- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.161
sanırım renkli ve ayrıntılı ultrasondan bahs ediyosun drum bana yaptır dedi ama ben kararsızım...
valla bende bilmiorum ne olduğunu çünkü ben tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıorum sonuçları özeldeki doktoruma gösteriorum:)
devlet hastanelerınde renkli ultrason varmı
cnm sanırım peritonoloji diye bi bölüm var bazı devlet hastanelerinde var bu bölüm onlar bakıyolarmış bende arştırıcam daha....
bende pazartesi gidicem hastaneye belki gerekli bişidir benim gittiğim hastane zaten kadın doğum hastanesi belki dediğin gibidir haber veririm pazartesi
herkes öyle diyr şöyle resimlerimi atim
en soldaki hamile kalmadan önceki halim sonrakiler iki gün önce çekildim
Eki Görüntüle 384214
bundada tarih var 2 gün önce çekildim
Eki Görüntüle 384215
kızlar hastaneden aldığım takip listesine göre şeker yüklemesınden sonra 26-28. haftalarda uzman usg die bişey var yaptıran varmı
valla bende bilmiorum ne olduğunu çünkü ben tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıorum sonuçları özeldeki doktoruma gösteriorum:)
devlet hastanelerınde renkli ultrason varmı
cnm çarpıntı şeklindem öyleyse kansızlıktan olabilir...merhaba
buranın canlanmasına çook sevindim :) kızlar 3-4 gündür kalbim çok hızlı atıyor nefessiz kalıyorum tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı sizdede oluyor mu ?
Merhaba
buranın canlanmasına çook sevindim :) kızlar 3-4 gündür kalbim çok hızlı atıyor nefessiz kalıyorum tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı sizdede oluyor mu ?
buda benim son halim 80 kiloyum:))))
Eki Görüntüle 384402
Merhaba
Canim bende bazan nefesimi zor topluyorum ozellikle geceleri cok zor gecmeye basladi yan yatmayi sevmem zaten simdi kendimi sartlandirdim sola yaticaam diye ama nafile uykum parca porcuk oluyor.
selammmmmm kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz
selam canım naber nasılsın bebiş nasıl
iyiyim canım benim kızımda maşallah iyi sen nasılsın bebiş nasıl
bizde iyiyiz canım çalışıyorum işteyim
cıkışta randevumuz var doktorumuzla
kızımı görcem çok heycanlıyım
büyüdü mü aca ba plasentası nasıl diye dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?