- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.061
benim diş eti kanamam yok ama 3-4 gündür midemde ekşime başladı yemek yiyemiorum gevrek ayran süte talim inşallah geçer
canım mide ekşimeside normal bir olay bunu engelemek ıcın bol yaglı baharatlı yemeklerden kacmalısın bıde az az ve sıksık ye yemek yerkenden uzanma birde uyurken yastıgını ıkı tane kullan bu eksımeyede yanmaya da ıyı gelır cok kotuysen mide surubu içebilrsin ama doktorunun önerdiğini.
diş eti kanaması başlaıd bende hamilelikte cok normalmıs diş doktorumu aradım hemen yarım su bardagına bır cay kasıgı karbonat koy agzını calkala fırcaladıktan sonra dedi ve tabii pazartesine randevu verdi aranızda ayni sorunu olan varmı ?
benim de eşim öndeymiş. bebegmi hissediyorum ama çok sık değil gerçekten, yeni yeni netleşmeye basladı.
yani mesela karnımın dışından oynadıgını görebiliyorum, dalgalanıyor karnım ama içerden hissetmiyorum bazen, bazen hissediyorum, bazen hafif bi şekilde hissediyorum.
demekki bu yüzdenmiş.
ben ilk başlarda kalkıp iniyordu karnım artık baloncuk patlıyor gibi oluyor
demek bu yüzdenmiş şöylede denilebilir ozaman karnımın içi geniş :44::26:
kızlar bısı sorcam eşiğiniz önde derken eşiğin aşağıda olmasını mı ima ediyosunuz? benim esiğim aşağıda o nedenle normal dogum olamayacak gercıdoktorum 7 ayın sonuna kadar cıkabılır dedi beklemedıyız suan ama bebegımı hissetmemi hıc engelemedi acıkcası ben 18. haftadan beri hisssedşyorum 22 haftadan berı de baya hıssedıyorum karın yaglartına vede karın ıcının genıslıgıne baglı bırazda hıssetmek dıye bılıyorum
benim diş eti kanamam yok ama 3-4 gündür midemde ekşime başladı yemek yiyemiorum gevrek ayran süte talim inşallah geçer
ayy bnm ki kocaman gören doğum yakın sanıyoooo
23 haftalığım veeeeee 61 kilo olmuşum
rakamlara çok takılma derim. kaçla hamile kaldığın çok önemli..
ben 67yle başladım,
27. haftaya girdim ve toplam 8 kilo almışım.
daha da üç ayım var ki,
son üç ayda 5er 5er alırım gibi geliyoo :18:
23 haftalığım veeeeee 61 kilo olmuşum
50 yle hamile kaldım boğazım hiç durmuyroki kilomuda göstermiyorum
ama tartıda rakam görnce şok oluyorummmmmm
diyete başlasam diyorum ama dayanamam çok pis boğaz oldum
ya insana dıaşrda yürürken esen rüzagr sürekli bişiler getirrmi zeytin peynir vs
bende 10 kilo aldım tek tesellim dogumdan sonra gider diye düşünüyorum bebişler saglıklı olsunda:)
2 ve 3. aylarda kusmalarla birlikte çok mide yanmam olmuştu.. ikinci trimesterde hiç denecek kadar az oldu.. ama birkaç gündür yine başladı kavrulmaya midem. gaviscon şurup yazmıştı doktorum 3 şişe.. çıkardım onları dolaptan.. başladım yandıkça bir yudum almaya.. ama o da birkaç dakika kesiyo. sonra yine başlıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?