2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim inan moral oldu inşalalh bakalım doğumdan sonra gidecek ben aslında şöle düşünüyorum
55 felan olsam yani doğumdan sonra bi 5 kilo versem iyi olur uygulucam artık

maşallah canım oyle cok kilo almadın sadece göbek cıkmıs bıraz ee oda normal can tasıyosun :)

:)) göbüşümde çıksın demi teyzesi yeter artık hala beni göbekli hatun sananlar var hamile olmadımı ileri sürenler var

benide oyle canım arakadasımın abisi durmadan bebek deil o gaz deyip duruyo . yegencıgım bir benım gobegıme bırde eşimin göbegne bakıp hayır bebek eniştemde diyor. hele 25 haftalık oldugumu soyledıgımde hıc ınanmıyolar iş yerinde bır bayan var benden bır ay gerıde öaşallah göbegı benim iki katım yenı doğum ıznıne cıkan bır arkadasın gobegıde 4 aylıkken benımkı kadardı :)

bizbilinçli anneleriz

canım benim zaten bünyem kilo almaya çok müsait:26::26:allah versin az bişi yemeyin dozunu kaçırayım hemen alıyorum ama bence hiç iyi deği senin gibi olmayı bende çok isterdim ne güzel

benm metabolizmam çok hızlı 7yıldır aynı kilodaydım umarım doğumdan sonrada hızlanır yavaşlamaz

bizbilinçli anneleriz

:) valla canım 6 ayda 8 kilo aldım tamemen yapı meselesi yani zaten aşırı zayıf biriydim suan hamile olmadan önce olmam gereken kiloya geldim a yediklerimde coğalma varmı kesinlikle yok hamile olmadan ne kadar yiyorsam sımdıde okadar yiyorum. son aylar asıl kılo alınıyomus yani ablamda oyle olmustu benım gıbı zayıftı kızına hamıle kaldıgında 20 kılo almıstı bir ay sonra eskı kılosuna donmustu ailece yapımız zor kilo alırız kolay veririz

aynıyız neyse doum yapaşlımda hayırlısıyla inşalah birlikte zayıflarız hepimiz burda

benm metabolizmam çok hızlı 7yıldır aynı kilodaydım umarım doğumdan sonrada hızlanır yavaşlamaz

inşallah canım aaa bu arada senle aynı günlerde doğum yapıcaz hayırlısıyla arada bir gün var bebeğinin cinsiyeti ne

Son düzenleme:
aynıyız neyse doum yapaşlımda hayırlısıyla inşalah birlikte zayıflarız hepimiz burda

ben kilo vermeyi istemiyorum ama :) sadece spora başlayacagım hamile olunca bırakmak zorunda kaldım cunku plasentam aşagıda dıye doktor izin vermedi. göbek gitsın kilom biraz kalsın :)

inşallah canım aaa bu arada senle aynı günlerde doğum yapıcaz hayırlısıyla arada bir gün var bebeğinin cinsiyeti ne

kız canım seninki .. evet ama bana ilk doktorum dedi 27 sinde doğum yapcaksın temmuzn ona güveniyorum onda doğum yapcam zaten :13:

ben kilo vermeyi istemiyorum ama :) sadece spora başlayacagım hamile olunca bırakmak zorunda kaldım cunku plasentam aşagıda dıye doktor izin vermedi. göbek gitsın kilom biraz kalsın :)

maaşallah :)

ya benmde iğne gibi ağrı var şuanda batıyor kasıklarımda bişey olurmuki :S:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…