- 24 Şubat 2011
- 2.206
- 20
- 358
- 37
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.121
Bu arada herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar sevgili anneler...
Biz çok heycanlandık kızımda ben de sabırsınlanıyoruz ayyyyyy doğum anasıl gidicez biz yaa titreriz heralde...
herkes öyle diyr şöyle resimlerimi atim
en soldaki hamile kalmadan önceki halim sonrakiler iki gün önce çekildim
Eki Görüntüle 384214
bundada tarih var 2 gün önce çekildim
Eki Görüntüle 384215
Canım çok güzel çıkmış maşallah...Bak dediğimiz doğru hamile kaldıktan sonraki halin daha çok yakışmış yüzün de dolmuş bence bu halin daha iyi.Ama tabi doğumdan sonra gidecek aldıkların da,sen yemeyi kesme ki fazla kilo verme canım...
maşallah canım oyle cok kilo almadın sadece göbek cıkmıs bıraz ee oda normal can tasıyosun :)
herkes öyle diyr şöyle resimlerimi atim
en soldaki hamile kalmadan önceki halim sonrakiler iki gün önce çekildim
Eki Görüntüle 384214
bundada tarih var 2 gün önce çekildim
Eki Görüntüle 384215
maşallahgayet normal bence kilon sadece göbek yapmışsın oda göbek değil bebek
ben hamile kaldığımda 78 kiloydum 5 aya kadar 73 kiloya düştüm şimidi 75 kiloyum
çok teşekkür ederim inan moral olduinşalalh bakalım doğumdan sonra gidecek ben aslında şöle düşünüyorum
55 felan olsam yani doğumdan sonra bi 5 kilo versem iyi olur uygulucam artık
:)) göbüşümde çıksın demi teyzesi yeter artık hala beni göbekli hatun sananlar var hamile olmadımı ileri sürenler var
maaşallahbanada ver yolunu
benide oyle canım arakadasımın abisi durmadan bebek deil o gaz deyip duruyo . yegencıgım bir benım gobegıme bırde eşimin göbegne bakıp hayır bebek eniştemde diyor. hele 25 haftalık oldugumu soyledıgımde hıc ınanmıyolar iş yerinde bır bayan var benden bır ay gerıde öaşallah göbegı benim iki katım yenı doğum ıznıne cıkan bır arkadasın gobegıde 4 aylıkken benımkı kadardı :)
canım benim zaten bünyem kilo almaya çok müsait:26::26:allah versin az bişi yemeyin dozunu kaçırayım hemen alıyorum ama bence hiç iyi deği senin gibi olmayı bende çok isterdim ne güzel
bizbilinçli anneleriz
:) valla canım 6 ayda 8 kilo aldım tamemen yapı meselesi yani zaten aşırı zayıf biriydim suan hamile olmadan önce olmam gereken kiloya geldim a yediklerimde coğalma varmı kesinlikle yok hamile olmadan ne kadar yiyorsam sımdıde okadar yiyorum. son aylar asıl kılo alınıyomus yani ablamda oyle olmustu benım gıbı zayıftı kızına hamıle kaldıgında 20 kılo almıstı bir ay sonra eskı kılosuna donmustu ailece yapımız zor kilo alırız kolay veririz
benm metabolizmam çok hızlı 7yıldır aynı kilodaydım umarım doğumdan sonrada hızlanır yavaşlamaz
aynıyız neyse doum yapaşlımda hayırlısıyla inşalah birlikte zayıflarız hepimiz burda
inşallah canım aaabu arada senle aynı günlerde doğum yapıcaz hayırlısıyla arada bir gün var bebeğinin cinsiyeti ne
ben kilo vermeyi istemiyorum ama :) sadece spora başlayacagım hamile olunca bırakmak zorunda kaldım cunku plasentam aşagıda dıye doktor izin vermedi. göbek gitsın kilom biraz kalsın :)
maaşallah :)
ya benmde iğne gibi ağrı var şuanda batıyor kasıklarımda bişey olurmuki :S:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?