2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bugun hic giremedim foruma cok yogundu
cokk yoruldum ayaklarimi hissetmiyorum suan
artik izine cikmak istiyorumm
gözdenurcum allah kolaylıklar versin cnm hakikaten çok zor oluyo ...

secret öğretmen bir kaç tane var sayfamızda hatta bu konu ile topic bile açılmıştı bi arat istersen sitede...

Selam kizlarrr:) Bugun bende pek yazamadim,doktora gittim kontrole. Guzel bebisimi gordum cok sukur hersey yolunda,tontonum tam 720 gr olmus. Renkli fotosunuda aldik,agzi burnu nasil belli cooook guzeldi valla

Eveeeeeeeeeeeeeeeetttt,biz de görüştük bugün kızımla,çok tatlı maşallah Allah hepimizin yavrularını korusun. Aminnnn.... Kızlar bebişim 26+6 haftası (en son gittiğimizde 2 gün öndeydi sat a göre,bu sefer günü gününe çıktı),ve şu an 1 kilo 20 gr olmuş ve boyu da 33-34 cm dedi doktorumuz.Çok mutlu olduk darısı bebişlerini görmek için sabırsızlanan annelerin başına...

Ben de öğretmenim canım,ama iznimin tamamını elimden gelse sonraya atmak istiyorum,bebeğimle ilgili bi sağlık problemi olmazsa son 3 haftaya kadar çalışıcam sanırım,yani seminerlere denk geliyo,önceki 5 haftayı da sonraya atıcam nasip olursa...Bi arkadaşımız da demiş san başka bi forum var öğretmenlerin izin durumlarını fialn konuştuğu ordan da takip edebilirsin...

maşallah bebişine cnm kilosu boyu ...

allah kolaylıklar versin cnm size pompa için sorduğun soruyu o topicde cvplamay çalıştım cnm müsait olunca bakarsın...

ben de öyle düşünüyorum ama nasıl dayanıcam bılmıyorum.. sınıfım ıkıncı katta, zorlamaya basladı. sen ne alemdesın?

ben de öyle düşünüyorum ama nasıl dayanıcam bılmıyorum.. sınıfım ıkıncı katta, zorlamaya basladı. sen ne alemdesın?

Canım ben rehber öğretmenim,sana göre biraz daha rahatım sanırım,odam da zemin katta,ama nolursa olsun sabah erken kalkıp hazırlanıp okula gitmek zorlamaya başladı beni de,yani tüm çalışan hamilelere Allah kolaylık versin herkes için zordur eminim...Tek avantajım erken geliyorum eve dinlenmeye vaktim oluyo yine de...

selam kızlarr. umarım bebişler ve cici anneleri iyidir.. :)

evet evet :) bide sevgia isimli arkadaşında aynı bdt 26 temmuz. bide luxxor arkadaşımızında aynı olması lazım.

evet bnada oluyo neden acaba bogulcak gıbı oluyorum hatta nefes almadıgım ıcın aglma krızlerıne gırıyorum normlmıs ama ole denılıyo:44:

mrb.bende doktoruma aynı şikayetten bahsettiğimde .kan değerlerimin çok düşük olmasından kaynaklandıgını söyledi.gerçekten de çok düşük kanım 8 çıkıyor.önümüzdeki hafta tekrar tahlıl yaptırıp baktırıcam bakalım..

canım tabi dikişten dikişe değişiyordur.ben hiç dikişlerimle ılgılı oturup kalkmada falan problem yaşamadım.çok çabuk iyileşti.40 gün ilişki yasak diyor dr. ama biz 40 gün beklememiştik bile:)
bence her türlü sezaryenden iyidiR normal dogum.ben hemen kalktım hiç yatmadım bile öyle doğumdan sonra.bir problem olmadıgı sürece kesinlikle normal doğurun derim.bunu yüzyıllardır kadınlar yapıyor ben mi yapamayacagım diyerek hep kendımı motıve etmiştim,hep kendimi baştan normal doguma adapte edip,yürekten istemiştim.sezaryen fikrini düşünmedim bile hiç.şimdi de bir tane doğurdum 2. yi mi doğuramayacagım dıyorum hep.gelecek ve gececek biliyorum.kucagıma aldıgım andaki hafifliği hissetmek duygusu rahatlatıyor beni...
yapabileceğinize inannın ve bol yürüyüş ve hareketi eksik etmeyın,ayrıca dogumda kullanılan nefes teknıklerini muhakkak öğrenin.

kızlar hastaneden aldığım takip listesine göre şeker yüklemesınden sonra 26-28. haftalarda uzman usg die bişey var yaptıran varmı
cnm arkadaşların dediği gibi anladım bende, sanırım ayrıntılı usg den bahsediliyor. ben yaptırdım. onun için illa renkli olması gerekmiyor. hem renkli olma özelliği olsa bile makinenin yine siyah beyaz normal bakıyorlar.. renkli kısmı işin artistlik kısmı.. sadece tüm inceleme bittikten sonra bi de onu açıp 4 boyutlu renkli gösteriyo bide yüzünü yakınlaştırıp bi fotosunu çekip veriyor. güzel bişey ama çok da şart değil yani bilgin olsun.

Merhaba

buranın canlanmasına çook sevindim :) kızlar 3-4 gündür kalbim çok hızlı atıyor nefessiz kalıyorum tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı sizdede oluyor mu ?
bende de oluyordu da hipertiroidi var bende ondandır diyordum. demek herkeste oluyormuş. daha şimdiden daralmalara başlamışız bakalım bu son 3 ay nasl geçecek :18: :18:

ben varım cnm. allahtan bi mani olmazsa doğum öncesinin hepsini sonraya aktarmak istiyorum ama dediğin gibi bi taraftan da bi an öncee izne çıksam diyorum. bende çok zorlanmaya başladım artık. tahammül gücüm de iyice azaldı, havalar ısındı çocuklar da zapt edilmiyor artık. ne yapacağımı bilemiyorum.. o bahsettikleri topiğe baktım ben. orası pek aktif değil, 2 sayfa bişey zaten. herkes birbirine bişey sormuş kalmış öyle, pek bilgilenilecek gibi değil yani yine de linkini atayım bi bak istersen

bu arada oğluşumu görmeye son 2 saat uyku tutmadı kalktım erkenden, birazdan giyinip çıkacaz.. inşallah herşey yolundadır.. o da benden heyecanlı maşallah uyandı bile kıpır kıpır sabahtan beri

geçen gün eltimdeydık,park yatak almayı dusunuyorum dedim.park yatağın ıcıne ayrıyetten yatak yaptırman gerek dedi.park yatakların yatakları rahat olmuyor dedı.siz böyle bır sey duydunuz mu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…