2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım gecmiş olsun cok en cok korktugum olayı yaşamıssın

Valla 31 yaşındayım ilk defa zehirlendim . Üstelik 2 gün önce doktorum tembih etmişti şaka gibi . Şimdi rahat anlatıyorum ama çok korktum bebeğime birşey olacak diye. Hatta saçma ama acaba dedim onunda midesi bulanıyor mu :)

bende tam tersı cok hassasım bu konuda cok rahat zehirleniyorum az yatmıslıgım yoktur bu nedenle. ama allahtan bebişine bişey olmamıs

merhabalar.arkadaşlar tecrübeli annelere bir sorum olacak normal doğumda atılan dikişler ne kadar zamanda iyileşiyor ve oturup kalkmada sıkıntı oluyor mu nette rastladım bazıları dikişlerden ve bakımından zorlandığını söylemiş.
Bir de normal doğumda aynı gün eski yaşamına dönüyosun diyorlarya çelişkide kaldım doğrusu....

eski yasamın derken rahat rahat kalkıp yuruyosun evını temızlıyosun vs. sezeryanda bıraz zaman alıyor napsan kesılıyosun . bunun dısında cinsellik bir sure yasak oluyor dıye bılıyorum ama yanlısta olabılır

sana ve bebişine geçmiş olsun

Cok gecmis olsun cnm.

Selam kizlar bizzz geldik oglusumla:)

[SUP][/SUP]
Yanlış hatırlamıyorsam bir hafta gibi bir sürede düştü dikişlerim cnm. Onun dışında sabah doğum yaptım.Saat:6,25 te. Çocuk dr. ile birlikte dr.um kontrole 08:00 gibi geldiğinde ben ayakta oğlumla oynuyordum.Dr.um hayret doğrusu yatsana sen hiç mi yorulmadın bütün gece sancı çektin dedi. Dedim ne yorulması hocam bu öyle bir keyif ki ben kendimi aylardır tatildeymişim gibi hissediorum. Öğlen eve girer girmez kendimi duşa attım. Üzerimden çıkan pijamaları elimde yıkayıp,asmak için balkona çıktım. Tam asıyordum ki aşağıdan annemin sesini duydum çabuk içerii gir diye. Ne olduğunu anlamadım. Annem gelince yağdı gürlerdi. Nazar değermiş ben nereden bileyim. Kendimi turp gibi hissediyordum. Ayrıca anne olmuşum tabi onun da motivasyonu var Çok rahat oturdum , kalktım. Hiç sıkıntım olmadı desem yeri. Tabii herkeste aynı olacak diye birşey yok cnm. Ben de bazı kötü şeyler duyuyorum. Yatıp kalkıp dua ediyorum Allahım bana ilk doğumum gibi doğum nasip et diye. Hayırlısı bakalım hakkımızda

Cnm çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın inşallah.

Saolsun kızlar atlattık çok şükür. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Çevremde şimdiye kadar normali de sezeryanıda öven olduğu gibi yeren de oldu. Kısmet Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bizlere...

kızlar göbejleriniz ne kadar buyudu benim kucuk kaldı. herkes dalga gecıyor bebek nerde dıye karnın gaz yapmıs diye

ayy bnm ki kocaman gören doğum yakın sanıyoooo

ay hıc uzulme canım ıkı canlısın sen hem doğumdan sonra gıder gobek merak etme ufaklıklar bızı yiyicek nede olsa bebek emzirmek baya kalorı yaktırıyor önemli olan ay sütüm coğalsın diye aşırı yemek yememek geregı kadar yersek ne kılo kalır ne bişicik hiç dert etme

diş eti kanaması başlaıd bende hamilelikte cok normalmıs diş doktorumu aradım hemen yarım su bardagına bır cay kasıgı karbonat koy agzını calkala fırcaladıktan sonra dedi ve tabii pazartesine randevu verdi aranızda ayni sorunu olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…