- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.941
dediğin gibi para olunca kolay ,ama az masraflı değil bu minikler...evet canım haklısın soyledıklerınde bızde bu ay yatak bakmaya baslayacagız zaten kıbrısta kalıyoruz gıdılecek bakılacak yerler belli 3 gunde hallederız alsıverısı cok sukur parasını bırıktırmıstık onceden bankada hazır beklıyor
kızlar bebişlerinize kıyafet neler aldınız ?
dediğin gibi para olunca kolay ,ama az masraflı değil bu minikler...
dediğin gibi para olunca kolay ,ama az masraflı değil bu minikler...
evet canım cok masraflı 2 tulum yazlık 60 lira :)) pazartesi bebe arabasınıda aldık biz
evet canım cok masraflı 2 tulum yazlık 60 lira :)) pazartesi bebe arabasınıda aldık biz
bebek arabasını ne tercıh ettın canım nasıl bırsey aldın ? ben hafıf olmasını ıstıyorum bırde tek ele katlanabılmesını
Eki Görüntüle 382448 Eki Görüntüle 382449 Eki Görüntüle 382450 Eki Görüntüle 382451 Eki Görüntüle 382452 Eki Görüntüle 382453
pembe bahçıvan pn.kipadan 7 küsüre almıştım.
Tulum kadife onu semt pazarından 13 tl ye aldım
alt üst kadife takım 10 küsür lira semt pazarından
pembe elbise avm den 13 tl
çok pahalı bişey almadım daha hastane çıkışları,mevlüt takımı, bebek arabası,vs. Gibi asıl ihtiyaçları eminönüne bıraktım hhhaaaa en önemlisi lohusa pijaması geceliği fln var daha!
Eki Görüntüle 382448 Eki Görüntüle 382449 Eki Görüntüle 382450 Eki Görüntüle 382451 Eki Görüntüle 382452 Eki Görüntüle 382453
pembe bahçıvan pn.kipadan 7 küsüre almıştım.
Tulum kadife onu semt pazarından 13 tl ye aldım
alt üst kadife takım 10 küsür lira semt pazarından
pembe elbise avm den 13 tl
çok pahalı bişey almadım daha hastane çıkışları,mevlüt takımı, bebek arabası,vs. Gibi asıl ihtiyaçları eminönüne bıraktım hhhaaaa en önemlisi lohusa pijaması geceliği fln var daha!
evet evet bızde o nedenle her ay bankaya para yatırdık yanı alısverıse gıtmedık ama alısverıs yapmıs gıbı paramızı hazırladık cok sukur sıkıntı cekmıyecegız toplu alabıleceyız. Masraflı demıssınız bebek esyalarına evet oyle bırde kıbrıstakı fıyatları gorsenız tc dekının 2 katı nerdeyse
akıllı bi annesin ,kızın çok şanslı o zaman...
Valla bende ilk hamilelik haberimden itibaren biriktireyim diye niyetlendim, ama her ay başka bi şeyle sıkıştık, kenara bıraktığımızı kullandık.
şimdi aylıklarımızı alıp gitcem alış verişe artık idare etcez:)
hakikaten gel burdan al kızımmmmm burası hakikaten uygun sizde ne ne kadar mesela?
daha alısverısı tam yapmadıgım ıcın bımıyorum ama su basıt askılı zıbınlar varya altı cıtcıtlı ıncecık onlar 15 ten baslıyor .
kızlar bu arada benim bebegi çok hıckırık tutuyor kasıklarımda pıt pıt diye atıyor yine
ben cıtcıtlı zıbınları mothercareden aldım 7 li paketin içinde satıyorlar 50 lira ya yumusacık cok guzel
kızlar bu arada benim bebegi çok hıckırık tutuyor kasıklarımda pıt pıt diye atıyor yine
canım güney kıbrısta mothercare var orası ucuzmus dıye bende duydum cogu hamıle ordan olıyor burdan bende onlara katılıcam galıba hamılelıkler ıle kuzeyde ucmus durumda fıyatları yanı bır etek 90 tl o derece .
canım pembe elbıseyı mı aldın 15 tl ye inanmıyorum ya burda herhalde rahat 50 tl vardır o elbıse bu arada aldıkların da cok seker guzel gunlerde gıymek kısmet olsun kızına :)
daha alısverısı tam yapmadıgım ıcın bımıyorum ama su basıt askılı zıbınlar varya altı cıtcıtlı ıncecık onlar 15 ten baslıyor .
MOTHERCAREDE ÇOK KALİTELİ GAYETTE FİYATİ MAKULMUŞ...ben cıtcıtlı zıbınları mothercareden aldım 7 li paketin içinde satıyorlar 50 lira ya yumusacık cok guzel
ben çok ucuzcuyumdurcanım pembe elbıseyı mı aldın 15 tl ye inanmıyorum ya burda herhalde rahat 50 tl vardır o elbıse bu arada aldıkların da cok seker guzel gunlerde gıymek kısmet olsun kızına :)
sağol cnm...ayyy cok guzel canım ii günlerde kullanın insallah
öyle olunca hıçkırıyor demek miymiş:)yerim brn onun hıçkırışını:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?