2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım renkli ve ayrıntılı ultrasondan bahs ediyosun drum bana yaptır dedi ama ben kararsızım...

valla bende bilmiorum ne olduğunu çünkü ben tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıorum sonuçları özeldeki doktoruma gösteriorum:)
devlet hastanelerınde renkli ultrason varmı

valla bende bilmiorum ne olduğunu çünkü ben tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıorum sonuçları özeldeki doktoruma gösteriorum:)

cnm sanırım peritonoloji diye bi bölüm var bazı devlet hastanelerinde var bu bölüm onlar bakıyolarmış bende arştırıcam daha....

cnm sanırım peritonoloji diye bi bölüm var bazı devlet hastanelerinde var bu bölüm onlar bakıyolarmış bende arştırıcam daha....

bende pazartesi gidicem hastaneye belki gerekli bişidir benim gittiğim hastane zaten kadın doğum hastanesi belki dediğin gibidir haber veririm pazartesi

ay şimdi oklavayı alıp geliyorum haa :95: benim hamile kalmadan önce bile daha büyüktü göbeğim..
bi de kilo aldım diyo, kız yolarım seni..
cillop gibisin.. bi daha bıdı bıdı et, bak ben neler yapıyorum sanaaaa :117:

kızlar hastaneden aldığım takip listesine göre şeker yüklemesınden sonra 26-28. haftalarda uzman usg die bişey var yaptıran varmı

senin dediğin ayrıntılı ultrason sanırım. en uygun haftalar olan 19-24. haftalarda yapılıyor.
kadın doğum uzmanı olduktan sonra özel eğitim alıp perinatoloji uzmanı unvanı almış hekimler yapıyor bunu.
şeker yüklemesinden sonra bildiğim kadarıyla bi kalp ekografisi var rutinde.

Merhaba

buranın canlanmasına çook sevindim :) kızlar 3-4 gündür kalbim çok hızlı atıyor nefessiz kalıyorum tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı sizdede oluyor mu ?

Merhaba

buranın canlanmasına çook sevindim :) kızlar 3-4 gündür kalbim çok hızlı atıyor nefessiz kalıyorum tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı sizdede oluyor mu ?

evet bnada oluyo neden acaba bogulcak gıbı oluyorum hatta nefes almadıgım ıcın aglma krızlerıne gırıyorum normlmıs ama ole denılıyo:44:

geçen hafta yaptırdım değerlerin iyi olduğunu söyledi doktorum yarın arayıp soruyum

3lü testte afp yüksek çıktı biraz ayrıntılıya girdim şükür bebeğimde bir sorun çıkmadı dr tansiyonuna diikkat et dedi ileriki zamanlarda tansiyonun yükselip bebeğe zarar verebilir dedi böylede başlayınca da korkmaya başladım

Son düzenleme:
Merhaba

Canim bende bazan nefesimi zor topluyorum ozellikle geceleri cok zor gecmeye basladi yan yatmayi sevmem zaten simdi kendimi sartlandirdim sola yaticaam diye ama nafile uykum parca porcuk oluyor.

Canim bende bazan nefesimi zor topluyorum ozellikle geceleri cok zor gecmeye basladi yan yatmayi sevmem zaten simdi kendimi sartlandirdim sola yaticaam diye ama nafile uykum parca porcuk oluyor.

sağa sola döndükçe/dönmeye çalıştıkça uyanıyorum sürekli. 3 ay sonrası için uyku depolayımbiraz diyorum ama imkansız gibi bişey :)

kızlar aranızda öğretmen var mı? ne yapacaksınız ayrılacakmısınız doğum iznine? ben ufaktan zorlanmaya başladım ama izin de alınca evde sıkıntıdan patlarım diye düşünüyorum sizler ne yapacaksınız? yaa bir de benim bebeğimin femur uzunluğu 2 hafta daha önce gösteriyor. sizde var mı böyle bir şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…