2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesee günaydınn ve hayırlı cumalarr kızlar...
Sıpalarınızla keyifleriniz yerindedir inşallah.Biz dün gece çok eğlendik. Babamızla birlikte oğlumuzun anne karnı turunu izledik, hissettik. Bir sağa gidiyor bir sola.Bİr babasının elini tekmeliyor bir gelip benim elimi.Eşim diyor allah allah o kadar geniş mi beyfendinin odası. Üç oda bir salon dedim babası. Dr.umuz öyle söyledi Ama bu sabah feci bir mide yanmasıyla uyandım... Kahvaltıdan sonra geçer belki dedim ama bana mısın demiyor. Renniem de bitti. Akşam olsa da eve giderken alsam (

Günaydınlarrr...

Benimde ilk aylarda kusmalarla beraber mide yanmalarım çok olmuştu. Ozaman Gaviscon kullanmıştım. Tabi kalıcı bir çözüğm değil ama geçicide olsa rahatlatıyordu. 2. trimester da hepsi geçmişti fakat bir kaç gündür yine yanmalar başladı. Ve sanırım bundan sonra hep olacaklar. Mideyi ne kadar doldurursak o kadar artıyor. Doğuma kadar bir çözümü yok sanırım :S

cnm kusura bakma da senin doktor kafayı yemiş bence.. 6 ayda 1 kilo almışsın ona mı laf ediyor.. bizleri görse topuklarımıza sıkacak heralde ben 60'la hamile kaldım şu an 66'yım. çok da memnunun halimden.. sadece göbek ve göğüsler büyüdü başka bi yerimde bişey yok.. arkadan hamileliğin bile belli değil diyor görenler.. doğuma kadar da 75 kiloya kadar çıkarım diye düşünüyorum daha çok var çünkü. bakalım kısmet, önemli olan kendimden de önce bebişlerin sağlığı.. onlar iyi olsun da varsın kilo olsun ne yapalım

günaydın canım ya bebişler yazmışsın yoksa ikizlere mi hamilesin ?

Canım inanamadım senle aynıyız,biz de kızımla 27+1 iz bugün (yani dün 27+0 dık),bende 58 kilo ile hamile kaldım ve 3-4 hafta önce 62 kiloydum yani herşeyimiz aynı,bakalım bugün kızımla buluşucaz nasipse saat 3 gibi çok heycanlıyım,çok oldu görmeyeli bakalım ne kadar büyümüş.Bu arada senin bebişin cinsiyeti ne canım,onların da kiloları tutuyomu acaba,ben bugün öğrenince akşama yazarım foruma,senin bebişinkini de merak ettim ama,biz en son gittiğimizde kızım 600 gr,27 cm di bakalım ne kadar büyümüş benim canım kızım...

Bu arada herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar sevgili anneler...
Biz çok heycanlandık kızımda ben de sabırsınlanıyoruz ayyyyyy doğum anasıl gidicez biz yaa titreriz heralde...

Hapsucum günaydın canım,

Senin yazılarını da okudum geçmişteki,ne zamandır yazayım diyorum sana,kıbrısta yaşadığını okumuştum ben de üniversiteyi DAÜ de okudum, bi başka önemlidir benim için kıbrıs,belki küçük bi ada ama insan bağlanınca kopamaz bilyorum,sen kıbrıslı mısın,yoksa geçici olarak filan orda mı yaşıyosun? Bu arada bilirim kıbrısın ne kadar pahalı olduğunu, bebek ürünleri de öyledir eminim,eğer buralardan beğendiğin bişey olursa göndermek için yardımcı olurum canım,ya da internetten alışveriş yapabilirsin kıbrısa kargoları varsa?

cena cevap yazamadın noldu

sorma ilknur, dün gece fitil etti beni site. bi türlü yazamadım. çıktım ben dee.
boyun 1.60-1.65 civarı (dahi olsa ki bu türk kadınlarında ortalama düzeydir) 50 kg gayet ince, zarif durur. ki sen 1.70mişsin.
yani şimdi 60 olduysan dahi azcık kendine gelmiş, kanlanmışsındır. bence gayet şanslısın, çünkü ideal bi kiloyla hamile kalmışsın.
benim boyum 1.64 ama 67 kiloyla hamile kaldım. yani zaten kiloluydum. benim alacağım 15 kilo bile fazla gelir.
ama sen 25le bitirsen de mühim değil. sen yine de abur cuburla arayı kes. ben şekerli içecek özelliklel kola aylardır içmiyorum.
tatlı hiç aramıyorum. önüme gelirse yerim. açlık vurunca gidip bi elma, bi portakal alıyorum mutfaktan.
şimdilerde galeta aldım, midem kazınınca bir iki tane ondan yiyorum. hamur işi özellikle evde yapmıyorum, yapınca yeniyor çünkü.
hamur işinin zaten bebeği hiiiiiç bi katkısı yok. yediğin direkt yağ oluyor.
buna rağmen 8 kilo aldım. daha da üç ay var. bunlara dikkat etmeye çalışıyorum.
15-16 ile bitirebilirsem ki artık biraz düştü bu ihtimal. çok iyi olacak..

şanşlımıyım şanssızmıyım bilemedim bende 90 ile hamike kaldım şuan 91 im

doktorlar da bunu söylüyor. boyuna göre kilosu az olanlar hamileliklerinde daha çok kilo alıyorlar.
normalde kilosu fazla olanlar da dediğin gibi stoklardan kullandığı için sanırım, daha az kilo alıyor.
Rabbim ne güzel denge vermiş, yoksa vay halimizeeee

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaaaarrrr. Dayanamadim oglusumu cok ozledim bugune kontrol hakkim vardi randevu aldim ogleden snra gidip hasret gdercem ins oglusumla

selam kızlar. uzun zamandır gelemiyorum topiğe. bizim seninle sat ve bdt aynı sanırım. sat 20 ekim bdt 26 temmuz. inş. sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

Evet cnm ya tarihlerimiz ayniymis:))hayirlisiyla gelsin insallah yavrularimiz

bende 42 ile hamile kaldım suan 50 kilodayım boyumda 1,65 yani normalde olmam gereken kiloya ulaştım

Günaydın kızlar,
anadolu yakasında kadın doktoru önerebileceiğiniz bir hastane var mı?

Ben Medical Park Göztepe'de Mehtap Yazıcıoğlu'na gidiyorum. Doktorumdan çok çok memnunum. Sadece diğer doktoralara göre daha yoğun çalışıyor, çok hastası var. Ve dolayısıyla randevularımda hep bekliyorum. Fakat yine de değer diyorum.

Canım boyuna göre kilon çok iyi merak etme,belli bile olmuyodur göbüşün bu boya göre...Ben önceki kilonla da çok zayıf görünüyosundur diye tahmin ediyorum...

herkes öyle diyr şöyle resimlerimi atim

en soldaki hamile kalmadan önceki halim sonrakiler iki gün önce çekildim

bundada tarih var 2 gün önce çekildim

Canım çok güzel çıkmış maşallah...Bak dediğimiz doğru hamile kaldıktan sonraki halin daha çok yakışmış yüzün de dolmuş bence bu halin daha iyi.Ama tabi doğumdan sonra gidecek aldıkların da,sen yemeyi kesme ki fazla kilo verme canım...

canım ben kıbrısın yerlilerindenim. öğrencilik hayatın kıbrısta gecmiş oğrenci için daha da zordur burda yaşamak biliyorum :) teşekkürler canım acil birşey istersem sana haber verırım bır sekilde yardımcı olursun bana . internet üzerinden alışveriş yapmıyorum ben canım öyle bir alıskanlığım olmadıgından. kıbrıstan yapıcam alısverısimi zaten alıştıknım burdaki fıyatlara ama ordakı fıyatları öğrenince burdaki satıcılarla halımı gorsen kavga ediyorum resmen bazen magza sahıblerine denk geliyorum vala indirim yapılmaz biliyosun indirim yapmak zorunda kalıyolar hehe cekilecek gibi deilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…