- 9 Mart 2009
- 3.032
- 109
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.001
Bebeconfort canim travel sistem diye geciyor kapatincada yer kaplamiyor ole ince bisey
cnm ben oğlumda pişman oldum az aldım diye oğlum 27 TEMMUZ doğumlu ,çıtçıtlı badi ,tulum kusan bebekte aşırı derecede lazım oluyo ...canım coğunu giydremıyceksın bile okadar hızla buyuyolar ki anlatamam ablamın kızına sırf buyudugu ıcın gıydıremedıgı okadar kıyafet kalmıstıkı bak aklıma geldı arayım cıkarsın benım kızce gıyer :)
tamam canım guzel haberlerle dön bize
çook pahalı yahu,ben tanesini 4 liradan aldım civilden o kısakollu çıtçıtlı zıbınlardan.gayet de kaliteli penyesi ve pamuklu
güle güle kullansın bebişin cnm sağlıklı günlerde..
Bizde bugün chicco nun ct duo 02 modelini aldık laciver olan çok beğendim çok güzeldi piyasada 650-700 arası idi ama dijitall.com diye bir yerden 550 tl ye hemde 12 taksitle aldık bana uygun geldi daha doğrsu babanesi ve dedesi aldı :)) iyi günlerde kullanırlar inşlh.
Biliyrm o modelini ck guzel, gule gule kullan cnm :)
aa kızlar 4d ultrasona ayrı paramı veriosuunuz :26:benim kendi doktorumun odasındaki ultrason bi düğmeye basmasyla gectı 4d ye ekstradan ücret ödemedik sadece giriş ücreti o kdr ama cokkk güsel bişe mutlaka gidin derim ben o resim bilgisyrmn ekrannda bakmya doyamıorummmmm oglumaaa öpüorm öpüormmmm doymuormmm
slm hanımlarrrr:) bizde yeni katıldık size 25+4 üz kısmetse inş temmuz ilk haftası bekliyoruz.alışverişe başlayan varmı ben hala hiç bişi almadım ilk neler almam gerek önerilerinizi bekliyorum.:)
aa kızlar 4d ultrasona ayrı paramı veriosuunuz :26:benim kendi doktorumun odasındaki ultrason bi düğmeye basmasyla gectı 4d ye ekstradan ücret ödemedik sadece giriş ücreti o kdr ama cokkk güsel bişe mutlaka gidin derim ben o resim bilgisyrmn ekrannda bakmya doyamıorummmmm oglumaaa öpüorm öpüormmmm doymuormmm
selam kızlar nasılsınızzzzz keyifller nasıl
şükür ALLAHA cnm sen nasılsın?
KIZLLAR ÇOK AĞIRLAŞMADAN ALIN ALCAKLARINIZI SONRA PİŞMAN OLURSUNUZ HEM SICAK,HEM 8 AYLIK GEBELİK,YORGUNLUK İNSAN YORULUYO ALIŞ VERİŞİN KEYFİ KAÇIO...
RENKLİ ULTRASON İÇİNDE AĞUSTOS ANNELERİ TOPİĞİNDE OKUDUM 200 DEN BAŞLIYO DİOLAR 500 E KADAR YAPTIRAN VAR ,AMA BAZISI DEVLET HASTANELERİNDE PERİTONOLOJİ(AEMİN DEĞİLİM)BÖLÜMÜNDE ÇOK AZ Bİ ÜCRET KARŞILIĞINDA YAPILDIĞINI SÖYLEMİŞLR TABİ ÖZEL DEKİ DR LAR BU DURUMDAN PEK MEMNUN OLMUYOLARMIŞ O AYRI,BAZISI YAPTIRMAYI GEREKSİZ BULMUŞ(ki bende onlardanım, ilk bebekde insan herşeyi tamolsun, fln diye düşünüyo ama ikincide çoğu şeyin gereksiz olduğunu düşünebiliyorsun...)(banyo filesi gibi kesinlikle çooook gereksiz...)
ay canım yazını görünce kendimi görmüş gibi oldum :)) bi an dedigin gibi ilk oldugu için heralde bende herseyı tam olsun istiorum gittim fileye 15 tl verdimkoşa koşaaa ama şimdi bide şöle bişeyde var hem benm ailemde hem eşimin ailesinde ilk torun olcak allah var annemde babamda bi ton şey aldılar halada alıolar aklına gelebılck her seyı almıs annem saolsun ama kayınvalideminde ilk torunu ya bi çöp bi çorap almazmı insan ya çıldırıorum yeri gelincede ben babanneyim dior tabi ben dururmuyum hemen cvbnı veriorum cok şükür kimseye muhtac deiliz allah kimseyede muhtac etmesin ama insan bozuluo torun torun diolardı oturup bi yelek öremezmiydi oturmusta ortada olmayan gelinlerne lif örüo kadın şaka gibi bende ona inat ne görsem her seyı alıorum alma nabcan o kdr dio benm ilk cocugum tabiki alcam diorm
slm hanımlarrrr:) bizde yeni katıldık size 25+4 üz kısmetse inş temmuz ilk haftası bekliyoruz.alışverişe başlayan varmı ben hala hiç bişi almadım ilk neler almam gerek önerilerinizi bekliyorum.:)
Merhabalar biz komşu topikten bir grup hamiş 4boyutlu USG ye girmek istiyoruz.Nedir ne değildir kızlar?girenler bir yardımcı olursa seviniriz.Fiyatlar 100-300 arası değişiyor.Cd veriyorlar mı?amaç şov mu yoksa hem şov hem organlarının durumunu detaylı incelemek mi?bir de radyolojideki uzman dr yapıyor gideceğim özelde.devlette yapıyorlar mı?cd vermezler diye düşünüyorum.tel.in kamerasına da izin vermezler.kaçıncı haftada oluyor?bazı arkadaşlar 22 de yaptırmış.internette en iyi 22 . haftada görünür diye okumuştum.ama bazı sitelerde 24-28. haftalarda yapılıyor.siz neler düşünüyorsunuz önerilerinize açığız.bizim topiğe 1 dk uğrarsanız seviniriz.inanın kızlar fikirlerinize ihtiyacımız var.dr lardan tam bişey öğrenemeyen o kadar çok hamile var ki.kafamız karışıyor haliyle.sağlıklı bebişler dileğimle. rumuz:bir ağustos annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?