2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeconfort canim travel sistem diye geciyor kapatincada yer kaplamiyor ole ince bisey

güle güle kullansın bebişin cnm sağlıklı günlerde..

bizde bugün chicco nun ct duo 02 modelini aldık laciver olan çok beğendim çok güzeldi piyasada 650-700 arası idi ama dijitall.com diye bir yerden 550 tl ye hemde 12 taksitle aldık bana uygun geldi daha doğrsu babanesi ve dedesi aldı :)) iyi günlerde kullanırlar inşlh.

s.a kızlarrr geldimm bebişimi gördüm...800 gr 34 cm miş kuzucum yesin onu annesi öyle tatlı duruyoduki cihazın ekranına yapışıp öpesim geldi:)
şükür iyiymiş kuzucum bende kan yine çok düşük(sabah akşam 1.5 aydır kan ilacı kullanmama rağmen onun haricinde iyiyim şükür ALLAHA...

dr RENKLi ultrasona girmek istiyormusun diye sordu bizde yok falanca hastaneye gitmen gerek dedi aradım konuştum 200-300 arası çoğu yerde bakalım onada kısmet...
cnm ben oğlumda pişman oldum az aldım diye oğlum 27 TEMMUZ doğumlu ,çıtçıtlı badi ,tulum kusan bebekte aşırı derecede lazım oluyo ...
ben onları boy boy aldım,kimisi 0-3 kimisi 3-6 kimisi 6-9 ay ama benim tecrübeli bir temmuz annesi olarak size tavsiyem, çıtçıtlı badi gibi evde giyebileceği özellikle penye türü şeylerden sakınmayın çünkü çok gerekli oluyor ,ayrıca kurban ve ramazan bayramları mevlüt hepsi ilk 6 aylık döneme geldiği için ve yaz olduğundan addaaa lara sık gidildiğinden şık bi kaç penye vs. güzel kıyafete ihtiyaç doğuyor benim oğlum ve kızım la alışveriş yapmam zor olur diyerek şimdiden hazırlıklı olmak niyetindeyim:))))

tamam canım guzel haberlerle dön bize

iyi dileklerin için sağol hapşucum haberler çok şükür ki güzelll:)

çook pahalı yahu,ben tanesini 4 liradan aldım civilden o kısakollu çıtçıtlı zıbınlardan.gayet de kaliteli penyesi ve pamuklu

destiny cim yanlış anlamışsın 15,17 olan 5li set fiyatı ki 3,3.5 civarı tanesi kaliteside çok iyi

bebek arabası konuşulmuş bende araştırıyorum ama hakkaten fiyatları baya tuzlu ama bir tanesine resmen vuruldum hala tam karar veremedim ama mağazalarda bulabilirsem onu uygun fiyata kafaya koydum markası greco trekko harika bi araba 500 den başlıyo internette üzt sınır 900 fln ama jeep gibi araba kapatılması,taşınması 360 c dönen tekerleri çok kullanışlı netten videosunu izledim hasta oldum bakalım kısmet...

Ana kucağını istemiyorum, oğlumda aldım 6 ay kullanmadan birine hediye ettim, o kadar ağar oluyo ki tek başına onu taşımak bile ayrı mesele ,o yüzden evde çocuğu içine yatırmak için 6 ay kullandım ,zaten ondan sonra içinde bile durmuyo...

aa kızlar 4d ultrasona ayrı paramı veriosuunuz :26:benim kendi doktorumun odasındaki ultrason bi düğmeye basmasyla gectı 4d ye ekstradan ücret ödemedik sadece giriş ücreti o kdr ama cokkk güsel bişe mutlaka gidin derim ben o resim bilgisyrmn ekrannda bakmya doyamıorummmmm oglumaaa öpüorm öpüormmmm doymuormmm

aynen ben deeeee. kaşı gözü ağzı burnu o kadar net gözüküyor ki. keşke daha uzu sürse diyorum.

slm hanımlarrrr:) bizde yeni katıldık size 25+4 üz kısmetse inş temmuz ilk haftası bekliyoruz.alışverişe başlayan varmı ben hala hiç bişi almadım ilk neler almam gerek önerilerinizi bekliyorum.:)

hoşgeldın canımmmm. ben de henuz bısey almadım yavruma. 7. ayın dolmasını beklıyorummmm

bende aynen senin gibi canım dr.düğmeye bastı renkliye geçti bu ay inşAllAH cd de götüreceğim.ekstradan ücret ödemedim....

KIZLLAR ÇOK AĞIRLAŞMADAN ALIN ALCAKLARINIZI SONRA PİŞMAN OLURSUNUZ HEM SICAK,HEM 8 AYLIK GEBELİK,YORGUNLUK İNSAN YORULUYO ALIŞ VERİŞİN KEYFİ KAÇIO...
RENKLİ ULTRASON İÇİNDE AĞUSTOS ANNELERİ TOPİĞİNDE OKUDUM 200 DEN BAŞLIYO DİOLAR 500 E KADAR YAPTIRAN VAR ,AMA BAZISI DEVLET HASTANELERİNDE PERİTONOLOJİ(AEMİN DEĞİLİM)BÖLÜMÜNDE ÇOK AZ Bİ ÜCRET KARŞILIĞINDA YAPILDIĞINI SÖYLEMİŞLR TABİ ÖZEL DEKİ DR LAR BU DURUMDAN PEK MEMNUN OLMUYOLARMIŞ O AYRI,BAZISI YAPTIRMAYI GEREKSİZ BULMUŞ(ki bende onlardanım, ilk bebekde insan herşeyi tamolsun, fln diye düşünüyo ama ikincide çoğu şeyin gereksiz olduğunu düşünebiliyorsun...)(banyo filesi gibi kesinlikle çooook gereksiz...)

ay canım yazını görünce kendimi görmüş gibi oldum :)) bi an dedigin gibi ilk oldugu için heralde bende herseyı tam olsun istiorum gittim fileye 15 tl verdim koşa koşaaa ama şimdi bide şöle bişeyde var hem benm ailemde hem eşimin ailesinde ilk torun olcak allah var annemde babamda bi ton şey aldılar halada alıolar aklına gelebılck her seyı almıs annem saolsun ama kayınvalideminde ilk torunu ya bi çöp bi çorap almazmı insan ya çıldırıorum yeri gelincede ben babanneyim dior tabi ben dururmuyum hemen cvbnı veriorum cok şükür kimseye muhtac deiliz allah kimseyede muhtac etmesin ama insan bozuluo torun torun diolardı oturup bi yelek öremezmiydi oturmusta ortada olmayan gelinlerne lif örüo kadın şaka gibi bende ona inat ne görsem her seyı alıorum alma nabcan o kdr dio benm ilk cocugum tabiki alcam diorm

cnm o kadar iyi anlıyorumki seni helede annaneniz alıp,,
babanne almayınca insan daha çok doluyo... ama bence daha iyi sonra başa kakması güzel olur
oğlumda bende banyo filesi aldım ama bir kere denedik sonra kaldırdık bi dahada o oldu.... bebeği ona direk zaten yatıramıyorsun, hadi yatırdın su akıp gidiyo bebek üşüyor.ya banyo süngeri ki onuda tavsiye etmiyorum (sünger suyu çabuk soğutuyor) yada annemin yöntemi bebeğin üstünden çıkan bir kaç penye, yada onun için hazır tutabileceğin bir parça bez ki bebeğin cildi küvetinin zeminiyle temas etmesin ,döküyoson suyu bebiş suyun içinde oluyo, kafasını elinle tut... tammaaam olduda bittiii, ay özledim bebk banyosunu yaaa
yaz bebeği olunca sık sık bıcı bıcı yaptırıyosun dr bize göbeği düşmeden suya sürmeyin yoksa göbeği geç düşer dedi ,ama biz bebişimin o sıcakta ,o kirle yatmasına razı olamadık...
gün aşırı banyo yatırdık göbeğide 8 günde ancak düştü

[ı][color=""][ı]hayırlı sabahlarrrrr ....
Anneleri ve minik bebişleri nasıllar? Biz gayet güzel bir güne uyandık kızımla....[/ı]
[/color][/ı]

DÜN DR UM BENDEN RENKLİ ULTRASON İSTEMİŞTİ ARAŞTIRDIM KARIŞTIRDIM YAPTIRANLARIN ÇOĞUNUN ŞU DÜŞÜNCEDE OLDUĞUNU GÖRDÜM GEREKSİZZZZZ
BU KONUYLA VE BAŞKA Bİ KAÇ KONUYLA İLGİLİ Bİ BAŞLIK AÇTIM....
2012 yazının anne adayları, hastanede muayene,tekik,tahlil ve doğum ücretleri...

slm hanımlarrrr:) bizde yeni katıldık size 25+4 üz kısmetse inş temmuz ilk haftası bekliyoruz.alışverişe başlayan varmı ben hala hiç bişi almadım ilk neler almam gerek önerilerinizi bekliyorum.:)

hoşgeldiniz... bende daha bişey almadım pek, bi kaç parça zıbın bir iki çorap o kadar şimdiden sonra bakıyorum artık..

4 boyutlu usg den kastınız sadece 4 boyutlu renkli görmek mi, yoksa ayrıntılı usg mi??? ikisi farklı şey. sadece 4 boyutlu reknli görmek için o kadar para vermek tabiki gereksiz.. ama ayrıntılı usg ye girmek bence hiç gereksiz değil.. ayrıntılı 24. hafta civarı yapılıyo genelde, bebişin tüm organları inceleniyor tek tek, allah korusun önemli bi rahatsızlığı varsa erkenden teşhis edilmesi açısından çok önemli.. tıp çok ilerledi, bazı hastalıklar anne karnında tedavi ediliyor artık.. sonra geç kalmış olmak daha çok koyar insana. allah korusun.. bişey yoksa ne güzel bebişi görmüş oluyorsun, varsa da erkenden tedbir alıyorsun.. herkesin fikrine saygı duymak lazım bazı anne adayları gereksiz görebiliyor ayrıntılıyı da.. bence gerekli.. 175e yaptırdım ben, hiç de pişman değilim.. hem herşeyi görüp öğreniyorsun aklında soru kalmıyor, hem cd veriyorlar hatıra kalıyor, hem de aynı zamanda 4d ve renkli de görmüş oluyorsun.. bi taşla kaç kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…