- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.805
- 598
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.081
53 ile hamile kaldım en son Mart muayenemde 63 çıktım. Bu ay ne durum bilmiyorum. Görünürde sadece göbek ve göğüsler bayağı çıktı.
Hatta üzülüyorum 6 ayı bitirecek annelerin karınlarını görünce benimki bana küçük geliyor peki o 10 kilo nereye gitti :)
şanşlımıyım şanssızmıyım bilemedimbende 90 ile hamike kaldım şuan 91 im
Bende 72 kiloyla hamile kaldim 25. haftadayim ve 80 kiloyum ama pek umursamiyorum dogumdan sonra vericegime eminim:))
olsun sen yinede çok rahat olma ben ilk doğumumda 26 kilo aldım sonra veririm dedim ama hepsi 10 sene sonra bile halaaa üstümdeler yerleşincede gitmiyolar bünyede müsaitse aman allaahhhhh
o deilde ben simdiden 2. bebegi dusunuyorum arasinda cok fark olsun istemiorum sonra bi kac ay siki dietle veririm diorum nasip artik veremezsem sisman mutlu bayanlardan olucam:))
valla bana kalsa kendini zorlama derim yaşın fazla değilse keyfini çıkart benimkilerin arası 10 yaş oldueee tabii benimki de biraz fazla kaçtı naapıcaksın çalışınca böyle oluyor ama tecrübe konuşuyor şişman ve mutlu diye birşey yok şişman ve sürekli zayıflama çabasında olan kadın var [/QUO
yasim 29 benim kardesimle aramda 4.5 yas var ben cok kiskanmistim kardesimi yas farki olanlarda genelde oluo o yuzden fazla ara vermiyeyim diorum hem zaman gecince benimde zoruma gider gibi gelio 2. cocuk nasip artik kiloda ben azim ettigim zaman kolay kilo veriorum yedigim zamanda cabuk kilo aliorum bilmiom dogumdan sonra bunyem deisirmi
Eger bebeginin su anki durumu kilosu fln yerindeyse ne mutlu sana,sadece 1 kilo almis olmanşanşlımıyım şanssızmıyım bilemedimbende 90 ile hamike kaldım şuan 91 im
inan şuan 2 öğün yemekle duruyorum evde tatlı çikolata ne varsa saldırasım var kalkmamak için zor tutuyroum kendimi
höst demem lazım yoksa daha 3 ay var.......(
Eger bebeginin su anki durumu kilosu fln yerindeyse ne mutlu sana,sadece 1 kilo almis olman
gayet iyi:)
Eger bebeginin su anki durumu kilosu fln yerindeyse ne mutlu sana,sadece 1 kilo almis olman
gayet iyi:)
hımmm allah gönlüne göre versin o zaman yaş ilerledikçe vücutta kasıyo vermek zorlaşıyo inşallah doğumdan hemen sonra verebiliriz aldıklarımızı her doğumda aynı kişide bile farklı değişiklikler oluyo herkesde değişik olabilir tabii vucut reaksiyonları ben ilk hamileliğimde yaşamadıklarımın hepsini bunda yaşadım mesela
allah hepimizin gonlune gore versin canim benim duyduguma gore zayif olanlar fazla kilo aliomus ilk hamileliginde zayiftin heralde 26 kilo almissin zaten dogumda 7-8 kilo gidiomus emzirirken az yiyip bol su icersende kilo veriomussun iste bakalim bogazimizi tutabilicezmi dogumdan sonra:)
hımmm aramızda 1 gün varmış bakalım hangimiz önce doğuracak
Evet cnm 1 gun varmis,kismet bakalm hayirlisi olsun. Saglikli sihhatli br sekilde kucagimiza alalim insallah bebislerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?