- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.101
evet allaha şükür gayet iyi buna rağmen doktorumda şaf söyledi bana kilo almaya başlamışım dikkat edeymişim eee dedim 6 aylıkım ve 1 kilo aldım daha ne olsun olsun dedi alma dedi ilk tartıldığında kıştı şimdi yaz üstündekilerde ince vs vs vs .....
cnm kusura bakma da senin doktor kafayı yemiş bence.. 6 ayda 1 kilo almışsın ona mı laf ediyor.. bizleri görse topuklarımıza sıkacak heraldeben 60'la hamile kaldım şu an 66'yım. çok da memnunun halimden.. sadece göbek ve göğüsler büyüdü başka bi yerimde bişey yok.. arkadan hamileliğin bile belli değil diyor görenler.. doğuma kadar da 75 kiloya kadar çıkarım diye düşünüyorum daha çok var çünkü. bakalım kısmet, önemli olan kendimden de önce bebişlerin sağlığı.. onlar iyi olsun da varsın kilo olsun ne yapalım
günaydın canım ya bebişler yazmışsın yoksa ikizlere mi hamilesin ?
İyi aksamlar kizlar ... Kilodan bahsedilmis ben bugun 27+0 oldum 58 kiloyla hamile kaldim suan 63 kiloyum cok sukur kilom normal gidio en fazla 69 olursam bnden iyisi yok ... Ama cok kilo alanlar aman dikkat bazen dogumda gitmeyebilio kilolar ....
cena cevap yazamadın noldu
50 yle hamile kaldım boğazım hiç durmuyroki kilomuda göstermiyorum
ama tartıda rakam görnce şok oluyorummmmmm
diyete başlasam diyorum ama dayanamam çok pis boğaz oldum
ya insana dıaşrda yürürken esen rüzagr sürekli bişiler getirrmi zeytin peynir vs
şanşlımıyım şanssızmıyım bilemedimbende 90 ile hamike kaldım şuan 91 im
selam kızlar. uzun zamandır gelemiyorum topiğe. bizim seninle sat ve bdt aynı sanırım. sat 20 ekim bdt 26 temmuz. inş. sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
günaydın kızlar kilo konusu kapanmadımı en çok ben almışım
boy 172 kilo 61
Günaydın kızlar,
anadolu yakasında kadın doktoru önerebileceiğiniz bir hastane var mı?
Canım boyuna göre kilon çok iyi merak etme,belli bile olmuyodur göbüşün bu boya göre...Ben önceki kilonla da çok zayıf görünüyosundur diye tahmin ediyorum...
herkes öyle diyr şöyle resimlerimi atim
en soldaki hamile kalmadan önceki halim sonrakiler iki gün önce çekildim
Eki Görüntüle 384214
bundada tarih var 2 gün önce çekildim
Eki Görüntüle 384215
Hapsucum günaydın canım,
Senin yazılarını da okudum geçmişteki,ne zamandır yazayım diyorum sana,kıbrısta yaşadığını okumuştum ben de üniversiteyi DAÜ de okudum, bi başka önemlidir benim için kıbrıs,belki küçük bi ada ama insan bağlanınca kopamaz bilyorum,sen kıbrıslı mısın,yoksa geçici olarak filan orda mı yaşıyosun? Bu arada bilirim kıbrısın ne kadar pahalı olduğunu, bebek ürünleri de öyledir eminim,eğer buralardan beğendiğin bişey olursa göndermek için yardımcı olurum canım,ya da internetten alışveriş yapabilirsin kıbrısa kargoları varsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?