- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.181
hadi bakalım canım güzel haberlerle gel inşallahhhhhhh
bizde iyiyiz canım çalışıyorum işteyim
cıkışta randevumuz var doktorumuzla
kızımı görcem çok heycanlıyım
büyüdü mü aca ba plasentası nasıl diye dua edin olur mu
gözdenurcum allah kolaylıklar versin cnm hakikaten çok zor oluyo ...kizlar bugun hic giremedim foruma cok yogundu
cokk yoruldum ayaklarimi hissetmiyorum suan
artik izine cikmak istiyorumm
kızlar aranızda öğretmen var mı? Ne yapacaksınız ayrılacakmısınız doğum iznine? Ben ufaktan zorlanmaya başladım ama izin de alınca evde sıkıntıdan patlarım diye düşünüyorum sizler ne yapacaksınız? Yaa bir de benim bebeğimin femur uzunluğu 2 hafta daha önce gösteriyor. Sizde var mı böyle bir şey?
saolasın canım inş haber veririm yarın
kızlar aranızda öğretmen var mı? ne yapacaksınız ayrılacakmısınız doğum iznine? ben ufaktan zorlanmaya başladım ama izin de alınca evde sıkıntıdan patlarım diye düşünüyorum sizler ne yapacaksınız? yaa bir de benim bebeğimin femur uzunluğu 2 hafta daha önce gösteriyor. sizde var mı böyle bir şey?
maşallah bebişine cnm kilosu boyu ...eveeeeeeeeeeeeeeeetttt,biz de görüştük bugün kızımla,çok tatlı maşallahAllah hepimizin yavrularını korusun. Aminnnn.... Kızlar bebişim 26+6 haftası (en son gittiğimizde 2 gün öndeydi sat a göre,bu sefer günü gününe çıktı),ve şu an 1 kilo 20 gr olmuş ve boyu da 33-34 cm dedi doktorumuz.çok mutlu olduk darısı bebişlerini görmek için sabırsızlanan annelerin başına...
ben de öğretmenim canım,ama iznimin tamamını elimden gelse sonraya atmak istiyorum,bebeğimle ilgili bi sağlık problemi olmazsa son 3 haftaya kadar çalışıcam sanırım,yani seminerlere denk geliyo,önceki 5 haftayı da sonraya atıcam nasip olursa...bi arkadaşımız da demiş san başka bi forum var öğretmenlerin izin durumlarını fialn konuştuğu ordan da takip edebilirsin...
Ben de öğretmenim canım,ama iznimin tamamını elimden gelse sonraya atmak istiyorum,bebeğimle ilgili bi sağlık problemi olmazsa son 3 haftaya kadar çalışıcam sanırım,yani seminerlere denk geliyo,önceki 5 haftayı da sonraya atıcam nasip olursa...Bi arkadaşımız da demiş san başka bi forum var öğretmenlerin izin durumlarını fialn konuştuğu ordan da takip edebilirsin...
ben de öyle düşünüyorum ama nasıl dayanıcam bılmıyorum.. sınıfım ıkıncı katta, zorlamaya basladı. sen ne alemdesın?
Gunaydin kizlaaaarrrr. Dayanamadim oglusumu cok ozledim bugune kontrol hakkim vardi randevu aldim ogleden snra gidip hasret gdercem ins oglusumla
nasıl geçti cnm randevunn?
Evet cnm ya tarihlerimiz ayniymis:))hayirlisiyla gelsin insallah yavrularimiz
Selam canim seker yuklemesi nasil oluo bendende 75 lik istedikızlar 50lik şeker yüklemesi yapıldı bugün 143 çıktı. doktor 100lük istedi pazartesi. çok mu çıkmış ya
evet bnada oluyo neden acaba bogulcak gıbı oluyorum hatta nefes almadıgım ıcın aglma krızlerıne gırıyorum normlmıs ama ole denılıyo:44:
merhabalar.arkadaşlar tecrübeli annelere bir sorum olacak normal doğumda atılan dikişler ne kadar zamanda iyileşiyor ve oturup kalkmada sıkıntı oluyor mu nette rastladım bazıları dikişlerden ve bakımından zorlandığını söylemiş.
Bir de normal doğumda aynı gün eski yaşamına dönüyosun diyorlarya çelişkide kaldım doğrusu....
Selam canim seker yuklemesi nasil oluo bendende 75 lik istedi
cnm arkadaşların dediği gibi anladım bende, sanırım ayrıntılı usg den bahsediliyor. ben yaptırdım. onun için illa renkli olması gerekmiyor. hem renkli olma özelliği olsa bile makinenin yine siyah beyaz normal bakıyorlar.. renkli kısmı işin artistlik kısmı.. sadece tüm inceleme bittikten sonra bi de onu açıp 4 boyutlu renkli gösteriyo bide yüzünü yakınlaştırıp bi fotosunu çekip veriyor. güzel bişey ama çok da şart değil yani bilgin olsun.kızlar hastaneden aldığım takip listesine göre şeker yüklemesınden sonra 26-28. haftalarda uzman usg die bişey var yaptıran varmı
bende de oluyordu da hipertiroidi var bende ondandır diyordum. demek herkeste oluyormuş. daha şimdiden daralmalara başlamışız bakalım bu son 3 ay nasl geçecek :18: :18:Merhaba
buranın canlanmasına çook sevindim :) kızlar 3-4 gündür kalbim çok hızlı atıyor nefessiz kalıyorum tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı sizdede oluyor mu ?
kızlar aranızda öğretmen var mı? ne yapacaksınız ayrılacakmısınız doğum iznine? ben ufaktan zorlanmaya başladım ama izin de alınca evde sıkıntıdan patlarım diye düşünüyorum sizler ne yapacaksınız? yaa bir de benim bebeğimin femur uzunluğu 2 hafta daha önce gösteriyor. sizde var mı böyle bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?