıne kadar gorebılıyosun super bır hıs gercı ben gremedım tamam kızım ıkı elını yuzune koymustu doktorla ugrastık okadar yok cekmedı ellerının arasından bakmaya calıstı falan oyle doktor yuz hatları babaya benzıyor dedı esımde burnuda bana benzıyo dıyo bakalım ben bırsey anlayamaıdm ama tekrar gıdeceyız 29 haftada doktor gel tekrar bakalım cekelım yuzunun resmını cd ye sakla dedi :)
Bende bakiyorum bebek arabalarina ama hepsi o kadar buyuklerki acmak kapamak bi dert,ve cok yer kapliyorlar. Hangi modeli tercih ettin cnm sen markasi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?