- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.041
Süper ya topiği böyle görmek. Birkaç gündür giremedim. Evde besin zehirlenmesi geçirdim. Kahvaltıda peynirden olduğunu düşünüyorum çünkü eşim bir tek peynir yememişti ona hiçbirşey olmadı. Tabi kızımla biz biraz yorulduk , aç kaldık, bol bol serum yiyip bu badireyi atlattık :). Tabi onun için epey korktum. ama doktorum besin zehirlenmesinin bebeği etkilemediğini söyledi. Aklınızda olsun.
Valla 31 yaşındayım ilk defa zehirlendim . Üstelik 2 gün önce doktorum tembih etmişti şaka gibi . Şimdi rahat anlatıyorum ama çok korktum bebeğime birşey olacak diye. Hatta saçma ama acaba dedim onunda midesi bulanıyor mu :)
merhabalar.arkadaşlar tecrübeli annelere bir sorum olacak normal doğumda atılan dikişler ne kadar zamanda iyileşiyor ve oturup kalkmada sıkıntı oluyor mu nette rastladım bazıları dikişlerden ve bakımından zorlandığını söylemiş.
Bir de normal doğumda aynı gün eski yaşamına dönüyosun diyorlarya çelişkide kaldım doğrusu....
Süper ya topiği böyle görmek. Birkaç gündür giremedim. Evde besin zehirlenmesi geçirdim. Kahvaltıda peynirden olduğunu düşünüyorum çünkü eşim bir tek peynir yememişti ona hiçbirşey olmadı. Tabi kızımla biz biraz yorulduk , aç kaldık, bol bol serum yiyip bu badireyi atlattık :). Tabi onun için epey korktum. ama doktorum besin zehirlenmesinin bebeği etkilemediğini söyledi. Aklınızda olsun.
merhaba kızlar nasılsınız napıosunuz bakalım?
merhaba canım nasılsın ?
annemleri yolladım azcık üzgünüm onun dısında iyiyim cnm sen nasılsın
allah tez zamanda tekrar kavustursun canım bende iyiyim işte ugrasma
Cok gecmis olsun cnm.Süper ya topiği böyle görmek. Birkaç gündür giremedim. Evde besin zehirlenmesi geçirdim. Kahvaltıda peynirden olduğunu düşünüyorum çünkü eşim bir tek peynir yememişti ona hiçbirşey olmadı. Tabi kızımla biz biraz yorulduk , aç kaldık, bol bol serum yiyip bu badireyi atlattık :). Tabi onun için epey korktum. ama doktorum besin zehirlenmesinin bebeği etkilemediğini söyledi. Aklınızda olsun.
merhabalar.arkadaşlar tecrübeli annelere bir sorum olacak normal doğumda atılan dikişler ne kadar zamanda iyileşiyor ve oturup kalkmada sıkıntı oluyor mu nette rastladım bazıları dikişlerden ve bakımından zorlandığını söylemiş.
Bir de normal doğumda aynı gün eski yaşamına dönüyosun diyorlarya çelişkide kaldım doğrusu....
Cnm çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın inşallah.Süper ya topiği böyle görmek. Birkaç gündür giremedim. Evde besin zehirlenmesi geçirdim. Kahvaltıda peynirden olduğunu düşünüyorum çünkü eşim bir tek peynir yememişti ona hiçbirşey olmadı. Tabi kızımla biz biraz yorulduk , aç kaldık, bol bol serum yiyip bu badireyi atlattık :). Tabi onun için epey korktum. ama doktorum besin zehirlenmesinin bebeği etkilemediğini söyledi. Aklınızda olsun.
annemleri yolladım azcık üzgünüm onun dısında iyiyim cnm sen nasılsın
kızlar göbejleriniz ne kadar buyudu benim kucuk kaldı. herkes dalga gecıyor bebek nerde dıye karnın gaz yapmıs diye
ayy bnm ki kocaman gören doğum yakın sanıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?