- 24 Şubat 2011
- 2.206
- 20
- 358
- 37
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.141
kız canım seninki .. evet ama bana ilk doktorum dedi 27 sinde doğum yapcaksın temmuzn ona güveniyorum onda doğum yapcam zaten:13:
erkek benimde 31 temmuz diyor bakalım kısmet
canım üşütmüşsümndür ondan oluyordur bence ağrı panik yapma birden
teşekkürler canımm
hepimize rabbim hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
canım ben kıbrısın yerlilerindenim. öğrencilik hayatın kıbrısta gecmiş oğrenci için daha da zordur burda yaşamak biliyorum :) teşekkürler canım acil birşey istersem sana haber verırım bır sekilde yardımcı olursun bana . internet üzerinden alışveriş yapmıyorum ben canım öyle bir alıskanlığım olmadıgından. kıbrıstan yapıcam alısverısimi zaten alıştıknım burdaki fıyatlara ama ordakı fıyatları öğrenince burdaki satıcılarla halımı gorsen kavga ediyorum resmen bazen magza sahıblerine denk geliyorum vala indirim yapılmaz biliyosun indirim yapmak zorunda kalıyolar hehe cekilecek gibi deilim :)
Tamam canım bişey istersen yardımcı olurum,valla biliyorum kıbrısta indirim pazarlık filan olmaz neyse o,boşver sen yine de yap pazarlığına alınacak şey çoooookkk,ben de daha yeni yeni araştırmalar yapıyorum bebek arabası filan,ama çok gereksiz şeyler almayı ve çok pahalı şeyler almayı düşünmüyorum...
selam herkese bende küçük bir sıpa daha olunca nete girmem zorlaşıyor ama herkes ii gibi sanırım geçmişe çok dönemedim ama
selam herkes ve bebiislerli iyilerdir insllh
biz iyiyiz bebiş bebiş diye dolanıyoruz sen napıyosun ?merhaba kızlar nasılsınız napıosunuz bakalım
merhaba dün doktordaydım 26+3 olmuşuz ve bebğimin kilosu 1,030 gr sizce normalmi bebeğimde iyiymiş esniyordu uyku modundaydı yaramazım
kızlar 50lik şeker yüklemesi yapıldı bugün 143 çıktı. doktor 100lük istedi pazartesi. çok mu çıkmış ya
maşallah bu aralar topik ne kadar aktif çalışıyor yineeskisi gibi geçmişi okumak aman nazar değmesin herkesler de iyi maşallah.. biz de yarın gidiyoruz oğluşu görmeğe.. çok merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba? geçmiyor artık saatler.. son 18
kızlar 50lik şeker yüklemesi yapıldı bugün 143 çıktı. doktor 100lük istedi pazartesi. çok mu çıkmış ya
sanırım renkli ve ayrıntılı ultrasondan bahs ediyosun drum bana yaptır dedi ama ben kararsızım...kızlar hastaneden aldığım takip listesine göre şeker yüklemesınden sonra 26-28. haftalarda uzman usg die bişey var yaptıran varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?