2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçen gün eltimdeydık,park yatak almayı dusunuyorum dedim.park yatağın ıcıne ayrıyetten yatak yaptırman gerek dedi.park yatakların yatakları rahat olmuyor dedı.siz böyle bır sey duydunuz mu kızlar

evet canım yaptırman lazım ama satılan bebek alısveriş merkezlerindede var boy boy satılıyor

günaydın kızlaaaar,sabah uyandıgımda daha yataktayken ayak bileklerim ve ayaklarım da hafif bi agrı oluyo sizde de var mı bu durum?acaba bi önceki gün cok ayakta olmamla ilgisi mi var bi de vücut agırlasıyo tabi ayaklar bunu daha iyi hissediyo sanırım.

kızlar dun dra gıttım bebegımın kılosu 800 gr dedı 27 hafta 2 gunlugum..uyumluymuş ama okdr da bakıyorum kendıme bana sankı cok zayıf gıbı geldı 650-1500 olması lzm ama ben 55 le hamıle kaldım 63 kıloyum ben alıyorum sankı o almıyo yaw cevız sut fln hep yıyıp ıcmeye calışıyorum ama burdada 27 hftlık 960dıyo uzuldum

canım benım herkesın kılosu farklıdır takma kafanı. ben de 26 haftalıkken 780 gr olmustu. ben de bakındım baya bı heralde baya zayıf dıye dusunuyrdum ama yapıcak bısey yok. herkesın bunyesı farklı nıhayetınde kı ben 13 kılo aldım. bebıs yerınde sayıyor resmen.

Gunaydin kizlar herkese iyi haftasonlari diliyorum insallah,bu guzel havalarin tadini cikarip bebislerimize temiz hava aldiralim:)

selam kızlarr. umarım bebişler ve cici anneleri iyidir.. :)
evet evet :) bide sevgia isimli arkadaşında aynı bdt 26 temmuz. bide luxxor arkadaşımızında aynı olması lazım.

Ayni tarihlerdeyiz bakalm kimin bebisi once gelcek:)) kontrolumuzde cok guzel gecti cnm bebisimin herseyi yolunda cok sukur:)

selam kızlar doktordan geldik şimdi çok şükür bebişimiz gayet iyi büyümüş kocaman olmuş dedi doktorumuz 34 cm 786 gr maşallah..
şeker yüklemesi yaptılar ne menem bişimiş o öyle ama neyseki temiz çıktıherşey yolunda şimdilik

kızımla bugun sınava gittik Allah ımmmmmmmmm hiç yerinde durmadı
ateş bastı mide bulandı bi saatte çıktık :26:

benim kızm çok cadı olcak teyzeleri

kızımla bugun sınava gittik Allah ımmmmmmmmm hiç yerinde durmadı
ateş bastı mide bulandı bi saatte çıktık :26:

benim kızm çok cadı olcak teyzeleri

Bende bugün sınava girdim sende açık öğretimde okuosun sanırım umarım iyi geçmiştir bende zorlandım finallerde yandık :)

Günaydın sevgili anneler ve bebişler...
Biz bugün erkenden uyandık yaaa,zaten hafta içi erken kalkıyorum niye uyandım anlamadım,neyse hava yine bahar havası pencereden temiz hava alıyoruz kızımla,birazdan kahvaltı hazırlıycaz babamız daha uyuyo da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…