- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #20.201
geçen gün eltimdeydık,park yatak almayı dusunuyorum dedim.park yatağın ıcıne ayrıyetten yatak yaptırman gerek dedi.park yatakların yatakları rahat olmuyor dedı.siz böyle bır sey duydunuz mu kızlar
gözdenurcum allah kolaylıklar versin cnm hakikaten çok zor oluyo ...
evet canım cok zor ayaklarım hala agrıyor valla ALLAH yardımcımız olsun
evet canım yaptırman lazım ama satılan bebek alısveriş merkezlerindede var boy boy satılıyor
kızlar dun dra gıttım bebegımın kılosu 800 gr dedı 27 hafta 2 gunlugum..uyumluymuş ama okdr da bakıyorum kendıme bana sankı cok zayıf gıbı geldı 650-1500 olması lzm ama ben 55 le hamıle kaldım 63 kıloyum ben alıyorum sankı o almıyo yaw cevız sut fln hep yıyıp ıcmeye calışıyorum ama burdada 27 hftlık 960dıyo uzuldum
selam kızlarr. umarım bebişler ve cici anneleri iyidir.. :)
evet evet :) bide sevgia isimli arkadaşında aynı bdt 26 temmuz. bide luxxor arkadaşımızında aynı olması lazım.
selam kızlar doktordan geldik şimdi çok şükür bebişimiz gayet iyi büyümüş kocaman olmuş dedi doktorumuz 34 cm 786 grmaşallah..
şeker yüklemesi yaptılar ne menem bişimiş o öyle ama neyseki temiz çıktıherşey yolunda şimdilik
kızımla bugun sınava gittik Allah ımmmmmmmmm hiç yerinde durmadı
ateş bastı mide bulandı bi saatte çıktık :26:
benim kızm çok cadı olcak teyzeleri
biz de sinava gittik masallah benim oglum cok uslu durdu:)
canim hic 80 kilo gorunmuyorsun ben tartilmaya korkuyorum hamile kaldigimda 72 kiloydum simdi 80 den fazlayimdir kesin. kizimda 22 kilo almistim bakalim bunda kac alicam
kızımla bugun sınava gittik Allah ımmmmmmmmm hiç yerinde durmadı
ateş bastı mide bulandı bi saatte çıktık :26:
benim kızm çok cadı olcak teyzeleri
mervee16 bu arada seninle aynı gidiyormuşuz.18 temmuz benımde beklenen tarih..ilki kız,bu erkek olacak kısmetse.. D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?