2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım bişey istersen yardımcı olurum,valla biliyorum kıbrısta indirim pazarlık filan olmaz neyse o,boşver sen yine de yap pazarlığına alınacak şey çoooookkk,ben de daha yeni yeni araştırmalar yapıyorum bebek arabası filan,ama çok gereksiz şeyler almayı ve çok pahalı şeyler almayı düşünmüyorum...

bende henuz birşey almadım canım :) başlıyacayım yakında bakmaya ve yavas yavas almaya senın gıbı dusunuyorum bende aşırıya kacmaya hıc gerek yok

kızllaaaarr nasılsınız bakalım, bebişler keyifler nasıl?
biz iyiyiz çok şükür, kilolaardan konuşulmuş ama benim kadar alanıda yok her halde, 56 ile hamile kaldım 63 üm ne olcaksa halim
ALLAHIM BİR KİLO ALMIŞSINIZ, BEN NİYE BÖYLLE TOMBİŞ GİDİYORUM? ASLINDA DİKKATTE EDİYORUM AMA ÇOK ACIKIYORUM
GERÇİ OĞLUMDADA 53 İLE HAMİLE KALMIŞ 65 İLE DOĞUM YAPMIŞTIM HEPSİ HEMEN GİTMİŞTİ...NEYSE SAĞLIK OLSUN....
HAPŞU SEN ALIŞVERİŞE BURAYA GEL KUZUM ,BİLET PARASI DA ARADAKİ FARKI KAPATIR HEM GEZMİŞ OLURSUN.:)

maşallah bu aralar topik ne kadar aktif çalışıyor yine eskisi gibi geçmişi okumak aman nazar değmesin herkesler de iyi maşallah.. biz de yarın gidiyoruz oğluşu görmeğe.. çok merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba? geçmiyor artık saatler.. son 18

kızlar 50lik şeker yüklemesi yapıldı bugün 143 çıktı. doktor 100lük istedi pazartesi. çok mu çıkmış ya

biraz yüksek çıkmış canım gece yatmadan tatlı bişey yediysen yada içtiysen onunda etkisi vardır pazar gece yatmadan tatlı bişeyler yeme içme zaten 12 den sonra hiçbişey yemeyin diolar umarım bişey yoktur

AYYAAA ben daha çarşamba gördüm ama yine göresim var nolcaksa böyel:))))

kızlar 50lik şeker yüklemesi yapıldı bugün 143 çıktı. doktor 100lük istedi pazartesi. çok mu çıkmış ya

cnm birazcık evt ama ilosdemirin de dediği gibi, yediğine içtiğine dikkat et iyi çıkar inş...

kızlar hastaneden aldığım takip listesine göre şeker yüklemesınden sonra 26-28. haftalarda uzman usg die bişey var yaptıran varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…