2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım coğunu giydremıyceksın bile okadar hızla buyuyolar ki anlatamam ablamın kızına sırf buyudugu ıcın gıydıremedıgı okadar kıyafet kalmıstıkı bak aklıma geldı arayım cıkarsın benım kızce gıyer :)

Kizlar 4 boyutluya giren varmi haftaya gircem ben bebis nasil gozukuyorr

ben gırdım canım ama 3 boyutlumuydı 4 mu sormadım valla renklı ults. ınanılmaz bısı yaa ay bebısın kıme benzedıgıne kadar gorebılıyosun super bır hıs gercı ben gremedım tamam kızım ıkı elını yuzune koymustu doktorla ugrastık okadar yok cekmedı ellerının arasından bakmaya calıstı falan oyle doktor yuz hatları babaya benzıyor dedı esımde burnuda bana benzıyo dıyo bakalım ben bırsey anlayamaıdm ama tekrar gıdeceyız 29 haftada doktor gel tekrar bakalım cekelım yuzunun resmını cd ye sakla dedi :)

sLM kızlar nasılsınız bebişlernz nasıl? paşamla birlkte gün doldurmaya dewam edıoruzz :)) hıc durmuo masallah benmm oglum kıpır kıpır 4 boyutluya bizde gırdık ayy oglummu ilk kez o kdr yakından görüdm ayy ben yerim onu kıpır kıpırdı doktorumz bile dedi cok hareketli bi bebek bu die hıc durmuoki yaramaz paşam ama cok güsel bişey 4 boyutlu yaaa herseyını görebilioruz

Bende 3 boyutlumu 4 boyutlumuydu bilmiyorum amabebisi cok net gormek mumkun oluyor,harika bisey agzi burnu hrseyi nasilda belli oluyor, benimde oglusum olcak o yzdendoktor babasinabenziyor dedi:))

çook pahalı yahu,ben tanesini 4 liradan aldım civilden o kısakollu çıtçıtlı zıbınlardan.gayet de kaliteli penyesi ve pamuklu

benim sıpam da göstermedi yüzünü,çok net olmadı yüzü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…