2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim diş eti kanamam yok ama 3-4 gündür midemde ekşime başladı yemek yiyemiorum gevrek ayran süte talim inşallah geçer

benim diş eti kanamam yok ama 3-4 gündür midemde ekşime başladı yemek yiyemiorum gevrek ayran süte talim inşallah geçer

canım mide ekşimeside normal bir olay bunu engelemek ıcın bol yaglı baharatlı yemeklerden kacmalısın bıde az az ve sıksık ye yemek yerkenden uzanma birde uyurken yastıgını ıkı tane kullan bu eksımeyede yanmaya da ıyı gelır cok kotuysen mide surubu içebilrsin ama doktorunun önerdiğini.

araştırdım zaten canım ama doktora gecen hafta gittim yükleme şeker yaptırmaya sordu yanma ekşime varmı dedim hiçbişeyim yok çok iyiyim ilaç yazdırmadım önümüzdeki hafta gidicem ultrason için o zaman yazdırıcam yağlı yağsız farketmio hiçbişey yiyemiorum

Benimde dislerimi fircalarken kanama oluyor dis etimde,bende hamilelikte normal oldugunu duymustum cnm.doktora gtmedim bu yuzden

evet kesınlıkle bu yuzdenmiş bebek buyudukce merak etme her turlu hıssedecekmısız allahın ıznıyle :)

ben ilk başlarda kalkıp iniyordu karnım artık baloncuk patlıyor gibi oluyor

demek bu yüzdenmiş şöylede denilebilir ozaman karnımın içi geniş :44::26:

eger hafıf kılolu ıken hamıle kaldıysan kılolular zayıflara gore daha da az hısedıyormus ıcersı rahat ve genıs oldugu ıcın :)

yok asagıda olması demek degıl kımının karnının on duvarında kımının arka kısmında olurmus eş eşi arkada olanlar bebegın hareketlerını daha kuvvetli hısederlermıs cunku dırek karnına carpıyor onde olunca once eşe vuruyor bebek eş karına vuruyor gıbı yanı :)

2 ve 3. aylarda kusmalarla birlikte çok mide yanmam olmuştu.. ikinci trimesterde hiç denecek kadar az oldu.. ama birkaç gündür yine başladı kavrulmaya midem. gaviscon şurup yazmıştı doktorum 3 şişe.. çıkardım onları dolaptan.. başladım yandıkça bir yudum almaya.. ama o da birkaç dakika kesiyo. sonra yine başlıyoo

23 haftalığım veeeeee 61 kilo olmuşum

rakamlara çok takılma derim. kaçla hamile kaldığın çok önemli..
ben 67yle başladım,
27. haftaya girdim ve toplam 8 kilo almışım.
daha da üç ayım var ki,
son üç ayda 5er 5er alırım gibi geliyoo :18:

50 yle hamile kaldım boğazım hiç durmuyroki kilomuda göstermiyorum
ama tartıda rakam görnce şok oluyorummmmmm
diyete başlasam diyorum ama dayanamam çok pis boğaz oldum
ya insana dıaşrda yürürken esen rüzagr sürekli bişiler getirrmi zeytin peynir vs

23 haftalığım veeeeee 61 kilo olmuşum

rakamlara çok takılma derim. kaçla hamile kaldığın çok önemli..
ben 67yle başladım,
27. haftaya girdim ve toplam 8 kilo almışım.
daha da üç ayım var ki,
son üç ayda 5er 5er alırım gibi geliyoo :18:

bende 10 kilo aldım tek tesellim dogumdan sonra gider diye düşünüyorum bebişler saglıklı olsunda:)

benim hic kusmalarim olmadi en fazla 3-4 kez olmustur ilk uc ayda gayet iidim daha yeni basladi yanma ve kusmalar cok kotu

İyi aksamlar kizlar ... Kilodan bahsedilmis ben bugun 27+0 oldum 58 kiloyla hamile kaldim suan 63 kiloyum cok sukur kilom normal gidio en fazla 69 olursam bnden iyisi yok ... Ama cok kilo alanlar aman dikkat bazen dogumda gitmeyebilio kilolar ....

Bende 66 ile hamile kaldim,su anda 73 kiloyum. 24 hftada normalmidir acaba,herkes son aylarda 3er 5er aliniyor diyorlar. Asil son zamanlari dusunuyrm ben :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…